Förkyld..

Jaha, sjuk igen då. Men den här gången är det inte så allvarligt. Lite förkyld bara, men jag ska till skolan i morgon:) I helgen har jag bara varit med johan som vanligt, det var mysigt. Vi tänkte ju från början fara på en fest med vi sket i det och stannade hemma och såg What happends i Vegas och så såg vi fotbollen Sverige-Portugal. Sen igår var vi och tränade på gymmet, det var så skönt. Speciellt nu när jag missar min dans idag:)
Nu ska jag och mamma städa lite, sen ska jag gå ut med lilla ludde och sen ska vi på Johans mammas försenade födelsedagsmiddag! Kul :)

Såhär glad är jag på morgonen;

Veckan.

Jag har ingen tid alls att blogga på veckorna har jag märkt nu. Har så mycket att göra. Men den här veckan har det inte hänt såå jätte mycket, vi har haft skolfoto, vilket jg hoppade öve. Är ganska less skolfoton nu, vi har haft brandövning i skolan, Orienteringsdag och jag sprang på under en timme, är jäkligt stolt!! Men jag hade inte klarat det utan Anja, Johanna och Sandra.. Idag ska jag vara med Johan när han slutat sitt jobb, då ska vi väl mysa lite, kanske fara på fest i Luleå, men vi har inte bestämt någonting än, så vi får se.
Jag har hunnit med lite shopping i veckan också, en svart kofta från Cubus och en tröja :) Också ett par örhängen från HM:)


RSS 2.0