Tisdag

Hej :) Idag har jag varit i skolan och haft prov i religion. Jag tror att det gick rätt bra :) Förutom det så har det inte hänt så mycket idag, jag ska snart baka chocklatchipcookies ;D Mums!! Sen så har jag lyckats med en så klantig grej idag, men jag kan tyvärr inte berätta det nu för det är för klantigt.. Suck..

Igår var jag såklart också i skolan, vi gjorde inte så mycket Vi fick fika av Ingrid för att vi varit så duktiga på mässan, det var mysigt :) Jag hade körlektion också, det gick bra. Tror jag i alla fall. Till er som övningskör eller har tagit körkort: Använde de bromsen när ni körde också? Han använder den minst två gånger per gång jag kör :S Hmm.. Men han sa då att det gick bra så vi kör på det ;)

Me today :






Söndag, snart måndag :/

Hellu! Sista dagen på helgen, det är alltid lika jobbigt att inse att det är Måndag, IMORGON! Hu! Och vet ni vad? Jag har prov på tisdag men har glömt böckerna i skolan.. Suck... Det känns inte så bra, men jag får plugga som en idiot imorgon då alltså, kul!

I går hade vi vårt första kalas som Discoprisse UF, det var kul och vi har ett till kalas inbokat ganska snart, det känns också roligt. Så hela dagen igår bar vi saker och fixade iordning för kalaset. :) Sen så for jag hem till min Emil och sov där. Himla mysigt :) Idag har vi myst på hemma hos honom och så har vi varit och tränat, Beach 2010 säger jag bara! ;)

Köpte det här förra veckan :) Älskar den här mascaran!




Annat som hände i veckan förutom UF

Haha! Jag orkade inte skriva ett enda långt inlägg om hela veckan! Gud så skönt att mässan är förbi, nu kommer vi ha mer tid till annat :)

I helgen så var vi i kanis och åkte madrass! Vi var där med Britta och Rickard! Det var jätte kul och mysigt. Och det gick himla fort att åka också ;) Hehe.. Det kändes precis som när jag och Britta var små och åkte madrass tillsammans, det var himla kul!

I veckan så har jag inte hunnit göra så mycket än att planera inför mässan, känns det som i alla fall.. Nej, det är nog så, jag har inte hunnit med någonting annat. Men nu är det ju som sagt över så:)

Idag så ska jag gå ut och gå med Britta, ha en körlektion och sen fara och träna på gymmet, tänkte jag i alla fall. Sen så tänkte jag hinna hem och göra det lite fint och mysigt innan Emil kommer hem. Funderar på vad vi ska äta... Hmm? Jag kommer nog på någonting.. :)

Här är lite bilder från kanis och veckan och så :)

Britta och Mimmi efter att vi kraschat med madrassen ;D


Backen i Kanis


Jag när vi satt vid elden :) Myspys!



UF-Mässa

Hej! Igår var det UF-mässa i Boden så i Onsdags var vi och byggde upp vår monter! Från klockan 10 till klockan 5 höll vi på, Gud så vi slet, men himla fint blev det ;) Super fint faktiskt... Så hela onsdagen gick åt att bygga vår monter.

 När vi var klara åkte vi hem till Hannah, gjorde en jätte god pastasallad, fixade oss och sen for vi till Farmen där det var bankett och alla UF företag var där. Det var kul, fastän vi var jätte trötta efter dagen! Det var god mat (förstod då innebörden av god mat, men inte jätte god), underhållning och Prisutdelning! Sen spelade Movits en stund innan det hela var slut, då blev vi hämtade till Hannah :)

När vi kom hem så drack vi te och åt kakor och sen gick vi och la oss typ kanske kring 1 (?) och så gick vi upp igen klockan 6 :s Hu!! Men det gick bra ändå ;) Vi kom till mässan vid 8 och så drog den igång vid 9 och så körde vi till klockan 15.00! Fullt upp alltså! Vi hade roligt och enligt mig så var vi jävligt bra i montern när vi "plogade" in folk i den, som det hette ;) Vi var med på radio också.. Ska se om jag hittar klippet :)

Här är vår monter och för er som inte vet så anordnar vi Discon och Barnkalas, så då valde vi att dela in vår monter i två delar, en discodel och en barnkalasdel :)






Idag


godnatt

HejHej :) Nu har jag just skrivit ihop ett personligtbrev till imorgon då jag ska på jobbsökarafton på Piteå Stadshotell :) Spännande! Hoppas att det kommer bli kul och att vi får ut någonting utav det. Emil ska också med, så håll tummarna ;)

Idag har jag varit och övningskört, det gick inte alls bra idag. Det är jobbigt, förra gången gick det hur bra som helst, men inte idag! Idag körde jag rakt in i en snödriva, och precis efter mig så kom det en annan övningskörare, pinsamt eller? Då kändes det verkligen som Den Lyckade och Den Misslyckade. Blä! Men imorgon har jag min första körlektion så vi får väl hoppas att det går bättre då :)

Annars idag så har jag varit och tränat med Emil, det var skönt, men jag mådde så illa så jag körde inte så super hårt ändå. Men bättre än inget, eller hur? :) Nu ska jag sova för det är tidig morgon imorgon! Godnatt!


Uppdatering

Hello! Vet ni, det känns som att tiden inte räcker till längre.. Skola, träna, plugga, Emil och en massa annat.. Bloggen? Ja.. Jag ska försöka skriva lite mer, nu har vi inte lika många prov längre så nu kanske det blir mer tid! :)

På lovet var ju jag och emil hos pappa, det var jätte mysigt och kul! Vi fixade med bilen, var med mina syskon också for vi in till Eskilstuna en dag och shoppade! Jag köpte ett par jeansleggings och ett nagellack och Emil köpte en massa snygga kläder!

Den här veckan så har vi fått tillbaks en massa prov, och de har gått jätte bra, jag är jätte nöjd! :) Sen så har jag bokat körlektioner, så mina första blir nu på tisdag och torsdag! Spännande!

Igår åt vi middag med Leo och Dessi, sen såg vi Melodifestivalen! Det var kul och mysigt :) Idag ska jag och Emil och träna sen ska vi hem till honom och äta palt :)

Lite bilder från senaste tiden

Läxläsning med minsta systern, Vera

Jätte God skagenmacka som vi åt i Eskilstuna

Emil <3

Söta Vera

Jeansleggins

Anna-Sara

Anna-Sara


RSS 2.0