Morgon

hur kan jag vakna såhär tidigt när jag somnade så sent? hatar när det blir så . .


Remember?




Fix you





Minnen...

En dag på stan

Hello my loveli friends! Nu är jag hemma från en dag på stan, måste erkänna att den inte tog ner min feber och definitivt inte tog bort det onda i halsen, men den gjorde min garderob lite trångare än förut och det är väl inget att klaga över? Nej, jag är jätte nöjd med alltihopa, och vi hade det riktigt mysigt faktiskt. Trots att mimmi och mamma började tjata klockan 2 om att de var hungriga och trötta, precis som att gå med småbarn, kul då den ena är 11 och den andra 42.. Jaja, men de fick allt vänta till halv 4, jag menar det är ju rent pinsamt att äta middag klockan 3?!

Om ett tag ska jag vara med Emil, vi ska kolla i hm katalogen och sen tänkte jag beställa lite grejs från happy hair i hans namn ;) He he he . . Nä, men usch vad jag saknar honom, hur ska det gå när jag är borta i 10 dagar? Hmmm...

Dagens:


Min nya favvotröja :D Den är Stor, den är Mysig och den är också FIN kan det bli bättre?


Och min nya kjol, kände mig som en prinsessa :D


Och kanske det viktigaste, MATEN!

Sjukling

Ahhh! Jag börjar bli sjuk, ont i halsen, på gränsen till feber (kanske har det egentligen fast inte märker det eftersom jag matat i mig febernedsättande...) Detta får inte hända just nu!! Jag måste jobba den här sista veckan och jag vill inte tappa en dag bara för att jag är lite sjuk.. Suck. Så idag ska jag kurera mig genom att åka till stan med mamma, alla vet ju att shopping är lösningen på allt! ;)

Igår var jag med Emil på kvällen, vi gick en liten sväng, men jag mådde ju inte så jäkla bra, igår var jag faktiskt riktigt varm.. Sen gick vi hem till honom och jag fick ligga på hans spikmatta (Fundering: Jag kan ingenting om hur typ förkylningar sprider sig i kroppen, MEN tänk om den sprider sig via blodet också ligger jag där och ökar min blodcirkulation? Hmm, bestämde mig för att inte ligga kvar så länge på den i alla fall..) Jaja, vi låg där och myste i alla fall och läste lite sen så gick jag hem, och Emil följde såklart med meg en bit på vägen :) Eller, faktiskt hela nu när jag tänker efter..

Och när jag kom hem så drogade jag mig med alla möjliga tänkbara mediciner och en kopp te och sen small jag av i sängen..


Ständigt återkommande pose?

Pieces of me




Helgen

Halloj! Ursäkta den dålig uppdateringen, men jag har jobbat och varit med Emil, det förklarar väl allt ;) I fredags var vi ju på pdol, hade himla kul, men ojoj så ont i fötterna jag hade tillslut. Vi såg Veronica Maggio och åkte karusell :D Somnade kanske kring, vadå? 4 eller någonting och gick upp halv tio för att fara och jobba och spela in en skiva! Det var himla kul, och det verkar som att den blev jätte bra, får se när vi får den! Sen åkte vi till Granträsk och sjöng där och sen åkte jag hem och var med min lilla Emil :) Hm.. Vad gjorde vi då? Jag har så jävla ont i ryggen så fick massage med tiger balsam, det luktade i hela huset, sen mös vi bara och sen sov vi för jag skulle upp halv nio typ och fara och jobba, och Emil kom och kollade när vi sjöng.. Blablabla, vi jobbade lite mer, blablabla.. Sen när jag kom hem vid sex så for jag direkt till Emil (hört det förut??) där jag somnade på soffan. Ja, det har varit en jobbig helg... Sen när jag vaknade var jag sådär jobbigt övertrött och skrattade åt det mesta. Försökte mig på att "gömma" mig under sängen, fasen vad jag slog mig. HAHA. Ja.. Vi mös väl bara och sen fick jag ligga på hans spikmatta samtidigt som han låg och strök på mig tills jag somnade, jag måste vara mycket rolig att umgås med.. Eller så inte..

Jag och Emil.. I knooow, jag ser knäpp ut..


Maggio :)



Godnatt

Tjaaa :) Äntligen avkoppling efter en rätt jobbig dag, kul men jobbig. Vet inte varför men jag har varit så himla trött.. Men att vara med Emil efteråt piggade upp rejält ;) Jag jobbade till 19.00 och då kom Emil hit och vi har myst och planerat morgondagen :) Vi firar 2 månader, fast det beror på hur man ser det, skulle kunna vara närmare tre månader. Men 2 månader sen vi verkligen sa att vi var tillsammans även om vi båda är överens om att vi var det långt föra vi sa det. Men men, två månader är det i alla fall! Först ska vi ut och äta och sen bär det av till Pdol, det ska bli jätte kul! Jag har tagit ledigt imorgon, nu inte bara för att fara dit och så, utan för att jag jobbat hela jäkla sommaren och skulle behöva en dag extra ledigt bara.. Det var faktiskt mamma som bestämde att jag skulle ta ledigt, haha ;)

Idag har vi som sagt jobbat, vi var och sjöng på hemmen, jag jobbar som sagt i sommarkyrkan så vi är omkring och sjunger en massa :) Sen så bakade vi, gott blev det, men stökigt!


Idag LYCKADES vi! Vi tog faktiskt ett par fina bilder, där båda ser i alla fall någotlunda normala ut ;)




Idag har jag haft ordet Björnfälla i huvudet.. Fråga mig inte varför.. Har då aldrig ens sett en björn och det är inget jag i vanliga fall tänker på..

Nu ska jag sova :) Sovgott :)

Idag är det onsdag

Halloj! Nu är jag hemma från en jätte mysig natt hos Emil. Ingen störande granne inatt inte!! :D Igår åt vi ju middag hos mig, super gott var det sen for vi till Emil och såg Twilight (stavning?) och åt en Ben and Jerry glass, ovanligt va? ;) Den var ju bra den där filmen och jag höll mig vaken, vilket inte händer så ofta! Sen gick vi och la oss och myste..

Jahaaa... Klockan 14 börjar jag jobba, jag är INTE taggad idag! Men jag jobbar bara idag och imorgon sen på Fredag är jag ledig och vet ni vad som händer då? :D Då är det min och Emils två månaders dag och vi ska typ ut och äta eller något och sen ska vi på pdol :D Jag längtar!



Pusshejs !

Fasad

Jaaaha, en ny dag. Lite sent att skriva det kanske.. Mycket, mycket underlig natt, eller snarare jobbig. Mycket saker som ja, jag vet inte.. Mycket hände den här natten i alla fall, och när det hände så var det jobbigt, men nu såhär i efterhand så har även detta fått mig att inse saker som gör att jag nu vet precis vad jag vill. Måste väl tilläga att natten inte blev bättre av att Emils granne bestämde sig för att spela rätt så hög (dålig) musik HELA natten.. Funderade hur jag skulle få slut på det hela?! Gasa ut honom? Ja.. Många sätt att döda på funderades det över inatt..

Hur som helst, idag, eller snart kommer Mickes bror och hans tjej hit och ska äta middag och Emil kommer väl också skulle jag tro. Åhh, jag är så jäkla trött, hoppas jag inte måste prata så mycket, Haha..

Fixad för middagen :)






Också har vi ju vi två tillsammans... Snacka om misslyckat.. Tror vi tog 7000 bilder och ingen blev det minsta bra.. Suck..


Helgen :)

Okej, nu skiter vi i det förra inlägget också skriver jag om vad jag gjort i helgen, mycket trevligare :) I fredags så jobbade jag till nio, sen när jag kom hem så skulle jag lämna lite grejer till Emil, men det slutade med att vi var med varandra hela kvällen, det var jag, emil och britta :) Vi hade jätte kul och åkte runt och lyssnade på musik och svamlade på som vanligt. Vi köpte korv och hämtade massa glass hos Britta :D Det gjorde min dag. Haha, när jag skulle förklara för Britta var hon skulle så lät det såhär:
- Det finns två vita hus och det är det ena som står bredvid det andra...
Vet i alla fall en som höll på att dö av skratt just då ;) Jaja, jag har aldrig varit bra på att förklara vägen och det kommer jag nog aldrig bli heller :)

På lördagen åkte jag, mamma, mimmi och Emil ut till vår stuga och hälsade på Mormor och Morfar. Det var himla mysigt fast jag och Emil blev då inte så länge för vi skulle till Emils stuga och grilla med Dessi och Leo :) Så vi åkte dit och hade det jätte mysigt hela kvällen, bortsätt från att jag började må så jäkla illa, tänk om man kunde lära sig någon gång? Sen åkte vi hem till deras lägenhet och satt där en stund innan det var dags för mig att gå hem, jobbade faktiskt dagen efter, inte bra! Men vi gick en sväng förbi öltältet och sen hem till mig :) Vet inte vad vi höll på med, men kom fram till att det är himla kul att gå och titta rakt upp i luften, trevlig känsla liksom... Testa det.



Emil och Leo



Emil kör båt :)





Solning idag! Fast gud så tråkigt det är egentligen...


suck

Nej.. hörni.. idag är det ingen bra dag, måste väl finnas sådana också gissar jag, what to do? Det finns saker som är svåra att släppa, visst kan man glömma för en stund, men ändå det finns där.. Ungefär som mitt ryggont just nu, det finns där, det gör ont, inte så att jag ständigt tänker på det men det finns absolut där, en del av min vardag. När lämnar det en då? När slutar man tänka på det? Inte som att jag tänker på det med flit, det bara kommer upp..

Healing Rain

Den här fina låten sjunger vi och ska sjunga idag i Storforsen :) Även den låten som jag satte in senast, Footprints in the sand :)


Bara svammel

Ciaaaao! :) Ännu en ny dag, underbart! Ha Ha... Igår var jag kanske inte på strålande humör, dunkande huvudvärk, magont och allmän tristess, men idag är det betydligt bättre, trots 3 nätter utan i princip någon sömn alls. Kanske är det det som gör mig så vad det än är för humör jag är på idag.. Vet inte, kanske det. Men slår vad om att övertröttheten kommer slå in och jag kommer döskratta åt de tråkigaste skämten.. Som igår, jag och emil skulle köpa sirap och vi går alltså in på Bak delen i affären, och jag slår till med att säga Ahh, we are on the backsiiiiideeeeee.... Och när jag insåg hur kul det var, enligt mig själv just då, så höller jag på att dö. Jag skrattade så att jag inte kunde andas och stackars emil fattar ingenting, och det är inte för att han är dum vill jag bara påpeka, snarare för att jag aldrig riktigt kunde få fram vad som var sååååå kul..

Övrigt igår, vi sjöng och sjöng och sjöng lite till, sen så gick jag hem och precis då kom Emil och vi gick ner och köpte glass och sirap för att ladda inför sagan om ringen, som vi slog på och sen pratade oss igen istället för att se. :)

Jag för någon dag sen, Micke i bakgrunden :D




Här sjunger vi :)

Snart jobb, bara en liten stund till...

Ska snart gå och jobba, vill verkligen inte idag.. Vill bara sitta hemma och läsa diverse bloggar och äta rostatbröd heeela dagen, men inte det.. Skit också.. Men jag jobbar bara till 19.00 idag och sen ska jag såklart vara med Emil, vi ska kanske eventuellt ut och springa?!?! Hör och häpna.. Uh, jag sov skit dåligt inatt, Emil har typ väckt mig 1000 gånger känns det som, tror jag. Undrar om han ens själv var vaken, men han sa flera, massor av gånger Jag älskar dig, mysigt Ja, höll det mig vaken? Ja.. ;) Äh, sova får man göra någon annan gång som han själv brukar säga..

Igår höll jag ett litet tal för min älskade. Jag hade planerat det hela dagen, var nervös, flackade med blicken men jag tror jag fick fram det jag skulle säga och nu känns det mycket bättre, summan av kardemumman var att jag alltid vill finnas där för dig och att jag kanske inte funnits förut, innan det blev du och jag, då saker och ting kanske fallit samman, men jag vill finnas nu och tillsammans med dig bygga upp allt igen..




Okeeej, nu är jag nästan sen! Hörs sen då :)

Ändrade mig...

OkejOkej, inga shorts då det just börjat åska och spöregna, men tänker ändå genomföra ett tyst uppror mot de såkallade klädkoderna.. Trasiga jeansen och blå naglar, Love it!

Nu ska jag och jobba, see u! :)

Sringrunda sen jobb!

Tjiiiing! Nu ska jag ut och springa med min Mammii :) Himla skönt väder idag, tänker skita i allt vad klädkod är och ha shorts och linne på mitt jobb, släng er i väggen om det inte passar :D

Ikväll kommer Emil hit och sover och imorgon också, himla mys det ska bli ;) Fast jag slutar typ 11 ikväll så jag hinner nog bara komma hem och gå och lägga mig men det duger bra det med, bara jag får sova med honom så :) Igår kväll var jag hos honom ett tag, vi vräkte i oss en B&J och mysläste.. Längtar tills ikväll :)

Ha en bra dag, nu ska jag ut och i princip ta död på mig sjäv! ;)

Hallåå

Hallå :) Min sista lediga dag idag, är ju alltid ledig måndag och tisdag, vilket förstör mitt sociala liv något... Men men, det här blir min tredje arbetsvecka, bara två kvar och sen blir jag ledig på riktigt och det första jag ska göra blir att åka till pappa och fixa med bilen så att den blir klar någon gång :) Sen när jag kommer hem ska jag såklart vara med Emil, min lilla sötnos ;) Och sen åker jag, mamma och mimmi till Kreta, Jeeeeejjj!! Men nästa gång jag åker utomlands blir det jag och Emil, vi har redan börjat spara typ :D

Jaajaaa... Min helg, jag har ju jobbat.. Eller i lördags var jag ledig och var i stan med Emil och vi skulle kolla på ringar.. Jag vet hur det låter. Såhär ligger det till; vi vill ha någonting fint tillsammans, halsband - jag har svårt för sånt och Emil skulle typ bara ha sönder det, detsamma med armband.. Passar inte så bra med tanke på vad han jobbar med. Så vi tänkte att vi köper varsin ring och sätter på höger hand, super fint liksom! Så vi går in på typ Smycka i Luleå och då kommer det fram en som jobbar där och frågar om vi vill ha hjälp och Emil svarar ; Jo, vi vill ha varsin ring.. Och HipsVips sitter vi och kollar på förlovningsringar och vågar inte säga någonting om att det inte riktigt var så vi menade, bara att spela med, jag höll på att skratta ihjäl mig ;)

Fast sen gick vi tillbaka dit och har bestämt oss för en jätte fin ring som vi ska ha.. Dock på högra handen tillsvidare ;)

På Söndagen jobbade jag och alla var super trötta, skönt att det inte bara var jag! Och sen så sov jag hos älsklingen.. Fast det blev inte så mycket sova för han mådde inte alls så bra så vi satt uppe halva natten tills han kunde somna om och sen var vi med varandra hela dagen igår och hade supermysigt faktiskt.. Vi städade i mitt rum ;) Men det var mys, och sen så gjorde vi Köttfärssås :D:D:D Favvo!

Min tröja som jag fått av emil, är ständigt med mig :)


Haha, gud vad mycket "super" det finns med i min text. Superkul, super trött, hahahahah ;) Jag ska bättra mig :)

En snabbis

Tjingeling :) Snart ska jag iväg och jobba, jobbar till 21 ikväll och sen ska jag vara med sötemil :) Vi ska sova här och kanske åka till Luleå i morgon. Det ska bli kul, och mysigt! :D

Igår jobbade jag bara som vanligt och sen for jag och mamma ut och gick och pratade, och sen gick jag ut med Emil också en sväng;) För att sen gå hem till han och pressa i sig en halv B&J :D Vi sparade resten till idag, så nu vet jag vad jag kan se fram emot, Jeeeejjj! :D

Nu ska jag fixa iordning lite grejer, ha en bra dag! Tjiiiiing!

Jag och min nyvakna syster ;D


Jobb

Hallå! Snart ska jag iväg till jobbet och idag ska vi upp till Storforsen, Jihuu! Eller så inte.. Hade ju varit mer lockande om det inte varit så pissigt väder.. Och jag är redan trött men jobbar till 23.00... Jag vet, jag klagar, det är en sånn dag idag. Tänkte att jag kunde göra bort det innan jag börjar jobba så kanske det känns roligare sen eller någonting i den stilen..

Igår kväll var jag med Emil, Britta hann inte med igår, men det får vi ta en annan dag :) Det viktiga är ju att vi träffas någon gång! :) Jag och Emil bara mös, han hade ju jobbat hela dagen så han var väl rätt trött. Vi köpte två B&J glassar men fick bara i oss den ena, jag hoppas innerligt att han inte äter upp den andra själv utan väntar på mig! ;) Jaha.. Och sen sov vi. Det är ju nästan det man längtar efter. Ha Ha. Men faktiskt, hur mysigt och kul vi än har det så går jag som ändå och längtar tills vi ska gå och sova, bara för att det är det bästa som finns att somna bredvid honom..

Nu ska jag slänga i mig lite lunch och sen börja jobba klockan 2... Suck.. Inte taggad idag! Men det blir nog bättre än vad jag tror, det brukar bli så i alla fall..

Todaaay.. Smutsigt hår..



Just ja.. Emil, du är den underbaraste jag vet. Kommer alltid vara. :) <3


Jag ljög..

Okejokej.. Jag skrev ingenting mer igår, hehe.. Jag kanske inte ska springa omkring och lova en massa grejer. ;) Men igår kväll så var jag med Emil, mysigt, jag ska sova hos honom ikväll det ska bli jätte mysigt det med, jag börjar ju först klockan 14 imorgon.. Fast då jobbar jag ju till 23 så.. Suck. Jag är nog ingen kvällsmänniska ändå!

Idag har jag varit på stan med Mimmi, det var jätte mysigt och vi hittade väl allt vi ville ha :) Jag köpte ett par skor som jag suktat efter hur länge som helst, 2 av mina favorit kammar eftersom jag just tappat den jag hade.. Lika bra att köpa en extra då! Och lite annat trams bara. :) Och Mimmi hittade sig ett jätte snyggt linne så hon är nog också nöjd och glad :D

Ikväll ska jag nog vara med Britta hoppas jag :) Jag har typ sett fram emot det hela dagen! :) Men vi får se hur det blir, bara för att jag är ledig idag så är ju inte alla andra det :P

Här kommer en uppsjö av bilder!

Den härligt trånga bussen vi åkte i i lördags :)


Grattis till min kamrat Ida som tagit körkort :D


Godaste!!


Vi var ute och sprang igår :) AM var rätt slut :)


Mina favvojeans:)


Jaa.. Vi tog en massa cpbilder medan vi väntade på bussen ;)


Hittade ett par snygga brills ;)


Lite småmongo måste man va..


Nu ska jag käka glass :D See u!

Blablabla

Tjjeeeena! Ja fan vad längesen det känns. Det får jag nog skylla på mitt jobb och på Emil, de tar upp all min lediga tid för tillfället! :) Men det gör inte mig någonting, i alla fall inte den delen att vara med Emil. Förra helgen blev det Boden Alive pålördagen, vi åkte minibuss dit, lite småttöverfull.. Men det gick bra. Sen gick jag och Emil omkring där hela kvällen typ, vi träffade Britta och Rickard, Hannah och Jannie och säkert en massa andra, minnet är inte det bästa. Ahh, jag hade jäkla kul i alla fall :) Sen sov vi hos Emil och på Söndagen åkte vi ut till hans stuga. Kul :)

Sen så började jag jobba... Jobbade till igår och är nu ledig idag och imorgon, imorgon blir det nog stan med min syster, det ska bli mysigt :D Jag SKA faktiskt skriva mer sen och då kommer det väl någon bild också:) Nu ska jag ut och springa!

Tjiiiing ;D

RSS 2.0