Fixfixfix

Hej igen. Nu är jag klar med typ allt fixande :) Ska bara lägga på mina nya ögonskuggor sen som jag köpte på Make Up Store, men det går fort också ska jag måla naglarna. Men först blir det finmiddag med oxfilé och hela köret ;) Jummmyy!!

Har på mig min nya Parfym - Fantasy av Britney Spears och jag luktar helt faboulos (stavning?)  ;) Mamma är inte hemma än men när hon kommer så tänkte jag lägga ut någon bild på mitt fina smyckesträd och så och kanske på nyårsfixade Emil och AnnaSara :)

Until then... Jag ska väl måla naglarna.. Vet inte hur än bara... Fasen vad jag snorar, tryckte just i mig två panodil och hoppas på att min huvudvärk ska gå över :/

Gott nytt år :)

Hej :) Nu är jag hemma, eller jag kom ju faktiskt hem i förrgårkväll men jag har varit så trött och haft så fullt upp så jag har inte hunnit med att skriva... Sen känns det så tråkigt då jag inte har någon kamera, men jag ska låna min mammas så kan jag lägga ut lite bilder sen när hon kommer hem igen :)

När jag kom hem i tisdags så kom Emil och hämtade mig, första gången jag åkte med honom :) Jag fick en liten present av honom, en parfym som jag önskat mig i år och dar... När vi kom hem så myste vi hur länge som helst, jag har verkligen saknat min älskling <3 När vi vaknade gjorde vi frukost och allt sånt och såg lite film sen åkte vi omkring hel dagen och gjorde 1000 ärenden och sen på kvällen kom Leo och Dessi hit och vi såg på film, det var mysigt :)

Ikväll åker jag och Emil till piteå och ska vara med några av hans kompisar, det ska bli jätte kul :) Dock så har jag feber idag men det är bara powernappa och sen börja fixa iordning sig själv ;) Hoppas ni får ett bra 2010!

Skriver lite mera sen när jag kanske äntligen får lägga ut någon bild på någnting :)




Lite bättre uppdatering kanske?

Hellu! Nu när jag väl börjat skriva igen kan jag då inte sluta ;) Det snöar jätte mycket här, tror till och med att det är mer snö här än hemma, konstigt! Hoppas bara att jag kan ta mig in till Etuna för jag har ett presentkort på deras Make Up Store som jag hemskt gärna vill använda ;)

Min lillebror Hjalmar är så söt, de första dagarna jag var här gick han omkring och ropade AnnaSaaaaaraaa hela tiden, så fort jag bara gick ut från rummet vi var i så sprang han efter. Så vi har lekt en massa, vi har haft disco, spelat dator och lekt med gormities (vår tids pokemon skulle jag tro). Det har i alla fall varit så himlans mysigt!

På Julen så var det jag, pappa, sara, de tre syskonen, farmor och janne och amande och Filip (saras syskonbarn), de är lika gamla som mig. Det var jätte kul , och roligt att lära känna några nya människor, vi är ju ändå nästan släkt nu:) På jul så firade även jag och Emil 7 månader, så grattis till oss ;)

Idag ska jag och pappa ut och fixa med min lilla bebis! Den är snart klar, och den kommer bli super snygg med alla nya blingbling-grejer jag fått till den (läs i inlägget under).

Den här tröjan är verkligen min favvo! Och just det, ni har inte sett mina supersnygga nya skor. Det är stövlar som går upp åvanför knät, snygga! Men som saagt så är min telefon på lagning så jag kan inte visa några bilder just nu :/ Får ta med mammas kamera när jag kommer hem :)


Första inlägget efter torkan

HejHej och God Jul i efterskott. Nu är jag hos pappa och har firat jul här. Det har varit super mysigt. Min dator har inte fungerat som den ska, därför har jag inte uppdaterat någonting här :/ Känns lite konstigt faktiskt.

Jag hoppas ni haft en jätte bra jul! Det har jag, två faktiskt, en hos mamma och en här hos pappa och jag har fått massor med fina julisar :) Här hos pappa har jag fått jätte snygga bilmattor, blinkande växelspak, bilklädsel och högtalare till bilen och lite annat och hos mamma fick jag lite flytta hemifrån grejer, en parfym och lite böcker och så :) Jätte kul!

Jag ska vara här tills på tisdag, då ska Emil komma och hämta mig på Kallax för han har tagit sitt körkort! Grattis älskling! Det ska bli jätte mysigt att träffas igen! Och sen blir det nyår och vi vet fortfarande inte vad vi ska hitta på, som vanligt ;)

Nu ska jag busa med de tre vildaporna vi har här ;) Ska försöka uppdatera från den här datorn lite mer :) Tjingeling!

uppdatering

Jäklar vad det känns längesen! Sorry! Har haft jäkligt mycket att göra! Idag åker jag till min pappa, jag ska fira jul där iår. Det känns jätte kul men jag kommer sakna älskling!

Nu måste vi fara. Och jo! Min telefon är trasig så ni kan väl sms:a erat nummer till mig så jag kan lägga in dem i den jag har nu :) Tack!


Myskväll men älsklingen

Hallå! Idag har jag inga lektioner så jag ska ha en hemma pluggar dag idag :) Det känns rätt mysigt! Undrar om inte jag har en klipptid idag också?? Hmm.. Måste kolla upp det!

Igår kväll var jag med Emil, det blev så att jag sov där. Vi hade en pluggkväll, fast det var nog mest han som pluggade, jag låg och läste Ljudet av ditt hjärta. Jag är helt fast! Sen mös vi och åt glass med sirap och en massa annat ;) hehe..

Nu har jag just kommit hem, Emil for och jobbade klockan 7 och jag vaknade för en halvtimma sen och fick för mig att det var idag jag hade en tandläkar tid, så jag stressade hem som en idiot för att hinna med bussen. Men den var inte förens imorgon :) Tur det!






Kort dag idag :)

Hellu! Nu är jag hemma från skolan igen. Vi hade bara en lektion idag där vi såg lite på en film och sen jobbade med lite frågor, sen så åkte jag hem. Onödigt. Mitt prov har flyttats fram till på Fredag istället så jag ska sätta mig och plugga som en annan idiot nu och hoppas att det här går vägen. :)

Ikväll ska jag också plugga, men då med Emil. Jag kanske sover där också för vi har inga lektioner imorgon heller :) Skönt! Nu ska jag sätta igång :) Tjingeling! :)

En paus i pluggandet

You know that I want you, You know that I need you

Hej igen ;) Jag sitter och pluggar, har ett missat psykologiprov på Måndag, känns inte så jäkla kul faktiskt :/ Men, det är det sista provet och sen så är det jullov :D Jippi! Vet ni att det är 10 dagar till julafton idag? Det ni! :) Och iår ska jag fira jul hos pappa, det känns jätte kul och lite spännande. Men jag kommer sakna Emil jäkligt mycket, men jag hinner komma hem till Nyår så det firar vi tillsammans! Har ni några Nyårsplaner? Vi är fortfarande lite lost...



När jag har pluggat färdigt ska jag nog bara ta hand om mig själv lite. Har inte alls mått bra på sistone. Stress kallas det och min magkatarr är tillbaka. Så jag ska eventuellt träna lite men vi får se hur det blr, man jag ska i alla fall måla naglarna och ha lite ansiktsmask och hårinpakning och så :) Det ska bli jätte skönt! Nu ska jag fortsätta med detta elände!

Satin Lips



Nu har jag fått min beställning från Mary Kay - Satin Lips! Ett jätte bra tips till er som lätt får nariga läppar nu på vintern, och till alla andra också såklart :) Till det härliga priset av 329 kr ;) Jag tycker de funkar jätte bra och läppbalsamet håller och verkar i flera timmar!

Okej, helgen .

Okej, ett nytt försök till bättring då :) Jag har ju inte skrivit någonting om helgen än. I fredags var jag ju till Piteå med Emil, men det tror jag att jag skrev faktiskt. Sen så sov vi hos honom, asså, jag vet inte ens om jag vågar säga hur tidigt vi gick och la oss, pinsamt tidigt ;) Fast det är klart, vi låg ju och mös rätt länge innan vi somnade och så..

På lördagen for vi och tränade, det var jätte skönt! Sen skulle vi ha varit barnvakt åt min syster för mamma och micke skulle på en match, men det blev inställt, så då bestämde vi oss för att fara på Pentryt. Emils bror skjutsade oss dit, men när vi kom dit så kom Emil på att han glömt sitt pass, sötnos!, men som tur var så skulle hans bror hämta upp några till i älvsbyn och då kunde han hämta Emils pass ;P Så vi satt på Max i en timma och åt en hallonpaj och surrade på och mös :) Sen lite efter tolv så kom vi in på Pentan. Vi shakade väl loss där tills de stängde typ ;) Vi kom hem typ kring 3 och jag gick och la mig i sängen med kläder och skor på, haha!

Sen då igår så mådde jag rätt dåligt, nej, jag var inte bakis...

Idag ska jag nog mest vila upp mig, hoppas på att börja må bättre, också ska jag plugga :/ Tråååkigt! 

Bättring på G

Jag har blivit alldele för dålig på det här... Måste skärpa mig. Fast, jag tror jag väntar tills imorgon med det ör snart sprängs mitt huvud :/

Jag dör!

Jag dööör av hunger!!! Emil kom tillbaka och ge mig maaaaat!

Då får du en puss ;)

Piteå

Hallå! Idag följde jag ju Emil till Piteå och var i hans skola till 11 då han hade lektioner. Så när han slutat så for vi och åt på Max, med hans kompis Max ;D Hehe.. Sen for vi på stan för att kolla julisar, jag hittade inget, förutom två armband till mig själv! :D

Sen åkte vi hem och nu är Emil och kör med sin pappa och sen ska vi va med varandra igen. :)

Och vet ni vad? Igår hade vi ju sminkparty här hemma. Det var jätte kul. Efter ett tag bestämde jag mig för att gå och duscha, och när jag kom ner igen så stod det ett paket på min plats. Då hade mamma köpt en hel hudvårdsserie till mig! Jeeejjj! Jag blev så glad :D

Mitt paket

Rengöring, ansiktsvatten, ansiktsmask och återfuktande :)

Fina mamma



Armbanden jag köpt idag :)

Smink party

Hallåå! Nu är jag hemma, eller det har jag väl varit rätt länge men det är först nu som jag haft tid att skriva. Jag har gjort middag till mammma och mimmi och även en utsvulten pojkvän som också kom hit och åt lite senare. Nu väntar jag på att mamma ska komma hem så att vi kan ha vårat "sminkparty" :) Det ska bli kul :) Kanske köper mig någonting, eller önskar mig ;)

Imorgon ska jag åka till Piteå med Emil, har ju aldrig följt till hans skola så det ska bli kul, efter det ska vi gå på stan och kolla de sista julisarna! Guuud, så bra i tid jag varit i år! :D Och nu är även pappas lilla klapp fixad. I'm proud of myself ;) Men det ska bli jätte kul och mysigt imorgon, jag längtar hur mycket som helst :)

Nu kom mamsen hem ;) Kan skriva lite mer sen kanske! Tjingeling!

I skolan för ovanlighetens skull ;)

Hallååå! Nu sitter jag i skolan och väntar på att Visma ska laddas ner klart så att vi kan börja... Så nej, jag sitter inte bara och slöar ;) Sen ska jag på stan en sväng, tror jag vet vad jag ska köpa åt pappa nu, killar är alltid det svåraste att köpa till men nu så.. Längtar tillbaks till den tiden då man kunde rita en teckning och ge bort ;)

Ikväll ska vi ha sminkparty, det ska bli kul! Få se om jag köper någonting :) Nu är det här klart så nu ska jag sätta igång :)

Godnatt

Hallå igen :) Nu ligger jag i sängen och väntar på att älskling ska ringa mig. Han har precis gått hem från mig, saknar honom redan som en tok! Vi har inte gjort så mycket ikväll pluggat, flamsat, sjung "Gorge Gorge kung över djungeln..." OCH gjort en blogg tillsammans, emilochannasara.blogg.se :) Kan någon vänlig själ berätta hur man gör när man vill länka någon? Snälla?

Nu ska jag sussa! Godnatt ;)

But...

But youre just a boy... No, you don't understand...

Ännu en hemma dag

Tjohoo! Jag är ledig idag igen :) Inga lektioner! Så jag har legat och myst hela morgonen gram tills nyss då Emil kom förbi på sin lunchrast och åt här och mös med mig ;) Nu ska jag äntligen börja komma igång med min psykologi uppgift, synd bara att jag inte riktigt förstår den, men men...

Svar

Och svar till Janne; det gick bra :) Ett vist svinn får man väl räkna med;)

Crapy day

Idag har jag varit i piteå på lassarettet och gjort ett ultraljud, hm nej, jag är inte med barn. ;) Men jag har haft så ont i över ett år nu och ingen verkar ju riktigt vilja lista ut vad det är heller?! Hur som helst, de hittade inget så det är väl bara börja om från början.

Innan det gick jag och mamma på stan en sväng och kollade julklappar, har fortfarande några kvar...


Min dag :D

Hej :) Har hunnit med massvis idag! Jag har ;
  • Varit på banken och fixat massa med konton och så så att de nu står i mitt namn och allt :)
  • Fixat så att jag ska få telia max 25 eller vad det nu heter ;D
  • Övningskört!
  • Glömt bort att jag skulle vaccinera mig idag :/ Klantigt! Får väl fixa en ny tid...
Annars har jag faktiskt sovit hela dagen, vet inte vad det är med mig, sov från typ 1 till strax efter 3 och är fortfarande trött :/

Jag har köpt mig en ny snygg tröja, jag är jätte nöjd med den :)






Och idag har jag ftt ännu en present, 600 :- på Make Up Store :D Tack Helene!

Helgen ;)

Halloj! Det var längesen, en hel helg ;) Hehe, har haft en massa annat för mig i helgen också har jag ju sovit hos Emil så jag har inte haft tillgång till någon dator direkt :) Men men, nu så :) Jag kan ju dra helgen för er... I Fredags for vi ut på polarhotell, det var kul fast lite tjorvigt. Innan det så var jag, Emil, Erik och Danne hemma hon Emil och surrade på och typ spelade kort och allt. Vi kom hem rätt tidigt ändå och gick och la oss.

På lördagen så gick vi upp, jag for hem och gjorde middag för Micke och Jonathan skulle komma hit, det blev supergott! Potatisgratäng med kött och pepparsås :) Mums! Sen kom Emil hit och vi bestämde oss för att gå ut då också, först tänkte vi typ gå på Tresco men vi for till Piteå istället och gick på Pentryt ;) Vi var först! Haha! Men vi fick gratis Pizza så vad gör det? Men sen så kom det rätt mycket folk, vi hade super kul och skakade rumporna hej vilt ;)
Lite bilder :)













I skolan, är less, vill hem

Nu sitter jag i skolan och väntar på bussen som går klockan 2! Suck, inte kul! Jag vill bara hem och fixa för ikväll! Egentligen skulle jag ha åkt med en buss typ nu, men vi har en utav världens tjorvigaste lärare. Åh! Jaja, anyhow... Jag har ju en ny twilight bok att läsa :)

Finally!

Jaa, äntligen! Idag fyller jag år! Haha, guuud vad jag tjatat om det här! Har haft en jätte mysig morgon med paketöppning och mysig frukost! Och ikväll blir det födelsedagsmiddag med mormor och morfar och älsklingen såklart ;) Och imorgon ska vi ut, i luleå blev det! Det ska bli kul, och kläderna är valda, haha! Vi kanske far ut på lördag också, men vi får se, fast det skulle ju vara kul! Nu ska jag fixa mig för skolan, skriver sen! Tjingeling!




Mys

Mys med Honey <3

Hemmadag

Idag blir det en hemma dag, sov absolut ingenting inatt, igen... Men jag har bara en lektion och de böckerna har jag ändå hemma så jag kan jobba hemma tänkte jag :) Och fixa inför imorgon då jag fyller år :D Jeeeejjjj!!! Tänkte ta lite bilder på vad jag tänkt ha på mig på fredag och lägga ut, jag kan verkligen inte bestämma mig, kanske kan få lite hjälp? ;)

RSS 2.0