LÄGGAN



Såhär fint blev det med nya gardiner :)

IGÅR




Tjejmiddag

Igår var det tjejmiddag hos Ronja och det var himla trevligt och mysigt! Det var ändå skönt att det inte var utgång, det blir nästa helg då det är halloweenfest på STUNG :) Det ska bli så jäkla kul! Jag är redan taggad! Nu ska jag fortsätta med plugget och sen städa igenom allt här hemma innan mamma och mimmi kommer imorgon :)


YEAH

Nu har jag prövat min halloweenkläder och det blev najs ;) Jag beställde inte en hel dräckt som många andra gjorde, för jag tyckte en liten klänning som jag har hemma passar riktigt bra till vad jag tänkt ;) Prövade allt tillsammans idag och det blev som sagt precis som tänkt ;) Nu behöver jag bara ett par skor.. Hmm...

Snart ska jag till Mona-Lisa och käka pizza som hon lagat, mums! Jag måste ta och bjuda igen snart. Har någon något bra tips? Det känns som att jag är less på all mat jag brukar laga.. Imorgon lutar det mot en till tjejmiddag med några i klassen och de ska bli skitkul! :D

Här är min lilla hatt ;)

LOVE

Hur snygga är inte de här? De är från Style By Tyra, vill ha allt därifrån ;)












DAGENS

Nu ska jag gå och hämta mitt paket, sen blir det mer plugg! Imorgon blir det visst tjejmiddag, gud så jäkla kul det känns :D






DELIVERY

Ah! Nu har mina halloweenkläder kommit, så jag ska bara läsa ett kapitel till innan jag går och hämtar dem :) Det blir en bra paus i plugget, också kan jag handla lite gott att äta på medan jag läser.. Hmm.. Något bra pluggsnackstips? Vet ni att de säljer bär i lösvikt? Det kanske skulle vara någonting? Och lite varmakoppen.. Det är verkligen viktigt att man har det mysigt när man pluggar tycker jag!

Jag tänkte även försöka hinna med ett Body Pump pass i eftermiddag också. Jag for ju aldrig och tränade igår, och det känns skit jobbigt :/ Jag hatar att känna mig svullen eller vad man nu ska säga. Jag får den känslan om jag inte tränar i alla fall lite varje dag. Det skulle i alla fall vara himla skönt att träna! Ikväll ska jag till Mona-Lisa och äta hemmapizza och plugga, det ska bli skönt att ha någon och typ bolla lite med! Det blir nog en rätt bra dag trots allt plugg :)



ÖNSKELISTA

Ja, för er som inte vet så fyller jag snart år också är det ju snart jul så jag tänkte slänga upp en liten önskelista ;)









That´s me in the spot






PLUGGPAUS

Har just haft en liten pluggpaus, men den får blir kort, jag börjar känne liite stress inför tentan nästa Onsdag! Jag har planerat in att läsa 4 kapitel/ dag, men det tar ju en sån jäkla tid! Okej, nog med klagande på plugget, det har ni fått stå ut med länge nu ;)

Snart borde mina Halloweenkläder komma tycker jag.. Egentligen firar väl alla halloween nu i helgen, men vi gör det visst nästa helg efter tentan och allt. Det verkar som att vi ska ha en klassfest innan vi drar ut och i år ska jag klä ut mig på riktigt! Eller nästan ;)

Såhär såg vi ut förra året:







Turkiet

Jag och Emil har bestämt oss för att åka utomlands till sommaren :) Vi har redan tittat på några olika ställen och det lutar mot Turkiet, dels för att det är bra priser men sen så har jag varit där vad är det nu? 5 gånger? Haha! Och jag ÄLSKAR landet! Maten är så jäkla god :D Så nu ska vi spara för fullt! Åh så jag längtar!


LISTA

Här kommer en lista:)

Vad gjorde du för 10 år sedan?
Då var jag 9 och mimade antagligen till Spice Girls, Britney eller Shakira tillsammans med Britta och Sara ;)

Vad gjorde du för ett år sedan?  För ett år sedan så hade jag nyligt börjat sista året på sam.ekonomi i luleå :) Vad jag gjorde precis den här dagen vet jag inte, mös med emil skulle jag tro ;)  

Fem snacks du gillar? Bara fem? Ja.. Popcorn, fryst frukt, vindruvor, kakor och godis :) 

Fem sånger du kan hela texten till? Monday Morning, One more time med Britney, Teenage dream.. Ja det är väl dem tror jag..     

Fem saker du skulle göra om du var miljonär? Tro det eller ej, men jag skulle faktiskt ge en rejäl del till någon fond, ge lite till mamsen och papsen, shoppa som en galning, ta bort studielånet och åka till alla ställen jag vill :) 

Fem dåliga vanor? Hrrm.. facebooka istället för plugga, gå in med skorna, äta godis som belöning (och allt jag gör är värt att belönas.. höhö..) Gud, det finns nog så mycket så jag kommer inte på mer nu ;)

Fem saker du gillar att göra? TRÄNA!, shoppa, vara med kompisar, googla olika sjukdomar och få för mig att jag har de symptomen, pussas med emil ;)  

Fem saker du aldrig skulle köpa? Riktig päls, billys panpizza, tyghårsnoddar ni vet de som folk hade förut, knark, cigaretter..

Fem favoritleksaker du lekte med? Alla mina dinosaurier, min doktorslåda jag fick av pappa, min docka emma och så var det kul att se pappa mecka.. :) 


Dancing on my own


I MADE IT

Redovisningen gick bra, men jag var så jäkla nervig innan.. Gud så skönt att det är över! Nu ska jag sätta igång med plugg till tentan nästa onsdag.. Jag har ganska mycket kvar så jag är lite stressad över det :/ Nej åh vad jag är sötsugen! Egentligen så har jag väl lite godisförbud, men idag känner jag mig så jäkla omotiverad till att plugga så jag måste ha någonting att se fram emot ;) Dessutom tror jag att jag förtjänar det efter min enorma prestation idag, eller? ;P




Dagen D

Hej! Snart har jag redovisning och rollspel.. Känner scenskräcken komma krypande.. Nej, men snart är det över och det ska bli så skönt! Jag längtar tills jag kommer hem idag, då ska jag krypa ner under täcket, plugga en aning, simsa och sen ska jag på Step Up! Det ska bli så grymt skönt! Ta ut lite frustration ;)

Sen är jag "ledig" torsdag, fredag, helgen, måndag, tisdag, TENTA! Så efter det här är det bara börja om att läsa till tentan alltså.. Kom att tänka på i gymnasiet då 3 kapitel var mycket till ett prov, nu har vi 24 kapitel tror jag, det suger.



DATASUPPORT

Äntligen ett riktigt office på min dator ;D Tack vare min 24/7 datasupport (pappa) så kan jag äntligen skriva på datorn.. Kan ju säga att det är bara få tummen ur och börja! I´m kind of behind... Jaja, skönt att det är fixat :)

Från vårt samtal;

pappa - Jag såg en dokumentär om seveneleven
jag - Va? Ja, jaha..
pappa - Nej fan, 11 september

eller:

pappa - har du gjort några säkerhetsskivor
jag - hmmm...
pappa - det har du alltså inte gjort..

Nej, nu är det plugg, sen desperate husewifes ;)


ÅNGEST

Jag är så töntig! Jag har årets ångest inför imorgon! Rollspel inför klassen.. Men va fan då! Det är, utan undantag det värsta jag vet! Jag trodde sånt där skulle vara över nu, men inte det! Jag vet då någon som inte kommer sova inatt. Jag är så nervös så jag dör. Visst ingen bryr sig, gör en rolig grej av det.. Men det går inte att göra det roligt när det värsta i hela världen är att prata inför en massa folk (sen ska jag inte bara prata utan spela en muslimsk MAN!! Kan det bli värre?)

Har ni inte förstått det så kanske ni förstår det nu. Jag överanalyserar allt. Ja då menar jag allt! Om jag pratar med en person jag inte känner så bra så kan jag stå och fundera jätte länge på hur den personen skulle kanske möjligtvis ta det jag säger fel och bli ledsen. Tillslut så står jag bara där, bestämmer mig för att vara tyst, för då blir ingen ledsen.. Suck. Väx upp anna-sara..

Nej, nu ska jag fara hem till lilla Alvin och mysa med honom och hoppas att det kan lugna ner mig en aning..

Today





Ser ni klänningen i bakgrunden? Det är min nya fina klänning! Älskar när en axel är bar ;D

LEDTRÅD

Vad ska jag vara på Halloween?? ;D Höhö..




Från Maskeradkammaren.se

SPORT-BH



Jag har köpt mig en ny sportbh för ett tag sen och jag tycker den är så himla skön :) Från HM 149:-

DÅLIGT

Godmorgon! Det blev ingen vidare uppdatering igår eftersom att jag pluggade hela dagen typ :) Jag och Mona-Lisa började på en test-tenta, men vi hann inte färdigt för vi for och handlade kakor så att vi skulle kunna dricka upp hennes mjölk innan den blev gammal ;) Men vi ska fortsätta med den någon annan dag :)

Efter middagen så for vi på Body Pump och jag ökade på vikter och dog inte av det! Det känns så jäkla skönt att veta att man blivit starkare! Idag ska jag på Afro och Pumpen :)

Sen så har jag kommit på vad jag ska vara på Halloween! Känner mig asnöjd med det, nu behöver jag bara köpa in en liten hatt och knästrumpor ;) Det kommer bli grejt!

Idag är det svinkallt :/




DAGENS





Nu far jag till Mona-Lisa och pluggar :)

Är det ett skämt?

Igår lästa jag kenzas blogg och frågade om det var bra i Egypten, dit de for för jag och Emil funderar på att åka just dit :) Jag fick svar? Eller? Jag vet inte.. Är det av henne? Gud.. Då är jag ju nästan känd?

kenza
om You are beautiful, just the way you are:
jo, det var faktiskt väldigt härligt där.
jag kan rekomendera stränderna jätte fina sandstränder.
och tack för kommentaren på min blogg, kolla gärna avsnitten kenza tyra show.

kram kenza.


You are beautiful, just the way you are

Idag såg jag några tjejer som var något år yngre än mig, och de hade sååå mycket smink på sig! De var helt överspaklade i hela ansiktet, så man såg liksom inte ens de naturliga dragen som fanns där. Jag tycker inte man ska sminka sig så mycket, smink är ju till för att dölja och för att framhäva, inte för att ta bort dina drag! Nej, en fin, naturlig sminkning tycker jag är det absolut finaste!








Höstmys

Nu har jag slängt in mina cookies i ugnen, så nu slickar jag upp all smet! Jummy! Annars så städar jag och fixar lite och ska snart slänga in lite klyftpotatis i ugnen :) Jag köppte också lite söta ljus när vi var och handlade, så nu har jag gjort ett litet "höstljusfat" :) Jag ska ta och göra det lite höstmysigt i min lilla lägenhet i veckan :)


KLART!

Så, fixad och klar. Nu ska jag och handla.. Skönt att få komma ut!!

Plugg

Nu pluggar jag för fullt, men jag ska snart ta en paus och fixa mig lite, klä på mig och fara och handla inför veckan.. Sen ska jag ta och baka lite ;) Ni får se sen vad det blir ;) Tänkte bra läsa ett kapitel till i min bok innan jag tar en paus!

Ja, jag vet.. Inget smink, snart blir det ändring på de ;)

PIC


BUSYDAY

Godmorgon! Idag blev det en sovmorgon för oss, jag har nyss ätit frukost och ska sätta mig och plugga lite mer nu! Hoppas jag hinner läsa bort några kapitel nu så att jag hinner gå ut i det fina vädret sen! Det är sol och fint ute idag! Underbart! Emil ska ta tvättstugan idag och jag ska fara iväg på veckohandlig när jag tar pluggpaus, det ska bli så skönt att komma ut! Sen blir det storstädning igen, lite höststädning, jag ska plocka bort lite gammalt och in med lite nytt och fräscht för hösten tänkte jag :) Kul va? ;) Sen ska jag baka någonting, jag vet inte vad än, men någonting i alla fall ;)


I´M DONE

Nu har jag pluggat lite och sett lite på Lyxfällan med Honey :) Nu ska vi spela lite kort och mysa.. Vi sov ju bort hela eftermiddagen och är väl lite väl pigga just nu ;) Höhö.. Men så kan det bli.. Jag köpte mig förresten en skitsnygg klänning idag. Oooppsss ;) Show u later! Nu ska vi spela kort! Jag vinner såklart!
 

TEACH HIM



Hur bra är inte Melanie Fiona?

FUCK

OJOJOJ!! Nu har jag vilat föööör länge! Ska sätta mig och vrålplugga nu, tur att jag har Emil som lovat att göra mat, då kan jag koncentrera mig på det här! Hoppas ni får en bättre lördagskväll än mig i alla fall ;) Hihi..




MIN MAN



Min Emil var i tidningen :) Hihihi :) Love! 

MYSDAG

Idag ska jag och älsklingen ha en mysig dag. Vi ska snart gå ut på stan en sväng och bara gå lite och mysa, sen tänkte jag baka kakor och ha när mamma och mimmi kommer hit, och sen, det oundvikliga.. Plugga.. Blä. Men det måste göras.. Min morot där får väl bli den goda middagen vi ska äta, kotletter och potatisgratäng ;D MUMS!

Nu ska jag fixa mig så att vi kan gå snart :)




DREAM ON

Åh gud vad jag är inredningssugen, synd att jag är student bara... Vad ska man säga, den här månaden är det liiiiiite tufft om cash ;) Men drömma kan man ju alltid ;) Här är grejer från min ABSOLUTA favorit inredningsbutik här i Övik :) VILLAGE!


OVER AND OUT

Nu är det snart sovdags för mig känner jag! Ja jag vet, klockan 10? En fredag kväll?? Tssh ;) Vad tycker ni om ändringarna i designen då? :) Jag testar lite så jag blir ju jäklans glad för kommentar so shoot!

Ha en kul fredagkväll, hamna inte i diket! Over and out ;)



Winners are simply willing to do what losers won´t 


HIHI

En helt vanlig dag:

Jag: Kan inte vi bara gå på typ Biltema, Elgiganten, OnOff och allt sånt där en hel dag?
Emil: Jag älskar dig


COOKIE

Nu har jag och älsklingen ätit en jätte god kycklinggryta, den är verkligen supergod! Lite latin amerikansk sådär, jag gillar sånt! Spicy! Vi ska nog gå ner på Hemmakväll och hyra någon bra film och bara mysa.. Kanske unna mig lite godis nu när jag verkligen kommit igång med träningen igen? ;) Om inte annat så är jag baksugen nå jävulsk! Kakor, bullar, muffins, kladdkaka, JAG VILL BAKA! Får se om jag får tummen ur och gör det ;)


HIMLEN RUNT HÖRNET

Så nu är jag hemma från HRL-utbildningen som gick bra :) Det enda som var svårt för mig var att blåsa in luft, för jag kan inte riktigt öppna munnen lika mycket som förut sen jag opererade bort visdomständerna ni vet? Konstigt att det fortfarande gör så ont?! Någon som vet om det ska vara så? Det är ändå 2 månader sen nu..

Jaja, nu ska jag ta och plocka lite här hemma, det blir stökit så fort på en sån liten yta.. Tänk er erat rum fast där har ni också kök, hall, matbord och toa, då är det inte så lätt att hålla det fint ;)

I helgen blir det en jäkla massa plugg och träning, två pass imorgon och ett på söndag tänkte jag, det kommer bli grejt! Nu ska jag lägga mig och drömma om alla fina saker jag såg på en av mina fovvoinredningsaffärer, Himlen runt hörnet...

 

Bilderna är från
http://www.himlenrunthornet.se och deras butik ligger mitt emot min skola :)

DAGENS








HIT ME

Gårdagens Punch Out med Älsklingen var så jäkla kul och jäkligt jobbig! Jag känner mig helt mör i kroppen idag plus lite blåmärken här och där ;) Nu harj ag precis kommit hem från en lektion om hur man söker vetenskapliga artiklar, jag hittade några som jag tror blir bra till vår skriftliga examinationsuppgift :) Det känns jäkligt skönt!

Nu ska jag mysa lite här hemma med ett DP avsnitt och sen ska jag på HLR utbildning :) Det ska bli grymt kul!


It´s allright, your tears will dry, you´ll soon bee free to fly


UNFAITHFUL

Har någon missat vad som pågår i den stora bloggvärlden? Höhö.. Otrohet, det är väl någonting som alltid kan diskuteras, eller hur? Alltså det är fel, fel, fel, fel att vara otrogen! Det är väl alla på det klara med? Men, när jag läste den här stackars tjejens kommentarer idag blev jag bara arg! Det var så elaka kommentarer, och de flesta var såklart från tjejer! Hora, Äckel, Slampa ja you name it! För det första så finns det inte ens sånna ord att säga till en kille då han gör någonting sånt, för då är det inte lika hemskt men hur kan tjejer (och många av dem har säkert själv strulat till det någon gång, been there done that liksom) sitta och skriva så till en annan tjej? Vad är det för fel på oss tjejer? Kan inte vi bara sluta förstöra och trycka ner andra och istället försöka hjälpa varandra lite här? Jag menar hallå, vi ligger redan i underläge om ni inte märkt det, och sånt där svammel hjälper ju inte till direkt! Mår inte ni bra då ni får någon annan att bli glad?



Punch

Godmorgon solstrålar :) Nu ska jag bege mig till skolan för att plugga lite.. Eller lite, rätt mycket plugg ska det bli för mig idag. Det är rätt skönt att sitta i skolan då, då kan man inte gå iväg och se ett avsnitt av desperate housewifes tillexempel ;)

Senare ikväll ska jag och Emil på Punch Out, det ska bli så jäkla kul! Sen så tror jag att det kan vara rätt bra som tjej att kunna slåss lite, eller vad säger  ni? ;) Nu har jag bråttom, som vanligt!


Dagens Diss!

Nu sitter jag och pluggar för fullt.. Jag vet inte vad jag tycker om de här böckerna, det känns lite för mycket liksom. När jag läser så tänker jag bara "Fan.. Den här meningen hade man kunnat göra så mycket enklare".. Det känns som bara för att det är på Universitet så ska man använda så svåra ord, som ingen förstår. Jag får läsa samma mening om och om igen tills jag fattar.. Och nej, så dum är jag inte ;) Men seriöst, varför tjorva till det så jäkla mycket? Varför inte bara skriva det så enkelt och bra som möjligt? Jag menar, risken för missförstånd minskar ju liksom.. Nej..

DAGENS DISS

De som måste hävda sig själv genom att prata så att man inte förstår!


Ghost in the machine


BLABLABLA

Hej! Nu är jag hemma från föreläsningen om Basalomvårdnad av Barn, den var intressant och kul :) Kanske är det någonting sånt jag vill jobba med? Haha, undrar hur många gånger jag hinner skriva det i bloggen innan jag är klar med utbildningen? Vad tror ni? ;)

Jag har hunnit städa av lite här hemma, pratat med Hannah i telefon och vilat ett tag. Nu ska jag plugga lite och sen ska jag väl göra middag, men idag blir det rester. Och sen ska jag och träna, idag blir det Step Up :) Härligt ska de bli!

Idag blev det bara slarv av hela mig! Men man måste ha sånna dagar också ;)


GODNIGHT KISS

Motivationen var inte på topp kan man säga, men nu är det gjort! Nu är det sängen som väntar ;)

Puss och godnatter på er mina skatter! :D Yes, fick in en rim också! Grejt!


Tacokväll

Dålig uppdatering idag.. Jag har varit i skolan hela dagen på föreläsningar och så.. Det känns som skönt att komma igång igen :) Efter skolan så for jag och Mona-Lisa på Hemköp och köpte allt för våran tacokväll som blev jätte lyckad! ;D Efter vi ätit så spelade vi Mario Cart, det är ju så jäkla kul! Det spelade man ju jämt när man var liten, gjorde inte ni de me?

Nu är jag i alla fall hemma igen och ska plugga lite innan jag går och lägger mig.. Som sagt, det här blir en rätt lam vecka för bloggen :/ Det kommer bättre, I promise!


IT KILLS ME

Alltså idag har jag en sån där dag då det känns som att jag försöker och försöker men att det inte riktigt kan få bli bra eller liksom få duga för någon.. Förstår ni? Jag tror alla haft den känslan någon gång. Det är rätt jobbigt att bli missförstådd...


New stuff

Nya träningskläderna som inigdes idag på Pumpen! ;D


Even when the rain falls..

Fan vilken onödig dag! Allt har blivit fel, kunde lika gärna ha legat kvar med täcket över huvudet.. Åh, jag är så klantig! Jag hade helt missförstått schemat idag så jag missade allt! Jag var inte den enda tydligen, men ändå.. Fasen.. Jaja, bara ta nya tag. Jag ska ta och göra min grej till grupparbetet, dra på Body Pumpen med Mona-Lisa och sen läsa lite till tentan hade jag tänkt :)

Imorgon blir det tacokväll med Mona-Lisa, det ska bli kul :) Vi kanske tar och pluggar lite då också? Vi får se :) Resten av veckan varvas med träning och plugg, så jag kommer inte ha så mycket intressant att skriva känner jag ;) Höhö..




NIGHTINIGHT

Nu ska jag gå och sova med min Älskling. Längtar tills att få fara och träna imorgon utan att vara helt slut i huvudet och allt.. Jag har ju dessutom fått mig lite nya träningskläder, men dem visar jag imorgon ;)

Sov så gott inatt pruttungar!

Just de, det här skulle vara en bild på mig och Alvin, men han syns nästan inte ;)


Million Dollar Baby

Åh, Puh! Nu har vi ätit middag! Fasen så gott det blev! Och det blev massor över så då har vi rester ;) Imorgon börjar skolan igen, men då ska vi bara dit för studenthandledning om praktiken i 2 timmar, så resten av dagen ska gå till plugg och body pump! På tisdag ska jag och MonaLisa ha tacokväll, det ska bli jätte kul :) Vi ska ta och börja plugga tillsammans, det är så mycket lättare att ha någon att diskutera med! Tycker ni inte? Sen är vi ju på samma nivå, ingen av oss har läst så mycket alls ;)

Jag gick in och kollade på visningstentorna och ja.. Det var väl svåra frågor, men det är ju för att jag inte hunnit läsa allt än. De frågorna som var om de kapitlen jag läst kunde jag :) Det kändes bra :) Nu ska jag och Honeypien min se Million Dollar Baby


RECEPT

Här är recept på en jättegod fläskfilégryta som jag ska göra ikväll ;)

1 fläskfilé
gul lök
1 vitlöksklyfta (det där kan man ju exprimentera med så mycket man vill, om man gillar vitlök eller inte liksom..)
100 g rökt skinka
ca 1 tsk fransksenap (Dijonsenap)
1 dl matlagningsvin
3 dl grädde
1/2 tärnad gurka

Skiva filen i typ 1 cm bitar och bryn filén. Salta och peppra och lyft över på en tallrik. Fräs lök och vitlök och skinka, tillsätt senap, vin och grädde. Ner med filén och koka ihop 5-10 min. Tillsätt gurkan precis innan servering och servera med pomefrites eller ris :)

Matlista

Så, nu har jag städat och fixat lite, börjat läsa lite av det vi ska ha läst till tentan.. Det känns jäkligt bra när man väl kommer igång, men nu tar jag en liten paus. Vi ska fara och veckohandla på Willys. Jag har blivit himla bra på att göra matlistor, det blir en riktigt mumsig vecka i veckan ;)

Måndag: Köttfärssås
Tisdag: Tacokväll med monalisa :D
Onsdag: Rest. Kycklinggryta med ris
Torsdag: Rest. Köttfärslimpa
Fredag:Korvstroganoff (okej, inte såååå gott, men helt okej..)
Lördag: Kotletter med potatisgratäng
Söndag: Rest. fläskfilégryta

En bild från igår innan vi gick och åt :)

Pluggisdag

En ny härlig dag! Eller vad säger ni? Söndag idag, det betyder att jag ska plugga, plugga och plugga.. Jag har varit alldeles för dålig på den fronten :/ Men idag så ska jag ta tag i det! Och påtal om det så köpte jag en Desperate Houswifes-Box igår... Så pluggandet är lite hotat kan man ju säga. NÄ GE DIG! DU SKA PLUGGA! Okej..

Ja, igår var vi ju och åt fingomiddag på Harry´s, det var smaskens! ;) Vi satt där ganska läge och surrade och lyssnade på de andra som satt runt omkring oss, det var rätt kul ;) Sen gick vi till Hemmakväll där jag hittade den där boxen för bara 100 kronor :O Också hyrde vi film, favorit i repris - Enough (En kvinnas hämnd på svenska)..

Nu är det kallt även här så det var JackaPå igår kan jag ju säga er!

Waist your life on love




GIVE UP YOU SMUCK!

Vi ska och äta på Harry´s :) Mums säger jag bara! Vi tänkte gå på Oleary´s, men de var ganska fullt där så vi tar Harry´s istället :) Tror de har god mat där!

På tal om Harry´s, alltså jag var ju ut där igår.. Fasen vad omoget det var där, är det alltid så? Man kunde ju inte vara ifred en liten jäkla sekund på dansgolvet och taffsad på blev man var man än gick! Sen när blev det okej? Nej, vet inte om jag går ut där igen! När vi var på Oleary´s för någon helg sen tyckte jag det var ett jäkla drag men inte så där stökigt, där var det liksom bara jävligt kul ;D

Jag träffade förresten (Nej, fel! Blev ivägdragen!!) en kille igår, och det måste jag säga, jag tror det var den töntigaste killen jag någonsin pratat med i hela mitt liv. Nej, inga glasögon, tandställning, datanörd, inte alls.. Han trodde ärligt talat att han var Zlatan?!

- Asså den där bruden raggade på mig förut, hon trodde att jag var Zlatan blablabla jagjagjag blablabla jag är snygg blablabla


Jomenvisst, Zlatan om han hade haft ätstörningar kanske? Gud så pinsam han var.. Jag orkar inte ens tänka på det. Varför gick du inte därifrån då tänker ni kanske? DET GJORDE JAG!! 3 GÅNGER LYCKADES JAG!! Sen var han där igen.. Nej, killar med för stort ego går fetbort!


FOODTIME

Någon som vet något bra ställe att äta på här i övik? Vi är så jäkla sega idag alltså! Men så kan det va :) Vad händer ikväll då? Jag tror att vi bara ska mysa lite, men man vet aldrig ;)

Imorgon ska jag i alla fall storstäda mitt lilla hem så att det blir rent och frääääscht ;) Nä Nu ska jag ta och fixa mig lite innan vi går ut och äter :)


SALTGURKA + ...

NU KOM JAG PÅ DET!!! Vet ni ad de jämt åt på min praktik?? Saltgurka, smörgåsrån och RÄKOST! Va fan liksom?


Dagen efter

Det var en trevlig kväll igår. Först for vi på förfest på Nygatan där det var massor från min klass, det var kul, sen drog vi vidare till Harry´s och jag fick i mig för mycket! Haha ;) Det var en helt okej kväll, men jag avar bara så himla trött efter praktiken så jag var väl inte jätte taggad kanske.. :)

Idag ska jag bara ta det lugnt, spela sims 3 och mysa på här hemma ;) Det ska bli så jäkla skönt! Två dagar innan skolan börjar att bara ta det jäkligt lugnt! Hur najs låter inte det?


FIXPIX






Partajj!

Idag har varit sista dagen på praktiken, huvva :/ Det var så sorgligt att säga Hej då! Mina två favoritdamer började gråta och jag med... Jaja.. Jag får väl fara förbi och fika någon gång, det är jag ju i alla fall bra på ;)

Nu håller jag på att fixa mig för kvällen.. Ja, nä jag vet inte vad som händer riktigt ;) Jag och Emil ska på förfest hos någon i min klass som jag inte riktigt vet vem det är (haha?) och sen ska vi väl gå ut med dem?! Ingen aning, men det känns då roligt i alla fall :)

Varför jag tar med svartvit färg är för att den ästa vanliga färgen blir såhär som på bilden.. Och det är inte alltid den ens kan bli så "bra".. :) Inte den bästa kameran, men ooooj så smidigt ;)

Godmorgon

Godmorgon på er. Jag hoppas verkligen inte att någon av er är uppe nu.. Fy så tidigt!

Det här är min sista dag på praktiken, det känns lite jobbigt. Men kanske jag får komma dit nästa gång vi ska vara i äldreomsorgen? Fast då ska jag i och för sig gå som en sjuksköterska, så det blir ju ändå inte samma sak... Nu ska jag äta lite frukost och sen åka iväg :)


Nightinight

Nu har jag kommit hem från praktiken för ett tag sedan och ska snart gå och sova.. Har haft himla kul idag, tror hela avdelningen var lite övertrötta fram mot kvällen. Ja, gud vad vi skrattat! ;D Imorgon är det som sagt min sista dag och på kvällen lutar det mot lite party men det får vi se ;)

Nä nu ska jag sova! Godnatt!

Här är dagens "worklook" ;)


LOVE IT

Så nu har jag ätit fil och flingor, dansat runt i min lilla etta och fixat till mig lite :) Älskar sånna här mornar, älskar att vara själv och bara fjanta loss som en nörd ;) Skrämde nog livet ur Alvin, höhö.. Nu ska jag diska och plocka lite här hemma så det inte behövs göras ikväll. Grejen är den att det är inte så stökigt här, men det är så litet så det ser värre ut än det är! Hoppas jag.



BAJS VÄDER

Men huuuu! Vilken äckelväder det är! Såg att det snöade hemma i Älvsbyn, bra mycket bättre än det här slask, regn, snö(?) vädret i alla fall :/ Tur att jag kör bil till jobbet i alla fall.. Hoppas de spelar Monday morning när jag ska dit, älskar att sjunga (vråla?) medan jag kör.. Stackars Emil som måste sitta brevid och lyssna, Haha ;)

Nej, jag har fortfarande inte gjort någonting vettigt. Bråkat med Alvin.. Alltså, ni som har eller har aft kattungar, var era helt jäkla vilda också?? Alltså han är helt, ja jag vet inte vad! Sen så blir han jättemysig helt plötsligt..

JO NU KOM JAG PÅ VAD JAG TÄNKT BERÄTTA I EN EVIGHET MEN GLÖMT BORT!!! VI SKA PÅ KRYSSNING!! :D 26 November ska jag och Emil och hela hans jobb på kryssning, hur kul ska inte det bli då? ;D Tycker det är så jäkla kul att de får ta med deras flickvänner, jag har aldrig varit på kryssning :) Det kommer bli grejjt!


BOOORING

Nu har jag läst varenda blogg jag kan komma på.. Ska kanske pallra mig upp och äta frukost? :) Imorgon är det äntligen sista dagen, sen blir det lite mer normalt i mitt liv ;) Vi kanske går ut imorgon, vi får se, eller så stannar vi hemma och myser? Ska ju dra med mig emil till gymmet tänkte jag så han också får gymkort :) Så kan vi gå på pass tillsammans :D Grejt!

Min babe


Early Morning

Godmorgon! Emil har just gåått till jobbet och jag kan inte somna om, hur mysigt jag än har det i min varma säng. Alvin ligger brevid och spinner så hela sängen skakar ;) Min lilla sötnos ;) Idag jobbar jag kväll så det är därför jag fortfarande är hemma...








100 ?

Nu är jag trött! Inte alls taggad på jobb imorgon, men jag måste ju dit och vara med alla fina pensionärer :) Missförstå mig inte, jag tycker det är jätte kul, men jag känner mig inte riktigt 100 än.. :( Jag måste sätta igång och plugga på riktigt nu alltså.. Nu har jag slöat för mycket, inte kul att kugga på första tentan??

Nu ger jag gärnet 2 dagar till sen så är det helg! Jeeejj! Det blir kanske utgång på fredag, we´ll se, we´ll se ;)






LOVE



Hur skön är inte den här? Ja.. Jag vet, den är snart utnött, men ändå ;D

Myspys!



Sånt här gottigott får jag av honey då jag har feber! Smaskiiigt värre ;D

Black and white













Uppdatering

Nuduschad och på mycket bättre humör ;D Tänkte att jag kan ta och berätta lite vad vi gjort medans underbara internet inte har funkat... Jag har ju haft praktik och det har gått väldigt bra. Första praktiken är inom äldreomsorgen, jag vill ju inte jobba inom den men det har varit väldigt kul och intressant. Sen så ska ju vi se hur sjuksköterskorna jobbar där, inte vårdarna, så jag har lärt mig massor som jag inte visste förut :)

I helgen var vi på IKEA och Birsta City, kan ju bara säga att där kommer vi handla julisar i år, ett hus med alla affärer man kan tänka sig behöva, underbart ;) Jag fyndade som vanligt en massa som ni ska få se :) Sen så har det inte varit så mycket mer spännande som hänt riktigt.. Hmm..


Ojojoj, vilken dålig bild ;) Höhöhö... Jag tänkte bara visa de fina ljusstakarna från VILLAGE

Den här vart inte heller så bra ;) Hihi.. Men jag köpte i alla fall vita hyllor, och lite krimskrams som nu står på hyllorna.. Och nej, de är inte sneda, det var bara fotografen som var lite på lyset ;)


Sjuk igen

Japp, sjuk igen.. Har varit sjuk alla lediga dagar under praktiken, vad roligt! Tur att jag fått Sims 3 av älsklingen!

Och varför jag inte bloggat? Vad tror ni? Internet som vanligt. Grrrrrr!



Jag har upptäckt att jag har en webcam, vad roligt ;D

Borta bra men hemma bäst

Äntligen hemma i fina Övik igen! Nu tar det nog ett tag innan jag kommer hem till Älvsbyn igen skulle jag tro.. Vi har i alla fall haft en jätte mysig helg jag och mimsan :) Tonat hår, sett film, ätit godis och god mat, preis som det ska vara på systerhelger :)

Vi for och handlade på coop när vi kom hem och efter en hel del räknande kom vi fram till att maten vi äter går på kring 150 kronor i veckan??!! Sjukt billigt.. Det är nog matlistorna vi gör som är grejen... + att vi lagar nästan all mat från scratch ;) Förutom ibland då det blir köttbullar, hehe :)

Nu ska jag mysa med lillplutten min ;)


Prince of Persia

Nu har jag tonat syrrans hår, så nu är det bara börja packa ihop så ska vi snart åka hem till Övik igen. Den här veckan jobbar jag Mån, Tis, Tor, Fre, Lör, Sön, Mån, Tis... Blä? Men jag har för många timmar så jag kan nog ta ut en hel dag faktiskt :)

Igår såg vi Prince of Persia , den var bra, helt okej bra.. :) Så har ni lite att göra, se den! Och vill man inte se den för att den är bra kan man ju se den av andra anledningar ;)




My baby


Älvsbyn

Nu är jag hemma i Älvsbyn igen. Mamma är i Turkiet så jag ska vara med mimsan hela helgen, gud vad mysigt! Det är verkligen jobbigt att vara utan henne! :( Vi ska i alla fall fixa mitt hår ikväll, se film och mysa, så jag har längtat!

Fasen, jag är ju riktigt tät den här månaden, trodde först inte hyran hade dragits men det hade den, Så nu har jag betalt av alla räkningar jag hade, det känns jäkligt bra! :) Men jag ska spara rätt mycket av det jag har kvar, vi ska ju åka utomlands om inte allt för länge, vi vet bara inte vart än ;)

En gammal dagens får ni, för jag hittar inte kablen ;) Höhö...


Stuvade makkisar :D

Ska snart börja fixa stuvade makaroner och köttbullar, gott! Fast inte lika gott som det vi åt igår, Entrecote med hemmagjord svampsås, bearnaise och supergo sallad! Mmmmmmmmmmm!!! Nej, vi har inte så mycket pengar, men jag har fått mycket mer lön än vad jag räknat på och Emil med, så vi firade lite ;)

Nu ska jag städa lite så att allt är klart när emil kommer hem så vi kan äta och åka på en gång typ :) Vi måste förbi mig och hämta en hårtoning, mimmsan ska få fixa håret på mig i helgen! Min underbara lillasyster!


Glitter



Vad tycker ni? Snart är den min ;)

No phone

Okej, den här gången är det inte mitt fel att jag uppdaterat så dåligt ;) Emil har ju inget internet så vi har fixat mobilt istället, men det det tjorvar så mycket! Eller så är det jag som bara inte fattar, mycket troligt ;) När Emil har slutat jobbet så ska vi åka hem till lilla Älvsbyn. Mamma är i turkiet så jag ska hem och vara med lilla fina syster <3 Det ska bli så mysigt!

Igår mådde jag jätte dåligt, jag frös så det gjorde ont i kroppen och somnade typ halv 9.. Inatt har jag också frysit och mått illa, det var nog tur att jag var ledig idag :) Dock så har jag tappat bort min telefon, jag hittar den ingenstans! :(


No phone

Okej, den här gången är det inte mitt fel att jag uppdaterat så dåligt ;) Emil har ju inget internet så vi har fixat mobilt istället, men det det tjorvar så mycket! Eller så är det jag som bara inte fattar, mycket troligt ;) När Emil har slutat jobbet så ska vi åka hem till lilla Älvsbyn. Mamma är i turkiet så jag ska hem och vara med lilla fina syster <3 Det ska bli så mysigt!

Igår mådde jag jätte dåligt, jag frös så det gjorde ont i kroppen och somnade typ halv 9.. Inatt har jag också frysit och mått illa, det var nog tur att jag var ledig idag :) Dock så har jag tappat bort min telefon, jag hittar den ingenstans! :(


RSS 2.0