Plugg!

Guuud, jag kommer aldrig igång med pluggandet! Sitter och funderar ut kläder till på Fredag istället, typiskt mig ;)  Då ska vi ut, jag och Älsklingen och någon mer, vi far nog till Piteå som det ser ut nu :) Jag längtar! Blir det lika bra som i lördags så är det himla bra! ;D

Okej nu måste jag verkligen! Tjingeling!


About today

Hallå! Nu är jag hemma igen! Det blev mer jobb att göra än vad jag trodde idag, vi hade inte gjort någon likviditetsbudget så då gjorde jag en sån + att det inte fanns någon skrivare på skolan med färg så  jag måste göra framsidan hemma, men det går ju fort :) Efter det gick jag på stan och köte Emils julklapp ;)

Nu ska jag sätta mig och plugga, Geografi... Sen blir det pepparkaksbak ;D Jeeejj!

Kläderna jag köpte i Fredags :)


Monday

Måndag... Finns det någonting positivt med måndagar? Typ inte.
Men mina måndagar är väl inte de jobigaste, så jag ska inte klaga :) Ska in på en lektion idag sen ska jag på stan och se om jag kan hitta resten av julklapparna. Jag är ju fasen snart klar med dem! Så himla skönt det känns!
Nu måste jag gå och fixa mig :)
Tjiing!

Helgen ;)

Hej, förlåt för min dåliga uppdatering :/  Har haft lite fullt upp! I lördags var det UF-mässa i Luleå från 10-15, så det tog en del av min dag. När jag kom hem tog jag en dusch och for till Emil :) Vi hade typ tänkt ha en lugn och mysig kväll för vi var så trötta, fast det ändrades. Hehe. Vi blev meddragna till rödarum av Emils kompisar, det var himla kul!! Fast en mindre rolig sak var väl att drog av mig täcket när de kom hem till Emil, och där satt jag i trosor ;) Jaja, vi tog oss in gratis för hans kompis målade dit stämpeln på oss, så vi svamlde run där tills de stängde vid 2 och då gick vi hem Emil och myste och sen somnade vi.

Idag har vi bara vilat, det behövdes ;) Så vi såg film, Valkyria och sen for vi hem till mig och åt Mickes Chilli, den är super god!! :) Sen så mös vi bara och nu har han gått hem, blir ensamt att sova själv inatt :(

At Emils place:





My dress



Den här, fast svart :)

Julshopping

Idag var vi ju och julshoppade, hittade massa bra julisar, så nu har jag fixat julklappar åt Mimmi, Mamma, Arvid, Vera, Hjalmar och Sara, men jag har tänkt ut resten, väntar bara på studiebidraget :D Jag köpte också lite åt mig själv (Tänka sig...), nya svarta leggings, en tröja och en julklänning :)

Och vet ni? Idag kom mitt övningskörningsbevis, så nu får jag äntligen börja! Yes!






Mimmi med all vår shopping!


Ni ska få se kläderna jag köpte sen! :) I promise ;)


Goodmorning!

Hej! Hur är det med er idag? Sista dagen inför helgen ;) Idag ska ju jag , Emil och mimmi och julshoppa, det ska bli jätte mysigt! Men först ut är det skola, men det är bara två lektioner så det är inte så jobbigt :) Och idag är det 6 dagar kvar tills jag fyller år! Det är inte så kul att vara sist:/ Men men...

Nu måste jag springa! Tjing!


En vecka kvar...

Och just det ja, hehe, nu är det bara en vecka kvar tills jag fyller år ;) Hehehehe! Jag och Britta skulle ju ha gått ut nästa fredag, men då måste hon åka bort så då blir det nog jag och Emil typ :) Vi får se, jag är ju inte så väl organiserad ;P Vet inte riktigt vart jag vill.. Piteå? Luleå? Hmm.. Vad är bäst? Och vad ska jag ha på mig? Suck... Något förslag?

Jag har ju min paljettklänning ;) HaHa!


Lång dag :/

Nu har Ida och Samuel just varit här, det var jätte mysigt :) Så jag, emil och dom har suttit och pratat och druckit te, skönt att bara umgås såhär tycker jag :)

Det var himla jobbigt i skolan idag, jag har haft ont i huvudet hela dagen och så gick jag till klockan 5 :/ Blä!!

Imorgon ska jag och Emil och mimmi och julhandla, det ska bli jätte kul! Hoppas jag hittar några julisar nu då! Jag vet redan vad jag ska köpa åt Emil ;) hihi! Och när vi kommer hem så ska vi nog se film med Ida och Samuel :)




Onsdag

Hellu! Nu har jag kommit hem för ett tag sen! Det var en helt okej dag i skolan, fast jag var så himla trött! På bussen hem började jag må jätte dåligt, tur att Emil var med ! Nu ska jag gå och äta, sen kommer Emil och då ska vi plugga och mysa ;)

Min älskade kopp :)




Snartsnartsnart :D

Snart ska jag träffa Emil och gå och hndla till vår middag ikväll :) Det blir Stina´s kyckling med creme fraiche sås och klyftpotatis! Gott och lättlagat, kan det bli bättre? Jo! För jag har nämligen gjort en beställning från HM också! Hehehe ;D

Den här och en svart topp med detaljerade axlar. Den här tog jag bara för att den var så billig, får se om jag behåller den sen :)



Morfar bjuder på palt

Nu har jag just ätit lunch, morfar kom förbi med palt som han varit och köpt på Café Centrum :) Mums! Himla gulligt av honom! Nu sitter jag och fyller i papper från försäkringskassan om underhåll och sånt, vilket påminer mig om att det är 9 dagar kvar nu ;) Jag håller på att tjata ihjäl Emil om att han ska säga vad det är han har köpt. Men en eloge till mig, jag har faktiskt inte ens varit i närheten av att tjuvkolla ;D

Jo, om ni undrar varför jag är hemma idag så är det för att jag varit vaken hela natten och då blir jag inte så fräch kan man väl säga :/ Men nu har jag fått vila lite.. Men jag hatar när det blir såhär, jag får så himla mycket frånvaro från skolan. Även om det är giltig så ser det ju inte så himla bra ut :P

Snart far mamma och mimmi till stan, hade också velat följa men de kommer komma hem så sent så en annan gång :)


Ett halvår

Idag firar jag och Emil ett halvår tillsammans! Grattis till oss! Eller kanske mest till mig, grattis till mig för att jag har en kille som står ut med alla mina små egenheter! För att ni ni ska förstå vad Emil måste gå igenom så sa jag göra en liten lista :)

  • Jag somnar Alltid när vi ser film! Hur mysigt är det egentligen?
  • När vi är på stan pekar jag på 1000 saker jag vill ha, vill ha, vill ha!
  • När jag får reda på att han köpt någonting till mig så ger jag mig inte med att fråga vad det är förens jag fått ett visst antal ledtrådar.
  • Jag har ett fruktansvärt temprament! Jag är en sån som hellre får ur mig allt på en gång istället för att småtjura (vilket jag gör rätt ofta ändå...) Jag försöker intala mig att det är någonting positivt men.. Kanske inte. Ett exempel är; igår blev jag så jäkla arg att jag kastade ut hans byxor från balkongen upp i ett träd, jag skäms så fruktansvärt för det :P
  • Jag kan fixa mig i en evighet, men Emil väntar så snällt och kommer med uppmuntrande små kommentarer när jag inte blir nöjd.
Det finns säkert mycket mer som jag gör som skulle göra vem som helst galen! Men Emil verkar ta det rätt bra ;)

Hur som helst, älskling, det finns ingen som du! Kan inte räkna alla gånger jag har skrattat så mycket att jag hållt på att kissa ner mig, alla våra mysiga stunder då vi kan ligga bredvid varandra och prata hur länge som helst om allt mellan himel och jord och mycket mer. Ingen får mig att må så bra som du, när du håller om mig, pratar om våran framtid, när vi lagar mat, ja allt vi gör tillsammans få mig att må bra, men det är för att jag gör det med dig!


Nattinatti!

Nu ska jag snart lägga mig för att sova, väntar ara på att Emil ska komm hem från gymmet och ringa mig. Så jag kanske inte sover på en stund alltså ;) Vi måste ju prata om imorgon då vi firar ett halvår tillsammans. Fast vi har ju som redan börjat fira lite med Bion i fredags, men det blir nog en mysmiddag med en härlig myskväll imorgon!


Ihh! Nu är det inte länge kvar tills jag fyller år, idag är det 10 dagar kvar! Jag vet hur himla barnsigt det är att hålla på såhär, alla andra är ju å stencoola och bara va? jag, fylla år? ja just det ja... Jag börjar neräkningen ett halvår innan typ... För att vara helt ärlig brukar jag fira min halvårs dagar :S Haha!

Vill ändra hårfärg på mitt hår nu! Funderar på att göra det verkligen svart nu! Jo, det gör jag! Eller?





Lite om helgen!

Tjingeling! Nu har jag just pratat med ida i telefon ett ganska bra tag! Det var jätte kul, det var så längesen! Vi ska försök ses i veckan, och kanske till helgen, hon, jag, Emil och Samuel :) Hoppas det nu blir av! Discot i lördags gick jätte bra, ingenting att vara nervös över! Men både igår och idag har jag varit helt slut och trött! Så idag har jag mest myst med Emil :)!

Nu ska jag ta en välbehöd dusch ;) Skriver lite mer sen!

Bio och mysmiddag!

Ja, just det.. Igår var ju vi på New Moon, jag tyckte den var super bra och Emil tyckte den inte var lika bra som den första filmen. Men jag tycker absolut ni ska den om ni gillade första filmen :)

Efter Bion åt vi på Ban Thai, vi satt där i mer än två timmar men det kändes som mycket mindre. Tiden bara for förbi!!  Sen åkte vi hem och mös i soffan och såg på oceans eleven :)




Liten update

Hallå! Nu håller vi på att packa iordning för fullt, jag kanske inte hinner skriva så mycket idag utan det blir väl kanske ikväll istället när vi är klara :) Om ett tag kommer Hannah och Jannie hit och då ska vi gå ner till hallen och börja fixa den och ställa iordning. Gud så nervös jag är!


Disco!

Idag är det vårat Disco! Jag är himla nervös! Nu ska vi äta frukost och sen börja fixa, kanske skriver mer sen :)

Morgondagen

Imorgon har jag sovmorgon men jag ska ändå lägga mig nu! Så att jag kan vila ut mig helt typ :) Har ju känt mig så trött på sista tiden... Imorgon ska jag och Emil och se New Moon och efter det äta middag i stan, det ska bli super mysigt! Sen på lördag har vi ju vårt Disco, jag har blivit jätte nervös, förstår inte varför...

Det blev inte att jag var med Ida ikväll, hon hade fullt upp med plugg så Emil fick ta och komma hit istället, men det var ju mys det också ;)



Har äntligen fått min ultraljudstid!!!

Skola...

Sitter i skolan, är så fruktansvärt himla less på bokförning! Men snart är det lunch, Can't wait! Näää, nu vill jag bara hem till älsklingen och mysa... Tänk om jag hade kunnat göra det idag istället, hur mysigt hade inte det varit?

Idag är det två veckor tills jag fyller år :) Jippie! Och 5 dagar tills det är ett halvår med Emil <3

Åhh! Jag har ett psykoligi "prov" idag, och jag kan inte allt :/ Bläää... Bara börja plugga alltså...

Tjingeling!

Goodnight

Nu ska jag äntlign sova!! Jag är hur trött som helst! Och imorgon är det skola, som vanligt. Efter skolan ska jag kanske vara med Ida, hoppas det blir så för det var verkligen längesen! Och vet ni, om 6 dagar firar jag och Emil ett halvår tillsammans:D Jeeejjjj!!! När nu måste jag sova, godnatt :)

I made it!

Okej, här kommer resultatet;  Jätte god vardagsmat, och snabbt gick det!



Och en till rolig sak hörni, det här blir mitt 500:e inlägg :) Kul va? Det firar vi med glass! :D


Trying something new!

Idag ska jag göra en ny maträtt, det ska bli spännande :) Läste igår att genomsnittsbritten använder 9 recept, och det kan väl vara kul att ha lite mer än så? Så att man kan varriera sig lite.. Idag blir det i alla fall Pastasås med Lax och Broccoli, det låter himla gott tycker jag! Ska snart gå och handla det som behövs :)



Såhär ska det tydligen se ut när det är färdigt, vi får se hur det blir ;)
Jag har hämtat receptet från Recept.nu, där finns det massvis med goda recept! Jag kan berätta sen hur resultat blev och så :)

Paranormal Activity

Okej... Sånt här tycker jag är läskigt. Vad jag har läst så är det alltså på riktigt, typ att de gjorde precis som i klippet, flickvännen var rädd, så de satte upp en kamera och så var det det här som visades på filmen... Sen så gjorde man en skäckfilm utav det. Är det sant? Eller inte?



Jag är nog mer för romantiska komedier trots allt...

Blä!

Hej... Idag mår jag inte alls bra! Hängig, ingen röst, hosta, snorig jaa.. You name it! Så det blir en hemma dag så att jag inte blir nå mer sjuk! Det får ju bara inte hända! Det är ju vårat disco på lördag och nu på Fredag ska ja och Emil och se New moon, jag längtar!

Hm.. Ska ändå ta och göra lite saker idag. Jag här länge tänkt göra om i mitt rum, så det ska jag nog ta och göra. Sen måste jag fixa lite inför lördag, men jag måste nog sova lite också, känner mig helt slut! Vad är det som händer?

Nu ska jag sussa lite, vi hörs sen :) Tjiing!

Nattinatti ;)

Åh nu har jag sett desperet houeswifes klart, mitt favvoprogram!!! Nu ligger jag i sängen och pratar med Emil, hur mysigt som helst! Nu ska jag fortsätta prata med Emil och försöka luska ut vad jag ska få när jag fyller år ;)

Jaja, sovgott inatt! :)



You are the air that i breathe to survive

Vilken seg dag!

Gud så trött jag är idag! Ända sen imorse, det brukar ju ändå gå över men jag har känt mig helt slut heela dagen! Tur att det var en rätt kort och lugn dag då.. Först hade vi psykologi, då kom det någon snubbe och pratade med oss om sitt liv och att han haft massa psykoser och allt. Hade ju varit lite mer intressant om vår överlata lärare kanske berättat vad det är exakt. Sen så hade vi ekonomi och efter det geografi med en vikarie. Det var en ung kille, typ ny lärare. Man tror alltid att de ska vara rätt lugna, men så är det inte alls. Det är ju snarare de äldre och medelålderslärarna som är mer lugna och så, de nyutbidade är ju bara så överambitiösa! Anyhow, han var helt okej.

Nu är jag hemma och Emil är här. Tror inte vi ska göra någonting speciellt, bara mysa, men det är ju också viktigt:);)

Jag har haft en mysdag idag. Leggings = <3 !









Och nej.. Jag är inte klar med designen, kan inte bestämma mig för hur det ska se ut!

Under konstruktion

Okej, jag vet hur det ser ut, inte så himla snyggt för tillfället, men jag håller på att göra om här :) Och det är ju inte klart än så ni behöver inte vara oroliga! Måste bara ta en liten, middag/plugg/Emil paus :) Kom gärna med förslag!






Julklappar

Hej igen! Hörni, det gick ju rätt bra faktiskt! Avklarat på 1 och en halv timma, men jag hittade ju aldrig rätt klassrum! Sen så gick jag och kollade lokalen, men hon som hyr ut den hade ingen musik nyckel, utan skulle fixa den tills imorgon eller onsdag! Håll tummarna för att stereohelvetet fungerar bra! Vad ska man annars göra?

Nu så har jag slagit in tre av julklapparna jag köpt, inte illa va ;) Men jag är så dålig på sånt här, så fort jag köpt någonting så vill jag berätta vad det är.

Jag är rätt stressad för alla julklappar, som ska köpas in på ett studiebidrag och några hundringar :/ Det känns ju inte så kul att köpa tråkiga julklappar bara för att man inte han så mycket pengar...

Asså.. Vilken julkänsla jag har, det känns som att det ska bli jullov nu! Och snart fyller jag år :) Typ 2 veckor kvar :)




Dagen är kommen

Den här dagen har jag drömt mardrömmar om! Idag ska jag gå och prata med 4e och 5e klassare och dela ut inbjudningar till discot. Hu! Jag kommer bli stenad av dessa förpubertala ungar! Så, vad ska man säga, önska mig lycka till?

Jaja, det är väl bäst att jag gör mig iordning då och börjar traska iväg.. Ni kan ju få en uppdatering sen om hur det gick! Haha ;)

Tjiing!

Buuu!

Åh! Jag blir så less! 2 inlägg har försvunnit nu! Buu! Bara att börja om då!

Igår så for vi ju och badade badtunna hos Emils kompis Anton, det var nästan för varmt i vattnet! Blev ju helt yr i huvudet ;) Vi for hem rätt tidigt, vilket pansionärspar vi gått och blivit... Vi gick till och med och la oss tidigt, typ halv 10! Sen vaknade vi mitt i natten och låg och myste och pratade, sen somnade vi om och vaknde igen kring 10. Fast vi låg kvar jätte länge och bara mös! Uh! Saknar redan min älskling!

När vi väl kommit oss upp så for vi hem till mig och gjorde middag, laxgryta. Det blev jätte gott! Sen så sjöng vi sing star och spelade guitar hero med mimmi, det var himla kul! Och bra är vi också! Hehe! ;D

Nu ska Emil snart ringa, sen ska jag sova! Godnatt på er!




Home again!

Hej, nu är vi äntligen hemma från stan! Har varit och inhandlat massor med grejer till discot och så åt vi en lunchbuffé på Exotic, det var himla gott!!! Jag köpte också en ny mascara, min var ju helt slut upptäckte jag idag!

Nu ska vi hem till Emil och mysa, tror det blir en sån kväll ikväll, och imorgon ska vi nog förbi och gratta hans kompis, hoppas man får tårta :D Hehe!

Jo, jag har fått en super fin skål av älsklingpälsklingen! Den är svart och ser ut som ett hjärta, ni ska få se sen när jag tagit en bild :)

Ha en bra kväll! Tjingeling!

Phu...

Så! Äntligen hemma efter en himla lång dag! Men vi har fått mycket gjort, fixat alla inbjudningar och så :) Det känns skönt att det också är klart nu! Nu sitter jag uppe på mitt rum med tända ljus och musik, myspys;) Förstår inte varför det är så himla kallt i mitt rum jämt, man fryser ju ihjäl!

Nu vill jag berätta om en lärare på min skola som ska ha cred för all tid han lägger ner på oss! Okej, ingen skrivare på skolan fungerade förra gången vi skulle skriva ut, då sprang han omkring med oss i typ 1 och en halv timma, trappa upp, trappa ner bara för att hjälpa oss! Och idag när vi frågade så var han på väg hem men ändå stannade han och hjälpte oss! Det finns härliga människor...

Och en fråga då  hur ska vi kunna sköta vårt skolarbete som vi får när ingenting fungerar? Det är ju nämligen inte första gången ALLT är sönder!



Everything you loved before you don't love no more...

Godmorgon

Godmorgon :) Nu har jag just klivit ur duschen, himla skönt att duscha på morgonen! Ska snart äta frukost och sen springa till bussen, som vanligt ;) Undrar vad mina grannar tänker om mig, alltid samma tid på morgonen smäller jag upp dörren och springer så fort det går med en stor jäkla väska, en halsduk som vägrar sitta kvar och en påse eller två. Jag ser nog rätt rolig ut!

Idag har jag en himla lång dag, och sen är det väl tänkt att jag ska vara med Emil, men vi får se vi får se...

Halsduken som inte vill sitta kvar...

En hemlis ;)

Nu ska jag sova. Har just pratat hur länge som helst med Emil, tiden bara försvinner när vi pratar, haha :) Men det är väl så det ska vara antar jag. Vi ska vara med varandra imorgon, och jag ska tydligen få en överaskning, jag håller på att längta ihjäl mig! Jag bli helt knäpp när jag får veta att någon köpt en present eller fixat en överaskning! Jag försöker pressa ut ledtråda ur personen i fråga och kan inte sluta tänka på vad det kan vara, jag blir ju helt besatt! Emil kanske lär sig snart att inte säga när han gjort någonting sånt så slipper han tänka ut en massa ledtrådar... Ska jag berätta en hemlis? När degt börjar närma sig min födelsedag, och även jul då, så går jag omkring och letar efter presenterna i hela huset! Så fort mamma går ut så är jag framme och rotar i alla garderober. Herregud, vad kan min mentala ålder vara egentligen? 6 år? 7 kanske? Men men.. Hihi. That's me ;)

Nu vill jag ju bara säga, eftersom att min mamma läser min blogg, att jag aldrig kollar vad det är för någonting, så barnslig är jag ju inte trots allt ;) Jag vet inte.. Vill väl bara försäkra mig om att jag ska få några presenter ;)

Nu ska jag sova! Sov så gott och puss på min Emil!


Godnattfrisyren ;)

Julisar och annat

Hejhej! Jag hade tänkt blogga tidigare men jag har haft så fullt upp idag! Men på ett roligt sätt! Först var jsg i skolan, okej inte allt för roligt kanske men inte allt för hemskt heller, haha ;) Sen så gick jag på stan en sväng och köpte en 4:e julklapp + att jag tänkt ut både mammas och emil ;) I'm not telling u though ;) Det känns himla bra! Det är så roligt när man börjar komma igång med julklappshandeln, eller hur?

Efter det gick jag och hämtade sponsorgrejerna, det blev jätte mycket så det blev rätt tungt kan man väl säga... Efter det så åkte vi till mormor och morfar, mormor fyller ju år idag! :) Det var mysigt, vi åt middag och myste! Sen när vi åkte hem igen så lät det jätte konstigt från bilen, så vi körde jätte sakta. Läskigt!


Och bara för att göra mamma glad:





Min mamma är bäst!

Boooring!

Har nyss läst ca 75000 sidor geografi.. Känns som att det är mer än dubbelt så mycket kvar.. Blä! Men nu tar jag en välbehövd paus och pratar med min älskade Emil. Vi planerar lite för helgen, blir kanske Luleå både fredag och lördag:) På fredag för att fixa lite viktiga grejer och på lördag för att julhandla med mamma, micke och mimmi :) Hoppas det blir av!

Måste ta och sy upp min klänning, jag vet, skulle ha gjort det för länge sen! Den börjar väl snart kunna komma till användning ;)


Godnatt

Nu ska jag sova, det är en tidig morgon imorgon, 05.30 :/ Inte roligt alls!!! Men jag tänkte att om jag lägger mig nu så kanske jag ändå är lite pigg när jag ska upp. Fast nu när det är mörkt när man vaknar så känner man sig ju bara ännu tröttare :/ Suck!

Imorgon ska jag i alla fall gå och köpa mig själv några ljus, det behövs för att pigga upp i detta eviga mörker...

Svar på om Bobby´s hårgrejer luktar ok;
- Japp! Har bara hårsprayen, helt ok doft! Den luktar in
te så mycket, bara en liten söt doft :)


Min lilla grisekno :)

har ni sett min lilla gris? <3


Lunchpaus

Hej igen! Nu har jag och mamma sett en liten film, vi tog en lunch paus framför tv:n. Det var himla mysigt, vi såg Keeping Mum, den var ju helt sjukt kul! Så nu ska jag ta och fortsätta med allt jag skulle göra. Jag har redan hunnit med att kolla en sponsor och där ska jag och hämta grejerna nästa måndag, ska snart kolla nästa :) Nu ska jag ringa och boka om lokalen, vi har ändrat från den 28:e till den 21:a. Hoppas det funkar!



Tjing :)

Idag

Godmorgon :) Nu har jag vaknat, har massor att göra idag, vet knppt själv vad det är haha;) Igår natt sov vi hos Emils pappa, det var mysigt. Vi gjorde som inte så mycket, vi såg film och bara var. Det är himla mysigt bara det :)

Okej, vad jag ska göra idag då..
  • Ringa om lokalen
  • Gå dit och kolla så att allt finns
  • Ringa sponsorer
  • Städa
  • Gå ut en promenad med mamma
  • Plugga
Det är säkert en massa mer att göra, men det kommer jag inte ihåg nu ;)


Öppethus

Hello! Idag har vi ju haft öppet hus, så jag och Emil tog bussen halv 10 till Luleå och när vi kom fram så fixade jag hannah och jannie till vårt bord. Vi sålde fika och delade ut visitkort, det var rätt mysigt att sitta där :) Medan jag satt där så var Emil på stan och köpte sig en jacka, den var jätte snygg, också köpte han en present till mig, ett jätte jätte fint halsband! Hur fint som helst!!

Nu ska vi snart äta med min mamma och sen ikväll ska vi sova hos Emils pappa, det ska bli kul för det har vi aldrig gjort förut!

Dagen i bilder ;)






Min nya tröja (den andra har jag på bilderna ovan)


Nu sk jag dammsuga sen MAT :D


Myspys

Hellu! Jag har haft en supermysig dag idag :) Har bara haft i princip en lektion för på den andra ställde vi iordning inför öppethus imorgon. Vi sitter på 5:an i hackspetten, ni kan ju komma förbi och köpa fika för en 5:a ;) Haha! Efter det gick i alla fall jag och min Honey på stan, vi köpte muggar som det står Din och Min på, ni ska få se sen :) Sen köpte jag En supersöt spargris, en tröja, leggings och lite julklapppar ;) Sen så fick jag en tröja av EMil och ett litet häfte med typ tjänster som jag har tillgodo ;) De ska användas.. Exempel; Middag ute, massage i 30 min osv osv. Vilken lycka! :D

Nu ska jag kolla hur det går för Emil som gör färdigt kladdkakan tills imorgon, sen ska vi mysa och se film! Ha en bra kväll! :) Tjiiing!

Hårkontroll

Det har jag ju inte sagt, jag har börjat äta Hårkontrolltabletterna nu :) Det ska ta ungefär en månad innan man märker någon större skillnad, ska berätta så fort jag märker någonting ;)

Om ni inte vet vad det är så är det ett sorts kosttilskott som gör, hår, naglar och hud friskare och starkare. Det ska tydligen fungera väldigt bra, så det ska bli spännande att se :)!


Torsdag

Hallå! Gud så dålig uppdatering, förlåt! Det känns som att det är så himla mycket nu bara.  Idag har jag i alla fall varit på Kick Off för vårat företag, DiscoPrisse UF, det var kul :) Mat, mingling och lite föreläsning. Och nu är det bara börja sätta igång inför nästa Disco, den 21 smäller det och det är mycket kvar att göra!

  • Kolla lokalen så att allt är ok!
  • Ringa och påminna sponsorerna
  • Marknadsföra ;) Proffsigt det lät ;)
  • Köpa extra grejer som behövs
  • säkert mycket mer...
Imorgon ska i alla fall Emil komma till Luleå, vi ska gå på stan och kanske äta lite och så och sen åka hem, det ska bli mysigt! Och på Lördag är det öppethus-dag så då ska vi också ställa ut vårt företag eller hur man nu säger :)



Och jag har köpt en ny hårspray, den är bra :) 35 kr på Kicks :)


...

If you have to leave, I wish that you would just leave...

blablabla

Hej! Idag har jag varit i skolan, det var som en vanlig dag.. Fast idag kändes allt bara väldigt tjatiga, allt kändes tjatigt! Tur att det snart är över!:) Efter skolan gick jag på stn en sväng, köpte en ny foundation, en tröja och vantar till Emil, sen for jag och klippte mig. Snart ska jag ta och sätta in ett kort på Emil i en av mina ramar, fick skolfoton av honom idag, super snyggt!

Efterrätten vi åt i söndag, mums:)


Söndagen

Godmorgon på er! Det blev ingen skola för mig idag för jag mår så illa :/ Jag hatar när det blir så här, så fort jag ätit/sovit för lite blir jag helt knäpp (mår illa, blir yr, kallsvettas and so on...) Suck.

Men men... Igår bjöd Emils pappa oss på middag, vi åt ute på tresco, det var jätte gott! Sen hyrde vi en film som i såg hemma hos honom, 7 pounds hette den. Den var bra, men man fattade inget förens i slutet.. Sen så gick jag hem och la mig typ på en gång, pratade bara med Emil lite först. Det känns alltid så ensamt att sova själv när vi sovit så mycket med varandra :(

Jag älskar dig min lilla jävul ;)

igår

Hallo! Det blev en hel kväll med Singstar igår, det var jätte kul! Det var ingen som förstod att jag var en älva, alla trodde att jag var en ängel, det var nog för att Emil var en jävul :) Till och med tanten på konsum... Haha ;)






och ikväll ska vi ut och äta:)

RSS 2.0