Luleåkalset

Vad ska jag ha på mig? Shit vad svårt.. Hmm.. Vad är bra att ha på sig på sig när man ska iväg på konserter? Några förslag?
Jag tänkte mig min vita blus med ett svart skärp till, jeansshorts, svarta skor och en väska?


Lillstrand, jobb och Johan:)

Igår var som sagt jag, min mamma och min syster till lillstrand för att ta oss ett kvällsdopp, det blev inget badande för mig eftersom att jag fortfarande är förkyld, men annars var det kul, så kul:):)
Sen när vi kom hem såg vi Davinchi koden ( Neej, jag kan inte stava ), den var ju jätte bra:D
Idag har jag då bara jobbat, det var som vanligt kul. Och nu har en som heter Hanna också börjat jobba, trevligt med någon i sin egen ålder också, så det var jätte kul:)
Och snart ska väl Johan komma hit också? 18.15 slutar han sitt jobb så på en timma typ:)


Sol och bad:)

Idag har jag såklart jobbat, som vanligt. Det hände inte så mycket speciellt, vi satt ute och solade och fikade som vanligt;)
Ikväll, eller snart, ska jag mamma och min syster till lillstrand och ta ett kvällsdopp:) Det ska bli såå härligt. Jag tänkte ta med kameran och ta lite mysiga bilder som jag kanske lägger upp sen:) Håll utkik! :D
 
Nu är det förresten bestämt att jag och Johan ska på luleåkalaset i helgen, eller på Lördag, det ska bli kul. Det var länge sen jag gjorde någonting sånt:):)

Inte nu till helgen men nästa så ska nog jag och Johan ut till min stuga och sova över, kanske ta med lite kompisar och ha en liten fest eftersom att Johan fyller år:) Har redan spanat in en present som han ska få:) Längtar!!!!

Men ha det bra:D

Jobb och rea:)

Idag har jag såklart jobbat på bg, som vanligt:) Det var kul, men varmt! Lite för varmt. Men vi fick sitta ute och fira ett födeledagsbarn med jordgubbstårtan som jag gjort och massa annat gott, så det var väldigt kul:)
Sen har det inte hänt mycket alls, jag och mamma har köpt lite kläder:) För mig blev det 2 bulsar och en klänning eller lång tröja:)


 

Shopping:)

Oj, vad mycket jag skrev idag då:P Lite att göra kanske?
På Lördag ska jag och min mamma till stan innan luleåkalaset börjar och shoppa lite, det ska bli jätte kul:) Jag behöver en massa med kläder och jag har fått ihop mycket mer pengar den här månaden än vad jag trodde:)
Jag vill ha (i vissa fall behöver):

  • Solbrillor
  • Underkläder
  • Håraccessoarer
  • Tröjor 
  • Höstsko

Blondinbella

Blondinbella... Japp, jag gillar hennes blogg, hon vekar vara en skön tjej!
Och det är klart att när det går bra för någon annan kan man själv bli avundsjuk, men det går för långt då man ska påstå att hon är "dramatisk" och att hon "hittat på" sexövergreppet som skedde i Italien! Det gör man bara inte!
Inte konstigt att man tror att mörkertalet är stort när det gäller anmälda våldtäkter i Sverige! Ingen vill ju anmäla när man som tjej vet att ingen lyssnar på en, eller ens vill tro det man berättar.
-"Hade du fått i dig alkohol? Hade du kjol? Jaså , men då är det ju inte så konstigt att du blir våldtagen!"
Men vad fan! Killen då? Bara för att en tjej har kjol och druckit alkohol betyder inte det att hon är villig att bli våldtagen! Samhället framställer ju killstackarna som inteligensbefriade varelser som inte kan förstå ett nej, och det är synd, för jag känner då ingen kille som är så dum? Gör ni? Nej..
Nu måste det bli ändring, man ska inte som tjej behöva gå omkring och vara rädd hela tiden, inte kunna ta på sig vad som helst, inte kunna dricka alkohol osv. Killar får ju göra vad de vill och inte blir de överfallna, misshandlade och våldtagna av kåta tjejgäng som inte vet bättre!
Sverige, det mest jämnställda landet! Prove it! 

Jobb Jobb och ännu mer Jobb!

Idag har jag jobbat, det var i och för sig kul, men jobbigt att stiga upp också är jag lite sjuk:( Så jag missar alltså våran första match som vi har ikväll! Tråkigt, men håll tummarna för att vi ska vinna:)!!
Imorgon fyller en av de boende, på gruppboendet där jag jobbar, år, så idag har jag handlat ingredienser till och bakat en tårta, jag har också, med en utav de andra som bor där gjort grattis kort och sådant! Hoppas nu att han får en glad fördelsedag:)!

Det blev inget PDOL för mig i helgen, helt ärligt.. Jag var inte alls sugen.  Vad trist jag känner mig alltså! Men jag ska i alla fall på Lulekalaset till helgen med Johan, också ska vi ju fara och shoppa inför min Kreta resa:)!! Wiii!!! Jag längtar så mycket! Den 14:e Augusti bär det av!

Ha det så bra!

Puss på Johan / Johans lilla Tjohalija!

Kreta, Chania:)
 

Ny:)

Nu har jag fliyttat mig från blogspot hit till blogg:) Kul :) Ska nart börja lägga in lite bilder och tjafs:)
Men först ska det fixas med bloggen, får se hur det går:)
Kramkram:)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0