Dagens - Det viktigaste!

Just det! Glömde ju en dagens ;) Höhö...





Min älskade "pappaskjorta" :) Haha, jag fick faktiskt låna en sån här skjorta hos pappa en gång med precis samma färger, fast lite större :) Kanske därför jag älskar den?

SHOPPING

Helloo! Ursäkta dålig uppdatering idag hörni! Jag har ju varit på praktiken idag till klockan 4, sen när jag kom hem var det bara hoppa in i duschen och fara på tjejkvällen på stan :) Jag och Älsklingen.. Jag hittade såklart en massa fint som ni ska få se ;)

Jag köpte ett rouge i en perfekt rosa ton, det är faktiskt ganska så rätt just nu! Nu är solpuderperioden ett minne blott, jag kör nu på härliga rouge i rött och rosa som sagt :) Jag köpte även en färgbomb till mitt hår, jag ska färga på det ännu lite mer i helgen, och eftersom att röda pigment inte sitter så bra så håller det sig snyggt längre med en sån :)



Och en supersnygg finklänning! Det har jag behövt länge! Den här kan man ha på de flesta fina fester tycker jag! Och den är inte den fula färgen den blev på bilden, den är mer puderrosa ;)


Underbara du!

Gud vad underbar Emil är!

Här har jag sovit i typ en timma medan Emil har stökat undan allt, och det var inte lite vill jag säga! Jag var så jäkla trött, det har varit så mycket nytt och lite jobbigt och så.. Folk som kommer till en sjukhem kommer ju dit för att... dö liksom... Jag bara somnade i sängen när Emil vände ryggen till, hade det varit jag så hade jag ju väckt honom ba " hjälp mig att plocka undan då" typ... Han är väl min bättre hälft ;)

När jag vaknade så fick jag för mig att det var morgon och att Emil var på väg till jobbet, Haha! Så kan det va iland ;)

Jag älskar Dig


Praktik

Hallå i lingonskogen! ;) Nu har jag haft min andra praktikdag, och jag är sååå trött! Det är så mycket nytt att ta in, men väldigt kul! Jag vet ju att det är sånt här jag vill jobba med, inte kanske just äldreomsorg även om jag trivs där, men med människor och inom vården :) Så jag är jätte glad :D

Nu ska jag och älsklingen packa oss hem till honom, det är mycket närmare för mig till praktiken därifrån, så vi får skifta lite gran, en vecka hos mig och en hos han så det blir jämt ;)

Tänkte att ni ska få en liten bild av mig i mina framtida arbetskläder ;) Höhöhö...


Väggorden

Uuuääähh, vad tidigt det är! Nu ska jag snart iväg på praktik, det ska bli spännande :) Och efter praktiken blir det lite efterlängtat Body Pump :D Jag såg att jag fått ett par frågor om var jag köpt väggorden, dem har jag köpt på VILLAGE här i Övik :) Fina va? :)

Nytt i läggan

Nu är jag på  bättre humör :) Älsklingen tog ut mig en sväng på stan så vi kunde strosa omkring i solen och bara mysa på, prefekt när man är aningen nere, det gjorde susen! Jag köpte mig en fönsterlampa och en lampa till köket som Emil håller på att sätta upp nu :) Det blir så himla fint, ni ska få se så fort han är klar :) Vi gick förresten förbi en resebyrå och såg lite resor som vi ska ta och fundera på... Vi ska gå dit någon gång i veckan och kolla lite ;) När vi kom hem så storstädade vi min lägenhet, det behövdes! Sen gjorde vi jättegod carbonara och surrade om allt möjligt, som vanligt! Nu har jag duschat och snart ska vi och hitta min praktikplats, haha! Kul om jag vet var jag ska imorgon :)

Lite nytt i läggan:


Jaa, det här var innan vi städade, så det ser lite stökigt ut ;)









Bad day

Ja, varför ska man tänka på någon annan än sig själv?


P U S S


Illamående

Usch vad jag mår dåligt!

Emil, Leo och Dessi är och kollar in Emils lägenhet, jag kunde inte följa för jag började bara må tvärilla och fick världens magknip :( Nu känns det lite bättre, men jag är ändå lite skakis... När de kommer tillbaka så ska vi göra middag och sen ska vi gå på Public och bara sitta där och ta det lugnt tror jag :)

Idag har vi gjort stan här i Övik :) Jag köpte två vaser och en skjorta, ni ska få se sen :) Och Emil köpte sig en jätte, jätte snygg tröja han med! Sen åt vi lite på Max och handlade inför ikväll och sen har vi bara varit hemma hos mig och myst på. Jag tycker det var så himla kul att de kom hit i helgen, det här måste göras om! ;D

Jag orkar inte gå och hämta telefonen just nu så ni får bilder sen som sagt ;)


B T W

Marble Sparkling Pumps SEK 299, Nelly  Shoes - NELLY.COM


Oleary´s

Fasen vad kul jag hade igår ;D Vi gick ut på Oleary´s och åt oxfile och drack öl efter att Leo och Dessi kommit hit, vid halv tio tiden typ, det var hur gott som helst! Sen satt vidär och surrade och Mona-Lisa kom också dit efter ett tag :) Vi beställde in en kanna öl, fast öl är väl inte min favvo så jag köpte en jäger-redbull som var god den med ;) Ja, sen dansade vi loss och hips vips var klockan halv två och då gick vi hem, så alla vi 4 har sovit i min minilägenhet, men det har varit mysigt :) Jag är den enda som är vaken nu tror jag, tråkigt att vara så morgonpigg :(










Idag ska vi göra stan!

Party!

Okej, vi tänkte ju gå ut ikväll jag och honey, men liksom bara på mys om ni förstår :) Men då ringde Leo och Dessi och sa att de tänkt komma hit i helgen, så nu blir det Utgång på riktigt ;D Jeeejjj! Så nu ska det stylas och fixas här på hamngatan, någon mer som ska på Harry´s ikväll? Kanske vi ses? ;)

Och hur jävla skön är inte den här låten då?


P I C S




NU NI!

Kolla vad fint jag snickrat :D






Dagens

Nu håller jag på att spika för fullt, ni ska få se sen ;) Hihi.. Men medan jag snickrar så kan ni få en dagen, snällt va? Haha ;)




Det här tycker jag om det tråkiga vädret;

To Do-list

  • Städa, då menar jag storstäda!
    skura, torka, diska, plocka och så vidare..
  • Gå på stan och fixa lite grejer till lägenheten, typ en dörrmatta...
  • Body Pump!!!
  • Fixa mig för kvällen (Emil ska bjuda mig på middag ikväll på Olles, det är nämligen våran 1 år och 4 månaders dag idag ;D)
  • Plugga? Nej.. Det gör jag imorgon ;)

Så, det är vad jag ska göra. Hittade lite fina grejer till mitt hem på Village igår, och en jätte söt tavla på Popcorny som jag ska gå och köpa mig idag! Jag ska visa er dem senare, när jag har inhandlat dem ;) Fasen förresten, vilket dåligt väder :/ Det bli mössa på idag!

Nu ska jag sätta igån till den här låten bland annat ;


KTC

Hallå! Idag har jag varit på KTC hela dagen! Vi har lärt oss det mesta om basalomvårdnad och att ta blodtryck och så :) Jag hade hur kul som helst! Tror det berodde lite på att jag var sådär tröttflamsig hela tiden! ;) Efter KTC så gick jag på stan en sväng och köpte en ny väska för min fina har gått sönder :( Sen så for jag hem och städade och gjorde middag och sen for jag och plockade upp Mona-Lisa på stationen så hon slapp gå hem :) Äntligen är min tränings partner hemma ;D Nu ska jag och älsklingen ha en välbehövlig myskväll och imorgon blir det eventuellt utgång ;D

Lite nytt från mitt lilla hem:








Impossible

Nu städar jag, lagar mat och fixar mig till den här låten :


Var är alvin?


Ursäkta den suddiga, sneda bilden! Han var så himla söt, kröp in i min halsduk och la sig där inne och började burra, så jag skyndade mig att ta nån bild ;)


Färdig för ikväll

Nu har jag äntligen kommit på någon fråga till diskussionen imorgon, fast det blev inga bra frågor :/ Jag hatar då det känns som att det inte är nog bra... Blä.. Men jag jag hoppas det kommer gå bra i alla fall. Håll tummarna!

Idag blev det lite thai kycklinggryta till middag, det var gott :) När jag var och handlade hittade jag även två svarta krukor till mitt fönster. Jag måste ta och få till det sista nu känner jag! Ni ska få se dem sen :)

Även imorgon blir det en pluggdag, men jag ska försöka hinna med ett träningspass i alla fall. Det är jätte viktigt då det är mycket plugg, att få träna av sig lite liksom! Nu ska jag hoppa in i duschen, är jäkligt äcklig känner jag! Huvvaaaaa!

Städa, Plugga, Mat, Plugga, Städa

Jag kom nyss hem från att ha träffat grupparbets-gruppen :) Det gick riktigt bra och vi kom riktigt långt, nu är det bara finslipet kvar, och det ska vara klart 27:e oktober, skönt :) Nu ska jag skriva klart allt tills imorgon, och läsa lite inför tentan... Sen ska jag städa lite här hemma också och göra mat såklart :) Idag blir det chili till middag tror jag.. Men jag har inte bestämt mig än...

Ni får en dagens idag med, trots att jag ser ut som shiiiiit idag! ;)





Nej, just det, inget smink..


Teenage dream


Pluggis

Godmorgon :) Nu sitter jag och skriver klart en grej till seminariumet imorgon. Jag är lite nervös kan man ju säga ;) Om inte så länge ska jag iväg till min grupp så ska vi planera inför det kommande grupparbetet, sen bär det av hem för ännu mer plugg. Om jag tyckte att det var mycket i gymnasiet så är det ingenting jämfört med nu! Jag tror jag har 24 kapitel att läsa, läsa på inför KTC, grupparbete och seminarium imorgon. MEN, jag klagar inte, jag tycker det här är sååå kul :) Jag vill ju läsa om det här!

Igår åt vi jättegod köttfärslimpa och kokosbollar till efterrätt ;D Fast det slutade med kokosbollskrig så vi hade nog mer smet på oss än vad vi fick i oss, men kul var det ;)

Höhöhö...



Polispolispotatisgris

Nu har jag slängt in köttfärslimpan i ugnen, det blir det med potatismos, lingonsylt och brunsås! Mums! Svenskt såhär dagen till ära... Jag har fortfarande inte släppt att de har kommit in i riksdagen. Fast det positiva är ju att även de kommer att vara med i valdebatter och annat som de andra riksdagspartierna och då kommer vi nog få höra vilka de är egentligen.. Om de inte åker ut nästa gång så tappar jag hoppet för det här landet...

Hur som helst, idag skulle jag och Emil och handla och jag körde. Haha... Jag svände in på en enkelriktad gata och mötte en polisbil :D Höhö... Jag vet inte vad han höll på med, han parkerade typ snett bakom mig så att jag inte kunde backa ut typ, jag höll ju på att bryta ihop, så jäkla sterssad blev jag! Och han bara stog där, men tillslut så kom jag ut, helt genomsvettig!

you are amazing

"When I see your face,
there is not a thing that I would change.
You are amazing just the way you are"


Today

Dagens:






Right now


Hemma igen

Nu är jag tillbaka i fina Övik igen efter en helg hemma i Älvsbyn :) Vi åkte ju dit i Fredags och kom hem sent på kvällen. På lördag hann jag med en massa! Jag hade mysmorgon med lillasyster, middag med mamma, syrran och mormor och morfar. Sen kom Hannah och Jannie och vi satt i mitt gamla rum som nu är tomt och surrade hela kvällen :) Igår så var jag med Britta en snabbis och vi gick och röstade, på vad det säger jag inte här, men som jag sa i förra inlägget så tycker jag inte att det finns några vinnare i det här valet eftersom att SD kom in i regeringen... Jag hann även förbi hemma hos Emil och sa hej till hans mamma också, sen var det bara hem och packa ihop allt igen och fara hem till Övik :)

Tog inga bilder i helgen, hade så fullt upp, så då får ni bilder på mina 2 favvo tröjor just nu :)







Pinsamt sverige!

Jag tycker att de rödgröna och aliansen har sina bra sidor. Men idag finns det inga vinnare av det här valet. Jag tycker det är pinsamt att vi har röstat in SD i riksdagen. De hör inte hemma där, och jag tycker att det är de som inte hör hemma i Sverige.


Ice cold

Hoooly mother vad kallt det är i min lägenhet!!! Ihh!! Det var rent jobbigt att kliva upp, inte bara för att det var kallt utan för att min 18 åriga kropp är stel som en 85 årings... Varför? För att jag är dum nog och kör 4 pass på två dagar ;) Afro, Punch Out, Core och Step, sviiiiin jobbigt men så jäkla kul :)

Klockan 9 har jag föreläsning idag, 3 timmar.. Duktig som jag är så har jag redan läst kapitlet det ska handla om, Höhö. Sen efter föreläsningarna, fotgraferingen och vad det nu var så ska jag hem och plugga, så kanske jag slipper det i helgen :)

Dagens :





Vadå? Jag älskaaaaar spets :D

Jag skaaa

Såå, nu sover lillskrutten så nu kan jag använda datorn utan att ha en kisse på tangentbordet! ;) Jag har inte alls gjort någon smet som jag skrev senast... Jag har bara slöat, men snart så... Any time now...

Imorgon är jag ledig så då blir det ännu fler pass och kanske gymmet också :) Men om ni är som mig så vet ni ju att passen ger mer än gymmet ;) Jag bara fuskar och blir uttråkad av att lyft saker hit och dit, upp och ner.. Nej, passen är ju svinroliga och kör ju helt slut på en! ;D Lite plugg bir det också såklart, det börjar ju komma igång nu liksom :)

Jag försökte ta en bild på mitt hår så ni ska få se färgen, men på bild ser den bara mörk ut.. Jag får ta någon bild utomhus, där syns det bättre :) Ni får istället en söt bild på Alvin som vägrar dricka ur sin skål:


KTC

Nu hann det gå sådär lång tid igen.. Förlåt.. Men det är kul att se att ni är kvar i alla fall :) I helgen har jag tagit det rätt lugnt :) Jag var på min första hockeymatch, Modo-Luleå! Det var ju skitkul! Jag var där med MonaLisa och hennes kompis Linn, jag tyckte det var hur kul som helst :D

Idag har jag varit på KTC (kliniskt tränings centrum) för första gången, det är där vi övar praktiska saker och idag övade vi förflyttningsmetoder! Det var jätte kul och det kändes bra att få veta precis hur man ska göra och så nu innan vi far ut på vår första praktik. :) Men jag fick en liten typ tankeställare, det var en massa "förbjuna" lyft som vi inte får göra för man kan skada sig själv och patienten. Men OJ så många gånger jag sett de där lyften utföras! Huvva! No more lyft i armhålerna hörni!

Nu ska jag slänga ihop en pannkakssmet och sen ska jag ner på stan och köpa en mascara och sen är det Afro och Punch Out som gäller! Vi satsar idag och kör alltså 2 pass! ;D



Jag efter klippningen, ser så där härligt förkyld ut som jag var, men nu är det över ;D



Easy Tone

Jaaahaaa, vaknade upp och kunde inte ens ställa mig upp för att det snurrade så mycket i huvudet. Jag hatar dessa "blodsocekerfall" eller vad man nu ska kalla dem. Så jag missade KTC informationen idag :( Jag längtade faktiskt efter föreläsningarna idag! Men nu har jag kommit upp och mår aningens bättre, så då hinner jag till 13 föreläsningen i alla fall :)

Igår färgade Emil håret på mig, det blev så himla snyggt! Precis den färgen jag ville ha :) Jag har inte hunnit ta någon bild än men det kommer sen då jag inte ser ut som ett lik :) Nu är det lite vinrött, svart, brunt, ja en härlig blandning i alla fall. Jag är jätte nöjd!

Jag funderar på att köpa de här EasyTone skorna, är det någon av er som har sånna? Är de bra? Funkar dem?


Trycksår

Så, nu är jag hemma efter en rätt så ogivande dag ;) Vi skulle ha föreläsning klockan 10 men då hade de gjort fel på shemat, så det blev en sväng på stan med MonaLisa och Anneli tills nästa föreläsning började klockan 13.  :) Den handlade om trycksår och hade säkert kunnat vara intressant, men denna människa som föreläste.. Nej huvva! Tur att jag hade klipptid mitt i så jag inte fick trycksår i huvudet!

Så nu har jag alltså klippt mig också :) Himla skönt, och det blev jätte snyggt!! Ni ska få en bild sen på det, men min telefon har slut batterier so hang in there!

Dagens:


Pusssss ;D




Sjuk

Blöööööööööaaahhhh! Kul att vakna upp idag då med näsan helt igentäppt och ingen röst! Skojar inte, jag låter som en jäkla kråka! Så går det när man envisas med att träna fast man hade ont i halsen, det blir värre! Jag kände redan igår kväll att jag höll på att bli rätt sjuk, febern och allt började igår eftermiddag. Så jag kunde inte fara på Afron och Punchen med MonaLisa :( Jag som längtat!

Jag blir i alla fall hemma idag och hoppas att jag kan bli lite piggare tills imorgon... Jag vill inte missa så mycket nu i början..

Men.. Eftersom att jag blir hemma idag så kanske jag får ta och slänga i min andra hårtoning? Hmm... Jag har ett projekt pågång, hoppas det blir fint :)

Ni får såklart ingen dagens idag eftersom att jag är äcklig ;) Ni får en gammal istället :)


Hjälp

Någon som kan någonting om kissar? Alvin har kräkts tre gånger inatt, är det farligt? Jag har blivit så himla mammig av mig så nu är jag jätte orolig. Någon som vet?

föreläsning

Nu har jag precis kommit hem från en föreläsning om Genus och Etnicitet i Omvårdnaden. Den var jätte intressant och det kändes inte alls som att den var 3 timmar lång :) Den handlade om kön och hur vi delar in och allt sånt. Det känns verkligen helt rätt för mig det här, allting handlas om sånt som jag är intresserad av, inte som på gymnasiet då man var TVUNGEN att läsa om sånt som man faktiskt inte brydde sig ett skit om... Italienska tillexempel... Men jag vill ju jobba med det här, så nu känns det på ett annat sätt.

Hur som helst, jag sprang i alla fall hem när det var slut, tur att det inte är så långt för det är himla svårt i de där klackarna ;) Haha! Jag var så orolig för Alvin och hans första dag ensammen, det var så skönt när jag öppnade dörren och gullkissen hoppade ner från sängen och kom springande mot mig! Nu ligger han i min famn och spinner... Vi har det så mysigt!

Nu ska jag göra mat sen ska jag och mona-lisa på pumpen :)

En liten dagens :) inte så fint men...



Slöisar på hamngatan

Här slöar vi på som ena riktiga grisar! Vi har sovit halva dagen, förutom söta Alvin som sovit hela och nu är världens piggaste, busigaste kattunge! ;) Och ändå så är jag jätte trött! Det blir alltså en tidig kväll på Hamngatan 9, 219 :) Men först ska jag tona håret lite, man måste väl unna sig lite? ;) Sen blir det glass med Sirap, SATC och sen SÄNGEN!

Måste kolla om någon vill med mig och träna imorgon, jag har bokat in ett till Body Pump pass! Det ska bli grymt kul! Love it!

Surprice







Vi hämtade hem världens sötaste lilla kille igår :) Till en början var han livrädd hemma hos Emil men efter en liten stund så hoppade han upp i mitt knä och somnade.. Sötnos! Sen sov han mittimellan oss i sängen hela natten. Han är så mysig! Nu ska jag pussa på lilla Alvin och lite på Emil också!

Inget internet

Ojojoj, vad mitt internet tjorvaar! Det funkade inte alls igår, och nu har det precis gått igång igen.. Så därför fick ni ju inte veta den lilla hemlisen igår ;) haha :)

I fredags var det ju sittning på Oleary´s, men först hade jag, Mona-Lisa, Amanda och Anneli lite förfest hemma hos mig med vin och kex och ost :) Det var supertrevligt! Det måste vi göra om snart! Sen gick vi till sittningen och sjöng, åt god mat och så :) Sen hade varje lag dansuppträdande, jag tyckte vårt lag var jätte bra, men vi vann inte! Buuu!

Sen så började det vanliga dansgolvet men det var ingen bra musik alls! Bara typ techno aktigt och massa låtar man inte kunde, så jag gick hem rätt så tidigt ändå.. Men det var nog bara bra, då orkade jag ju upp till Body Pumpen i går :)








Byeee

Så nu har jag städat det sista och Emil ska ta och köra iväg de sista kartongerna, sen så blir det fint på riktigt :) Jag har även dukat bordet lite och gjort det mysigt och fint :) Nu ska jag gå, ha en bra kväll :) Ciao!










Saknar baby

Hello! Nu är jag som fixad och klar :) Snart kommer Honey hem, ska bli skönt att få pussa lite på honom, saknar honom fast vi åt lunch med varandra :( Vi åt förresten en jättegod kycklinggryta som jag lagade ihop här om dan! Spiccyyyy!  Äh, nu ska jag ta tag i städningen och ställa fram lite vin och kex och ost, mysigt det ska bli! :)


Kyklinggrytan :)


Och min säng ;)






Fixat

Så, duschad och klar! Nu kan jag börja fixa mig lite :) Jag har även diskat undan efter lunchen... Och frukosten... Det tog ett tag, men nu är det gjort. Nu ska jag städa undan resten så att lilla läggan ser anständig ut då vi får besök ;)

Ikväll tar jag det som sagt lite lugnare, jag är ju aningens förkyld, sen har jag ju bokat ett Body Pump pass imorgon på Step In :) Det ska bli kul, och skönt om inte annat! Jag har ju inte tränat sen jag kom hit, har haft så grymt mycket att göra! Men nu ska jag komma igång igen! Sen är det så mycket roligare att träna gruppassen! Till veckan ska jag ta och pröva Afro :) Någon som gjort det?


hälsocenterab.se

Hemma, dö, fest

Nu har jag varit på min första föreläsning, Vårdmiljö :) Det var kul, interssant. Men nu ska jag bara äta lite med Honey och sen ska jag dö i sängen innan damerna kommer över till mig :) Vi ska äta lite kex med ost och pimpla lite vin innan sittningen på Oleary´s. Det ska bli spännande, men jag kommer ta det en aaanniiiing lugnare än i Onsdags kan jag ju säga ;)

Trötter

Godmorgon! Fyfan vad trött jag är! Jag har inte sovit många timmar inatt, men jag kan inte somna om nu heller :S Jaja, skönt att vi bara har 2 timmar idag, sen får jag gå hem och sova innan Sittningen :)

Imorgon är det en stor dag hörni ;) Jag längtar, längtar, längtar ;D Men det får bli en överraskning för er, så spana in här imorgon ;D


Läggan

Nu ska ni få lite bilder av lägenheten :) Inte på allt, för det är lite stök kvar och jag väntar fortfarande på en hylla till så alla saker är ju inte uppe och så :) Men för att ha bott i en vecka så känns det redan väldigt mysigt och hemma faktiskt..











Så, det blir allt för ikväll :) Min favvoplats äär ändå sängen med mina stora lila kuddar från Indiska, men ni får en bild på den sen, för jag ligger nedkrupen i den nu ;)

Tonight I´m the chef

Ska överraska älsklingen med lite finmiddag för att han är så gullig och snäll jämt, till skillnad från mig :p Så nu har jag varit och handlat lite gott kött på Lidl, så det blir potatisgratäng, kött, lite sås och sallad :) Mums!! Jag ska dessutom fixa lunch åt honom tills imorgon, jag ska ta och göra en reeeejäl laddning tonfisksås :) Jag tror jag har hela frysen full snart med rester, vilket är bra! Det kommer ju fattigare tider! 




Jag har förresten, till min familjs stora förvåning och lycka, köpt en livs levande blomma :) Och dessutom, DEN LEVER FORTFARANDE!

Out of money

Nu har jag beställt studieböcker till ett härligt pris av 1600 kr.. Oj så mycket fina kläder jag hade kunnat få för de pengarna ;) Nu blir det nudlar resten av den här månaden gissar jag, om inte min fina älskling bjuder mig på mat varje dag kanske? Hmm..



Bild från adlibris.com

Anserws

FRÅGOR:

Anonym: Hm, Umeå universitet i Övik? Hur går det till? :) Pluggar du på distans?
Ah, det borde jag ha sagt :) Det heter campus övik, det hör till Umeå Universitet, precis som Skelefteå och Lycksele :)

Majsa: kan du inte lägga upp en bild så man ser klänningen bättre? den såg snygg ut!
Yes! Det fixar vi! Men visst är den det alltid ;)

Här är den, mobilbild så inte bästa kvallan kanske....

och såhär ser tyget ut, det är som spets eller vad man nu ska säga :) Jag älskar den, den sitter som en smäck!

Nu bor jag i Övik

Okej, nu ska allt bli som vanligt igen! Jag har nu bott i fina, vackra mysiga Övik i 6 dagar :) Jag älskar staden! Supermysig, det enda farliga är att jag har stan utanför dörren typ, så det finns risk för övershopping ;) Det tog ett tag att få igång internet och allt, men nu är allt fixat! Jag tänkte lägga ut lite bilder på min lägenhet ikväll, för i eftermiddag ska vi rensa ut de sista kartongerna och ställa i Emils förråd så då kommer det vara riktigt fint här :)

Men, nu lite om veckan som gått :) I måndags började skolan, och för er som inte vet så gåt jag sjuksköterske programmet Umeå Universitet i Övik. Vi hade introduktion och har väl som haft det hela veckan. Efter skolan så har det varit fest i STUNGs lokal och igår var det barrunda :) En jäkligt kul sådan, vi dansade arslena av oss och jag fick ihop ett härligt antal blåsor under mina fötter innan jag gick hem, ramlade in genom dörren och väckte Emil ;) Jag har hittat flera riktigt härliga personer att umgås med i veckan, det känns jäkligt bra, det är ju nästan det viktigaste! Så imorgon blir det förfest hemma hos mig innan vi ska på sittningen ;)

Jag har även skaffat ett Step In kort med en av tjejerna i klassen, vi ska kanske på vårt första pass idag, men jag är fortfarande lite osäker för jag har haft feber och hela köret idag... Jag hoppas ni frågar om ni undrar någonting, det är så mycket som har hänt så jag vet knappt själv vad jag ska skriva om :)

Lite bilder från Barrundan och annat :)






Ja, det här är en dålig bild. Jag har inte fått upp någon lampa i hallen, men jag har i alla fall en super snygg klänning från BIKBOk och en kavaj ;)





Sex On The Beach ;)



RSS 2.0