Moving out

Godmorgon :) Snart ska jag äta frulla sen ska vi packa oss iväg mot Övik. Spännande, kul, jobbigt, läskigt, sorgligt, mysigt... Det är bara några av orden som far runt i mitt lilla huvud just nu. Jag kan som inte sätta fingret på vad det är jag egentligen känner. Men det kanske kommer sen?

Jag vet inte hur det blir med bloggande i helgen, om internetet funkar som det ska och så :) Men ni lär ju märka! Men jag slänger upp bilder från lägenheten så fort jag kan :)


Fick en fråga var tröjan på inlägget nedan är köpt, och den är köpt på BIK BOK för typ 300 tror jag det var :)


Yesterdag

Hello! Nu håller jag och Emil på att flytta ut ALLA mina grajer i garaget för ikväll ska vi lasta släpet och imorgon bitti bär det av till Övik :) Gud så spännande!

Igår hade jag världens mysigaste och roligaste kväll men Hannah och Jannie. Vi åt middag ute och det var supergott! Oxfile med skogssvampsås, och en massa extra som vi beställde in ;) Det var jätte mysigt, när vi ätit klart satt vi och pratade om allt mellan himmel och jord och lite till i några timmar innan vi beställde efterrätt. Kladdkaka med mintgrädde och varma jordgubbar! Mums! Tiden bara flög förbi, vi satt där i väldigt många timmar. Sen körde jag hem dem och vi sa hejdå, det var jätte jobbigt tycker jag, men vi har redan planerat att de ska komma till mig, och jag ska ju försöka komma hem ofta också!

Det blev alltså sent innan jag började köra hem, och rätt läskigt så Emil kom och mötte mig med sin mammas bil och körde framför mig resten av vägen. Har jag sagt att jag har världens bästa pojkvän?




Paus

Så, en liten paus i packandet.. Emil är och hämtar någon mer kartong. Funderar på vad jag ska ta på mig sen, det borde ju inte vara så svårt eftersom att jag inte har några kläder längre :/ Allt är i sopsäckar ute i garaget. Fast, jag har sparat min nya, stickade tröja och ett par leggings med skinndetaljer här inne hos mig ;) Mina favvo ;) Blir nog det eller jeans. Show u lateer!


waikiiewaiikie

Godmorgon :) Idag ska det packas, packas och packas för på eftermiddagen drar jag till Boden för en sista kväll med brudarna! Det ska bli mysigt, men sorgligt :( Jag börjar verkligen känna flyttångesten nu, och inte bara det, jag börjar bli jäääkligt nervig inför måndag! Vad ska jag ha på mig? Hittar jag? Kommer alla andra vara äldre än mig? Kommer de tycka om mig? Ja jiiises så mycket det är som far runt i mitt lilla huvud just nu!


Bildbomb

Här får ni lite bilder :) Jag har haft så lite tid över, tråkigt att det måste gå ut på bloggen, men ni kanske kan förstå hur kaos det är här om ni kollar inlägget nedan? ;)

Nu får ni lite bilder från våran utflyttningsfest i lördags. Leo och dessi bjöd oss på middag som en flyttpresent, det var jätte gott! Sen for vi hem till Emil och satt där och tog någon öl (inte jag, körde på min fina cosmopolitan) tills resten kom :) Vi hade himla kul och trevligt, så därför blev det bara bilder från förförfesten eller vad man nu ska säga :)


Jag innan partajet.. Men, vad lik hon är en hamster kanske ni tänker? Jo, det var jag också (var!), jag var fortfarande svullen efter operationen :)

Det blev vitt linne och mörkblåa jeans, enkelt... :)

Leo och dessi :)

Leo och Johan

Emil och Nisse :) Bilden är från Dessi :) Dessib.blogg.se

COSMOOOOO :D

Kaos!





well, det är mitt rum just nu ;) Hur fasiken ska jag hinna packa ner allt innan fredag? Jag lägger in bilder från i lördags sen :)

Jag leveeeer!

Jo, jag lever fortfarande ;) Men... Skriver imorgon, håller på att packa ihop hela mitt rum :/ Konstigt det känns :P

Operation

Okeej hörni, tror inte det blir mer inlägg än såhär idag. Har just vaknat upp ur mitt koma efter operationen, haha! Nä, men jag har jäkligt ont och är lite avtrubbad av värktabletterna :P

Så jag återkommer nog imorgon om inte annat :)

Sussa sött!

Så, efter en lång och härlig dusch med älsklingen så är det äntligen dags för sängen. Ska bli så skönt att få somna i hans famn..

I love my honey!

Åsikt

Så här inför valet passar det väl med lite åsikter, eller? Jag får ju rösta iår, men vad fasen ska man rösta på? Har ni någon aning vad ni ska rösta på?

Jag vet då att jag inte ska rösta på SD i alla fall. Jag tycker att de bara ät ett missnöjesparti som folk röstar på så fort det går lite dåligt. Släng ut det "dåliga" så blir det bättre sen! Eller? De har argument om att invandrare är kriminella, våldsamma, kostar pengar.. Klart de är de, en liten, liten, liten del utav dem, precis som en del av vi svenskar är. Såg nyss på kalla fakta, 95 % av alla invandrare har aldrig varit inblandade eller ens misstänkta för inblandning i kriminallitet.

En invandrare har 2.7 % chans att bli kriminell, en som bara gått ut grund skolan 5.7 och en låginkomsttagare 5.3. Kul att de två största grupperna som röstar på SD är låginkomsttagare eller så har de ingen utbildning efter grundskolan. 

Jag tycker att det är vår skyldighet att hjälpa andra! Är det inte så? Eller ska man bara hjälpa vissa? Jag vet att alla inte håller med, alla kan aldrig vara överens. Men det här är min åsikt i alla fall :)




 

pajbakning :)

Har fått lite tips av er nu, tack :) Jag tänker mig lite mot det orientaliska hållet om ni förstår? Det är som jag :) Det ska som sagt bli hur kul som helst att få börja inreda och ha sig! :)

Efter jobbet idag for jag och Emil och spelade tennis, vi var inte bra. Punkt slut. Jag spelade tennis i min ungdom, men den talangen måste ha försvunnit någonstans? ;) Så vi gick ut på en promenad istället :) Nu ska vi hem till Emil och sova, vi väntar bara på att pajen ska bli klar tills imorgon, min sista dag på jobbet :/ Det har i alla fall varitjätte mysigt att jobba med alla fina på pastors :)



Ändrade planer

Nej, nu har jag ändrat mig! Ikväll blir det en riktigt hurtig prommis med älsklingen! Sen kan jag lägga mig och mysa framför datorn och se på SATC ;)



Åh, gud vad jag längtar efter att få flytta! Det ska bli så jäkla kul att få fixa iordning allt och ha det precis som man vill! Kom ihåg att kolla inlägget "Inrednings tips?" där jag lagt ut en bild, och skriv vad ni tycker skulle vara fint! :)


Lunch

Det lutar mot en vit hylla... :)

Nu har jag varit på lunch med älsklingen, vi satt ute i solen och åt. Mysigt! Man måste ta reda på den lilla tid man har när man jobbar.. Hade lätt kunnat gå hem och lägga mig, men känner att jag blev mycket piggare av att få vara ute en stund!

Men ikväll ska jag nog bara vara hemma och mysa, känner att jag har en förkylning på G, inte bra! Så jag ska vara hemm och kurera mig och hoppa i ett par sånna här :)

Love






Inrednings tips?

Okej, jag kan inte bestämma mig om jag ska ha en svart eller en vit expedithylla (185x185) i min lilla bostad. Jag tänkte ha den som en vägg bakom matbordet så att det blir lite avskillt i alla fall... Och bakom hyllan så ska min säng stå.  Vad tycker ni? Jag har tänkt mycket lila, guld, silver, grönt, turkost men det funkar ju till både vitt och svart.. Blir jätte glad för tips :)


Det händer mycket

Nu sitter jag på jobbet igen, jag gissar att det inte är så många vakna nu.. Det är min näst sista dag här, så ikväll ska jag göra lite fika till mina fina arbetskamrater :)

När jag har slutat jobba så ska jag ju operera mig, jag börjar bli lite nervös för det.. Men mamma ska följa mig i alla fall. Gud vad mammig man kan bli trots att man håller på att flytta hemifrån! Jag kommer nog alltid vara så... Operationen är nu på torsdag så önska mig lycka till :) Sen blir det flyttfest och heeela nästa vecka kommer gå åt till att packa, packa och packa och på fredagen så går vårat flyttlass iväg :)

Sov gott




Min student.. Kan inte riktigt komma fram till om det var en av de roligaste eller en av de sorgligaste dagarna i mitt liv...

Hur kände ni? Jag var verkligen kluven, jag var jätte glad men samtidigt ledsen och rätt tom... Men studentveckan var i alla fall jäkla kul! ;) Hehehe...

Nu ska jag sussa! Sov så gott! <3

Kvällsprat

Nope, hittade inte det där pappret :(

Nu är det snart sängen som gäller för mig. Jag har just bäddat rent i min säng, det är så himla skönt och frächt då! Emil for just hem och vi ska snart kvällsprata, det är verkligen en perfekt avslutning på kvällen! Även om vi varit med varandra heeela dagen så kvällspratar vi om allt och inget.. Ibland säger vi knappt ett ord utan ligger bara och ja.. Lyssnar på varandras andning? Och ibland kan vi inte sluta prata. Jag älskar det!

Snart flyttar vi i alla fall.. Nästa vecka liksom. Det känns så stort och väldigt, väldigt overkligt, men det är sant! :)

Den här låten brukar jag och emil sjunga tillsammans, speciellt då vi lagar mat ;)


Gone with the wind?

AHHHH! Har lyckats tappa bort ett hur viktigt papper som helst! Jag vet ju om att jag höll i det för bara ett tag sen och nu är det borta!! Har jag slängt det eller?? :S Shit!


Hihihi, hittade den här bilden ;) Vad fina vi var ;)

Hjälp!

okej, jag vill att det, längst ner på min blogg, ska vara en knapp där det står "tidigare inlägg" eller någonting sånt. Vet någon hur man fixar det?

Svar ;)

Svar till Janne - Ja, såhär går det om man är för uppkäftig på min blogg, man blir uthängd här helt enkelt ;) Haha.. Jag super såklart aldrig tills jag spyr och därför kommer jag ju komma ihåg om jag hade fina kläder ;) Ta och jobba på med min bil nu istället för att läsa blogg! ;P

Nu är jag tillbaks från lunchen :) Det tog lååång tid att äta idag med mina ömma tänder :S Men nu så är det bara att jobba på igen! Asså gud vad kallt det är idag, men ändå skiner solen. Det känns verkligen som höst nu! Brrr!

 


Party?

Jag och Emil funderar på att ha typ fest i helgen, våran sista helg här i lilla älvsbyn :) Det känns kul, jag har ju varit och shoppat så då har jag ju något att ha på mig i alla fall ;) Fast jag hinner säkert ändå få ångest för det. Min garderob är sprängjäklafull, ändå vet jag inte vad jag ska ha på mig.. Kanske att jag lägger ut några bilder så ni får vara med och besluta ;)

Frågan är ju bara vad för slags fest eller vad man nu ska kalla det, som det ska vara. Typ mysig med grillning eller sup tills du spyr och sen fortsätter du lite till? ;) Nä, men ni fattar.. Vad tycker ni? Blir himla glad för lite hjälp. Emil tror att det funkar att ringa samma morgon och säga "ikväll öser vi". Han har bara inte fattat än att jag då redan planerat allt in i minsta detalj, och det är endast därför som det har funkar att göra så för honom ;)


I´m back

Nu har jag varit hos tandis och det gick bra, nu har jag bara helvetes ont i munnen :/

Nu sitter jag på jobbet i alla fall, räknar en massa pengar ;) Vet inte riktigt vad jag ska göra senare idag, funderar på att gå ut och gå eller springa en runda. Hur låter det? :)


Facelook

Här får ni en "face-outfit" innan jag far, haha ;)




Nattinatti

Nu har vi just kommit hem från middag i Boden :) Det var gott och trevligt men jag är så sjukt trött så nu vill jag bara sova! Dessutom ska jag ju upp i ottan och åka till tandläkaren i Luleå.. Tur att Honey följer mig så att jag kan hålla mig vaken! :) Efter det ska jag direkt till jobbet :) Det är ju min sista vecka nu och det känns trist...

Vi var ner på "tivolit" som de har nere på skolan idag... Haha, ja herregud. Syrran ville åka virvelvinden, har ni någonsin åkt träversionen som har sådär 50 år på nacken?? Inte, nä det har jag i alla fall ;)

Nooow.. time for bed!



Dagen efter

Sorry för den dåliga uppdateringen :) Hade fullt upp igår som ni kanske vet. Vi var ju på stan och jag shoppade åt både mig och syrran så det blev lite mindre pengar i plånboken ;) Men det var det värt, vi hade jätte kul!! Sen när vi kom hem så var vi så trötta så vi la oss i soffan och såg på SATC ;D







Kan lägga ut lite bilder på mina inköp sedan :) Jag är grymt nöjd, hittade massor som jag velat ha länge! Kul för mig men inte för plånkan ;)

2010-08-15

there is nothing left to say..

Myskväll

Nu har jag och syrran ätit mat och nu.. ja nu vet jag inte alls vad vi ska göra. Mysa och se SATC eller hyra en film? Hm, vi får se.

Sen kommer emil och då ska vi fara och tanka, jag har aldrig tankat i hela mitt liv ;)


Numb

"I’ve cheated and I’ve lied, but I never really tried
So wait, don’t go
I’m not leaving you no more
Close the door"



Sol ute, jag inne

Ahh! Varför sitter jag här inne när det är så fint väder ute? Jag bryter ihop! Jag är blek som ett jäkla lik känns det som , min enda räddning är Brun Utan Sol.. :/ Lovar er att när jag blir ledig så kommer det regna varenda dag och om det inte gör det så är det för att det blivit minusgrader...

Funderar på att planera en utomlandsresa i höst... Jag, Emil, Leo och Dessi har ju våra funderingar om att åka till London på mitt höstlov, det skulle ju vara underbart! Shopping är nog bättre än sol trots allt ;) Det skulle ju vara superkul! Jag har alltid velat fara till London! Har någon av er varit där? :) Låter det inte som en härlig idé?


Onödigt babbel

Alltså, visst är det så att killar inte blir sjuk så ofta men när de väl blir det så är de helt utslagna? Visst känner jag mig småsjuk då och då, och ja, jag kanske gör det lite värre än vad det är för att emil ska fara och köpa godis åt mig. Visst, jag erkänner det ;) MEN (!) Jag vet ju om att jag inte håller på att dö i alla fall. Herregud, jag har ju jobbat medans jag hade en härlig urinvägsifektion ;)

Av alla jag pratat med så verkar vi vara överens om detta, de är inte så stora och starka som de vill verka! När de blir sjuka så ligger de och stönar eller gnyr, nästan som hundar, de kan inte gå, sover hela dagen, ja ni vet?

Varför tar jag upp det här då? Jo, jag fick nyss ett samtal från en ynklig liten Emil som ringer och säger såhär:

-Halååååå... (väldigt svagt..) Jag tänkte bara berätta för dig att jag ska försöööka äta lite..(Emil)
-Jaså, jaha, men vad bra (Jag)
-Ja... Nu vet du det.. (Emil, väldigt ynkligt)
-Jo.. (Jag, lite oförstående)

Sen så råkade jag visst börja skratta litte åt min stackars sjukling, och det ska ni veta, det var inte populärt! Men trots att man kan bli lite irriterad över deras ynklighet så kan man ju inte låta bli att bli lite.. ja mammiga. Är det liksom en sån där instinkt som vi kvinnor bara har? Fast.. Nog är dom himla läthanterliga när dom är sådär, det är bara pussa lite på dem och sen kan de få ligga och sova och jag har tv:n helt för mig själv :)

Jaja, han får ta och friskna till tills imorgon för då ska vi ju kalasa ;)


Finally

Hörni, vad fina kommentarer jag får av er! Ni är ju urgulliga :D Det är himla kul att gå in och läsa era kommentarer, man blir så glad :)

Nu sitter jag på jobbet igen, men idag så är det Fredag! Äntligen! Så idag slutar jag lite tidigare :) När jag kommer hem så ville syrran åka en sväng med mig, så det ska hon såklart få göra, så får vi se om hon vågar åka med mig till luleå imorgon ;) Höhö... Sen så ska vi ha myskväll och se SATC ;D Det ska bli så mysigt!

Nästa vecka borde mina hm grejer komma, men varje gång jag går in för att se när de ska komma så har de flyttat en vecka. v.31, nej v.32, neeej, v.33... Ja, det får då fasen inte ta längre tid för då har jag flyttat ;)






Finally

Hörni, vad fina kommentarer jag får av er! Ni är ju urgulliga :D Det är himla kul att gå in och läsa era kommentarer, man blir så glad :)

Nu sitter jag på jobbet igen, men idag så är det Fredag! Äntligen! Så idag slutar jag lite tidigare :) När jag kommer hem så ville syrran åka en sväng med mig, så det ska hon såklart få göra, så får vi se om hon vågar åka med mig till luleå imorgon ;) Höhö... Sen så ska vi ha myskväll och se SATC ;D Det ska bli så mysigt!

Nästa vecka borde mina hm grejer komma, men varje gång jag går in för att se när de ska komma så har de flyttat en vecka. v.31, nej v.32, neeej, v.33... Ja, det får då fasen inte ta längre tid för då har jag flyttat ;)






Over and out

Nu har jag varit ute och raggat heeela kvällen :) Kul, men nu är jag trött ;) Jag har kört omkring med Emil, Ida och Samuel, det var himla kul. Jag har som börjat förstå att jag har körkort nu..

Det blir en tidig kväll för mig. Det har varit en himla nervös dag så nu är jag hur trött som helst. Ska bara blåsa håret, ringa min babe och sen är det sängen som gäller!

Och på lördag så ska jag och syrran till Luleå och göra stan :) Längtar!


Kvalitetstid

Hallo! Nu har jag tid med ett litet inlägg igen :) Jag har inte gjort många knop på jobbet idag ;) Först blev jag bjuden på lunch som sagt av mina urgulliga arbetskamrater, också fick jag ju en jätte fin blommbukett :D Sen så satt vi och surrade hur länge som helst och sen var det ju dags för fika ;) Då hade Carina bakat en kladdkaka för att fira, så snällt! Så nu är jag mätt och snart rullar jag då fram ;)

Det verkar som att vi ska sluta snart, då ska jag ut och pröva köra Älsklingens bil, får se hur det går :) Han har till och med gjort iordning extranyckeln åt mig, pyntat den sa han? Hmm.. :)

Nu på lördag ska vi till luleå jag och syrran. Jag ska köpa henne någonting riktigt snyggt tills hon börjar HÖGSTADIET... Oh my goooood! Hon har blivit så stor! Vi ska ha en riktig tjejdag och sen ska vi gå på tivoli :) Längtar så mycket efter att få ha lite kvalitetstid med mimsan ;) Så det ska bli en riktig shoppingdag, hoppas jag hittar någotning fint till mig själv, ingen mer jeansjacka bara, har redan 3 :S Hur gick det till?





Körkort!

Jag klarade det! Jeej! Fast jag har då inte fattat det än.. ;) Och gud, jag trodde verkligen att jag kuggat, för efter 20 minuter så sa han att jag kunde köra tillbaka och jag tänkte ju bara SHIT...

Men jag hade visst klarat det! Nu ska jag få lunch av min arbetskamrater  :D

Precious

Nu ska jag och älsklingen se på Precious, har ni sett den? Är den bra? Jag har då hört att den ska vara himla bra! :) Emil har köpt godis och popcorn, allt för att jag ska få en så lugn och mysig kväll som möjligt, himla sötnos! Tänk om jag kunnat vara en lika bra flickvän som han är som pojkvän...




Love the back



Gillar dragkedjan i ryggen på denna :) Finns på Gina Tricot för typ 149 tror jag :)

Work outfit

Äntligen hemma! Åh vad jag är trött! Ska bara äta middag sen ska jag hem till älsklingen och se på Sex and the city :) Ikväll ska vi bara mysa och ta det lugnt. Skönt.

Här är den utlovade Outfitten :) Man måste ju vara lite.. hmm.. formell(?) på mitt jobb, så det är lite halvtråkiga kläder, men bättre än städet i alla fall ;)


Nervous

Tillbaks på jobbet :) Slänger upp en liten "Work-outfit"sen ;) Om inte så länge ska jag ner på körskolan och sen tillbaks till jobbet en timma innan jag slutar för dagen :) När jag kommer hem ska jag ta en lång, varm duch för att lugna mig själv lite. Sen ska jag hem till Emil och sova där, känner verkligen att jag behöver honom såhär "dagen innan".

Jag är verkligen så nervös så det känns som att jag ska kräkas. Har jag någonsin varit såhär nervös förut? Tror inte det alltså..

Jag ska i alla fall bli bjuden på lunch av mina supersnälla arbetskamrater, hur det än går :) Vad snällt! Jobbet är inte alltid så kul, men de jag jobbar med är verkligen jätte snälla och mysiga! :)

Bröllop

Åhh, fick just veta att jag och Emil är bjudna på bröllop! Underbart! Hoppas verkligen vi kan åka för det är en liten bit här ifrån... Hoppas hoppas!


Melissa Horn

Älskar den här tjejen, hon gör så himla mysiga låtar! Det här är en av mina favoriter!


Work

Nej, gud vad jag inte vill gå på jobbet idag!!! Usch!

Jag funderar på att gå ut och gå efter jobbet om det nu inte regnar, jag känner liksom inte för att fara till gymmet och trängas bland en massa svettiga människor och lyssna på dålig musik ;) Får ta det någon annan dag då jag har mer tålamod och är på bättr humör :) Kanske en prommis är rätt bra ändå :)

Nu ska jag fixa till mig lite innan jobbet :)

visionboard


egoboost

Så nu är jag hemma efter en liten bilprommenad med älsklingen :) Det var så mysigt, jag älskar när vi bara åker omkring och pratar och lyssnar på musik! Hur mysigt som helst!

Jag funderar på att köpa Blondinbellas bok "egoboost" till syrran... Jag har hört att den verkligen ska vara bra för tjejer i yngre tonåren, och hon är ju där nu, vare sig jag vill eller inte. Jag har så sjukt dåligt samvete för att jag lämnar henne nu när jag flyttar. Hon börjar ju på högstadiet nu också kommer jag inte finnas där. Det är verligen skitjobbigt...

Någon som är i samma sits eller vad man nu ska säga?


end of the day

Har just varit på en till körlektion, det gick mycket bättre än imorse, Haha :) Skönt.. Men jag tror ändå inte jag klarar uppkörningen, jag glömmer alltid massa småsaker som typ placeringen och kolla cykelbanor. Så vi får se hur det går. Men det kanske är lika bra att ställa in sig på att man inte klarar det, som jag gjorde inför teorin, då blir man inte lika besviken på sig själv, och inte lika nervös heller ;) Nu klarade jag ju teorin galant, men uppkörningen.. Nja.. Några tips på hur man ska komma ihåg allt? I´m in BIG need of them!

Snart slutar jag för dagen, det ska bli så skönt att gå hem och mysa med min bästa vän/pojkvän/själsfrände Datorn ;D (Nu blir Emil tjurig, förlåt. Hehe) Funderar på att fixa min blogg lite mer men vet inte hur. Några tips? Ni brukar ju ha så himla bra tips :D

Nu ska jag gå så att jag får sluta någon gång :) Tjiiing!

Nooooo!

Hmm, håller jag på att bli sjuk? Oh noooo!

Gud så jag längtar hem! Jag vill bara hem och mysa, duscha och bara få ta det lugnt! Det är ju bara 3 timmar kvar :D


Ååååå, vad jag vill utomlands, tillbaks till Chania! Underbara ställe!

Lovely

Åh jag vill på fest! Tisdag? Klart man kan festa på en tisdag! Nä, men jag vill verkligen bara fixa mig, fixa mig i timmar. Ni vet, bara stå och fixa sig, pröva nya grejer, ha all tid i världen, hitta snygga kläder, måla naglar, föna hår, surra med brudarna och blablabla och såklart hälla i sig mänger av sprit medan man dansar loss till Brittan! Höhö... Nä, men i alla fall bara ha tid, lust, ork att fixa sig. Jag är numer less på min knopp på huvudet, även fast mamma och mormor tycker jag är finast när jag har uppsatt, men det tycker väl alla hrm... äldre? (Förlåt)

När jag jobbat är jag som för trött. Jag duschar, rakar benen, ni vet det där man typ måste göra... Men sen så är det stop! På med mysisarna, kasta sig i soffan och se på satc.. ingen flärd här inte ;)



Älskar att göra mig fin.. Gör inte ni?

Fuck

Jag hade nyss körlektion och det gick rakt åt pipsvängen! Haha, vad höll jag på med? Kanske kan jag skylla på att klockan bara var 7? Fast det kanske är bra att ha en riktigt dålig gång då ingenting går bra, då tänker man mer på hur man gör tror jag :) Så senare idag kanske det går bättre? Vi får se :)

Nu är jag på jobbet igen och är sååå less. Jag ångrar att jag inte alls haft något sommarlov, kommer inte hinna vara ledig alls innan skolan börjar :( Boo! Fast pengar sitter ju aldrig fel det heller ;)


Private

Vet ni hur lycklig jag är? Jag tror inte det.. Alla har upp och ner dagar, eller hur? Och det är ju kanske dem man skriver om på bloggen, kanske är man inte så bra på att skriva det roliga, underbara och det fina på sin blogg? Visst brukar jag skriva om hur kul jag och Emil har haft det och så, men det går ju inte att förklara i ord hur det är då vi är med varandra. Vi kan skratta tills vi gråter, vi kan prata om allt, jag tror och känner att vi kan berätta om någonting är fel, vi är ett sånt där par som avslutar varandras meningar, vi behöver inte säga någonting, vi vet ändå vad den andra tänker - ärligt, det kan vara lite spooky ibland när jag sitter och tänker på någonting (och då inte vad som helst som typ: vilket fint väder, utan någonting personligt) och då kan Emil bara fråga - Du hur känns det eller det. Jag är så lycklig för att han finns i mitt liv.

Mina vänner, allihopa, är de finaste man kan ha! Jag är en sån som inte har 1000 bästavänner. Nej jag har 4 riktigt riktigt nära vänner som jag hoppas kan finnas i mitt liv för alltid! När jag är med dem kan jag säga allt, skratta åt allt och prata ut. De gör mig lycklig.

Jag har en underbar familj. Hela min familj, och den är rätt stor med halvsyskon och bonusförädrar, men jag älskar dem alla, för alla vill mitt bästa och alla finns där för mig, Jämt! Det är nog familjen som är lättast att försumma, man tar dem förgivet. Ni skulle bara veta vad de gör för mig - fixar bilen, köper saker tills jag ska flytta, pratar när jag behöver, kramas när jag behöver, finns alltid där - anytime! Underbart. Min familj gör mig lycklig.

Jag ska börja sjuksköterskeutbildningen till hösten, min dröm, mitt mål sedan länge. Det gör mig lycklig att jag lyckats!



Vår första bild tillsammans! <3

Stunning



HAHAHA! Ser ni mig? Jag ser helt ihop kurad ut, som att jag står och gömmer mig!

Jag lever?

Körlektion snart. Åh... Jag är inte pigg idag. Blä!

Dessutom kändes det som höst när jag vaknade idag. Hööst. Where did the summer go?


We no speak americano

Åh, jobb imorgon! Någon som är sugen på att hoppa in för mig? Hehe... Nej, nu känner jag att jag vill vara hemma och börja packa iordning allt inför att jag ska flytta! Nu ska jag och älsklingen se lite SATC och sen sova! Sov gott!

Den här dansades det till igår ;) Fullt ös medvetslös!


Last night

Jag hade en så grymt kul kväll igår! Jag var som sagt på Luleåkalaset med Hannah och Jannie och deras vänner :) Vi började med förfest i Boden där vi kom fram till att Ikväll ÖSER VI! Det var mysigt och kul, vi lyssnade på musik, pratade och hade bara himla kul helt enkelt :)

Kring 10 tog vi bussen till Luleå, och på bussen drack vi upp det sista, vilket ledde till att vi alla blev kissnödiga och behövde gå på toa. Det gjorde vi också. När vi kom fram till luleå så gick vi in på Max och skulle kissa. Vi stod i kön med några himla trevliga tjejer och bildade en pakt med dem, vi kissar så fort vi kan så är det inge som klagar! Höhö 

Såklart kom personalen på Max och sa att vi inte fick kissa där eftersom att vi inte åt (men det var ju inte sant, vi beställde ju strips? ) Nä, då var det bara den som stått i kön som fick kissa? Hrm.. Det slutade med den här meningen:

- Gå på toa här då, men sen kommer ni aldrig mer tillbaka! (Portade?)


Jaja :) Sen när vi kissat (på rekordtid) så gick vi mot området, sjöng våran sång som handlade om tequila, shotta, salt och citron , hehe. Vi tog oss in och allt, testade några olika tält tills vi kom till Far East där det bara var gamlingar, men GRYM musik, även ett av de få ställen med shottar! ;) Där dansade vi på ett bra tag tills vi gick vidare... Sen så gick vi mest omkring, jag bråkade med några killar som följde efter oss och försökte elda på våra kläder för att vi inte ville vara med dem och ja.. Det var en himla kul kväll! Sen så kom Emil (Tappra, underbara Emil) och hämta mig och vi somnade efter 5 någon gång då jag fått berätta spökhistorier färdigt.

Haha, just det. I det sista tältet så gick jag fram till baren och frågade killen där om de hade shottar:

-Nej, tyvärr, de är slut.
-Åh.. Men vad finns det då?
-Cider?
Cider.. Nä du, det är inte nog starkt för mig! (Sen gick jag bestämt därifrån)

Kom på efter ett tag att en cider kanske var det rätta så då var det bara gå tillbaka med svansen mellan benen...











Jag hade tyvärr bara min mobil med mig, så bilderna från själva luleåkalaset är föör mörka :/

Alyssa Ashley



Om ni vill ha en parfym som verkligen luktar vanilj så ska ni välja denna! Den luktar supergott och den håller sig hela dagen! Jag köpte min för under hundringen, den är alltså perfekt ;)

Gooodmorning

Jag ligger i sängen och väntar på att få frukosten serverad ;) Bortskämd som jag är så ska jag få frukost på sängen av älsklingen, också ska vi se på film i sängen. Det är den perfekta morgonen!

Myskväll

Sådär ja, nu ser ni kanske vad som står :) Eller gör du det Janne?? ;)

Nu är jag hos min baby och vi ska ta en kvällsdrink och se på skräckfilm, en härlig myskväll efter en lång arbetsvecka alltså! Men imorgon blir det party :D Gud så jag tjatar om det! Haha, men jag längtar verkligen..

Nu ska vi mysa! Ha en bra kväll! Simma lungt!


Det går bra nu

I'm back! Och vet ni? Jag hade faktiskt rätt.. När jag var på väg till vårdcentralen började jag fundera över mitt inlägg, att det kanske var lite elakt, men nää ;) Jag tycker det är himla irriterande att man måste gå dit 1000 gånger och tjata för att de ska lyssna, jag menar jag har väl inte all tid i världen och det har inte de heller för den delen! Så om de bara kollat ordentligt förra gången så hade det ju varit löst! Tänka sig..

Men nu ska jag få medicin, sån där härlig medicin man mår jätte bra av (NOT).

Okej, nu har jag fått tjura av mig lite ;) Till det roliga d.:) Imorgon är det LULEÅKALASET som gäller! Åh vad det ska bli kul! Sen så är allt snart fixat för en sak, men jag säger mer om det när det är riktigt 100 %. Ja, livet känns himla bra nu :) Det går bra nu, Det går bra nu, Pengar rullar in som de ska nu, Det går bra nu ;D


Jag har rätt

Snart ska jag gå ner till vårdcentralen, jag ger mig inte! Jag har rätt och dom har fel!!! Herregud, jag lider ju... Det är himla synd att man måste bli en himla ragata innan någon orkar lyssna, Gaahhh! Hehe ;) Så nu ska jag gå ner och övertyga dem om att DET ÄR FEL PÅ MIG!

Förutom det fel jag tror det är så håller jag även på att bli senil, dement, ja, det då man glömmer jäklat allt! Detta är taget från veckan:

-Emil, var har du satt nycklarna?
-... Du håller i dem...

-Emil, låste du dörren (2 meter från dörren)
-Nej, du gjorde det

-Gumman, vad är det för idé att låsa dörren men lämna nycklarna i?
-muttermuttermutter...

det där var endast ett urval...

Då vet ni, det är ute med mig. Så, nu ska jag gå ner och få min dödsdom och sen ska jag glömma bort den precis som jag glömmer allt annat :)

FixFix

Well, ni ser förändringen? Haha, ja, jag skulle ju sätta mig igår och göra min blogg snygg, men jag blev så himla trött, så jag orkade bara ändra texten lite och färgen. Jag är så himla dålig på att fixa sånt här! Någon som har några bra tips?

Igår efter jobbet gick jag och Emil ut och gick värsta promenaden, tror vi gick i en och en halv eller två timmar, och vi gick riktigt snabbt hela tiden faktiskt. Det var så grymt skönt efter att ha suttit still så mycket! Men jag förstår inte, jag har helt tappat matlusten. Jag kan vara skithungrig, men är verkligen inte sugen på någonting, och när jag väl blir sugen på någonting, ja då blir jag mät efter någon tugga bara... Jag kommer snart bara vara skinn och ben! Hö Hö...

Typ sådär...


Need you now

It’s a quarter after one, I’m a little drunk,
And I need you now.
Said I wouldn’t call but I lost all control and I need you now.
And I don’t know how I can do without, I just need you now.




Spikat!

Var just in och kollade min anmälan och har nu fått det sista och slutgiltiga svaret: Jag ska bli sjuksköterska!

Det var som att jag fattade det först nu, haha, och ändå har jag redan fixat lägenhet och allt! Jag är så himla glad, det här är verkligen vad jag vill göra, det känner jag nu. Eller det har jag känt länge, men nu vågar jag känna det på riktigt om ni förstår? :)




Work it

Hallå! Sitter på jobbet och skriver etiketter, har faktiskt haft rätt fullt upp idag med telefonen som ringer hela tiden och så ska jag göra klart lite inför imorgon. Men när man har mycket att göra så går ju tiden mycket fortare :) Efter jobbet ska jag och träna, det ska bli så sjuuukt skönt! Jag håller på att få abstinens av detta stillasittande!

Gud vad jag längtar till helgen, Luleåkalaset och brudarna ;D Det ska bli så himla kul! Funderar på vad jag ska ha på mig.. Hmm.. Förslag? Jag kör nog på converse i alla fall. Har lärt mig av erfarenhet att höklackat på festivalliknade grejer inte är någon hit! ;)





Hö Hö... Ser alltid ut sådär när jag tränar ;)

Hemlis Hemlis ;)




Fast nu är det kanske inte så hemligt längre ;) Vi ska kanske bli med katt :D

Lycka



I figured out that happiness is to be with you

Holymother!

Holymother! (vad är det för ord? jag har haft det i huvvet sen jag steg upp, alltså i 11 minuter...) En ny dag, ska snart iväg och jobba men jag hinner skriva en liten blogg ändå, allt för bloggen ni vet ;)

Jo, min facebook.. Tror det är någon som kommit på mitt lösenord och har gått in och ändrat lite där, tillexempel ändrat så att det står att jag är singel, men då vet ni det nu då, jag är inte det och har inte varit det på 1 år och tre månader ;) De ni! Okej, nu måste jag gå ;)


Kvällens sista cigarett

"Jag tänder kvällens sista cigarett, du ler
Har skrattat gott åt alla dumheter, man ser

I flera timmar har vi
Bråkat om det som vart, gett raka svar och frågat
Druckigt ett vin och skålat
I flera timmar har vi, erkänt varenda svaghet
Det blev en underlig natt

Ska inte säga nåt till nån
Jag vet, det är vår hemlighet
Vi finns bara någonstans mellan dröm och verklighet
Där finns vår hemlighet

Jag fimpar kvällens sista cigarett, du ler
Om nån minut så går jag härifrån och då ses vi
nog aldrig mer

I flera timmar har vi
Bråkat om det som vart, gett raka svar och frågat
Druckigt ett vin och skålat
I flera timmar har vi, erkänt varenda svaghet
Det blev en underlig natt"

Himla skön låt som jag lyssnat på som i perioder. Jag lyssnar jätte mycket på den, sen glömmer jag bort den, och sen så hör jag den igen och tänker, men åh! Vilken bra låt! Nu är det en sån period igen, har lyssnat på den hela tiden när jag pluggat, och nu längtar jag hem så att jag får lägga mig och lyssna på underbara Veronica Maggio :)


Tråkig blogg

Usch, vad tråkig min blogg är, kanske tar och fixar den ikväll.. Några tips? Det lär nämligen behövas för jag är inte så himla bra på sånt här ;) Dessutom så har jag ju inga bilder på bloggen lägre, det är för att jag är på jobbet och hur roliga bilder kan man ta här?? Skärpning! Men ni har ändå ökat i antal kära vänner, så tack för att ni står ut med en tråkig blogg ;)

Ska ta och fixa biljetter till Luleåkalaset idag, för på lördag ska jag dit med Hannah och Jannie, och deras vänner, Gud så kul! jag längtar så mycket efter dem, pratade med båda i telefon igår och det var nästan så jag fick tårar i ögonen, ingenting är lika kul utan dem.

Nu ska jag fortsätta jobba på och försöka bortse från att det är strålande väder och att jag måste sitta här och ja... Ja..

Klarade det

Wiii! Jag klarade teorin idag :D Gud så skönt!!! Nu äre bara uppkörning nästa vecka som gäller :) Och jag längtar nu till lunch också, då ska jag få någonting av Emil som en liten present för att jag klarade det :)

Nu ska jag ta igen det som jag missat på jobbet på grund av provet, tjing!

New shit

Så, nu har jag pluggat teori heeela kvällen.. Ska plugga lite mer men jag känner att jag måste ta en liten paus, så då slänger jag in en bild på de två linnena jag köpte igår + mina nya vinglas:)



Bägge är från Gina och det svarta har en dragkedja i ryggen, riktigt snyggt! Någonting för helgen kanske?



Ett av vinglasen, de är rätt stora. Vi mätte hur mycket som fick plats och det blev 7 dl.. :) Men fina är de!¨



Har jag berättat om detta? Det är en mobilbild så det syns inte så mycket. Det hände för några veckor sedan och jag har fortfarande märket kvar! Jag klämde mig med min plattång! Jag höll upp en hårslinga med ena handen och skulle platta den, men råkade klämma ihop plattången på min lilla arm istället :( Jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta, så jag gjorde båda, tror Emil blev lite förvirrad? ;)

Mask i maten

Mamma gjorde köttfärssås idag och bad mig hjälpa till att krydda den, hoon tycker jag är bättre på det ;) Så jag gick ner och gjorde det, och när jag rör om i köttfärsen så ligger det EN MASK där! FYFANVADJÄVLAÄCKLIGT! Jag trodde jag skulle kräkas! Och maskar är mit Hatkryp dessutom, spindlar klarar jag av om jag måste, men maskar alltså. Jag tål dem inte! Mår fortfarande illa.. Blä!


Prov

Hemma.. Vaknade upp imorse av att jag var så jäkulst kissnödig, sprang på toa och trodde jag skulle dö, det gjorde så himla ont. Och så har det fortsatt hela dagen, så jag for på vårdcentralen, men nej, inte är det något fel på mig... Nu ska jag (som dessutom har feber) lägga mig och läsa teori till provet imorgon som kommer gå jätte bra, speciellt då jag måste springa på toa var 5:e minut och mår allmänt skitdåligt. Det är ju bara uppgjort för att misslyckas...  Så bli inte förvånade om jag imorgon skriver på bloggen att jag inte klarade det.

Bättre update

Okej, en bättre uppdatering kanske? Vi var som sagt på IKEA i lördags och jag köpte hela stället, typ.. Men det blev inte så dyrt som jag trodde (jag räknade ju på Minst 5000), 1680 gick kalaset på och då har jag ju typ köpt det mesta :) Är supernöjd med alltihopa! Hittade skitsnygga svarta tallrikar som kommer passa perfekt på bordet och till resten av lägenheten. Lila, gröna och svarta ljus och ljusbrickor, stora vinglas, och så en massa viktiga saker som typ köksprylar :) Och Emil köpte också en massa saker, han köpte mer än mig men det blev på samma pris typ ;) Tror att jag drog iväg lite med alla ljus och allt ;) Men så kan det bli.

I söndags så for vi till Luleå på vad jag kallar "kompletteringsshopping", jag köpte två jätte snygga, stora kuddar på Indiska och en liten Buddha. Tidnindsställ, tvålpump och någonting mer på Åhlens, och två linnen, och vet ni vad? den rundan gick på lika mycket som IKEA turen... Jag kan alltså konstatera att IKEA är billigare ;) Som att man inte visste det ;) 

RSS 2.0