Lite shopping och lite från helgen

Har just tagit en paus från mitt rå-pluggande inför provet imorgon! Så blir det då man inte använder sin tid som man borde ;) Jag har inte pluggat alls i helgen faktiskt. Jag har bara varit med Emil och sett Eurovision, fightats lite med Emil som lärde mig en massa små knep, vilket kan vara bra att kunna om man är tjej :) Sen så har vi ätit suverän mat den här helgen också. Vad har vi mer gjort.. Hmm.. Jag var på stan i Torsdag, det känns längesen, och köpte nagellack, lite B.U.S grejer, ett par skor och lite underkläder :) Jag var även och kollade på nya telefoner för jag skulle verkligen behöva en ny! Men jag skämde ut mig så mycket på affären så jag gick därifrån ;) Haha!

Jo, jag har fått en jätte fin morgonrock av Emil, rosa såklart, och en handduk som även den var rosa, så nu har jag sånt hemma hos honom också, alldeles egna dessutom :D Det känns jättebra :)

Imorse var jag och mamma och tränade. Jag tränade inte så hårt för jag har årets träningsverk, vilket är konstigt eftersom att jag varit igång och sprungit och tränat hur länge som helst, och jag kan inte minnas att jag tränade hårdare än vanligt i Lördags, men igår och idag har jag haft en sjujäkla träningsverk. Hur stört?? Jaja :) Bättre att träna lite än ingenting alls :)

Nu ska jag fortsätta plugga, blä!

Doves Hudcreme med B.U.S-Effekt :) Tycker den funkar skit bra, men använder den inte förens jag börjat få lite egen färg :) Blir så lätt ränder.. Isadoras sprayapå B.U.S till ansiktet, funkar också jätte bra. Man behöver inget smink alls när man har den, vilket jag tycker är super skönt :)

Två nagellack från Viva la Diva, fina sommar färger :)

Fina skor med nitar på :) Perfekt till sommaren :D Dock så var de lite stora, konstigt för det är storlek 36 och den har jag haft i flera år, men nu mer så är den storleken för stor? Måste ha 35 och det säljs närstan inga damskor i 35, bara barnskor :/

Och min nya huvtröja, Love!! Hur skön som helst!


Ingen rubrik idag

Hello! Igår hann jag med Riskettan, träna och plugga, en givande dag alltså! :) Tränade inte så jätte länge, jag sprang i 40 minuter men sen så gick jag ju hem också, så det räknar jag som en timma ;) Man måste ju inte alltid vara så seriös :)

Idag har jag varit på skolan och haft den sista redovisningen. Nu är det bara ett prov i Internationellekonomi på Tisdag som jag har kvar sen så är det slut! Det var så härligt idag då klassen planerade studentveckan! Mycket kul blir det :D Idag blir det nog ingen träning däremot, det får bli en vilodag för jag känner mig inte helt 100 :/ Det får bli imorgon istället :)

Nu ska jag göra kycklingsallad :)


Den här bilden gillar jag ;D Hehehehe

1 år idag!

Hej! Sitter med religionen ännu en gång och försöker skriva. Det går inte den här gången heller, men nu är det ju lite mer panik eftersom att den ska in imorgon. Suck! Och boken vi har är ju inte direkt att jubla över heller! Men men, ingenting kan ju göra mig på direkt dåligt humör idag inte, för idag har jag och älsklingen varit tillsammans i ett år <3 Det ska vi ju fira genom att åka till Göteborg efter studenten! Idag ska vi nog bara fira med en liten myskväll eftersom att det är måndag och Emil jobbar ju på dagarna nu och så, det ska bli mysigt! Det har i alla fall varit mitt mest underbara år hittils och fler blir det ;)

Förutom att ha suttit här och stirrat på skärmen så har jag varit och tränat imorse. Jag for ju aldrig och tränade igår, jag for ju bara ut och sprang och på kvällen mådde jag så illa så jag följde bara med Emil till gymmet och satt och hejjade på honom där :) Så idag sprang jag en halvtimma och sen cyklade jag och körde lite annat, det var himla skönt! Det blir kanske ett till pass ikväll, men vi får se :)

Nu ska jag försöka, igen, att skriva på det här.. Önska mig lycka till!




Fredag och Lördag

Hello! Har haft ganska så fullt upp i helgen. I fredags for jag och Emil till Piteå och jag övningskörde dit, och det gick väl helt okej. När vi kom dit var vi tvugna att vara på hans skola ett tag men efter det så gick vi på stan och mös i det fina vädret. Jag hittade mig ett par fina jeansshorts som jag köpte. :) När vi kom hem så for vi och handlade till middagen, det blev utskuren biff med bearnaisesås, persiljesmör och klyftpotatis, det var hur gott som helst! Sen blev det mys i soffan med film och jordgubbar :)

Igår, lördag, så var det ju Astrid Lindgren tema på storgatan som vi höll i, det var kul och det kom rätt många barn :) Jag klädde ut mig till Ronja och Britta var Ida, Emil i Lönnebergas syster :) Det var som sagt rätt kul :) Efter det for jag och Emil hem till mig och vilade ett tag, sen gjorde vi middag och igår blev det helstekt fläskfilé med örtsky, bearnaisesås, klyftpotatis, rosévin och en god sallad, det var nästan ännu godare än i Fredags :D Vilka kockar vi är! Sen blev det soffan resten av kvällen och jag somnade som vanligt och var jätte pigg då vi skulle sova ;)

Idag är det plugga som gäller för mig, sen tänkte jag hinna med att träna också :) Men det blir nog lite senare idag:)

Fredag!



Mina nya shorts :)



Middagen igår



Gott ! :)



Och jag som Ronja ;) Och en knäpp emil i bakgrunden ;)



Piteå?

Imorgon åker jag nog till Piteå med Emil, egentligen skulle jag ha åkt med Britta, men hon hade så mycket att göra verkade det som.. Men då får vi åka någon annan gång :) Nu ska min mamma ha datorn och jag ska lägga mig och läsa Bara vanligt vatten av Kajsa Ingemarsson, himla bra bok! Sen ska jag sova. :) Tjing


Pics

Efter mitt lite väl långa och tjatiga inlägg tidigare tänkte jag lägga in lite bilder : ) Tänkte sen idag eller imorgon lägga in bilderna som jag sagt tidigare att jag ska lägga in, men har inte hunnit.

Gud vad det går dåligt. Jag försöker verkligen komma på vad jag ska skriva men det står verkligen still. Religon är inte min grej, vilket kanske är lite komiskt med tanke på att mina föräldrar är präster, båda två ;P Men jag har tydligen inte ärvt det intresset.

Jag ska ta och fortsätta nu i alla fall, för om jag skulle bli klar, eller bara halv klar idag så är jag som ledig resten av min långa härliga helg! Men lite hjälp skulle ju inte skada ;)

Fick just veta att jag ska på Riskettan nu på tisdag. Har också bokat någon lektion då den veckan, så nu är det bara sätta igång igen nu när bilen här hemma är lagad och matte c inte upptar all min fritid :) Hoppas jag kan börja komma någon stans nu :)

Min nya fina klänning :) Den var tänkt som studentklänning men jag hittade en finare. Men den ska få vara hemlig ;) Jag har i alla fall fått min studentskor nu, de kan jag visa sen. Skit höga var de, får se hur det kommer gå, haha!


Fick en liten present av Emil igår, Duschcreme och scrubb från Björk & Berries med smultrondoft! Dom luktar så himla underbart! Jummy!


SolSolSol, varje jäkla dag! Hur underbart är inte det? Och iår har jag solat riktigt seriöst! Inga axelbandssträck, scrubb och lite Dove B.U.S på brännan, det blir perfekt!


Tom skärm och massa gnäll ;)

Sitter och försöker skriva religonsuppgiften som jag har tills på tisdag, vilket inte går så bra. Det står still i mitt huvud, eller i alla fall på den fronten. Mitt huvud är helt upptaget av andra tankar, så som vad mer jag måste göra idag, vilken underbar sommar det känns som att det kommer bli, jobb, träning, Göteborgsresan och såklart, Studenten! Det är alltså massor av tankar som vimlar omkring i mitt huvud och jag kan inte riktigt få ur mig dem, kan inte riktigt koncentrera mig nu. Men det är väl så det ska vara? Såhär i slutet av allt?

Jag är i alla fall ledig idag och även imorgon. Vi har skrivit klart projektarbetet och därför har vi inget att göra förens nästa vecka på tisdag. Det blir alltså ännu en långhelg för mig, men det skadar väl aldrig? ;) Jag har varit och sprungit igår och idag och det har varit hur skönt som helst! Känns som att det är så mycket som legat inom mig som försvan bara jag fick pressa mig själv lite extra. Igår sprang jag 7 kilometer och idag blev det bara en runda på elljuspåret, men det var skönt ändå. Jag har inte gjort så mycket mer idag förutom suttit här och glott på en tom skärm. Jag har hunnit träffa Britta en snabbis och hon har gjort frågorna till tipsrundan på lördag, fixat svarslappar och plastat in vår egen mall som vi ska rätta efter! Vilken ängel!

Påtal om igår då jag var och sprang på gymmet... Jag hade på 2:an på tv:n (ja, jag vet, lite pensionersvarning där...) men det var ett lugnt och skönt program om djur eller någonting, och rösten som pratade var perfekt! Jag kunde verkligen koncentrera mig på att springa till det programmet, så när jag sprungit i 40 minuter så kommer det in två andra, en mamma och en dotter, tar dosan till tv:n och det underbara programmet och bara byter, utan att ens fråga om jag såg på det eller inte? Hallå? Gör man så? Jag sprang ju liksom och tittade på tv:n så det var ju rätt så jäkla uppenbart att jag tittade. Jäkla ******träskare! Precis lika respektlösa som de är på 7 bussen då man vill sova. ;) Haha! De avbröt i alla fall mitt fokus så jag sprang bara 10 minuter till tills jag inte orkade med deras oändliga sappande! Kanske skulle de ha koncentrerat sig mer på träningen än tv:n? (Jag kvalificerar mig snart i kategorin "BitterF*ttor", I know, men hallå lite respekt kan man ju ändå visa?)


I skolan :P

Är på skolan, helt själv, det SUGER! Jag är är hur trött som helst idag. Jag försov mig så jag höll på att missa bussen och jag hann inte äta någon frukost heller.. Jag som verkligen måste äta frukost! Ingen bra dag det här alltså.. ;P

Fast.. Emil kom förbi mig en snabbis innan han åkte till jobbet och då fick han kortet som jag gjort till honom och en teckning på vad hans present ska vara för någonting. Han fyller ju 19 år idag, Grattis älskling!! Fast han fattade inte vad jag hade ritat, haha! Jag har i alla fall beställt två silverbrickor som man har på halsband där det står datumet för när vi blev tillsammans :) Jag tror han blev glad, han verkade i alla fall bli det ;)

Nu har Hannah och Jannie kommit och nu ska vi börja jobba :)

Fixat present till Honey :D

Så! Nu har jag fixat Emils present :) Egentligen tyckte jag att jag gjorde det förra veckan. Jag hittade då en perfekt grej och beställde från en sida, men har inte fått något svar, så jag har avbeställt det. Har istället gått och fixat det nere på en affär på byn så nu har de skickat efter det och det blev rätt så dyrt ;P Men men :)

Jag har nyss kommit hem från ett litet möte om Lördagen då det ska vara Astrid Lindgren tema på Storgatan. Alla barn som kommer utklädda till en Astrid Lindgren-figur får en liten överaskning, det bjuds på kakor och saft, sagostund, tipsrunda och lite annat kul för barnen :) Så, lite reklam för det:) Det ska i alla fall bli kul att vara med och fixa det!

Nu ska jag plocka lite här hemma och så ska jag sätta mig i solen sen en stund och bara mysa :)

Min helg

Jag vet, ingen uppdatering i helgen... Dåligt! Men nu så :) Jag har ju haft en riktigt lång helg, från Onsdag tills imorgon, och det har varit hur skönt som helst, perfekt väder dessutom! Jag och Emil har varit med varandra typ hela helgen, det har varit jätte mysigt och vi har hunnit göra massa saker:) Emil  har bjudit mig på middag, Vi har varit hemma hos mig och krattat och rensat jordgubbslandet, och gud så bruna vi blev av det! :D Vi har varit på crusing, varit till storforsen och så har vi såklart myst på en massa.. Ja, det var som min helg i korta drag:)

 Idag ska jag ner på Gårdings och prata med en som jobbar där om "jippot" på storgatan nu på lördag, för vårt UF-företag är ju med och arrangerar :) Sen ska jag träna och förhoppningsvis sola om det nu är någon sol ;) Och ikväll så ska jag baka en tårta till Emil som fyller 19 imorgon, Grattis gubben ;) Han har beställt chokladtårta, hoppas den blir bra :)

Lite bilder från helgen :)

Jag och Emil <3 Jag har min nya klänning på mig, fast det syns ju inte så bra. Men den var då perfekt, perfekt för vardag, perfekt för fest :)



Efter en hel dag ute:) Äntligen brun :)

Emil bjöd mig på middag på Tresco :) Jag tryckte i mig en Rockford stek :)

Crusing i Piteå :) Vi åkte denna lilla sak :)

Och igår fick jag en fin bukett med rosa rosor av Emil :) Fint!


Sol!

Har just ätit frukost ute med mimmi :) Det är så himla skönt ute! Hon ska iväg till en kompis på ett tag och då ska jag gå till gymmet, springa lite och sen sola lite där :) Det är ändå lite väl kallt för att ligga och sola ute här än ;) Men jag ska i alla fall försöka vara ute typ hela dagen! Senare ikväll så blir det myskväll med älsklingen och systeryster :) Vi funderar på att se Taken, har hört att den ska vara bra :)

Jag tror att jag hittat en födelsedagspresent till Emil också, han fyller år nästa tisdag, den 18:e, hoppas att det kan bli som jag tänkt det, det skulle vara perfekt! Nu ska jag fixa till mitt rum lite och mig själv också för den delen :)




Nu äre helg!

Det har varit en trött dag idag. Men ändå en bra dag :) Vi har jobbat jätte hårt på vårt ämnesintegredade projektarbete och vi kom jätte långt! Vi jobbade som in lektionerna imorgon så det blir en ännu längre helg :) Vi var även och åt vår företagslunch på Exotic, super gott! ;) Sen när jag kom hem så hämtade jag ut mitt paket från HM med en massa underkläder och en klänning. Jag tänkte lägga upp bilder på det och min studentklänning imorgon :) För nu är jag för trött ;O

Så.. Imorgon ska jag och träna, funderar på att gå en jäkla runda före jag går till gymmet och sen sola lite där också, efter att jag tränat :) Sen så ska jag nog försöka göra det sista i religonen och efter det så har jag då bara ett prov kvar sen så är det slut :) Jeejj!


Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig. Inte sova, men bara lägga mig och läsa och prata lte med Emil :) Tjing!


Stan och prov :P

Nu är jag hemma från skolan. Jag hade en lektion idag och den började klockan två. Vi hade prov och det gick ju åt fanders! Jag hade inte pluggat på det som var på provet kan jag ju säga, det var ett himla konstigt prov så det känns som att jag pluggat en himla massa i onödan (på det som hon sagt var viktigt!!!) också kommer det massa andra grejer som typ citat och så.. Suck..

Jag hann i alla fall gå på stan idag. Jag köpte mig en ny jeansjacka, eller mamma köpte den egentligen för hon hade råkat ge bort min gamla ;) Haha! Men den här var nog ännu finare :)



Nu ska jag slänga i mig lite mat och sen ska jag och plugga med Ida och sen ska vi och träna och sola lite solarie :) Eller jag ska träna för Ida hade redan tränat idag så... :)

Äntligen lördag!

Nu har jag klarat Matte C!! Jag är så himla lycklig och stolt över mig själv! Dessutom så köpte jag min studentklänning! jag ahr varit och tittat på den flera gånger men den har aldrig funnits i min storlek, men igår så fanns den! Så jag slängde allt jag höll i på Emil, högg klänningen och sprang och provade den, och den var perfekt! Helt jäkla perfekt! Så igår var det nog min lycko dag :) Jag ska ta ett kort på den så ska ni få se sen :)

När vi kom hem så gjorde vi tacos också kom Åsa och hennes barn och åt hos oss, det var jätte kul och jätte gott! Nu ska jag klä på mig och fara och träna med Emil, jag ska nog sola idag också, så att jag blir lite brun någon gång ;) Sen så är det födelsedagsmiddag som väntar, mamma fyller ju år idag, så grattis igen mamsen :)




Jajajajajaaaa!

Äntligen! Nu har min superfina underbara kamera kommit! (och även min älskling har kommit hit, var jag tvungen att skriva...) Eller vi har faktiskt köpt den tillsammans, men den ska få bo hos mig :) Det är en fin rosa Casio med 10.1 mega pixels :) Super nice!

Sen så har jag tonat håret idag, det blev fint, en varmare färg. Ska köra den en gång till om någon vecka så blir den nog ännu bättre då :) Fast skillnaden syns inte på bilderna... Vad har mer hänt idag... Jo jag sov ju hos honey, sen på morgonen for vi och tränade och jag solade lite efter träningen. Efter det blev det lunch, Salsa från GoGreen med tonfisk och tortilliabröd. Mums!! Sen när emil for till skolan så gick jag hem till mig och så har jag fixat lite här hemma :)

My mama will goo craaazy! Hur kan jag lägga upp en bild på en smutsig spegel? ;) Well, här är den! Den är mer rosa än på bilderna men ni ser ju ändå, helt perfekt! Ibland undrar jag om jag kan vara ett litet teknikfreak ändå, innerst inne liksom. Jag kan bli helt uppskruvad av datorer, telefoner och ja... Kameror och så vidare. Fast.. Jag fick inte i USB-kabeln, så då fick älsklingen hjälpa mg innan jag bröt ihop. ;)






Göteborg!

Nu är det bokat och klart! Den 16:e juni åker jag och Emil tåg till Göteborg och stannar tills den 20:e! Det ska bli så himla mysigt och kul! Jag ser till och med fram emot att åka tåg, det kommer bli myspys ;) Vi planerar i alla fall att gå på liseberg en dag vad jag vet. Sen får vi se, men shoppa är ju också ett måste! :)

Nu är vi i alla fall hemma hos Emil, jag ska sova här inatt. Jag har inga lektioner imorgon så då ska jag istället plugga ännu mer inför provet på fredag, träna och fixa en present åt mamma som fyller år på Lördag :)

Nu vill älsklingen att jag ska komma och mysa :) Tjingeling!

Min dag

Nu ska jag sätta igång med matten, slutprov på fredag som sagt. Jag är så himlans nervös! Håll tummarna för att jag klarar det, för om jag gör det så är det ingen mer matte för min del! :D

Idag har det i övrigt varit en lugn dag. Först hade vi mattelektion och det gick jätte bra, jag gjorde ut häftet vi fått inför provet och började räkna om det igen. Nöta är det enda som gäller! Sen hade vi religion och sen internationellekonomi då vi fick veta vad vårt projektarbete ska handla om och så. Det lät inte helt tokigt :)

Sen efter skolan gick jag och Älsklingen en snabbis på stan innan bussen gick. Vi köpte glass och jag köpte en hårtoning och en spray. Hoppas toningen blir bra!! Sen när vi kom hem så for jag och klippte luggen på Clip In och kollade på lite balfrisyrer (la upp de jag gillade i förra inlägget). Och nu så har jag nyss ätit lasagne från igår :) Mums!!




Balfrisyrer?

Okej, nu har jag hittat några olika frisyrer som jag funderar på till balen, ni får gärna säga vilken ni tycker är finast och så :) Ni får stå ut med de dåliga bilderna, tog dem från en tidning när jag var och klippte mig hos Tracy :)










Gratis spotify?

Här ska man visst få gratis spotify :) ---> http://www.gratispremium.com/?ref=221286

Stockholm?

Hallå! Har suttid och kollat hotell i stockholm med Emil idag :) Och om allt går vägen så åker vi den 17:e och kommer hem den 20:e. För sen jobbar vi båda hela sommaren, så det skulle vara så mysigt att bara åka iväg vi två :) Vi har i alla fall hittat ett superfint hotell, Birger Jarl heter det. Det verkar hur fint och mysigt som helst! Jag längtar!!!

Nu ska jag ta tag i matten och lite annat plugg, sen ska jag göra lasagne och sen då, förhoppningsvis, boka hotell och flyg :) Jaja, ni får väl höra mer om hur det blev med det senare!

hemma shopping ;)

Sjuuuuuk! Igen! Vad är detta??? Suck.. Jaja, men jag har då alla böcker hemma så det är väl bara att sätta igång att plugga då. Ibland känns det som att jag får mycket mer gjort när jag är hemma än när jag är i skolan. Nu har jag ju ingen att surra med ;O

Nu har jag beställt tonvis med underkläder till mig och två klänningar ingör sommaren :) Det är farligt att ha långtråkigt, det går så mycket pengar då ;)


Söndag...

Hello! Haft en bra helg? Det har jag :) I fredags var det ju valborgs, och vi for som sagt till Erik och grillade sen så fick vi sjuss till Raimos. Tror inte vi var där så länge, men det var i alla fall rätt så kul..

Igår så var vi bara hemma hos emil och mös heela dagen! Vi beställde mat, jag tog thaimat och Emil en hamburgare. Jätte gott :) Kan det bli bättre? Sen så for vi hem till mig, köpte en B&J och bara myste framför tv:n :) Idag vet jag inte alls vad vi ska göra, jag måste ta och plugga lite och så :)


And this is my BABY!!

RSS 2.0