Servering



Idag har jag och britta och min syster hjälp till att servera på Pensionärernasdag, det var faktiskt gaska roligt:)
Sen så gick jag hem och pluggade  Svenska och matte. Börjar faktiskt förstå matten lite nu. Det känns så himla skönt när
det äntligen börjar lossna, och det är tack vare den underbara Johan som det gör det!

Här är jag och min syster. Tagen med brittas mobil. (intesnabbast.blogg.se)

Snart jobb.

Spakvällen igår var super kul! Vi fick vara i äventyrsbadet hela kvällen också, så det blev en massa åkande i kanorna:) Det var god mat också, och mysigt med bubbelpool inne och ute!
Nu ska jag iväg och jobba lite, ska servera på pansionärernasdag, inte så himla kul, men Britta är ju med:D
Hejs! :D

Spakväll

Ikväll blir det typ spakväll med laget, vi ska till Nordpolen i Boden där vi har hyrt relaxavdelningen, med bubbelpoolar både inne och ute och bastu och hela köret plus att vi får vara i äventyrsbatet! Ska bli jätte kul!
Nu sitter jag och tragglar med matten, det är verkligen svårt tycker jag. Jag önskar att jag kunde förstå matten lite bättre! Men men, övning ger färdighet!
Nu ska jag packa i ordning lite saker tills ikväll och plugga lite:) Ha det bra! Hejs!:)

Tjejkväll.

Igår var det en liten tjejkväll hemma hos mig. Det var jag, Hannah och Jannie. Vi hade verkligen jätte mysigt, ed godis och riktigt bra tjejsnack! Innan vi for hem till mig så var vi och åt på Ban Thai, super gott, fast vi var så hungriga efter idrotten så vi bara slukade maten liksom.
Igår på dansen fick vi göra en egen koreografi i små grupper, det blev super bra! Jag älskar verkligen dansen! Speciellt när man får tänka själv och skapa utifrån sina egna ideér:)
Idag ska jag förhoppningsvis vara med Johan en stund, och han ska hjälpa mig med min matte, sen ska fotbollslaget till Boden, där ska vi ha någon slags spa-kväll, himla mysigt!


Jag med min Pyjamas;)

Godmorgon:)

Godmorning! Nu ska jag snart med bussen! Här är skorna jag pratade om:





Converse. Köpt i Nya Zeeland. Storleken är motsvarande 35/36. Tänkte sälja dem för 500. (ord. 800:-) Hör av er om ni är intresserade. lägger ut dem på blocket om någon dag. :)
Hejs! :)

Uppdatering

Min kamerasladd har varit borta ett tag nu, så ni har ju inte fått se mina fina nyinköp som jag gjort. :) Är så nöjd och glad med allt:)



Jag i min nya kofta:)

Örhängen från hm och gina :) Superfina tycker jag:)


Funderar på att sälja mina superläckra converse med tryck på, som är köpta i Nya Zeeland. Om någon är intresserad är det bara att höra av sig. Lägger ut dem här på bloggen först. Sen ut på blocket! Så först till kvarn:) Det kommer en bild sen ikväll:)
Puss på er:)

Pluggdag idag:)

Jaha, idag ska jag bara sitta hemma och plugga. Har prov på Tisdag och Onsdag.. Är lite nervös faktiskt. :P Förutom att plugga kollar jag in lite saker jag ska köpa mig själv den här månaden. Jag måste ha dag och natt kräm från ACO, tycker de är jätte bra och en ny pyjamas. Har hittat en jätte söt på HM:)


I fredags var jag och johan och några till på en fest i Piteå, det var inte så jätte kul.. Ganska skabbig fest. Sen for vi hem och sov hos mig. På lördags morgonen for vi och hyrde film "P.S I love you", den var jätte bra och jag grät mig genom hela filmen. Snyft, den var så sorglig.. Sen på kvällen for johan och jobbade och jag kände att jag var tvungen att plugga lite, så jag gjorde en blåbär och banan smoothie, satte på en ansiktsmask och fixade naglarna så blev den en hemmaspaplugg-kväll, jätte mysigt. Jag tände en himla massa doftljus också så nu luktar det vanilj i hela huset. Haha:)
Idag är det dans, gud så kul! Och nästa helg blir det kanske en tjejhelg:) Hoppas!

Sjuk.

Ja, det var längesen. Skolan kör stenhårt med oss nu och vi får helt enkelt lov att hänga med så gott vi kan.. Men idag är jag sjuk, eller inte sjuk, men jag fick massor av blodsockerfall och var helt yr i morse så mamma bäddade ner mig så att jag fick sova fram tills typ nu. Jag älskar verkligen när man är sjuk och mamma ringer hem och frågar om man ätit någonting och blir så stolt när man svarar, jag har ätit en halv fralla..
Men skolan. Vi har prov nu till veckan i Företagsekonomi, Italienska och sen så har vi en massa läxor förståss. I helgen ska jag vara med Johan, han ska komma hit ikväll och sova här tills på Söndag, då ska han iväg och jobba och jag har dans på kvällen. Jag älskar dans!! Och nästa helg ska vi ha en tjejfest/pyjamasparty jag och några tjejer i klassen, jag längtar sååå himla mycket tills det! Vi hade typ tänkt göra middag och efterrätt, ha ansiktsmasker, måla naglarna, se en riktig tjejfilm och lyssna på riktig tjejmusik, sånnt där som johan bara vill stänga av när jag lyssnar på det!

Nu ska jag gå och prata med min mamma:) Ha det bra!:)

Ett tag sen :)

Okej, jag har inte skrivit på ett tag, jag har haft fullt upp med skolan och allt annat. Skolan har ju kommit igång på riktigt nu, det är grymt jobbigt, fast jag tycker ändå att det är roligt :) Är jag lite pluggis? Kanske, men mig gör det inget :)
En annan anledning till att jag inte skrivit är att jag och pappa suttit hela kvällarna och pratat i telefon med varandra, vi ska nämligen köpa en bil åt mig snart!! Jag är så stolt! Det känns som att det är ett så stort steg! Ni ska få se sen om det blir någon bil! Nu ska jag fortsätta plugga lite och sen ska jag in i dushen!
Pussogodnatt!

Tråkig kväll

Nu har jag det riktigt, riktigt tråkigt. Johan är och jobbar nu och kommer hem klockan ett, hade tänkt stanna uppe tills dess, hoppas jag orkar. Fast jag börjar känna mig lite kraslig i halsen. Jag hade i alla fall snart tänkt se What happends i Vegas, men först ska jag ta och göra en kladdkaka som jag ska äta ikväll. Jag var nyss ner och köpte vispgrädde till den, det kommer bli en nyttig kväll ikväll! Haha:)
Och eftersom jag har så himla tråkigt på min hemma kväll så tog jag massa kort på mig själv;) Såhär ser förresten min nya kappa ut;




Äntligen!

Äntligen är min Johan hemma:) Vi hade ju som sagt våran date igår, det var jätte mysigt! Vi åt jätte god mat, såg på dirty dancng mös också fick jag ju mina presenter. Jag fick en I love New York-tröja och en assnygg väska som ser ut precis som min drömväska! Jag blev så himla glad, men mest glad är jag ju för att han är hemma igen. Här är mina presenter också skorna som jag köpte i onsdags :)






Snart skola:)

Snart ska jag åka iväg till skolan. Fick en sovmorgon idag, himlans skönt!:) Så idag har jag bara 3 lektioner, Matte, Naturkunkap och Idrott, sen ska jag hem till min Johan och ha myskväll, han kome hem tidigt imorse! Usch, vad jag har längtat! Så nu har jag gjort mig fin;)
Igår var det en grymt jobbig dag.. Huvva.. 5 st 80 minuters pass + ett 60 minuters pass, vilken dag! Och vad less jag hann bli, men sista lektionen var kul. Rättskunskap, trodde det skulle bli jätte tråkigt men det var ju helt okej!!
Nu måste jag sprina till bussen! Tjing!!


Körkortskurs

Idag har jag gått kursen för körkortet, 3 timmar tog det, men vi fick ju mackor, godis och fika så det var ju helt okej:) Dessutom vann vi en liten eftra backspegel som man sätter på insidan av rutan, praktiskt:P Men nu så får jag äntligen börja övningsköra, wihuu!!
Annars idag har jag köpt de där nya skorna, super fina och jätte sköna att gå i var de! Ska visa en bild sen. Jag har också träffat min nya Italienska lärare, hon verkar asbra! Känns som att jag kommer att lära mig massor i år! Jag har också pratat med Johan på telefon, han är hemma i Sverige nu, inte speciellt pratsugen, men det var kul ändå.. Vi ska ju ha våran date på fredag:) Längtar..  Jaaja, nu ska jag snart sova, blir en tidig morgon imorgon och en jätte lång dag, slutar kl. 17.00.. Men ha det så bra:)
Pusshejs!

Skola...

Jaha, idag har jag varit i skolan, vi börjar komma igång nu, har redan en massa arbete att göra.. Men men, det kan jag göra på mitt hål imorgon. :) Idag har vi haft Företagsekonomi, Svenska B, Engelska B och Nk A, kul.. Eller njaa.. Nk och företagsekonomi är ju kul, men Svenskan och Engelskan är inte alls lika kul sen vi bytte lärare, synd att en sån liten grej ska förstöra en hel, och väldigt viktig, kurs.. Men man får väl göra det bästa av det, eller hur? :P
Efter skolan så gick jag, Hannah och Jannie på stan och letade höstskor. Jag hittade ett par ursnygga skor, men jag hade inte med mig så mycket pengar, så jag frågade om man fick lägga undan dom.
-Nej, man kan inte lägga undan när det bara finns en sko i den storleken kvar.
-Jaha, liksom, beställer ni in många i stl. 35?
-Nej, vi beställer bara in ett par..
Jaha, surt, så då kan jag aldrig lägga undan ett par skor.. I-landsproblem, jag vet, men ändå.. Så vi gick och gömde skon så att ingen hinner köpa den innan imorgon:) Hehe..
Såhär glad var jag innan skolan imorse;  (Hade lite tid över innan bussen gick, haha)





RSS 2.0