IKEA

Ohhh!! Nu är vi hemma efter en hel dag på IKEA. Vi har haft himla kul och hittat allt vi ville ha, förutom en osthyvel som vi fick köpa på coop istället ;) Så nu har jag köpt allt förutom en hylla och en spegel, men det ska jag köpa då jag kommit till övik :) Och inget IKEA utan alko, eller hur ;) Så nu sitter vi och smakar av det nyinköpta i mina nya, stora, härliga vinglas :D

Nu ska jag plugga teori, snart prov, det kommer gå åt pipsvängen ;)

2010-07-30

Jag vill hem. Jag vill lägga mig under täcket och sova tills det blir en ny dag. Glömma allt och gå in i en egen värld, min värld. Jag vill prata med mina vänner, men ändå inte, för mycket att prata om. Kan man ha för mycket att prata om? Jag hatar att ta andras tid. Det blir alternativ 1. Hem, säng, sova, vakna, hoppas på något bättre.


"Just gonna stand there
And watch me burn
But that's alright
Because I like
The way it hurts
Just gonna stand there
And hear me cry
But that's alright
Because I love
The way you lie
I love the way you lie
I love the way you lie"


SKIT

Okej, de här ska jag beställa:) Det kommer bli jätte fint, helt underbart fantastiskt... OM DET DÅ BARA GÅTT ATT BESTÄLLA!!!! Jag satt hur länge som helst igår men det gick inte, jag blev så jäkla tjurig! De är från Vinylahome.se, har någon beställt därifrån? Hur gör man??? För det går bara inte att ta det på faktura för då ska man fylla i någonting som heter "framtida adress titel referens"? Eh? Och jag har fel betalkort så det går inte med kort heller :( Booo! Jäklapissskitochhelvete (förlåt mamsen). Idag ska i alla fall emil komma och försöka betala med sitt kort... Men jag och tålamod, jag vill ha Nu Nu Nu!



Väggord

Har just kommit från lunch med Honey, det blev pizza idag. Mums :) Och jag säger då det, ännu en gång, varför tar jag inte en barnpizza? Jag äter typ max en halv pizza, väldigt oekonomiskt om man ska tänka så ;)

Efter vi ätit på Aramo så gick jag och köpte ett väggord till min lilla bostad (underbart, min bostad!). Ni får se det då jag kommer hem :) Jag tänker köpa fler men de hade inte så mycket inne. Men jag tror det blir skitsnyggt det som jag planerat åt mitt hem ;) Tihi :)


Luleå kalaset - tagga

Nästa helg blir det lulekalaset med de här pinglorna :) Gud så jag längtar, redan :D Jag taggar redan för fullt! Någon mer som ska dit?


Värdelöst inlägg

Ännu en ny dag på jobbet! Nu får jag det att låta som att jag inte trivs här, vilket jag gör, himla trevliga arbetskamrater :) Men ibland går det så förbaskat långsamt!

Och förresten, för alla ni som undrar hur det slutade igår, jag fick en present :D Hehehe. En bok, jag önskade mig en ny bok, vilket jag gett emil små "vinkar" om nu ett tag. Det är ännu en sak med mig och presenter (borde kanske göra en kategori med Jag och presenter?) när jag väl kommit på att jag vill ha någonting då kan jag inte sluta tjata. Jag gör det på flera olika sätt dessutom, jag pratar om den grejen, berättar hur bra den är, hur bra jag skulle må om jag hade den, och hur mycket gladare jag skulle bli då, and so on... Gud... När jag läser det inser jag hur jobbig jag är :P

Hmm.. Vad intressant va?

Presenter

Hehehehehe... Har nyss pratat med Emil och berättat hur synd det är om mig och mitt lilla huvud, och nu tror jag att han ska och köpa någonting till mig ;)

- "Men stackars dig, lilla knoppan.. Jag ska bara klippa gräset jag, sen ska jag och kolla på en grej"

Låter det inte som att jag ska få någonting? Visst? Alltså det är det BÄSTA jag vet, att få presenter! Det är så kul :) Ja, jag vet, i den här åldern ska man ju börja säga "äh... nu förtiden är det roligare att ge saker än att få saker.." Ha! Kommer aldrig komma ur min mun! Jag bara ääälsssskaaaar att få presenter, speciellt då jag vet om det för då kan jag snoka runt massor innan ;) Hihi!

Men jag tror jag kan gå Emil på nerverna då han säger att jag ska få en överraskning, eller typ innan jag fyller år. Jag frågar 1000 gånger (om dagen...) och ibland... Ja... Ibland kan jag till och med börja tjura om han inte säger... Fy vad barnsligt! Men that´s me :)

Nämen åh! Kolla! Bara 48 minuter kvar till jag går hem, underbart!



Svar :)

Hallå! Hade lite fullt upp igår så jag hann inte med något inlägg.. Men det var nog lika så bra, för jag hade en skit dag - allt inräknat! Så jag har väl inte så mycket att säga om igår egentligen.

Jag fick en fråga i ett inlägg varför vi inte ska bo tillsammans jag och Emil då vi flyttar till Övik, och jo, så småning om så ska vi ju det :) Det har ingenting att göra med vårat förhållande eller så, helst av allt vill vi ju vara med varandra jämt!

Men, det är osäkert med jobb, jag kommer endast ha studiebidrag+lån som det ser ut nu och det skulle betyda att vi skulle bo i en 1:a tillsammans, vilket det inte är något fel med. MEN, jag ska plugga, det här är vad jag vill göra i mitt liv, jag vill bli sjuksköterska och det är väl inte en slö linje att läsa direkt. Så alltså, jag kommer kanske behöva plugga många kvällar, och då hindrar ju det Emil på många. Att ha kompisar där, tv:n på, musik, jamen allt för att det kanske stör och så kan det ju inte vara! 

Sen så tror jag, nu utgår jag ifrån vad jag själv är för människa och jag är en sån som inte tar för mig så mycket och är rätt osäker ändå, jag tror att man måste lära sig att stå själv, klara sig så långt det går på egen hand för att verkligen utvecklas och bli mer självsäker som människa (jag pratar om mig nu). Sen så betyder det ju inte att vi inte kommer vara med varandra, haha! Vi sover nog jämt med varandra ändå :) OCH, Emil får inte, enligt avtalet, bo i min studentbostad för de är endast till för studenter och är mycket billigare i hyra än andra bostäder, och om vi ska ha någon som vi ska ha råd med så är det typ 2mil utanför stan och då kommer jag inte ha råd med transport till stan och tillbaka, studiemedlen man får är ju inte så höga direkt ;) 

Men efter ett tag så kommer vi nog bo tillsammans, men det är heller ingen stress känner då jag, vi har väl hela livet eller? Jag vill inte ha våran "vardag" redan nu. Men som sagt, vi är nog med varandra jämt ändå ;)


Varför jag svarade så himla lång är för att det är så många som frågar och det är lättare att få med allt såhär :) Sen kan man tycka olika och så, och ja, jag vill helst av allt flytta ihop med honom nu och jag är väl, avundsjuk (?) på vänner som bor med sina pojkvänner och så, men just nu så går det inte, men ge det 1 år typ :)

Och snart har vi haft våra ringar i ett år :) Underbart!

Pics









Clothes

Just det ja! Kläderna!

            

        

Sex and the city

Hello! Låg nyss och tittade på några avsnitt Sex and the City, fick min box idag :D Lycklig! Men nu ska jag sätta igång med en fas till så jag bler klar någon gång.. Men.. Jag lovade ju bilder :)

Jag vet inte, fick nå himla fnatt ;P







2010-07-26

Idag har det varit fullt upp, har haft massor att göra, så det har varit kul :) Nu har jag en fikapaus innan jag börjar om igen. På min lunch for jag ner och hämtade mitt paket från HM, jag älskaaaaar skorna som jag beställt! Jag ska ta och visa sen när jag kommer hem från jobbet, tror inte det uppskattas att man tar Dagens Outfit bilder här ;) Jag är då jätte nöjd :)

Ikväll ska jag också plugga faser inför teoriprovet, nästa vecka?! Det har varit så himla mycket jobb så jag har helt glömt bort allt som har med plugg att göra. Så nu gäller det att ligga i och hålla tummarna att jag fixar det! Hoppas!

Nu ska jag fortsätta jobba :) Tjingeling!

2010-07-26

Dålig uppdatering i helgen... I know ;) Det har hänt rätt mycket, Emil har fått lägenhet OCH jobb i övik han också nu, så jäkla skönt! Då är ju det också löst, och han flyttar in samtidigt somm jag :) Phu! Då kan han sova hos mig natten till min första skoldag, jag är lite pirrig, typ som att börja högstadiet, eller gymnasiet :) Men jag är nog mest förväntansfull...

Jag kan dra min helg snabbt innan jag ska äta frukost och gå till jobbet. I Fredags efter jobbet så for jag till Britta och satt där och pratade med Britta och Sara :) Efter det for vi på förfest hos en annan och var där ett tag, helt okej :) Sen for vi till öltältet och lyssnade på när Brittas Rickard spelade :) Det var kul :) Vi dansade och minglade runt och sprang på toa hos Emil som bor mittemot ;)

I lördags hade Jag och älsklingen bara en mysdag, vi satt nere i Lomtjärn och solade och skrev en inköpslista, som blev hyffsat lång, tills vi ska fara på IKEA till helgen, kanske.. :) Sen så såg vi Shutter Island, den var ju bra, men lite för tjorvig för mg kanske ;) På kvällen for vi till några andra på "förfest", men jag mådde inget bra så vi gick hem och förfesten blev den enda festen den kvällen :) Men det var nog lika så bra...

Jag kan lägga upp bilder sen :) Nu måste jag gå :) Hej då!

kan det bli tråkigare?

Blää så huvva tråkigt jag har! Sitter och längtar tills kvällen hela tiden, men inte går det fortare för det! Snart är det i alla fall lunch, ska bli kul att komma hem och krama om Mamma och Mimmi :) Det känns som att de varit borta himla länge... Och hur ska jag klara mig när jag flyttar? Haha :) 

Såg just lite bilder på mina småsyskon hos pappa, de har varit ute och seglat och gått på grönalund. De är så söta och börjar bli så stora, alla tre! Jag saknar dem så mycket så det gör ont i hjärtat ibland! Jag hoppas att jag kommer kunna åka ner oftare nu.. Det skulle vara så kul att få träffa pappa och syskonen, sara och vännerna där oftare.. Hm, hips vips flyttar jag in hos dem, hehe :)

Gud, ni måste ju tro att jag inte jobbar alls ;) Jag är faktiskt rätt effektiv och har gjort bort det som ska göras, sitter bara och väntar på att en musiker ska komma med några noter eller hur det nu var så ska jag kopiera upp dem ;) Också svarar jag ju i telefon... Fast det ringer inte så många idag, så har ni inget för er så ring hit och surra med mig ;) Hehe :d

Last day...

Hello! Sista dagen innan helg, Gud så skönt! Och ikväll ska jag nog fara på öltältet med Britta och kanske någon fler, men först ska vi förfesta lite :) Det ska bli himlans kul! Men den ständiga fråga, what to wear??? Äh, jag hittar säkert någonting bra :)

Idag kommer mamma och mimmi hem från Stockholm, hoppas de har köpt någonting fint åt mig :) Haha, det minns jag från när man var liten. Jag hoppades jämt att jag skulle få någonting då mamma varit borta, och det fick jag ju. Jag blev ju glad för minsta grej, speciellt kläder men inte Mimmi inte. En gång när mamma var på gotland så önskade sig Mimmi en Rödprickig nalle, punkt slut, det gick inte att diskutera! Tror mamma for runt hela gotland för att hitta denna nalle, och det gjorde hon också :)





Saknar det redan...

Love the way you lie



Denna spelar jag 24/7 just nu :)

Inredningstips?

Jag funderar på hur jag ska inreda min lilla lägenhet (fick förresten hem avtalet idag). Den är ju som sagt inte så stor ;) 24 kvadrat är den. Det jag funderar på är att köpa en Ikea Expedit bokhylla (ni vet en sån där med fyrkantiga hål i?) och ställa bakom matbordet som en vägg, och så ha sängen bakom den. Då får man ju lite avskilldhet och lite ställen att sätta saker på. Vad tror ni? Matbordet är så pass "stort" att det går att ha som pluggplats, eller så använder jag databordet/kudden till det, så det är löst. Bilder på lägenheten finns längre ner i bloggen :) Jag skulle bli jätte glad för tips!

Snart Lunch!

åh, snart så är det lunch :) mums! Jag ska äta Penne con Mozzarella - Findus nya pastarätt! Egentligen gillar jag inte färdigmat och brukar aldrig köpa det, men så hade jag ingen bra matidé och heller ingen ork att laga mat en dag så då blev det den här och GUD så god den var! Det är pasta, mozzarella, basilika och minitomater - Super, duper gott! Så jag längtar tills jag får gå hem på lunch. Ska bara sitta och svara i telefon i 40 minuter till ;)


Help!

Jaha, dilemma, dilemma.. Eller, jag har väl som bestämt mig, jag måste köpa en ny dator! Men vad ska jag köpa för någon? Vad är bra och vad är dåligt? Åh! Jag har ingen jäkla aning vad man ska tänka på! Tips? Någon?

Förövrigt så har jag en himla tråkig dag idag, finns ingenting att göra, och eftersom att det inte finns någonting att göra så har jag ju redan gjort bort i princip allt som ska göras imorgon. Jag har hellre mycket att göra än ingenting så att man bara blir sittande, som nu ungefär. Suck...

Imorgon ska vi nog fara på öltältet som ska vara nere vid skolan, vi får se :) Men jag hoppas då att vi ska det, det skulle vara kul :)

It's mine!

Hörni, Det blir Övik.. Det känns faktiskt bäst så.. Nära till mamma, mimmi och mina vänner, men också nära (närmare, någon timma) till pappa, sara, syskonen och vänner där. Jag känner att det här är rätt, samtidigt som det känns lite som att jag kan göra någon besviken genom att göra såhär, men jag gör det inte för att jag inte vill vara nära, tvärt om. Jag vill vara nära, och nu har jag som sagt "nära" till alla! Det kändes som den bästa lösningen. Så nu blir det Umeås Universitet i Övik :) Jag är så jäkla glad! Igår fick jag dessutom lägenheten. Det är en superfin liten sak på 24 kvadrat :D Men ärligt talat, den var super fin! Jag hade förväntat mig en sliten och sunkig lägenhet men den här var hel fräch :D Vita väggar, Ugn, kyl och frys, så det är som ett riktigt kök och inte en kokvrå, vilket känns jätte bra eftersom att jag lagar så himla mycket mat! Och min tanke med möbler tror jag funkar perfekt!






At work

Det går undan för mig idag, har redan hunnit med hälften av det jag ska göra idag, och jag slutar ju 5! Så eftermiddagen blir nog lugn, då kan jag börja på lite saker som ska göras imorgon. Lika bra, man vet som aldrig, vissa saker känns jätte tjorviga, som att skicka iväg värdepost och alla papper som ska vara rätt och allt, medan andra går rätt snabbt.. Den här veckan får jag ju lite hjälp, men de 4 andra veckorna jag ska vara här så ska jag vara själv.. Spännande :P

Idag ska Emil fixa lunch åt mig, så när jag kommer hem så väntar en härlig kycklingsallad hoppas jag ;) Kycklingsallad är nog min favvo mat just nu! Jag älskar det!!! Sen när jag har slutat för dagen ska jag kolla upp det här med lägenheten så jag kan få veta helt klart.. Jag fattar inte alls hur man ska göra! Hoppas det löser sig... Sen ska vi nog ut och gå en sväng, det kommer bli skönt efter att ha suttit still en hel dag :)

Nu ska jag fortsätta :) Tjing!

Trevlig helg och nytt jobb :)

Hallå! Första dagen på nya jobbet, det har gått bra :) Har fåtträkna lite pengar, fixa med lönerna, skriva in lite grejer och faxa iväg :) Kul! Nu har jag just lagt iväg en beställning till HM och försöker tänka bort ångesten över priset. Men... Hmm.. Tänkte att mamma kan betala lite eftersom att jag ska lägga massa pengar på att flytta?? ;)

I helgen var vi på Farmen med Leo och Dessi, det var kul, men vi tappade bort dem och jag slog i min arm som bara tusan så jag var tvungen att gråta lite på vägen hem, pinsamt men sant! Jaja.. Det var kul i alla fall, men är det inte alltid roligare på förfesterna, innan man går ut? Det tycker då jag :)

Snart kommer Emil hit, han ska köra ner resterande av min familj på tågstationen, de ska till Stockholm så jag är själv i veckan :) Eller neee, emil ska ju va med mig:)

Bilder från innan Farmen, de är från Dessis blogg :) Dessib.blogg.se, jag var så slö så jag tog inga bilder själv ;P




Sa jag att jag köpt ett svinsnyggt köksbord + 6 stolar? Ska försöka få ut en bild, men det är isärskruvat så...

Velig

Jag känner mig en aning... Kluven.. Jag vet inte var jag vill i höst, jag vet att jag vill bli sjuksköterska, Gud det är ju min dröm! Men var vill jag bo? Jag har ju en säker plats i Övik, men jag tackade ju Ja till 3 reservplatser också, däribland Eskilstuna där min reservplats var himla bra! Jag har ju velat komma in där, det är ju sjukt nära pappa och mina småsyskon, farmor och janne och också några vänner... Men Eskilstuna? Vågar jag ens gå ut själv där? Haha, gud så fjantigt det där lät ;) Men jag känner också att om jag far dit så kanske jag tappar kontakten med mina vänner jätte mycket, och jag vill verkligen inte det. Ni vet, även om man hörs på telefon så är det inte samma sak.

Såhär tänker jag om Övik: Jag hammnar i mitten, inte såååå långt till varken mamma+vänner men inte heller såååå långt till pappa. Det tar bara ett par timmar att komma fram, jag skulle kunna komma på fler helger till pappa och träffa syskonen och jag skulle också kunna åka till mamma och träffa mina vänner och de kan ju komma till mig med :) Ja.. Jag vet inte riktigt alls hur jag ska göra.. Tips?

2010-07-15

Vet ni vad jag gör? Städar.. Haha... 7 kassar även idag, men nu är det inte kläder utan gammalt skräp, gud så himla skönt att bli av med allt detta! Nu är jag helt slut, men det är inte riktigt klart i mitt rum än, måste ställa iordning nu efter min framfart och sen måste jag äta någonting.. Vad? Jag är inte ens hungrig..

Jag har inte hunnit fota mina grejer jag fått av mamma, jag gör det när jag har tid :) Typ... Imorgon? Ah! Imorgon är det ju Fredag! Skönt med helg, och det är ju dessutom min sista vecka på städet! Skönt det med, jag är lite less att städa toaletterna typ... Men annars har det varit helt okej, förutom att man är så fruktansvärt ensam när man städar... Och inte kan klä sig fint.. Kan och kan, jag har försökt, men jag vill ju inte skita ner mina finare kläder :(

Jag kanske ska träffa Ida ikväll, hon skulle höra av sig. Jag hoppas då att det blir så :) Äh.. Nu ska jag göra det sista så att jag kan pusta ut på riktigt! :)

Jag och Honey på Sverige-Tjeckien som slutade 0-0 :P

2010-07-14

Gud så trött jag är! Helt utsliten! Jag är så less på att städa så jag tror jag skjuter mig snart! Men nästa vecka så får jag börja på kontoret och då får jag Äntligen ha lite snygga kläder på mig ;) Jag längtar ;)

Idag har det varit en dag som alla andra dagar på städet, jag har städat såklart, det har varit supervarmt ute så jag har tjurat på rejält idag för att jag inte kunnat ligga på någon strand och glassa... Jag har försökt tänka på pengar, men inte ens det har funkat.. Så då tänkte jag istället på hösten. Jag längtar verkligen! Jag kommer starta ett nytt liv, ett eget liv och det ska bli så himla skönt, jag kan inte ens beskriva känslan. Jag ska äntligen få göra det jag vill göra. Äntligen!

Jag och mamma har förresten shoppat jätte snygga köksgrejor till mig, de måste jag visa er, kanske sen ikväll! Super snygga! Nu ska jag gå och städa mitt rum och rensa ur massor med grejor som jag inte vill ha kvar. Lika bra att göra sig av med så mycket som möjligt om man ska flytta :) Några bra "rensar" tips?

Jag innan Boden Alive..



Min sommar klänning <3

Me and my baby!


I'm back!

Gud vilken paus jag haft. Men ärligt talat så har jag inte haft så himla mycket att skriva om. Jag har börjat på mitt jobb, vilket var 3 veckor sedan nu. Jag städar, himla kul va? Men nästa vecka ska jag byta upp mig och jobba på kontoret, det känns lite bättre i alla fall :)

När jag har kommit hem från jobbet har jag varit så himla dötrött! Fast, jag förstår inte riktigt varför, jag tycker att jag jobbat hårdare förut utan att bli så trött... Något fel? Eller så är det bara värmen...

Jag kom som sagt in på sjuksköterskeutbildningen, det blir mest troligt i Övik men jag har tackat ja till reservplatser i Etuna, Västerås och Umeå, så jag vet inte helt säkert än :) Spännande att få se.. Det känns i alla fall hur bra som helst att jag kom in, jag har en plats.. OCh vilken underbar känsla att läsa ordet Antagen, då tog luften slut för mig.. Så nu någon helg far jag och Emil till IKEA för att köpa det viktgaste. Möbler och så det fixar jag sen, när jag vet vad det är för ställe jag ska bo på :)

Nu ska jag knalla i väg till jobbet, men jag ska bli bättre på att skriva här igen :) Promise!



I nästa inlägg lägger jag upp lite bilder från underbara Göteborg, dit jag och Älsklingen var :) Tjing!

Antagen!

Nu är det spikat, jag ska bli sjuksköterska!


RSS 2.0