Skola skola skola, vad annars?

Hellu :):) Idag har jag haft Svenskaredovisning, alltså muntliga nationella och jag fick VG+ , det har jag aldrig fått på en redovisning. Jag är inte så bra på det men det här gick så bra!! Hon sa att om jag hade redovisat i en större grupp så hade det typ varit MVG. Det är bara det att jag vet att jag inte gjort redovisningen lika bra i en större grupp och typ bara fått G eller VG. Så nu är det bara Nationella skriftliga i morgon som gäller, 5 timmar är det. Men jag tvivlar på att jag sitter så länge. .

Idag har det hänt massa spännande saker.. Eller inte. men det har varit en bra dag helt enkelt. Det är ett helt kaos inom mig, jag vet inte alls vad jag känner, tycker, tänker och vill. Kanske det reder ut sig med tiden ? Jag tänker nog alldeles för mycket ibland, det är inte så bra då det blir rätt jobbigt att komma fram till att jag inte alls förstår hur jag själv tänker..

Efter skolan idag så mötte jag upp mamii på stan och vi drog en runda :) En kappa till mamma, en jacka till mig, ett diadem och lite saker till systeryster. Sen när vi kom hem så gjorde jag middag och sen drog jag till Ida som tonade mitt hår :) Jag är jätte nöjd men ni får se någon bild sen , det är samma som förra gången! Okej, nu måste jag sova.. Jag måste skriva bra imorgon.. Eller bra, snarare bäst ..

Såhär blev det typ förra gången. Men nu är det nog snäppet mörkare? Hmm.. Fint blev det i alla fall :)


What a night . .

Usch vilken natt jag har haft .. Jag vaknade typ mitt i natten och kallsvettades som bara den! Jag försökte somna om ändå, men sen så fick jag bara en känsla av att Jag måste ut härifrån! Så jag ställde mig upp och började gå ut ur mitt rum när jag kände hur mina ben bara inte orkade liksom, de bara skakade och jag fick stanna och typ hålla i mig i väggen. Sen så började jag gå ner för trappen för jag insåg att jag mådde sådär för att jag behövde äta, och sova. Det är bara lite svårt att känna att man är hungrig när man mår illa som fan. Men när jag kom ner för trappen så kände jag att jag bara inte orkade gå längre, inte som att det var en lång sträcka eller så jag bara kunde inte för allt snurrade och hela jag skakade så jag la mig ner på golvet ett tag, kanske att jag somnade? Efter ett tag ställde jag mig upp igen och gick in och la mig i tvättstugan istället, haha. Det gjorde jag abra för att vi har golvvärme där. Jag kommer inte ihåg att jag somnade men det måste jag ha gjort för jag blev lite förvånad när jag öppnade ögonen, kom inte ihåg riktigt vad jag gjorde där. Jag kände mig lite bättre så jag gick upp och la mig igen och sov någon timma då jag vaknade igen och kallsvettades och så började allt om igen..

Och nu ska jag sätta mig och plugga, får se hur det går efter inatt. Jag är helt slut .. Jag önskar att jag bara fick gå och sova nu men det går bara inte .. Bläää!


You can't be with me now..

"I was so in love with you
There was nothing I could do
Wouldn't give me the time of day
Now you wanna be with me
You say you wanna be with me

You said I was the best
Gave your love out to the rest
There was nothing I could say
But now it's going good for me
You say you wanna be with me
Now

Yeah, you're telling me that I am where it's at
But I ain't having none of that....

Because I told you, you'd live to regret it,
and now I don't wanna make you feel bad,
But when it comes to me just forget it,
I'll be the best you never had,
You put me through so many emotions,
Now baby it's your turn for that,
'cause in your empty heart I have left a mark,
The best you never had."


Underbar dag :)

Ååå, vilken härlig dag det är, sol och varmt :) Jag ska snart ut på en prommis, det ska bli så skönt och sen så blir det plugg, plugg, plugg. Men sen ikväll kommer Josef så då har jag någonting att sefram emot ! Ikväll klockan 20.30, vad händer då? Jo, vi ska släcka ALLA lampor och allt! Kom ihåg det! Rätt coolt att hela världen gör det! Man kan ju göra det till en mysig grej också och tända massor med ljus istället och bara mysa, det hade jag tänkt göra :)



Min fredag :)

Heellu :) guud, vad skönt med helg :) Jag ska faktiskt snart sova, jag är så trött efter idrotten idag. Vi körde på ganska hårt, men det var skönt att träna ! Nu sitter jag och ser ett jätte dåligt tv program och skriver blogg. Josef var nyss här och vi myste, men nu har han gått hem till sig och vi ska ses mer imorgon!  :)

Det har varit en bra dag idag , jag vet inte varför men jag har haft jätte kul :) Först hade vi dans och det gick bra. Sen fick jag hål, och då gick jag och köpte mig en hårtoning som förhoppningsvis ska i ihelgen.. Sen så gick vi och åt lunch och pratade skit, vad annars?  Apberget hade stationerat ut sig i våran skola idag, de är så jobbiga! Men de bjöd på godis och jaa...
- Hej Tjejer! Vill ni ha lite godis?
- Neeeej
- Nähä? Men kanske lite kondomer då, för en säker helg?!
- Psssrrsst..

Kul om man hade fått ett stort utbrott och bara; Jaaaaag haaar ju fan inget sexliv!!! och sen börja gråta. Undrar vad de hade sagt?


Jaja, haha. Tredje gången de frågade så tog vi lite godis, men gick iväg innan de fortsatte prata :) Sen gick vi till Smedjan för at köpa lite godis, jag köpte såklart mest.. Vi fick stress tillbaks till matten, men vi var i tid. Men det spelar ingen roll liksom, vad vi än gör så får vi den där Blicken ni vet. Spelar ingen roll att vi var i tid, hade böckerna med oss och pennorna och miniräknarna.. Vi fick Blicken ändå.. Suck.. Jag tror helt enkelt han vill att vi ska använda det vi har med oss också, typ faktiskt tänka..

Efter matten så hade vi idrott där vi hade konditionsträning och vi körde intervaller det var jobbigt men kul :) Och jag fick 46 av 47 på idrottsprovet ;D Jeeeeejjejj!!



Hannah , Jannie och Ida :) Jag låg i en soffa och tog kort :)


Ja, här låg jag och bara låg :)



Och nu ska jag sova, Puss och godnatt :)



Happis ;)

Idag har vi varit i Happis med klassen på UF-mässan. Det var kul, fast vi var inte så länge på mässan, vi gick på IKEA och så gick vi i massor av andra affärer, men det blrv ingen shopping för mig. Jag är lite low on cash typ, men imorgon (?) så kommer det nog :)

Ikea :) och Hannah också :)



Det var inte gott om trottoarer eller gångvägar så vi valde e4:an helt enkelt..


Fina toaletter :) Lite små bara.. Hmm.. Vad gör jag med armen?




well.. min outfit, trååkig. Jag ville ha min skinnjacka, jeansleggings och min randiga tröja. Men det blev täckjacka istället, varför? Jo det var -25 i morse?? Sjukt!


Nu är det sovdags för mig :) Kram och godnatt :)

Läskig dag ..

Hellu :) Jag är som vanligt trött, somnade framför tv:n med min syster det var så mysigt . Men nu håller jag på att fixa inför imorgon då vi ska på UF mässan i Haparanda. Det ska bli kul tycker jag faktiskt , men jobbigt att åka buss typ vad blir det ? 4 timmar sammanlagt ? Ganska länge . .  Men nu håller jag på att välja kläder inför det, socialkompetens ni vet ;)

Idag har jag såklart varit i min skola och ja det var väl okej :) Fast det hände en grej som var lite läskig, eller rätt så läskig faktiskt. Det är typ en kille som hållt på att ringa mig och smsa mig och nu på sista tiden varit över allt där jag varit. Och ja, jag har sagt att jag tycker det är jobbigt och han har svarat att "det är okej ju, vi är ju bara vänner'". Men det är vi ju inte ens. Så idag bestämde jag och Hannah att det måste sluta så jag som den mes jag är skickade ett sms med texten typ; Hej. Jag vill inte att vi ska träffas eller prata mer, jag har en kille så sluta.

Sen så började vi gå in mot stan och då såg vi han typ komma emot oss, så jag ville gå snabbare. Eller jag ville springa därifrån. Han sprang i alla fall ikapp oss och typ frågade om jag skojade. Jag sa nej. Också kom han som igång där och jag fattade inte ett ord av vad han sa, sen blev han jätte jätte arg och jag trodde att han typ skulle slå till mig. Jag tror att Hannah trodde det också. Hon hjälpte till jätte mycket, jäklar så rädd jag var alltså! Vad gör liksom en liten tjej mot en stor kille? Inte så mycket vill jag berätta. Ja, men jag hoppas det är över nu. Det roliga var att han avslutade med "Jag vill inte att du ringer mig mer".. Hmm ? Jag har aldrig ringt dig ..

Nu ska jag sova. Jag kan ta lite bilder imorgon :) Sov så gott :)

Jag har varit så trött idag ..

Hejsan! Haft en bra dag? Jag har haft en rätt bra dag, men jag har varit sååå trött! Så efter första lektionen så gick vi till uppehållsrummet och sov, jag sov i alla fall. Det var så skönt. Sen gick vi och åt lunch, korv och makaroner. Vi åt lunch rätt länge och surrade på som vanligt :) Det går som inte att återberätta det roliga.. Synd för det är verkligen kul ;) Efter lunchen hade vi svenska och lyssnade på redovisningar, alla var så duktiga :) Jag ska redovisa nästa vecka, jag är rätt nervös. Sen slutade vi typ vid ett och nu är jag hemma efter att ha sovit en till timme på bussen. Guud, vad jag sover. :)

Nu ska jag skriva en recension på engelska och sen kommer Josef hit. Jag hoppas han köper med sig godis, för jag är verkligen sååå sugen så att jag tror jag dör. HoppasHoppasHoppas.


Här är min nya blus :) Visst är den söt, speciellt till mina jeansshorts tror jag :D



För dig ; Dry your eyes - The Streets


Snabb uppdatering

Uh, jag var inte sugen på att uppdatera men nu gör jag det ändå. Helt okej dag idag. Skola såklart och på det jätte länga hålet så kom Josef och var med mig, ja ända från älvsbyn :) Det var kul :) Sen hade jag dans och var så trött så att jag inte kunde tänka och sen slutade jag. Underbart. Så vi åkte hem med 5 bussen, det var mysigt att åka buss. :) Och nu är jag hemma och ska typ sova?

Vad dåligt jag skriver, helt osammanhängande. Det är så jag känner mig just nu.. :)

Ha det braaa :) Puss och godnatt :)



Tänkte göra mitt hår mörkare igen ..

Myshelg :)

Min helg har varit den bästa, någonsin. :) På fredagen var jag själv hemma och såg på Mamma Mia, men sen så kom J över som en liten överaskning. Jag blev så glad och det blev lite lättare att vänta tills på lördagen:) Det blev en rätt tidig kväll och jag vaknade såklart jätte tidigt på lördag morgonen, men då hann jag städa och få bort massor av plugg men jag har ändå hur mycket som helst kvar. Suck. Typ vid 5 så kom J till mig igen och vi hade myskväll hela kvällen:) Vi såg på Mamma Mia, igen hahah :) Och idag har vi sett Om en pojke och 27 dresses. :) Det har som sagt varit en jätte mysig helg:) Nu är jag själv igen och ska försöka plugga.

Pusshejs :)


Lista :)

Snodde en lista av britta :) - Intesnabast.blogg.se

Hur gammal är du om fem år? 22, ska fylla 23
Vem var den sista du träffade? Josef
Hur lång är du? 157-158 tror jag ..
Vilken är den senaste filmen du sett? Ser mamma mia nu :)
Vem ringde senast? Mamma :)
Hur löd ditt senaste sms och till vem?  Jag saknar dig..
Vad är helgens planer? Myskväll ikväll :)
Är dina föräldrar gifta eller skilda? Väldigt skilda vill jag säga.
När såg du senast din mamma? Igår kväll klockan halv 7.
När vaknade du idag? Halv 8?
Vad skrämde dig om natten som barn? Allt typ.
Vem fick dig verkligen att skratta senast? Hannah och Jannie
Är du för ung för att äga vinylskivor? Nej? Ja?
Har du stationär eller bärbar dator? Bärbar .
Sover du med eller utan kläder på dig? Nej det gör jag väl inte, förutom min skit fula älsklingströja.
Hur många kuddar har du i sängen? 7?
Har du någon gång spytt på någon? Jo.. När vi åkte gotlandsfärgan spydde jag ner en stackars man..
Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Skorskorskor
Vilken är din favoritglass? Twister
Tycker du om kaffe? Ibland
Vad dricker du till frukost? choklad och juice
Sover du på någon särskild sida? längst upp i högra hörnet av sängen. Alltid gjort och kommer alltid göra.
Kan du spela poker? Nej det kan jag inte .
Tycker du om att mysa? Mys är det bästa!
Är du beroendemänniska? Yes.
Har du någonsin åkt ambulans? Japps
Föredrar du havet eller en pool? Beror på vilket hav. :)
Äger du dyrbara smycken? Ja, jo...
Vad var det senaste du stoppade i munnen? Macka
Vad har du för ringsignal? Hat and Cold - Katy Perry
Har du kvar klädesplagg från du var liten? Jorå.
Flirtar du mycket? Jag tror det.
Vart togs din profilbild? Öhh?
Kan du byta olja på bilen? Med lite hjälp så..
Har du fått fortkörningsböter? Nej, jag kan inte ens köra bil.
Prenumererar du på någon veckotidning?  Nej
Dansar du i bilen? sjunger  och gör väl lite små dansmoves iblnd också.
Vilken radiostation lyssnade du till senast? Rix igår på bussen
När var du i kyrkan senast?  i söndags :)

Nu har jag fördrivit lite tid :)

Efterlängtad helg

Äntligen helg. Som jag har längtat, ni kan inte förstå!! Jag är helt slut och ikväll ska jag bara vila så att jag är pigg och glad imorgon ;) Nu sitter jag och ser Mamma Mia för vad, 5e gången? Jag ska snart äta lite glass med sirap, men jag sitter såå skönt nu så jag okar inte ställa mig upp ;)

Idag hr jag varit i skolan igen. Först ut på schemat var dans, kul som vanligt. Vi övade inför dansupvisningen den 29:e april om någon vill komma och se :) Sen så hade jag mitt jäkligt långa hål, då gick jag, Hannah och Jannie på stan och sen gick vi och åt Risgrynsgröt :) Efter lunchen hade vi matte och sen Idrott. På idrotten hade vi kondition och skulle ut och springa, kul när det är slaskigt och äckligt!! Huuh!! Men det var ändå kul, vi pratade på som vanligt hela vägen :)

Och nu är jag ensamen hemma, heeela helgen. Det ska bli rätt så skönt. Så känns det alltid de t vå första timmarna.. Men imorgon ska jag vara med en kompis heela dagen och det ska bli så kul :)


En hemma dag..

Tudeluu! Idag är jag hemma, typ sjuk. Ja, visst låter det slött med "typ sjuk", men jag är inte riktigt sjuk, alltså ingen sjukdom direkt. Men jag var ändå tvungen att stanna hemma idag för att jag sovit så dåligt och allt annat, jag har skrivit det förut. Jag blir helt knäpp när jag inte sover. Nu var det ju inte så att jag satt uppe hur länge som helst, jag gick och la mig typ vid 10, men jag kunde bara inte sova. Och så kom den där känslan ni vet, man blir bara mer och mer stressad för att man inte kan sova och då blir det bara ännu svårare att somna. Det som är bra med att jag är hemma idag är att jag fått bort så mycket plugg som jag inte kunnat göra i skolan. Det går bara inte att göra vissa saker i skolan. Man går på lektioner och de öser över en arbete som man inte hinner med på lektionerna så det måste man ta hem, men man har redan massor med annat som ska göras... Huh!! Det är ganska mycket att göra nu..

Så nu har jag gjort bort ett PM som ska in imorgon, jag har skrivit jobbansökningar och jag har börjat skriva på min Svenska redovisning :) Nu har jag tänt lite ljus och tagit lite fika så att det blir lite roligare att plugga. Eller lite mysigare i alla fall. Nu ska jag fortsätta med pluggandet :)

Tjingeling :)



Today :)

Halloj :) Tisdag idag. Helt okej tisdag faktiskt :) Vi har haft tre lektioner idag, som alla andra tisdagar. Fast idag hade vi dubbla Svenska letktioner. Det blev väl lite tråkigt typ. Men sen slutade vi klockan ett och då gick jag på stan ett tag och åkte hem med två-bussen. Sen gick jag och mamma ner på banken och ordnade nytt sparande åt mig så nu ska jag börja spara i fonder och sånt där istället :)

Idag har jag och mamma gjort kåldolmar till middag, det var första gången och det blev jätte jätte gott :) Det var lite svårt att göra och vi brände oss och mamma höll på att skära av sig sitt finger, men annars så var det helt okej att göra. Sen så har jag varit med en kompis och nu ska jag plugga lite innan jag sover. En mycket intressant dag med andra ord :)

Imorgon kommer syrran till Luleå så ska vi gå och göra hål i öronen på henne. Spännande va? Jag tror hon är rätt nervös, men hon vägrar att erkänna det ;) Hon har fått det som present av mig :) Sen ska vi gå lite på stan, hon har sagt att hon gillar att vara på stan med mig. Wow. Jag blev rätt stolt, trodde hon tyckte det var urlöjligt. Haha :)


Idag blev det jeansleggings och en tröja :) Uh, jag har sett helt jäkla blek ut hela dagen. Ni vet precis som när man blir sjuk. Bara helt färglös på något sätt.. Inte så fint.





Ännu en heelt vanlig dag..

Halloj :) Har ni haft en bra helg? Det har jag :) En super helg faktiskt! Jag har pluggat en massa men jag har hunnit med att vara med en kompis och bara vila upp mig. Det har varit sååå skönt! Idag var det ju skola igen. Det hände inte direkt någonting speciellt. Det kom en kille och föreläste för oss, bästa föreläsaren någonsin tycker jag! Visst, det finns de som uttrycker sig bättre och så vidare, men han fick verkligen fram det han skulle säga och jag kände verkligen att jag ville börja ja. Jag vet inte. Haha. Men börja "förbereda" mig för livet efter skolan. Det verkliga livet som våran ekonomilärare ständigt säger.
Ja. Det är så mycket jag skulle vilja skriva om, och berätta om men jag kan bara inte göra det just nu. Jag känner att jag skriver så tråkiga saker, och egentligen gör jag mer än det jag skriver. Men just nu kan jag inte skriva mer. Jag är helt säker på att någon skulle missförstå och det här är det bästa som hänt mig på länge så jag tänker inte förstöra det. Så.. Håll ut kära vänner :)




Ja, ibland känner man så mycket men kan inte förklara. Jag kan inte förklara mina känslor på ett bra sätt. Men jag känner igen mig i den här låten dock.

Solsolsol :)

Hoppsan, nu är det plusgrader! Så underbart! Det är så underbart väder ute idag, och vet ni vad jag ska göra?? Plugga.. Gaah.. Tror ni att jag är less eller? Men det är den här veckan som är jobbig sen blir det lite lugnare hoppas jag :)
Idag har jag varit, tro det eller ej, i kyrkan. Min syster skulle sjunga och mamma var lite nervös för sin predikan så hon ville att jag skulle komma och vara lite stöd ;) Sen så gick jag hem och började plugga. Men jag fick lite sällskap så då blev det mycket roligare :)

Jaha , vann rätt låt igår då? :) Jag tycker den var helt okej, men inte den jag hejade på. Jag gillade Emilias låt mest:) Kanske för att jag nötte hennes skiva när jag var mindre? Ja, den var bäst enligt mig i alla fall! ;D


Vi åt fruktsallad med vaniljvisp till Melodifestivalen. Supergott :)

Hellu

Hej. Dålig uppdatering va? Jag har haft så mycket i skolan, men nu är det mesta fixat. Men det kommer bli en jobbig vecka nästa vecka också, usch. Så man kan väl säga att det enda jag gjort i veckan är att jag har pluggat så det har inte varit så mycket att skriva om egentligen. Jag har varit med en kompis också ;) Varje dag :)
Idag vet jag inte om det händer så mycket, jag ska kanske träffa Britta, jag hoppas det för det känns längesen... Sen så ska jag såklart plugga, ja jag är pluggis. Men det är så jäkla mycket att göra jag vet inte riktigt när jag ska göra det annars. Så japp, plugga på en lördag?! Nu ska jag äta lite, det var ju därför jag vaknade så tidigt. Hmm, jag är jätte hungrig. Sen ska jag nog sova lite till ;)


Lite kläder :) En rätt nya tröja från Gina och mina jeansleggings :)


Och igår. Grå tröja från Indiska och min sjal från HM :)



Best you never had.

Såklart, när det börjar kännas så där riktigt bra då är det någonting som ska bli fel. Eller fel och fel. Men det känns som att när jag väl bestämt mig nu för vad jag vill och är jätte nöjd och glad över det här beslutet ja då kommer de gammla "spökena" tillbaks. Vad ska jag säga egentligen. För bara någon vecka sen så hade jag nog blivit överglad på en gång, jag vet inte varför jag skulle ha blivit det egentligen, jag vet ju att du inte menar någonting speciellt med vad du säger till mig, men jag vet att jag skulle ha blivit såå glad.. Men inte nu längre, nu har jag hittat någonting bättre, jag mår bra nu och jag vill att det ska fortsätta såhär och jag behöver inte dig för att må bra, så är det bara. Och för att slå till med det nyafunna självförtroendet så är jag nog det bästa som du aldrig kommer ha. Så.. Tack men nej tack.


Slut på lovet ..

Heej :) Nu har jag just pluggat, eller ja, jag är mitt uppe i det faktiskt. Men jag tar en liten paus. Hmm, jag trodde att första veckan efter lovet skulle vara lugn men nej nej. Inte det hörni. Jäklar vad mycket det är nu! Men Jaja. Idag har det hänt mycket kul! Jag träffade Hannah och Jannie, de var ju inte i skolan igår så det var mycket roligare idag:) Britta klarade körkortet!! Grattis på dig!! :) Också har det hänt en massa andra roliga saker men det får jag nog ta en annan gång för nu ska jag läsa det sista i ekonomin :( Uhh!!

Hmm, det ser ut som att jag skelar på bilden?!?! För mycket plugg kanske??


Nervös!!

Hello!! Jiiiisses, vad nervös jag är! Jag vet inte hur många gånger jag bara har slängt mig upp ur sängen inatt och tänk "Faaaaan, jag är sen!!" Egentligen hade jag tänkt gå upp klockan 8 för vi ska samlas halv 10.. Men jag vaknade med ett sänt där ryck igen och kan inte somna om. Jaja :) Jag är pigg ändå! Snart ska jag ner och äta en dunderfrukost; ägg, hårdbröd och fil med massa frukt i så kanske jag håller mig på topp? Jag vet, gröt är tydligen det bästa med seriöst, jag kan inte äta gröt. Det går bara inte! Huvva!! Men jag har helt fel skor för att spela fotboll ju. Jag har bara joggingskor och de är så tjocka, var inte beredd på att vi skulle spela inne liksom.. Undrar hur det kommer gå. Jag kommer garanterat göra bort mig, big time!!


En liten uppdatering :)

Hellu! Hur är det? :) Nu ska jag ner på byn och köpa tugg och träffa en kompis :) Är i stort behov av tugg känner jag :) Jag har blivit helt besatt, måste ha det hela tiden! Hmm, tror att det är Hannah och Jannie som ligger bakom detta beroende ;) Haha. Jaa, gud ja, snart börjar skolan. Känner mig inte riktigt redo för det, mentalt. Fast det ska ändå bli roligt att komma tillbaka. Jag har längtat lite faktiskt, jobbigt att erkänna. Kan lika gärna säga att jag inte är riktigt normal på en gång. Idag har jag pratat med pappa och jag ska nog dit på påsklovet, jag längtar!! Ojoj, nu måste jag gå :) Tjingeling!


Sorry

Okej, ursäkta den dåliga uppdateringen. Jag har bara haft så mycket för mig. Faktiskt :) Jag har tränat, tränat, tränat! Jag har också hunnit med en vända till stan igår :) Det var hur kul som helst!! :) Jag och en kompis var där. Kul med sällskap. Vi gick såklart på stan och jag köpte mig en grå tröja, kändes som att det behövdes. Sen gick vi ned till ja, vattnet... Isen. Och gick omkring där och bara pratade. Så skönt att bara få surra av sig ibland :) Sen åt vi lunch och åkte hem. Och idag har jag varit på träning, jag är rätt slut. Har inte kunnat träna någon när jag ätit medicin, men nu så.. Imorgon är det ju fotbollscup så det är bara att ge järnet antar jag. :)

Här är min nya tröja :) Snyggt till jeansleggingsen (inte dem på bilden) och svarta stövlar eller högklackat och lite annat tjaffs :) Jag tycker det är kul att ha rätt valiga kläder och sen göra det fint med typ accesoarer och så :)




Något fel med mig..

Åh, ibland förstår jag bara inte. Vad är rätt och vad är fel? Vem är rätt och vem är fel? Usch, jag har varit så konstig på sista tiden, jag blir som aldrig riktigt, riktigt glad men heller aldrig riktigt, riktigt ledsen. Jag känner mig som ett rakt streck bara. Och jag kan lova er att jag brukade vara riktigt känslosam förut, jag grät över minsta grej och blev överlycklig av det minsta. Men inte nu. Jag blir glad, jag blir ledsen. Men inte som förut. Vad har hänt med mig? Men idag fick jag tillbaka en av de gamla känslorna, trots att det var en ledsen känsla så blev jag ändå glad. Jag kände äntligen någonting! Äntligen.

Jaja.. Nu lämnar vi det där. Idag har jag städat, eller rensat ur mitt rum. Jag har också varit ute och gått i en timma, det var himla skönt ändå :) Sen så gjorde jag mat till mig och syrran så att vi han äta innan Britta (min kompis) och Bea (Syrrans kompis) kom för syrran har pyjamasparty ikväll. Så vi gjorde fruktsallad tillsammans och såg på Lillefot. Ja, det var min älsklingsfilm när jag var liten eftersom att jag var besatt i dinosaurier. Men nu fattar jag inte vad jag såg i den där filmen egentligen. Haha. Sen for Britta hem. Men vi hade kul, somvanligt. Fast vi båda var rätt trötta, eller jäkligt trötta faktiskt. Det är så skönt att kunna prata av sig men ändå ha roligt, förstår ni? Jag tvivlar på det  ;)
- Han ser numer ut som ett vandrande kön..

Fruktsalladstillverkning :)


Killar tror att det är tjejer som är konstiga, men egentligen så är det killarna som är så dumma att de inte förstår tjejerna.

OMG, nu river småflickorna köket. Have to go..



Tjingeling :)

Hellu allihopa :) Ååh, vilken fin dag det är idag! Jag ska absolut ut och gå sen!! Men nu håller jag på att rensa i mitt rum och i min garderob. Det behövs verkligen. Jag har också varit ned på läkarstationen idag, jag kommer nog hinna med mycket idag känns det som, för jag tänkte plugga lite också. Och ikväll ska ju syrran ha pyjamasparty och jag är faktiskt inbjuden, tänk att hon vill umgås med mig. Jag kanske inte är en så hemsk syster i alla fall?


Ah, ingen bra bild detta. Men här är min nya tröja, men det är inte jeansleggingsen..

Shopping

Idag har jag varit i Luleå, jag hade en tid hos tandläkaren för jag var tvungen att göra om allt det där med snoddarna. Guuud, så ont det gör nu! Men såklart så blev det lite shopping också :D Jag är jätte nöjd med allt jag hittade idag, precis vad jag letade efter. En blåvit-randig tröja, ett armband och ett par jeansleggings. Kan ni gissa storleken på något utav klädesplaggen?? Tror inte ni kan det faktiskt.. Tröjan hittade jag på Lindex barnavdelning, Haha. 146-152 ?? Men det är billigare där än på vuxenavdelningar ju :) Tur att man är liten :) Jeansleggingsen hittade jag på Gina. Först prövade jag ett par S, alldeles för stora. Jaha, ett par XS, näää, inte det heller. Trodde evigt det var kört då, för det finns ju inte mindre än XS.. Så jag går för att lägga tillbaka dem, och vad ser jag då??? Ett par XXS!! Jag trodde inte mina ögon, visste inte att det fanns den storleken ens. Men det är ju logiskt egentligen. Ska det finnas XXXXL borde det ju finnas åtminståne XXS.. :)




Godmorgon

"Jag förtjänar faktiskt något bättre
Jag lovar, jag kan fixa vem jag vill"

- Veronica Maggio i låten Nöjd?

Förstår inte riktigt varför jag vaknar så tidigt, jämnt! Jag vaknade typ halv 8 eller någonting, medan resten av världen sover till vad? 12? Flera timmar i ensamhet vill säga.. Men Ludde är ju här nu, han uppskattar i alla fall mitt sällskap :) Jäklar vilken runda vi var på igår jag och Ludde. Vi var ute i över en timma och båda var helt slut när vi kom hem igen. Men jag ställde mig ändå och gjorde fruktsallad och det var helt fab! Ja, och sen sov jag.. Idag ska jag och mamma ner på banken för jag ska se om jag kan spara på något bättre sätt än att bara ha pengarna på ett bankkonto. Typ fonder och sånt alltså.. :) Jag känner mig rätt duktig. Sen ska jag nog plugga, Ja, vi har prov direkt efter lovet. Eh? Elakt?
- Då tar vi provet torsdag efter lovet då!
Men gah? Lov = vila från skolan?? Eller? Tydligen inte. Jag måste ha missförstått det där med lov.


Ibland undrar jag om jag är helt blåst eller om det är du som bara är konstig.. Kanske är det båda?

Jag och ludde ligger i min säng och bloggar.. Myspys


Sockerfritt :)

Jag och mamma (också mammas boyfriend) har påbörjat en sockerfasta. Det går riktigt bra faktiskt, det trodde jag inte. Jag tror att mamma kör lite hårdare än mig. Men jag tycker ändå att jag jobbar på rätt bra :) Mina regler är;
  • Inget godis
  • Inget fika
  • Inte sylt eller liknade till maten (vilket alltså också innebär ingen glass till fruktsalladen.. Inga kryphål här inte..)

Okej, jo, några undantag finns det faktiskt..

  • Om jag äter pannkakor så är det ok med sylt, också om jag av någon anledning skulle äta palt.. Palt utan sylt går liksom inte..
  • Jag har faktiskt en dag i veckan då jag får äta godis eller fika.
Nej.. Det här är inget bantningsförsök. Men det är så lätt att man bara går och köper godis eller så så fort man blir lite hungrig eller sugen bara. Och tillslut blir man så van vid det, det är ju faktiskt inte så bra med för mycket socker. Sen så kostar det ju pengar också :)

Jag har fått lite balbilder idag av Johan. Asså, åh, så snygga vi var!!


Hejsan :)

HejHej :) Haft en skön helg? Skönt att den fortsätter en vecka till :) Jag har haft en bra helg i alla fall. Igår så tog jag det lugnt hemma hela dagen, var lite med en kompis och så var jag ute och gick, sen så somnade jag framför tv:n jätte tidigt. Så idag är jag helt utvilad och har städat hela huset. Vet inte vad det är för fel på mig..  Jag har till och med hunnit med lite träning idag, det var skönt :) Sen idag så kommer lilla söta ludde hit, det ska bli så mysigt med en liten hund i huset igen :)
Aha.. Jag har faktiskt lite saker att göra i veckan, wow.. Imorgon ska jag och mamma ner på banken för jag ska börja spara mina pengar på något annat sätt, men vet inte hur än. Sen på tisdag ska jag till tandläkaren i Luleå och sen så stannar jag där tror jag :) Och på fredag ska jag dit, igen. Men kanske med en kompis :) Vi får se helt enkelt hur det blir..




RSS 2.0