Sista dagen :)

Hallå! Sista dagen på mitt oavlönade jobb idag, inte illa :) Jag fick gå redan vid lunch så jag har sooolat hela dagen, det är ju för fasiken 30 grader i skuggan, det ska man ta vara på! Jag har även fått en locktång av mamma idag och sen ska jag sova hos Emil så den här dagen är väl fulländad på alla sätt och vis :) Förutom att vi ska äta kassler... Men sånna bakslag får man helt enkelt stå ut med.

Igår jobbade jag på som vanligt, sen när jag kom hem var jag dötrött och döhungrig och blev himla glad då mamma och micke grillade fläskfilé till middag. Sen kom Emil och han fick också äta lite, tur det för även han var rätt tjurig ;) Jag visade även Anna-Maria hur man festar "Big Time", mamma var mindre glad. Först visade jag hur man diskret (genom att sätta ihop två sugrör) snor öl av mamma, men det är ju lite låg nivå på det egfentligen. Så då visade jag istället hur bra det är med två ihopsatta sugrör om man vill ta det direkt ur flaskan! :) Nu vet hon hur man gör.

Jag visar...


Anna-Maria försöker lära sig...



Sen for vi till Selholmen och skulle bada. Emil var den ända modiga, han sprang ut i vattnet, och sprang och sprang och sprang.. Det var rätt långgrunt kan man väl säga. Men till slut så.. ;)



Och jag på min sista arbetsdag :)



Imorgon lutar det mot Boden Alive :)

Nu då..

OkejOkej, Midsommar, bättre sent än aldrig ;) I fredags då så åkte jag och Emil till Idafors för att vara med Leo och Dessi på midsommar och för att Leo fyllde år :) Vi hade det jätte kul, mysigt liksom. Vi åt helsikes mycket mat, spelade kubb och tjejerna vann såklart varenda gång, okej, förlorade en tror jag? Sen så sov vi över där i en liten stuga som de städat ut åt oss, jätte mysig var den. Jag tror jag och Emil somnade vid sex på morgonen eller någonting sånt, hmm.. Sen så gick vi upp med de andra och åt frukost, spelade mer kubb och sen så grillade vi till middag. Det var skitgott det med:) Jag minns faktiskt inte hur länge vi stannade men både jag och Emil var rätt trötta och sov hela vägen hem till mig. En stund innan elva, vilket är då den sista affären i älvsbyn stänger, kom vi på att vi ville ha choklad så vi sprang ner och kom några minuter innan de stängde, men då funkade inte Emils kort. Brottom Brottom.. Så då sprang vi hem till emil för att hämta pengar, sen fick han springa tillbaka själv och köpa den, och han hann :D Sen mös vi resten av kvällen och hela söndagen typ :)

Igår så firade vi ju våran 1 månads dag, fast den är egentligen idag :) Jag fick rosor och godis, hehe :) Vi gjorde köttfärssås till middag, jag tror seriöst att han är helt såld på den, men det gör inte mig någonting :) Efter det så mös vi på som vanligt och pratade en massa.. Kom fram till att det här verkligen känns rätt.. För båda två..
Hur som helst, sen blev det kladdkaka med jordgubbar och glass, och det var Emil som fixade kladdkakan! Duktigt, för den blev himla god ;) Sen gick vi och la oss och försov oss såklart, eller i alla fall Emil, men han hann i alla fall tror jag :9

Mitt mörka hår :D


Grillning på G :)


Vi gjorde en midsommar stång. Eller jag gjorde inte mycket, var mest ivägen, men en ring lyckades jag göra :)




De försökte så mycket men ändå så förlorade de..



Och idag bara steker jag :D



1 månad

Gudförbannat vad dålig jag är på att uppdatera, men när min dator är knäpp så glömer jag som bara bort det. Idag firar jag och Emil en månad ihop, egentligen har vi väl varit med varandra längre men för en månad sen så sa vi det rakt ut att nu är vi tillsammans. Eller egentligen en månad i morgon, men mamma är borta ikväll så vi tar det idag och har lite mys middag :) Jag kan skriva mer imorgon om Midsommar och idag då :)

Hur som helst, det här är nog den första av många månader. Och ärligt, jag har aldrig mått såhär bra, aldrig någonsin. Du är det bästa som hänt mig.

Jag har ju gjort mitt hår mörkare, är jätte nöjd :) Kör på en svart tubtopp idag :)

Godmorgon

Godmorgon, snart är det jobbet som gäller. Ska bara väcka min syster och ge henne frukost.. Uh, inte taggad för att sitta inne idag och stirra mig blind på fakturor. Inte min stil riktigt.. Jaja, men idag kommer mamma hem, har ju saknat henne, min lilla mamma :) Så ikväll blir det myskväll skulle jag tro :) Nog för att jag har haft myskväll hela veckan..

Igår firade jag och Emil att det är en vecka tills vi varit tillsammans i en månad, det firades med en film och en B&J, det var fasen längesen jag åt en sån. Gott var det ;D

Nu ska jag dra :) Hejs!



Hallåå

Hallå :) Hur är läget? Med mig är det i alla fall bara bra, lite trött bara. Igår jobbade jag som vanligt, eller jag fick sluta klockan två och det var rätt skönt. Så jag gick hem och tänkte ta en dusch innan Emil skulle komma igen och när jag kommer hem så är allting undanplockat, all disk och allt i mitt rum! Har man världens bästa kille eller? Absolut! När han kom sen då så mös vi lite innan vi gjorde middag och åt den framför tv:n, som vanligt. Vi tänkte att vi skulle gå till Emil efter middagen men det regnade så jäkla mycket så vi väntade till typ 11 eller någonting, haha. Och stackaren som skulle upp klockan 6 imorse...

Jag börjar snart jobba, eller jag börjar klockan 3 så nu ska jag äta lite lunch och fotsätta med städningen :)


En uppdatering

Ojojoj, vad dålig jag är på att skriva.. Emils fel helt enkelt ;) Jaaa, nämen i veckan har jag jobbat, finns väl inte så mycket att säga om det, jobbjobbjobb. I fredags hade AnnaMaria sin avslutning så då firade vi det med lunch nere på centrum, det var jätte mysigt. Sen på kvällen åkte mamma till Gotland och jag blev själv här hemma, det är himla skönt, fast ändå jag saknar henne. Men hon kommer ju hem på Torsdag :) När alla hade åkt var jag med Emil, det blev en lugn kväll och det var ändå rätt skönt. Dock kom vi på där vid 1 på natten att vi skulle göra en kladdkaka, sagt och gjort! Underbart! Sen somnade jag i soffan som vanligt och vid 4 tog vi oss upp till sängen.

När vi vaknade så gick vi ner och handlade till våran typ frukost, rätt sena frukost. Set blev äggröra med bacon, fruktsallad, youghurt och varmakoppen som vi åt medan vi såg på White Chiks. Sen mös vi bara på rätt länge tills vi skulle åka till Idafors, jag tror då det hette så, jag och namn liksom.. Vi åkte i alla fall dit vi åkte och var med Leo och Decci :) Det var himla kul och mysigt. . Vi, eller de, grillade fläskfilé och grönsaker också åt vi potatissallad till det, super! Bortsett från att jag fortfarande har svårt att tugga så var det hur jäkla bra som helst! Haha, jag hade ju tagit med mig youghurt som jag tog fram och åt sen. Jaja, kul var det, men idag mår jag mindre bra..

I fredags...


Sötsyster på Centrum


Jag tog pannkakor :D


Deras söta lilla katt :)


Hmm.. En bild som bara blev.. Emil och Leo


Den fina ringen jag fick av min söta Emil :)

Dag på stan

Hallå! Åh, vilket fint väder idag, och jag börjar inte förens halv 2 så jag hinner ju SOLA idag :D Himla skönt + att jag och Emil ska ut och gå, vi har börjat bli riktigt aktiva ;)

Igår var vi i Luleå, dels för att lämna in alla mina skolböcker och tjaffs, dels för att jag skulle börja få tandställning och dels för att gå på stan en sväng :) Det var en jätte mysig dag, bortsett från tandställningen då, men annars. Emil hittade ett par skor och jag fick mig en ring, gulligt ;) Sen åt vi på Mat&Prat, himla gott var det, trots mina problem med att äta, gör ju rätt ont i käften måste jag säga. Och idag är det ännu värre än igår.. Suck.. Men det ar i alla fall himla skönt att han följde med och var allmänt gullig hela tiden, det gjorde det hela mycket bättre:)

Nu ska jag klippa gräs :) Tjiiing!

SötEmil


Min laxmacka :D

Bara en vanlig dag

Tjena hallå. Nu ska jag då snart sova, ska upp tidigt imorgon för att åka till tandläkaren i Luleå och JA, Emil ska följa med och nu känns allt mycket bättre. Kanske att jag inte kommer vara lika nervös! Vi åker i alla fall med 8.10 bussen så rätt tidigt blir det ju.

Jag var ju på mitt "jobb" idag. Jag är alltså på ekonomiavdelningen på mammas jobb. Jag får skicka fakturor, arkivera saker och kolla lite annat. Senare så ska jag få ta emot samtal och sådant, men vi bestämde att det kan ju vara rätt skönt om jag känner mig hemma liksom innan jag börjar med det, men kanske på onsdag eller torsdag? Jag vet inte vad mer jag ska få göra.. Men sånt där pappersarbete i alla fall. Jag tror även att jag skulle lära min handledare Excel :)

Ikväll har jag varit med Emil. Vi var ute och gick, faktiskt en rätt lång runda och i hyffsat tempo. Ovanligt för att vara oss, och vad som var extra ovanligt var att det var Han som frågade om vi skulle gå en sväng, det trodde jag aldrig ;)

Jag har fått mina två nya bikinisar idag, skitsnygga! Och ett par skor! Men jag hinner inte visa nu, det blir imorgon :)

Stay cool!

Jobb

Godmorgon :) Eller ja.. Jag gick upp vid nio.. Men jag har varit ute och sprungit och nu fixar jag mig och sen är det jobb som står på schemat. Det blir nog kul. Idag blir det bara tre timmar tror jag, imorgon är jag ledig och på Onsdag blir det också bara någon timma.. Men ja, helt ärligt, jag får inte betalt för det här jobbet utan jag gör det för att kunna bli "diplomerad gymnasieekonom" fint ord va? Hur som helst, hon som är min handedare tycker att jag inte ska behöva jobba så mycket då.. Jag skulle egentligen ha fått betalt, och då hade det ju varit en annan sak typ. Jaja, jag tycker det ska bli kul i alla fall, se vad det är jag går för linje egentligen, haha.

Just nu är jag själv så jag poppar på här hemma och dansar omkring som en annan galning.. Men det får man göra när man är själv;)


Läggdags :)

Ciao :) Nu är det snart läggdags för min del, skönt med en inte allt för sen kväll ikväll. Imorgon börjar jag jobba vid ett eller någonting, hon skulle ringa när jag skulle börja. Men efter ett i alla fall. Jag tänkte fara ut på en joggingrunda på morgonen om det inte spöregnar, annars far jag väl på kvällen istället :)

Det blev så att jag var med Emil idag:)  Behöver jag säga att vi hade det jätte mysigt? Massage fick jag i alla fall, så nu känns min rygg och min lilla axel mycket bättre igen.. Det är himla skönt att vi kan ha jätte kul med varandra utan att behöva hitta på någonting..  Vi bara myser på och tar hand om varandra.. Perfekt helt enkelt! :)

Nu ska jag lägga mig :) Godnatt!




Leave them burning and then youre gone....




Massor med mys

Halloj :) Nu har jag nyss kommit hem från Emil. Det har blivit två lite för sena nätter + två lite för tidiga mårnar två dagar i sträck nu, skärpning! I fredags kom jag i säng klockan 5 och upp klockan 9. 4 timmars härlig sömn! Tro det eller ej, men jag for ut och sprang det första jag gjorde och sen dammsög jag huset och sen gick jag och la mig igen, haha. Efter min vilopaus igår så kom Emil, och vi myste bara på som vanligt. Hur mysigt som helst! Sen gick vi ner och handlade mat till vår middag, gott blev det och efter maten så blev det glass med sirap :D
Sen gick vi förbi Emils kompisar och var där en stund och sen for vi hem till Emil och sov. Perfekt dag för mig :)

Idag vet jag då inte vad som händer faktiskt.. Jag ska baka frallor har jag lovat mamma, sen får vi se.. Helst skulle jag vilja träffa Emil en sväng till men vi får se hur det blir med det. I morgon börjar jag min praktik på ekonomiavdelningen på mammas jobb, det ska bli kul. Men jag börjar först klockan ett så det blir en lugn dag typ. På tisdag ska jag till luleå för att fara till tandläkaren och jag hoppas att Emil kan följa för jag är nervös + att jag inte vill springa omkring i Luleå själv om jag får bedövning igen. Inte kul..

Nu ska jag vila lite till ;)


Black and White



La vita é bella

Massa gorm bara

Min syster är faktiskt riktigt bra på att fota. Hon tog kort med min kamera idag och det blev jätte fint, kanske var det för att hon tog kort på mig? ;) Haha, nää.. Men hon får som till det där jämt :) Ni ska få se, jag lägger in dem där nere.

Nu, eller för ett tag sen så var jag och åt lunch på min förra skola med ida, det var gott. De har tagit tillbaks en gammal maträtt som vi älskade förut så jag var bara tvungen att gå och äta den och visst var den god alltid! Sen gick vi en liten sväng på byn tills hon skulle ha sin körlektion då gick jag hem och tänkte att jag bara skulle ta det lugnt, känna att jag faktiskt har lov nu och lämna allt bakom mig.. Men så blev det inte.. Nej nej.. Istället kom det tillbaks och justja, jag är ju dum och dålig och bryr mig inte om andras känslor. Nu är vi där igen.

Vi tar det från början.. Jag valde att avsluta ett förhållande eftersom att jag inte hade några som helst känslor för personen i fråga, enligt mig en rätt normal anledning att avsluta ett förhållande på. Detta verkar dock ha varit svårt att förstå, jag vet inte varför men tydligen har det det. Nej, jag vill inte ha ett förhållande med någon jag inte tycker om bara för att göra den personen glad. Dessutom så har jag ju faktiskt hittat någon som jag verkligen tycker om och känner mig trygg med så jag ser inte vad det där samtalet skulle ge egentligen. Hoppas att det klarnar för dig snart, jag är då less på att få höra hur dum och elak jag är, speciellt då jag inte gjort något fel..

Så, vad skönt att ha sagt det då :)

Som sagt, lite bilder :)





Äh, jag sparar fler sånna bilder till sen :) Här är bilder på klänningen och skorna:)



Skorna och klänningen



Sommarlov

Ciaooo! Sommarlov hörni! Underbart! Men jag måste erkänna att jag får lite smått panik när jag iner att det är mitt sista riktiga sommarlov! Har ni tänkt på det? Nästa år är det liksom bara slut, man måste hitta ett jäkla jobb och allt.. Växa upp liksom, och jag vet inte om jag är riktigt redo för det. Jag älskar att vara fjantig ju. Men sen ska man ut till "det verkliga livet" som vår kära ekonomilärare ständigt påminner oss om. Undrar om detta liv bara är på låtsas? Jag tycker det är rätt verlkligt. Socialkompetens hörni, det är också viktigt!

Uh, vad jag svamlar. Jag är fortfarande lite knäpp, inget ovanligt dock. Men ärligt, nästa gång (ja, jag ska dra två tänder till...) så måste jag nog fråga om det verkligen ska vara såhär. Helt sjukt vad jag var borta igår. Och när jag skulle gå hem från tandläkaren så vinglade jag hela vägen, rent pinsamt. 

Och idag då.. Jag har just vaknat. Sov inte så jätte bra inatt, eller ja.. Beror ju på hur man ser det. Jag somnade klockan 10, bara small av liksom och sov till klockan 00.44 då någon, nämner inga namn, var tvungen att smsa mig. Fuck, att jag inte stängde av telefonen. Men sen somnade jag igen efter ett tag. Om ett tag, eller vid elva ska jag och äta lunch med Ida :) Och sen kanske vi ska ut och gå?? Jag tänkte gå ut en sväng i alla fall! Sen ikväll så ska kanske jag och Mami ha myskväll, jag lär ju ändå inte få träffa Emil, han är nog lite trött skulle jag tro. Men imorgon smäller det :D 


Fin låt det här... Någon som har den och vill skicka den till mig? Snälla? :)

Feels good

Tjena.. Idag har ännu en tand åkt och jag börjar undra om man verkligen ska vara såhär dizzy 4-5 timmar efter bedövningen? Har ni någon aning? Alltid lika kul med bedövning, jag skrattade lika mycket den här gången, det är tyvärr sant. Jag får bara upp så roliga bilder när jag känner hur bedövningen börjar värka.. Så där låg jag igen och skrattade så att jag fick ont i magen. Haha. Stackars tandläkare. För er som inte fått bedövning så känns det precis som vilken annan gratisfylla som helst, och såklart så medföljer denna underbara gratisbaksmällan också. LOVE IT !!

Nu har jag sett på Juno för femtielfte gången, först när jag såg den tyckte jag inte direkt om den men nu är det min absoluta favvofilm :) Synd bara att jag sovit under halva filmen..

Åhh.. Hörni, idag var det min sista skoldag. Jag, Hannah & Jannie firade med en glass, därmed är mitt sockerlöfte brutet.. Men det är ju egentligen då Emil kommer hem som det ska börja, och då kan jag lova er att här kommer det inte brytas några fler sockerlöften! Jag ska vinna! Och såklart kommer jag ju göra det också :) Jag har i alla fall haft en bra dag fram tills min tand blev utsliten (Ja.. utsliten, fick för lite bedövning från början, det kändes.. ) Vi har haft en rätt vanlig dag i skolan. Jag måste leta reda på några papper så att jag kan få VG i Företagsekonomi B. . Fan vad klantigt att slarva bort dem!! Vi har gott på stan och jag hittade en liten klänning/linne vad man nu vill kalla det för, super söt enligt mig :)

Daim och Hallonsorbet :D Min favorit.. Men såsen ska egentligen vara på Daimen för att det ska bli Perfekt!



Love it! Underbart!


Och så en dagens.. Inte så jätte nice kanske.. Men jag var inte på humör imorse..

Sometimes I forget

Ni vet ibland hör man en låt som man känner bara "Guud, vad jag känner igen mig i den här", eller någonting sånt. Det motsvarar nästan de här AHA-upplevelserna man får. Man spelar låten om och om igen och känner hur jäkla bra den stämmer in på en situation eller känsla som man själv upplevt eller uppöever just för tillfället. Jag fick en sån idag kan jag berätta för er, jag var mitt inne i mitt surhumör då den här låten kom och jag insåg liksom att shit, det är ju såhär det är. Såhär är jag mot den personen som betyder så mycket för mig. Som tur är för mig så tror jag att han har förståelse och tålamod med mig. Men här är den och jag hoppas att jag ska kunna visa på riktigt att det är såhär jag känner egentligen!

Sometimes I forget - Agnes


NattiNatti

Tänk om jag bara kunde kära mig att hålla mina känslor för mig själv, de behöver ju inte gå ut över alla andra.. Suck. .
Nu hade jag i alla fall tänkt sova, är rätt sliten som vanligt men det här är ju sista veckan och när den här skolveckan är slut, på Fredag alltså, då kommer Emil hem och fasen vad jag längtar alltså! :)

Du är det bästa jag vet!

Bättre sent än aldrig

Någon som tycker jag blivit dålig på att uppdatera? Haha.. Jag har gjort en massa annat bara, som typ varit med Emil, det kunde ni inte gissa va? ;) Men jag kan dra min helg för er nu ändå, säkert jätte intressant!

I fredags åkte jag till skolan för att ha en lektion, Idrott. Den började klockan två, jag var där halv elva så jag drog omkring på stan och shoppade kanske liiite för mycket, men sånt händer! Sen på idrotten skulle vi ha "höga äventyret" en jäkla hinderbana 12 meter upp i luften, jag fet bangade och for ut och sprang med Sven istället. Jag höll på att dö, rätt pinsamt då han verkade tycka att det var rätt chill :P Men jag hann i alla fall med 3 bussen och när jag kom hem eller på kvällen så var jag med Emil :) Vi for och grillade med hans kompisar, det var mysigt! Sen åkte vi hem till honom och bara mös på och Anna-Sara kom i säng halv 4 och gick upp halv 9 på lördagmorgon! Inte utvilad!

Lördagen började med en städdag som mamma tvingade oss att vara med på, jag dammsög hela jäkla huset, fixade mitt rum + att jag bakade bröd! Och sen kom Emil... Eller, nej, han hjälpte till med brödet han lär sig, sakta men säkert! Jag minns knappt vad vi gjorde i lördags.. Vi åt hemma hos honom, jo vi gick och hyrde en film 10 minuter innan de stängde, Changeling eller hur det nu stavas. Asså, den var ju bra, men man måste nog sätta sig in i den för att den ska vara riktigt bra, vilket vi då inte gjorde. Jag små sov som vanligt.. Blev himlans sent den natten också...

Igåååår.... Morsdag! Vi hade middag här, förutm vi då så var det mormor och morfar och Mickes mamma och pappa. Vi åt jätte god mat och skålade för Mammorna och de blivande mammorna, jag och AM då :) Haha;) Vet ni vad jag gjorde sen då?? Jag var med Emil.. Vi var hemma hos honom och packade, han åker till Polen idag. Typiskt killar att packa sista dagen.. Han ska vara borta i 5 dagar, kommer alltså hem på fredag, jag längtar redan!:)

OCH IDAG SKA JAG SPRINA EN MIL!!

Här kommer en massa bilder :)

Man blir grymt ful då man tar kort på sig själv underifrån


Prövade en jätte fin klänning, men det blev ett par skitsnygga skor istället, visar dem sen :)


Ett linne jag köpte


Jag och syrran


Mamma och Micke :)


Och en till bild på mitt nya favvolinne :D

RSS 2.0