Jag är en älva!

Nu är vi utlädda, eller inte emil men han vet i alla fall vad han ska ha på sig nu :) Jag är en älva och han ska vara en jävul ;) Jag har också klätt ut min syrra som ska gå Bus eller Godis ikväll :)

Vi vet inte riktigt vad vi ska göra ikväll, vi ska nog ut och så kanske vi drar och sjunger singstar hos emil sen ;) Haha! Vi blev jätte sugna på det idag!




Och igår var jag med britta, hon färgade mitt hår och så :) Sen for vi ju och lyssnade när Brittas Rickard spelade på Café Storgatan, det var mysigt... Sen gick vi hem till Emil där alla spelade ett charadspel, så vi var också med och vi var skitbra! :)






Hemma igen

Nu är jag hemma igen.. När jag landade i torsdags så for vi direkt till boden där är vi skulle ha disco, det är vår affärside, disco för typ små barn. Eller då var det från 6-10 år och nästa gång ska vi ha för mellan stadiet :) Discot blev i alla fall hur lyckat som helst! Vi tjänade mer än dubbelt så mycket som vi hade räknat på! Barnen var hur söta som helst, även om det var rätt svårt att göra sig hörd, haha ;)

När jag kom hem till älvsbyn så hämtade vi Emil som sov hos mig, det var jätte mysigt! Och idag har vi varit ner på byn och funderat på hur vi ska klä ut oss, jag ska vara en älva :)

Här är lite bilder, det kommer säkert mer sen :)









min bebis

Hej :)  Nu har jag och pappa en paus från bilfixandet! Åh, den blir så fin! Så fort jag kommer hem till mamma ska jag sätta in bilder på den så ska ni få se min lilla pärla, min bebis :)

Imorgon åker jag hem till lilla älvsbyn.. Känns alltid lika hm.. kluvet? Jag vill ju hem till mina vänner, emil, mamma, mitt rum ja ni vet.. Men samtidigt så är det här ju också hemma. Det kan vara lite jobbigt ibland... Men planerna efter skolan lutar ju åt att jag och emil flyttar hit ner typ någon gång, jag vet inte när. OCh då kommer jag ju bo närmare pappa ett tag och då kan ju vi ses oftare och jag hinner träffa mina andra syskon mer också :)

Det ska i alla fall bli himla mysigt att komma hem Emil igen, jag längtar efter dig!

Fact!

I'm just telling you, rostskyddsmassa är ett helvete att få bort från ansiktet!

Halloween

Hm, någon ide på vad man ska göra? Eller vara? :) Känner mig lite lost, men det gör jag väl alltid. Jag och Emil ska i alla fall vara med  varandra, fast vi vet nog inte än vad vi ska göra, som vanligt. :)


Honey!

Love my Boo!




You know you're my saving grace
You're everything I need and more





kort om dagen

Tor bara vi drar en snabbis av dagen idag va?

Idag:
Gick upp svintidigt och sa hejdå till mina söta syskon, kommer inte se dem förens till jul! Buuhuu! Sen så drog vi till pappas jobb där bussen gick ifrån till BodaBorg. Vi åkte ju dit med hans konfirmand+föredetta konfirmandgrupp. Sen så när vi kom dit delade vi in oss i grupper, jag var såklart i pappas grupp med några andra :) Det gick sådär för oss, tre stämplar, och jag klämde fingrarna i en dörr så de är helt blåa, suck. Har typ blåmärken på hela mig nu!

När vi kom hem hit igen så började vi lacka min bil och nu är den röd och fin! Helt underbart fin faktiskt, jag är så lycklig! Vi ska snart gå ut igen och kolla till den sen ska jag godnattprata med min älskade Emil och sen ska jag sova, något jag längtat efter hela dagen!

och påtal om ingenting alls, jag älskar min nya, tjocka halsduk!

So sick





Helt slut...

Phu! Nu har jag lekt Star Wars, pirat, med transformers och grmities hela dagen! Jag är helt slutlekt... Jag har också pratat med Emil en massa, saknar min älskling ju :( Hade ju varit perfekt om han hade varit här nu. Helt perfekt!

Nu sitter jag och pappa och spelar farmville på facebook, snacka om beroendeframkallande! Vi har till och med planerat våra skördar så att vi inte missar dem...

Måste klippa min lugg när jag kommer hem igen :)

Jag och min Honey <3

hos pappa

Hallå! Nu är jag hos pappa, kom fram igår kväll och ska vara här till på torsdag :) Jag har ju glömt mobilsladden så det bir inga bilder förens jag kommer hem till mamma igen.

Igår så följde Emil med till min skola och var med mig hela dagen tills mamma kom och hämtade mig och körde mig till Kalax. Flygresan gick bra förutom några asstöriga tjejer som skrek hela vägen, tror inte att någon kunde sova på planet typ :/  Jaja, sen gick jag och väntade på tåget till södertälje där pappa och småkottarna väntade  :)

Nu har vi nyss komit in, vi har jobbat mde bilen och allt och tar en paus nu :)

Jag vet, har haft den här bilden massor, men det är en av mina favoriter. Hjalmar såg helkul ut på alla för han hade godis i munnen ;)


Miss my honey!

sovgott :)

Hello! Nu har jag pluggat lite med Emil ;) Ja.. Jag pluggade faktiskt, det gick bra. Kändes som att det inte fass så mycket mer att göra nu. Kollar igenom det imorgon en snabbis och sen så får det vara klart :)

Vet ni hur himla trött jag blivit? Så fort jag sätter mig på bussen så somnar jag och sover en riktigt sån där djup sömn ni vet? Så att det känns helt typ luddigt när man vaknar.. Haha, det var det bästa sättet jag kom på att beskriva det på ;)

Jag har också pratat med pappa ikväll, om när jag ska dit och så. Jag ska ju dit nu på fredag, det ska bli jätte kul! Vi pratade lite om vad vi ska göra och så. Hm, det lät som att jag ska åka tåg från arlanda till södertälje.. Jag är ingen tågåkare direkt. Jag känner mig så himla borta bara, vet aldrig när jag ska kliva av eller var man får sitta :/ Det är läskigt med andra ord...

Imorgon blir det nog en lång dag, kanske kommer hem halv 7 i värsta fall :/ Men då lovade Emil att han skulle fixa iordning eller i alla fall börja med middagen, det känns skönt så att man inte måste ägna massa tid åt att göra mat när man kommer hem så sent :) That's why I love u ;)

Här är festlinnet jag pratade om... Det syns inte riktigt hur det ser ut, men det är fint :)



Nu ska jag sova, eller först ska jag ringa EmilPemil och sen sova :) Sovgott inatt! Tjing!

Vinter?

Blääblääbläää för vinter! Usch! Hatar vinter! Hatar kyla! Drar nu till mitt hus i Marbella där jag ska ligga och glassa vid poolen varje dag medan jag blir uppassad av min betjänt som kommer springandes med vindruvor, juice, fläktar mig när jag behöver osv osv... Önsketänkande...





Nu ska jag sätta igång med lite pluggande. Har ekonomiprov i morgon.. Hej och hå vad tungt det kan gå! Haha. Guud så trött jag är, det är ju då den dåliga humorn kommer fram i mig.. Ska bespara er det lidandet;)

Tjing!

today

hejsan:) Idag har jag varit i skolan. Det har varit en helt okej dag idag, det har väl inte hänt något speciellt bara varit en helt vanlig dag. När jag kom hem så gjorde syrran mat och sen så kom Emil hit en stund :) Myspys !




trött...


idag har jag i alla fall köpt en hårtoning och ett fest linne, ni ska få  se:)

Hemma dag

Hallå :) Har redan hunnit med massor idag! Jag gick upp vid 7 för då skulle Emil också upp, så vi åt frukost och sen for han. Så jag la mig och vilade en liten stund bara och sen så dammsög jag huset, städade inne i badrummet, städade mitt rum, vilket behövdes! Och ja en massa annat också. Nu har Emil till och med fått en egen hylla i min garderob, städade nämligen ur den idag och det blev ju lite plats över;) Nu ska jag snart ut en sväng, vill inte träna för hårt för jag har fortfarande jäkla ont och det kanske inte blir bättre av det. Men ut ska jag i alla fall :) Sen ska jag plugga och vara med Emil också :)

Varför jag är hemma vissa måndagar är för att jag bara har en lektion och den måste vi inte vara på alltid. Det är på den vi jobbar med vårt företag, men det är ju inte alltid man kan göra det från skolan :) Jag skolkar inte :)

Funderar på att ändra hårfärg.. Inte så mycket men jag skulle vilja ha lite rödare.. Hmm... Svårt att förklara.. Typ den här färgen fast inte riktigt lika rött :)



Min kompis Britta och jag :)

Helgen

Hello! Ursäkta den dåliga uppdateringen... Har haft lite att göra i helgen. I fredags så firade jag och emil 5 månader, egentligen är det nästa lördag, men då är jag borta :/ Så vi myste på på fredagen nu istället :) Det var jätte mysigt och emil lagade mat och allt till mig:) Sen igår så skulle vi ha myskväll med min syster men då fick jag så fruktansvärt ont i magen så vi blev tvugna att åka in till lassarettet i Piteå och vara där hela kvällen. Var rädd att det skulle vara blindtarmen, men kan ni gissa? Jag  är helt frisk.. Nu tror ni säkert att jag inte alls hade spciellt ont, men jag trodde jag skulle dö..

Idag så har vi bara tagit det lugnt för jag känner mig fortfarande inte bra...

mysdag

Emils underbara mat :)



At mormor and morfars place!

Halloj! Nu sitter jag hos mormor och morfar och skriver på mitt geografi arbete. Anna-Maria sitter bredvid och hjälper mig, hon är så duktig! Vi ska snart äta, är ju vrååålhungrig! Har det hänt något speciellt idag? Hmm.. Jag minns inte.. Haha! Jag är helt slut i mitt huvud idag, vet inte vad som hänt! Jag tror jag skriver mer sen, då jag kanske har något vettigt att komma med! :)

Tjiiing!


Spännande dag?

What a day! Det är allt jag har att säga... Vet inte var jag ska börja någon stans faktiskt. Kanske med att jag försov mig för att ta det hela from the begining, hah. Okej, jag försov mig, jag sprang till bussplatsen där det stod en massa folk och precis när jag kom dit så kom bussen, jag krånglade upp mitt busskort och klev, stressat, in på bussen. När jag kom in på bussen och hade satt mig tillrätta och åkt en bit så tänkte jag; Oj, vad många nya som åkte med Luleå bussen idag då. Hm! Det kanske inte var så jäkla konstigt eftersom att jag gått in och satt mig i piteå bussen. Pinsamt det är vad det är! Och eftersom att jag var för "stolt" så vågade jag inte kliva av bussen utan fick snällt åka med till Piteå där jag fick sitta och vänta på bussen till Luleå i 2 timmar så att jag skulle hinna till i alla fall min sista lektion, Geografi, vilket jag gjorde.. Allt detta medförde i alla fall att jag missade lunchen och har därför bara ätit; En chokladboll, En kaffekopp och En twix idag. Jag är hungrig...

Underbussresan skickade jag iväg några panik-sms. Emil svarade såhär:
- Åh nej! Vet du var du är? Gå fram och prata med busschaufören och säg som det är, i värsta fall får du byta buss när du kommer fram. Jag älskar dig anna sara.
Jannie svarade såhär:
-Hahahah är det sant?!
När jag ringde min mamma så skrattade hon bara.. Haha;) Skulle nog jag också ha gjort..

Tog mig en fika på Röda lycktan, i min ensamhet..




Jobb

Phu! Nu är jag hemma efter en sväng runt hela älvsbyn i princip. Jag har varit in på några ställen och på två så lät det rätt så lovande. Speciellt på det ena. Jag gick dit för att höra om jobb och de sa att det behövdes och så och de var jätte trevliga men att jag var tvungen att prata med deras chef och hon satt på kommunen men när jag kom dit så var hon inte där och skulle inte komma in på hela dagen. Men jag fick telefonnr och allt så jag ska ringa och försöka bok en tid med henne :) Och till den andra håller jag på at ringa just nu. Undrar om de är på samma möte kanske? ;)

Nu ska jag verkligen försöka sätta mig och plugga, det går verkligen inte framåt där kan jag lova! Det går ingenstans alls :/  Jaja.. Det måste göras!




Provsvar

Hej.. Igen.. Haha.. Nu har jag fått svar från vårdcentralen, allt var bra, alla värden.. Det gjorde mig inte det minsta lugn. Någonting är ju fel, så jag fick en ny tid imorgon. Hoppas att de tar mig på allvar och tar det här vidare, bara för att värdena var bra så betyder det ju inte att allt annat vara bra.

Nu ska jag hoppa i duschen och göra mig iordning :)

Här är min nya mejl, som jag även kommer byta ut min nuvarande msnadress till;
[email protected]

Varför?

Åh. Tänk om jag kunde hålla reda på mina papper! Försöker hitta typ lite referenser som jag vet att jag har.. Någonstans. Men var? Suck. . Jaja, nu ska jag fortsätt mitt sökande. Håll tummarna!

When you cry, I will wipe away all of your tears
When you scream, I will fight away all of your fears
And I will hold your hand through all of our years



JAG HITTADE DEM!

A lot to do

Godmorgon! Sovit gott inatt? Jag har inte sovit så himla bra, har vaknat en massa inatt och tjorvat och inte kunnat somna om... Tur att jag ska vara hemma idag då. Det blir mycket att göra idag också. Jg ska plugga en massa, gå och kolla lokalen, få svar från vårdcentralen och sen tänkte jag försöka få mig ett jobb eller någonting sånt. Några förslag? Jo, jag ska  korta av min nya klänning också, men det får mamma hjälpa mig med :)

Dagens:

The dress:

Work!

Idag har jag:
  • Fixat en mikrofon
  • Beställt visitkort
  • Fixat en ny mail
  • Bokat en lokal
Känner mig rätt nöjg med mig själv! Haha. Och imorgon ska jag ner och kolla på lokalen och se så att allt finns där. Det är nog bra om jag gör det i tid så att vi vet om vi måste ha någonting mer...

Liten update

Har en liten paus nu och ser film med mamma. Coco before Chanel. Den är jätte mysig! Ska ta och göra mina telefonsamtal sen. Haha, vad viktig man känner sig när man skriver så.. Jag har i alla fall varit ute och gått en sväng och gjort ett syntest, jag har perfekt syn!

Ska sen ta och plugga lite och rensa i min garderob :) Senare ikväll ska jag nog vara med Emil!



Jag är lycklig.
Emil, jag älskar dig.

Fullt upp!

Nu har jag bokat min flygbiljett till pappa över jul :) Den 22:a december till den 29:e, då hinner jag fira jul där och vara hemma på nyår, prefekt! Jag känner mig rätt stolt över mig själv. Haha ;)

Idag ska jag göra massor känns det som. Jag ska ringa vårdcentralen och försöka få tag i mina provsvar, är rätt sur för de skulle ha ringt förra tisdagen.. Jag gav dem en vecka. Jaja, ska försöka klara upp det där idag. Sen så ska jag ringa kommunen och försöka få tag p åhon som håller i uthyrning av lokaler, igen, och försöka få boka en lokal. Vi ska ha den till vårt UF-företag, mer om det sen ;) Jag har även fixat en mikrofon, det känns bra! Sen ska jag göra ett syntest till körkortet för mitt var ogiltigt, blä! Jag ska också ut och gå med min mamma, plugga och rensa i min garderob. Massor att göra idag med andra ord :)

Kanske bra att börja nu? Tjing!

Helgen

HejHej :) Har inte hunnit uppdatera någonting i helgen, har gjort en massa saker:) Men i fredags var jag med Emil. Vi hade det jätte mysigt, vi gjorde mat och sen la vi oss i soffan och såg CSI tills vi somnade och sov till typ klockan 23 eller någonting. Haha, då gick vi upp och la oss och mös och pratade innan vi somnade igen. Jag vaknade tjugo över sju på morgonen och var jätte pigg så då gick vi upp och gjorde frukost och åt framför tv:n. Sen så packade vi ihop lite grejer och åkte med Leo och Dessi till Idafors. Det var mysigt. Emil och Leo byggde på en bastu och jg och Dessi pluggade, typ i alla fall. Sen så grillade vi till middag och mös på. Och efter det skulle jag och Emil hem och se matchen mellan Sverige och Danmark, men då kom typ aldrig hans bror så vi blev jätte sena och jag blev på jäkla dåligt humör... Missade hela första halvlek.. Suck..

Efter matchen, som vi såg hos mig, så for vi hem till Emil och sov där. Det var mysigt. Vi sov typ till halv 1... Vet inte riktigt, det känns som att man missar hela dagen när man sover så länge.. Jaja, vi gick i alla fall upp och gjorde frukost och såg på Twilight igen :) Den är bra! Sen så la vi oss i sängen och mös ännu mer tills jag skulle hem. Mysmysmys..



Vi gjorde det jätte mysigt när vi skulle plugga, vi satte oss i solen med en massa godis och kakor :)





Rubrik?

Jehello! En heeelt vanlig skoldag har det varit idag, förutom att det var skolfoto idag då. Och eftersom att det var sol och vind stilla så var jag ju med ;) Jag fick stå i mitten mitten eftersom jag är kortast, suck, alltid samma plats ända sedan 7:an. Efter skolfotot så hade jag lektioner som vanligt och sen åkte jag hem, är hur jäkla trött som helst.

Igår var jag ju på kalas hos Britta det var mysigt och kul. Vi fikade och pratade på typ :) Emil var också med, så vi for hem till honom sen och sov där, det var jätte mysigt! Och jag har tydligen börjat prata i sömnen som fasen? Typ den senaste månaden tror jag.. Jag pratar, jag skrattar, jag gråter, jag vet inte vad som hänt men jag drömmer hur mycket som helst och ofta jätte konstiga saker som ändå känns jätte verkliga. Inatt vaknade jag av att jag grät. Det är ingen rolig känsla. Även fast man vet att det inte är som i drömmen så sitter den där känslan var i kroppen.. Det har den gjort för mig hela dagen typ...





Höst...

Hello!

Hello! Internet fungerade inte igår :( Men ju längre blogg idag då :) Igår var jag såklart i skolan, sen så gick jag och Emil på stan och hade jätte mysigt och himla kul! Speciellt jag, för jag fick en massa grejer av Emil ;) Hihi! Hur gulligt som helst, jag fick en spargroda som vi har döpt till Wilmutt och en spray som jag tjajat om i år och dar! Sen så åkte vi hem och myste ännu mer. Ja gud vad vi myser...

Idag så har det varit PISS väder idag! Usch! Om det är sånt här väder imorgon så tänker jag inte vara med på skolfotot! Om det däremot är vindstilla och sol då är jag med.. Tänker ju inte stå där med blött och fult hår. Haha! :) ! Så Sen efter solan så gick jag och Emil på stan, igen, men idag var det för att köpte en present till Britta som fyller 19 idag :) Grattis Britta! Så sen ska jag dit på kalas, det ska bli kul :)




in school

Hello! Sitter i skolan och har geografi. Jaaa.. Jag vet, jag borde kanske jobba lite, men jag är inte motiverad alls idag! Vi ska jämföra två länfers befolkning, och jag har som gjort allt man kan göra i skolan. Hmm. Tror jag gör resten hemma :)

Igår var jag ju på vårdcentralen. Det gick ungefär som jag tänkte. Kändes inte alls som att hon förstod eller ens ville riktigt förstå. Man blir ju så himla frustrerad när man inte kan göra någonting liksom. Man är som i "deras" händer. Men jag fick i alla fall ta en massa prover, typ blodprov i armvecket. Usch! Inte skönt! Jaja, de skulle i alla fall ringa igen idag och visar inte proverna någonting så måste jag skaffa en ny tid. Vill inte ha ont längre.

Annars var min dag igår jättemysig. Jag och Emil var och slängde skräp, handlade, bakade och lagade laxsoppa som blev jätte god. Sen mös vi och sen skulle vi se Hollywoodfruar, men jag somnade och sov typ hela programet. Trevligt. Suck. Men det var i alla fall mysigt :) Idag ska vi gå en snabb sväng på stan och sen ikväll ska vi nog mysa, kanske göra smoothies?

Har min nya tröja idag, Mys :)


Mysdag

Uh, snart är den här helgen sluuuut! Suck :( Det har varit den bästa helgen på väldigt, väldigt länge! Vi har bara myst och haft det skönt, tagit hand om varandra. Det gör vi väl alltid, men nu har vi haft en hel helg bara vi två! Längtar redan tills nästa gång ;) Nu ska vi snart äta ännu en mysmiddag framför tv:n och sen ska vi poppa popcorn, Mums ;P Sen så har Emil hyrt P.S I love You, så den ska vi väl se sen. Myspys!

Åh, jag älskar min nya, mysiga tröja!! Känns så himla höstigt!


Söndag

Godmorgon! Inte för att jag vaknade nu precis, jag har varit uppe sen klockan 8 imorse, fick frukost på sängen av söt Emil :) Sen gick vi ner och såg På smällen och åt lite mer frukost. Vi ska snart börja städa, det behövs, hehe. Men det är himla skönt att kunna göra det i sin egen takt eller hur man nu ska säga det.. Det är nästan mysigt då.

Vi hade så mysigt igår. Efter min sista blogg så prövade vi den där grejen, vi doppade jordgubbar och godis i chokladen. Sen så mös vi bara och tillslut somnade vi i soffan och här har vi sovit hela natten till musiken jag glömde slå av, men det var mysigt!


Jag och en jordgubbe :)


Uh, imorgon ska jag till doktorn. Lite nervös är jag. Är lite rädd att de inte ska lyssna på de jag säger utan bara avfärda det och typ säga att det inte är någonting också har de fel. Åh...

Myspys

Såklart, jag sov mig genom en vad jag tror bra film igen. Hur lyckas jag? Jag ville verkligen se den.. Suck, jag blir på dåligt humör, blir så himla besviken på mig själv, kan jag inte bara hålla ögonen öppna någon gång? Jaaajaa.. Vi har i alla fall haft jätte mysigt ikväll, vi åt murromsgryta och sen så satte vi oss framför tv:n och började se film. Bara lungt och skönt, det kan vara bra det med.

Fick ju två presenter utav Emil igår :)
Ett sött ljus :)

Och vad menas med detta? ;) Haha!

Och här är den där grejen.. Tror kanske vi ska använda den nu faktiskt, låter som att Emil håller på med den ;) Ska ta ett kort så ni får se sen :)

Stan, middag, bio och mys

Dålig uppdatering, det är vad det är!

Igår var ju jag och Emil i stan och shoppade, åt middag och mös :) Vi hade hur kul som helst, eller i alla fall jag. Först gick vi på stan och Emil köpte sig en jätte snygg tröja och ett sånt hära.. Ja vad heter det? En skål som man smälter typ choklad i som man sen doppar typ jordgubbar i. Ja, ni kan få se sen :) Och jag.. Ja, jag shoppade. Jag köpte mig en tröja, en klänning och en kofta eller vad man ska kalla det. Jag köpte mig även en jätte söt kopp som jag älskar! Sen så gick vi på Ban Thai och åt. Vi velade fram och tillbaks om vad vi skulle äta, tillslut tog vi "middag för två", skulle kanske ha kallat det middag för fyra? Hur mycket mat som helst, men vi åt och åt och åt. Haha, som vanligt alltså ;) Sen så bokstavligt talat sprang vi till bion, vi såg The Ugly Truth, den var bra, rolig! Vi missade sista bussen hem och fick sitta på Max tills Jocke kom och hämtade oss. Himla skönt det var att komma hem sen och bara lägga sig och mysa!

Idag så gick vi upp och gjorde frukost och åt den framför tv:n, sen så for vi ut på vår springrunda. Det gick inte så bra idag, men det kan det ju inte alltid göra. Men det viktiga är ju att man kommer ut och rör på sig, inte om man springer ett helt varv eller inte :) Nu har vi hamnat framför tv:n igen, ska kanske snart gå ner och handla till middagen? Vi får se :)








Det här var förrätten, det var rätt kul, den smakade lika dant som en soppa som jag brukar göra, haha :)





Min nya favvokopp :D



Fredag

Hello! Gud så skönt det är att vakna utan att väckarklockan ringer, man känner sig mycket mer motiverad att gå upp då! Ah, har lite träningsverk idag, jag och Emil var ju ute och sprang igår :) Och sen tränade vi lite hemma hos mig. Det var jätte skönt! Nu ska jag snart börja gå och fixa mig lite, tänkte ju vara lite fin idag.. Men jag vet inte vad jag ska ta på mig :/ Alltid detta i-landsproblem.

Nu ska jag gå och försöka få fason på mitt hår, förstår inte hur jag sovit inatt. Haha ;)



PÅ busstationen ;P


Emil försökte byta om lite diskret på hm




Åh, vad kul det ska bli att se bio ikväll, det var jätte länge sen!! :) Ha en bra dag, see u!
Tjiing!


Knäppt

Hallå! Idag har det varit en lite konstig dag.. Orkar inte börja riktigt från början, men den har ändå varit kul.. Jag och Emil åkte in till Luleå.. Det hände mycket bara vi klivit av bussen. För det första så har Emil tappat sin börs, men han fick åka med ändå. Så när vi kom fram till Luleå så gick vi av bussen, in på busstationen och när jag står och fixar mig inne på herrtoaletten så säger jag, -Du, ska vi inte ta och se om börsen ändå ligger i din väska? Jag tittar upp på Emil och ser hans blick. Han har glömt den, på bussen som just åkt iväg. Och det var ingen liten väska, det va en stor jäkla bag ;) Haha! Jag håller på att skratta ihjäl mig men försöker ändå krama om stackars förtvivlade Emil som säger att allt bara blir fel hela tiden. Vi satt kvar på busstationen ganska länge, sen gick vi till Shopping och sen gick vi till busstationen igen, och åkte hem... Mycket givande. Men det var inte bara Emil som var lite tankspridd idag, det var jag ju också ;) Jag fösökte flera gånger betala med mitt kort idag, men det gick ju bara inte! Hm.. Visade sig att det gått ut, vilket det också stod med hyffsat stora siffror på kortet också, klantigt.

Vi får hoppas att det bli bättre imorgon. Då ska vi gå på stan och mysa, sen ska vi äta middag och gå på bio :) Det ska bli super mysigt ju :) Jag längtar!

Och jo,  han fick tillbaka sin väska. Busschaffisen höll typ på att skratta ihjäl sig - Jävla tankspritt att glömma en sån stor väska, Haha! Men det är ju min Emil, därför jag älskar honom ;)

RSS 2.0