Lycklig

Nu är det snart sovdags för mig, ska bara godnatt-prata med Emil först :) Kände att jag låtit så himla sur här på bloggen. Jag tror verkligen att man blir lite deppig när det börjar vara mört när man vaknar och kallt när man väntar på bussen... Men egentligen så är jag jätte glad, innerst inne. Sen kan man ju vara småsur ibland, men jag är ändå glad, förstår ni? Emil gör mig glad. Mina vänner gör mig glad. Min familj gör mig glad. Men man måste ju få ha lite nedgångar då och då? :)


Autobiography

Hej! Nu har jag och Emil varit ute och sprungit. Det gick tiktigt bra, vi sprang typ ett helt varv och sen så gick vi ett. Jätte skönt! Vi ska ut imorgon igen och sen i helgen också. Det är så skönt att träna, man måste bara ta sig tiden för det. Måste fundera ut vad jag ska göra när det börjar bli för kallt för att vara ute och springa.. Något förslag?

Here u go!


Iband kan det vara bra att tänka på vad man säger. Speciellt då det man säger inte är sant, det måste bli pinsamt när folk inser att man ljuger? Eller?

Emil, du är en ängel.


En liten söt fågel flög vilse

Vad ska man säga om den här dagen då? Inte mycket antar jag. Finns inte så mycket att säga. Har känt mig jäkla nedstämd idag, kanske är det vinterdeppet som är på ingång? Vem vet.. Jag hade i alla fall mitt geografiprov idag och det kändes jätte bra :) Så det gjorde mig lite glad i alla fall, en annan sak som gjorde mig glad var skolmaten (!) Laxsoppa, vet ni hur god den är? Jummmeeeyyyy!!! Åt nästan tills jag sprack kändes det som, och till middag blir det tacos, haha. Men ikväll ska jag och Emil ut och springa. Det ska bli skönt.

Idag räddade vi en fågel förresten. Eller vi, våran psykologilärare Gunnel som gör allt i slowmotion, räddade den. Den var instängd i ett klassrum så vi sa det till henne så att hon kunde gå in där, öppna fönstret, och fösöka släppa ut fågeln, det gjorde hon vilt påhejad av oss som hade ställt oss på en säker plats utanför klassrummet och stängt dörren. Men ändå, vi gjorde en liten insats i alla fall...

Ja.. nämen inte vet jag varför det blev såhär. Men om ni tar den här minen och gör om den till en känsla, så kanske ni förstår hur gormig jag känt mig i huvudet idag.. ;>


Annars är allt precis som igår...


Och dagen till ära, en bit utav en av mina favvolåtar, trots att den är utnött som fasen, I know!

"If I were a boy
I think I could understand
How it feels to love a girl
I swear I'd be a better man.
I'd listen to her
Cause I know how it hurts
When you lose the one you wanted
Cause he's taken you for granted
And everything you had got destroyed"

Vill inte!

God morgon! Ska med bussen på en halvtimma och ligger fortfarande i sängen,  vill inte kliva upp idag! Och kallt ute är det också. Suck. Nej, nu måste jag nog verkligen gå. Ha en bra dag :) Tjiing!

Nattinatti :)

Nu ska jag sova, har pluggat som en gris idag! Är trött i huvudet som bara den.. Ska bara läsa det sista sen så ska jag gå in i koma tror jag. Har en jätte tidig morgon i morgon. Suck. Men en kort dag däremot :)

Åh! Nu faller ögonen igen! Haha. Snacka om kvällstrött...


Underbara!

På tal om söta småsyskon.. Gud så stora de håller på att bli! Sluta väx!! Inte bara för att de är så söta när de är små.. Alla kommer bli längre än mig gissar jag.. Suck.. Haha ;) Men med ålder kommer vishet? Jag är i alla fall hur lycklig som helst över mina underbara små syskon, de är de bästa i världen, alla speciella på sitt eget sätt!

Mimmi <3

Hjalmar, Vera och jag <3

Hjalmar <3

Vera<3

Shit happends



Som det känns just nu. Himla tråkigt att det skulle bli såhär egentligen. Men den här låten hjälper ju lite, i alla fall när man inser att det är som det är i låten, typ.. Shit happends, men det känns mycket bättre nu att äntligen fått säga det som behövdes säga. Vi skulle nog ändå aldrig ha blivit "vänner", eller vad man nu ska säga. Det är tråkigt när någon som stått en nära ska vara så himla respektlös mot en och framför allt kanske mot Emil. Vissa saker är okej, och vissa inte.

The whole wide world is my stage



En dålig dag

Åh.. Vad irriterande det är att åka till skolan för en lektion. Det förstör som en dag man kunnat göra massa annat på. Då menar jag även viktiga saker, typ plugga på min geografi, gå till Ica i tid för att hinna prata med han som är chef där och ringa hon som har hand om lokaler i tid innan hon gick hem. Typ. Suck.. Eller det som stör är väl egentligen bussarna, som inte går. Blir ett himla väntande hela tiden. Gud så less jag är. Hm, har jag en dålig dag kanske?

Men hur som helst, jag var på skolan idag. Vi jobbade med vårt företag och försökte oss på att göra en hemsida. Får se hur det går med det. :) Så visst har jag gjort roliga och vitiga saker idag, det är bara att det ska ta sån tid innan man kommer hem som stör mig.. Nu ska jag snart börja plugga geografi inför imorgon. Tänkte göra det lite mysigt här innan, det går så mycket bättre då. Sen ikväll ska jag tona håret på min lillasyster, åh.. Hon börjar bli så stor. Tycker det är så gulligt att hon vill tona sitt hår :) Min lilla sötnos! Och mina andra två sötnosar de växer de också. De är så söta hela högen!!

Dagens:






Gillar mina nya skor. Jag blir längre, haha. Rättare sagt 10,5 cm, det är inte illa. ;)

lite om helgen

Hello!  Tänkte hinna skriva ett inlägg innan jag börjar med geografin, har ju prov på tisdag, inte taggad! Har haft en hur mysig helg som helst! I lördags var vi ju på den där 70-tals festen, det var kul :) Jag kände mig nöjd med kläderna och allt, och vi hade kul. Fast ändå stannade vi inte så länge utan for hem och myste typ redan vid 11, haha. Fast jag sov inte så bra inatt, har mått så himla illa. Inte alls kul. Men emil har varit en ängel och varit upp och kokat te, gjort varmt vatten med socker i till mig och massa annat. Sen vid 9 så gick han och köpte oss frukost och hyrde en film så vi har bara legat och slöat hela dagen förutom när vi fick något typ "träningsryck" eller vad man nu ska äga.. hmm.. Vi ska i alla fall börja fara ut och springa nu. Det har vi tänkt länge men båda två har gått och dragit på en jäkla förkylning jätte länge! Men nu så :)



Min favvofrukost :) Stekt ägg med macka och ketchup :D

På G!

Nu ska vi snart fara till Emils mamma för att sen fara vidare till 70-tals festen. Lite nervös, men det släpper nog.. :) Vi är i alla fall ombytta och klara nu, haha ;) Bytte  dock tunika till en annan, det var faktiskt Emil som valde. Han lär sig, pojken min. Han håller på att bli en riktig man ;)

Here we are





Okej.. Alla bilder vi tog tillsammans blev askonstiga, hah! Vi rymdes inte båda två framför spegeln.. :) Nu ska vi fara, det ska bli skit kul! Ha en bra kväll ;)

Outfit klar!

Okej. Nu har jag bestämt mig. Det blir utsvängda, uppvikta jeans, en blommig tunika, de mest 70-tals lika skor jag hittade här hemma och eventuellt ett brunt skärp. :) Ganska nöjd, men det får duga fasen ;) Lägger ut en bild sen innan vi far på både mig och Emil när vi är fixade båda två, haha. Undrar hur det här blir...



Nu ska jag hinna plugga lite geografi innan jag ska fixa iordning mig. Suck! Tjiing!

Kastrering?

Har ni hört att Polen ska införa kastrering av dömda pedofiler? De blir det första EU-landet att införa detta.

"Den nya lagen innebär att Polen blir det första EU-landet att kastrera pedofiler kemiskt – som en del av ett straff. Behandlingen ges i form av ett piller som minskar testostronet i kroppen och därigenom minskar sexdriften.

Lagen innefattar sexuella brott mot barn under 15 år och incest. Lagen kommer även att att innefatta grooming på internet. Enligt lagändringen – som först måste klubbas i senaten och undertecknas av presidenten innan den tas i bruk – ska domstolen besluta om en brottslig ska kastreras senast sex månader innan denne släpps ut ur fängelse."

Källa: Aftonbladet

Vad tycker ni om detta? Jag tycker faktiskt att det är rätt att göra så här. Kan tänka mig att motargument som till exempel att man inte kan bestäma över någon annans kropp och därför inte kan kastrera någn mot dennes egen vilja och blablabla kommer att komma upp. Men jag ser det som så att om man nu utför något slags sexuellt övergrepp då har man väl ändå gjort sitt val? Om man vet om att man blir kastrerad om man göra detta, då gör man väl ändå indirekt ett eget val? Förstår ni hur jag menar?

Så vad tycker ni? Rätt eller Fel?

 


When love takes over

I mitt rum just nu;



HappyHappyHappy ;D

70-tals fest, what to wear?

Hello! Jag tänkte uppdatera bloggen i torsdags men mitt i allt insåg jag ju att jag höll på att missa sista bussen. Haha, klantigt! Hur som helst, vi firade ju 4 månader i torsdags :) Vi hade myskväll och allt! Vi gjorde varm choklad med grädde åt glass med sirap och massa annat. Men vi mös mest ;) Sen igår så var jag i skolan, hade en lektion.. Sen åkte jag hem och var med Emil en till stund, men hade nog rätt så bra med feber igår så jag var rätt trött.. Men jag gjorde ändå mat till mami, kycklingfiléer fyllda med ost och basilika och till det tomatbakad potatis med sqash (?). Gott :D Sen gick jag och la mig, och somnade garanterat innan klockan 10, haha! Därför vaknade jag så tidigt idag!

Jo fan, det är ju 70-tals fest idag, och vem vet inte vad hon ska ha på sig? Mmm, precis.. Jag. Suck. Jag har väl lite alternativ men jag hittar inte någonting som känns helt typ.. Rätt.. Och det är ju kul om det gör det när man ska vara bland massa folk som man inte känner som dessutom är "rätt" klädda... Jag börjar bli nervös!!

Om ett tag, eller vid klockan 10, kommer Emil hit och då ska vi göra mysfrukost, plugga lite och sen ska vi väl börja fixa oss :) Lägger väl in någon bild sen på oss, haha ;)

Nu ska jag se film, Tjiiing!





I tordsdags och fredags blev det de här kläderna.. Böjar kanske bli lite kallt nu..


Godnatt :)

Skola imorgon, Jeeeejjj! Äntligen ut i civilisationen igen, can't wait! Och efter skolan så ska jag hem till emil och göra mys middag och så sover jag där. Det ska bli himla mysigt, jag längtar som fasen alltså! Det har inte hänt så mycket mer spännande idag än det jag redan skrivit :P

Min sminkbok




Lilla my, som min geografilärare kallar mig ;P


Nu sk jag sova! Godnatt allihop! Over and Out!

Håret är tonat

Hej.. Igen.. Jag håller på att dö av sällskapsbrist.. Suck. Imorgon ska jag åka till skolan, klarar inte det här längre.. Jag har i alla fall färgat håret nu, det blev jätte fint :) Det enda var väl att det råkade komma lite färg på mammas garderobsdörr, hoppas hon inte märker någonting. Ni får nog se resultatet imorgon :)

Körde just ett litet träningspass, men insåg snabbt att det inte var en så bra idé då benen började skaka efter någon minut. Kanske inte är 100% frisk än men snart så?

Vet ni vad? Imorgon firar jag och Emil 4 månader :) Kul va? Vi funderar på att göra någon mysig middag och så, men typ fira det någon annan dag för jag kommer hem halv 7 imorgon och sen så är det ju skola på fredag men nästa helg så är jag helt själv här hemma så då kan vi ju ta igen allt mys som vi missat när jag varit borta ;) Haha! Nä men då tror jag att vi har planer på att gå på bio eller någonting sånt, eller så är det bara jag som sitter och hittar på ;)



Ich habe photogeshoppat

Kommer aldrig glömma vår underbara tyskalärare i 9:an...

Spännande saker på g...

Har inte varit en så fruktansvärt händelserik dag än så länge.. Men man vet ju aldrig. Eller jo. Jag är ensamen hemma till klockan 4. I vanliga fall brukar ju det vara hur skönt som helst, men idag är jag less på att vara mitt egna sällskap. Så jäkla rolig är jag ju inte. Men jag har lite planer för dagen i alla fall. Jag funderar på att tona mitt hår, Själv! Spännande. Ska också tillägga att en av lamporna i badrummet är trasig så det här kan ju sluta hur som helst. Sen tänkte jag äta köttfärssås till lunch (rester från min middag igår) och sen tänkte jag skriva i min sminkbok :) Har jag sagt det förresten? Värsta smarta ideén jag fick. Ni vet alla bra sminktips, hårtips och tahandomdigsjälv-tips man får från tidningar och så, man tänker ju alltid "Guuuud så bra, det där ska jag spara!", men trots att man lägger tidningen på ett super smart ställe så tappar man antingen bort den eller så är mamma där och rensar.. Suck. Så jag gick och köpte mig ett sött litet block med hjärtan på där jag har börjat skriva in alla bra sminktips och allt. :) Så nu har jag allt på ett ställe, underbart!

Jaja, nu ska jag nog försöka mig på att tona håret, önska mig lycka till!

Förresten, jag råkade ha kvar skeden i oboymuggen när jag körde den i mikron... Får väl bli den vanliga
- Mamma, jag har en bra nyhet och en dålig...
Ska bara komma på den bra först :P



Ooops! ;)

Morgon

Goooodmorning! Nu är jag uppe igen.. Sov typ 10 timmar inatt, inte illa, men jag tror det behövdes. Var inte speciellt fräch igår.. Igår kväll var Emil i alla fall hit, för jag var själv hemma, inte så kul när man mår dåligt :/ Vi såg på Little Miss Sunshine, min nya favorit film. Den nya Juno för mig typ :) Det var så mysigt att han kom hit, hade ju inte haft en speciellt rolig dag direkt.. Det roligaste var väl att sitta och peta lim ur locket på limburken.. Hm, det är faktiskt rätt.. Underhållande.. Men min söta pojkvän hade ju köpt med sig en Gott och Blandat :D Perfekt, det gjorde min dag :D

Uh, imorse när jag vaknade upp så kände jag mig på jätte konstigt humör. Har drömt massor av läskiga saker inatt. Det är inte så kul att vakna upp och fortfarande tro att man är kvar i drömmen. :/

Äh.. Vet inte det här med bilder alltså. Ärligt, statisktiken ökar som bara f*n när man laggt in en bild, spelar ingen roll på vad egentligen.. Men jaa.. Jag har ju inte gått utanför huset på någon dag så jag lägger upp en äldre bild eller vad man nu ska säga. Från när jag var nyklippt. Haha, jag går fortfarande omkring och är supernöjd och småler för mig själv över att jag vågade klippa mig ;)




NöjdNöjdNöjd :)

Puss på Emil :)

Where the wild roses grow


Lista

Jag är sjuk, då får man sno saker för att man har tråkigt, eller hur? Jag har snott en lista från Jessika - http://jessiiika.blogg.se/
Fast jag förkortade den lite, har nog inte lika mycket tålamod ;)

UTSEENDE
[x] Jag är kortare än 175cm.
[I] jag tycker att jag är ful. (Man har väl bättre eller sämre dagar?)
[I] Jag blir lätt brun.
[ ] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[x] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[ ] Jag har en tatuering.
[I] Jag har haft/har tandställning.
[ ] Jag har glasögon/linser.
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[ ] Jag har mer än två piercingar.
[ ] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[ ] Jag har fräknar.


FAMILJ
[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[ ] Jag har rymt hemifrån.
[ ] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[ ] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[X] Jag vill ha barn nån dag.
[ ] Jag har barn.
[ ] Jag har mist ett barn.


SKOLA/JOBB

[x] Jag studerar.
[ ] Jag jobbar.
[X] Jag har somnat i skolan/jobbet
[X] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[ ] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
[ ] Jag har fått sparken.


SKAMLIGHETER

[x] Jag börjar fortfarande gråta av Disney filmer. (Lejonkungen?)
[ ] Jag har pissat på mej av skratt.
[x] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[x] Jag har gråtit av skratt.
[x] Jag har limmat fast min hand i något.
[x] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan. (Mjölk, jag och britta åt pepperkakor;) )
[ ] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.


RESANDE
[X] Jag har kört/åkt mer än 300km på en dag.
[x] Jag har flugit.
[ ] Jag har varit i Ryssland.
[ ] Jag har varit i Kina.
[ ] Jag har varit i England
[ ] Jag har varit i Japan.
[ ] Jag har varit i USA.
[ ] Jag har varit i Afrika.
[X] Jag har varit i Asien.


EFARENHETER

[X] Jag har tappat bort mig i min hemstad. (Ska det tilläggas att jag bor i en by?)
[x] Jag har sett en fallande stjärna.
[x] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[ ] Jag har körkort.
[X] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss. (Arlanda, var ska jag?)
[ ] Jag har sparkat en kille mellan benen (Har tänkt tanken, men aldrig tagit steget)
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[X] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[ ] Jag har krockat i en bil.
[ ] Jag har medverkat i ett skådespel.
[x] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[x] Jag har sett norrskenet.
[x] Jag har suttit på ett tak på natten.
[x] Jag har aprillat någon.
[x] Jag har åkt taxi.
[X] Jag har ätit sushi.
[X] Jag har åkt snowboard.
[I] Jag har kört skoter och har skoterförarbevis. (inget skoterförarbevis dock)

FÖRHÅLLANDEN

[ ] Jag är singel.
[x] Jag är i ett förhållande.
[ ] Jag är förlovad.
[ ] Jag är gift.
[ ] Jag har varit på en blind date.
[X] Jag saknar någon just nu.
[x] Jag är rädd för att bli övergiven.
[x] Jag har varit otrogen i ett förhållande.
[ ] Jag har skiljt mig.
[x] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
[x] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
[ ] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande.


ÄRLIGHET

[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[ ] Jag har smygit ut utan lov.
[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[x] Jag har fuskat i ett spel.
[ ] Jag har struntat i ett prov.


DÅLIGA TIDER
[x] Jag har druckit alkohol.
[ ] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.
[ ] Jag kan inte svälja piller.
[ ] Jag röker.
[ ] Jag har blivit diagnoserad med depression.
[ ] Jag tar mediciner mot depression.
[ ] Jag har anorexi och/eller bulimi.
[ ] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[x] Jag har vaknat gråtande.
[x] Jag har somnat gråtande.


MATERIALISM

[x] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
[ ] Jag har en ohälsosam relation med anime/manga.
[ ] Jag har egen TV.
[x] Jag har egen dator.
[ ] Jag äger många dyra designerväskor.
[x] Jag äger något från H&M.
[ ] Jag samlar på serietidningar.
[x] Jag äger något från Benetton.
[ ] Jag äger något jag köpt på E-bay.
[ ] Jag äger något från Diesel.


SLUMPVIS

[ ] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.
[ ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[ ] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor.
[/] Jag ser på nyheterna.
[ ] Jag dödar inte insekter.
[x] Jag svär ofta. (Måste bli ändring på det)
[x] Jag sjunger i duschen.
[x] Jag är en morgonperson.

Well that's me ;P


At home

Är hemma idag, igen. Börjar bli smått stressad av det här, känns som att jag varit hemma jätte mycket från skolan. Men idag kunde jag verkligen inte åka, har legat deckad på badrumsgolvet inatt, behöver jag säga mer?

Har tänkt lite på vad mn skriver åt folk och  så, tillexempel när man kommenterar någons blogg. Började tänka på det efter en rätt elak kommentar jag fått, såklart anonym. Haha. Jag tänker som så att om man nu måste säga vad man tycker om någon så ska man väl ändå kunna stå för det? Eller? Sen så finns det ju en liten smart grej som heter IP-numer så anonym kommenterar är ju inte så anonym egentligen. Men shit the same, det vet ju de flesta redan. Hur som helst, gissar att det är rätt många av er som, precis som jag, följer de stora bloggarna? Man blir ju rent förbannad när man läser kommentarerna de får! De är så fula, dumma, äckliga och så vidare...  Vad får de som skriver så ut av att skriva sånna saker? Inte speciellt mycket va? Man kan ju inte må speciellt bra som människa om man har ett sådant behov av att trycka ner andra? Eller vad tror ni?



Saknar utomlands! Nästa gång blir det jag och Emil :)

dålig uppdatering

Hello! dålig uppdatering på sista tiden... Jag har faktiskt varit hos pappa oh fixat med bilen i helgen :) Nu börjar vi äntligen komma någon stans, eller rättare sagt, det börjar synas att vi är på g :D

I fredags följde Emil mig till skolan, vi gick på stan rätt länge och hade jätte mysigt och kul :) Han stannade ända tills jag skulle åka till Kalax.. Gulligt! Idag så var jag ledig från skolan så jag och Emil åkte in till Luleå igen och har gått ännu mer på stan, haha. Sen åkte vi till myrorna för att se om det fanns några klder till 70-tals festen, men inte det inte. Annars gick vi bara på stan, köpte lite underkläder och lite skrivblock :)

Jag och Älsklingen på HM ;)





Kan ju bara tillägga att man faktiskt kan kolla vem som komenterar på bloggen.. IP nr ni vet ;) Så det funkar inte med att bara vara anonym.


Sjuk?

Hello!! Nu har jag precis kommit hem och på en stund kommer emil hit :) Jeeej :) Vi ska plugga och bara mysa på.. Börjar bli lite sjuk tror jag, har jätte ont när jag sväljer och känner mig helt seg i kroppen.. Suck. Jag hatar att vara sjuk! Nu ska jag fortsätta städa lite i mitt rum så att det blir fint någon gång! Skriver mer sen :) Hejs!

Såhär mycket gör jag på lektionerna ;)




Vet inte.. är bara väldigt väldigt nöjd med att jag klippte lugg tillslut.. Gick ju och tänkte på det hela sommaren typ :) I´m Happy :D

nattinatti :)

Hallå! Nu ska jag snart sova. Har varit hos mormor och morfar ikväll och letat fram en massa kläder inför 70-tals festen.. Tänkte typ ta lite kort och visa imorgon eller så :) Mormor hade fasen snygga grejer på sig förut! :) Annars idag har jag bara varit i skolan och efter det så gick jag på stan och köpte mig en hårtoning. Provet jag hade idag kändes rätt bra ändå, hoppas det gick lika bra som det kändes, men så är det ju inte alltid :/ Jaja. Imorgon sk jag vara med emil och plugga tror jag , vi får se :) Nu ska jag sova, godnatt!



Leggings

Här är mina nya leggings... Skriver mer sen :)



En låt

Har börjat lyssna igenom en massa gamal musik och hittade en låt som jag lyssnade mycket på förut.. Vet inte varför, men jag tycker liksom den är bra. Haha, trots namnet liksom.. Här är den i alla fall ;


Bara plugg

Tjaa! Nu är jag äntligen hemma igen! Skönt! Inte för att min dag varit så lång, men ändå :) Snart ska jag äta köttbullar och spaghetti, jag var faktiskt jätte sugen på det idag :) Jag var ju på stan en sväng idag, köpte mig en tröja och örhängen. Tänkte ha det imorgon så ni får se då! Nu ska jag sätta mig och plugga geografi, har ju prov imorgon! Kan skriva mer sen :)
Tjiiing ;D



Och puss på emil :)

Måndag

Måndag, igen..  Men den här måndagen känner jag mig riktigt pigg, kom nyss ur duschen och har tvättat håret. Himla skönt att göra det på morgonen!  Brukar alltid göra det kvällen innan, men det var ju mycket skönare att tvätta det nu :) Haha, nog om det ;)  Snart ska jag till skolan, har småföretagande och matte c, och ändå slutar jag 15.20 idag. kan ni då fatta hålet jag har?? Från 11.25 till 14.00. Suck! Antingen kan man ju plugga då.. Eller gå på staaan :D Jaja, nu måste jag väcka mamma tror hon somnade om efter väckarklockan ringt ;)

Ha en bra dag :) Tjiiing!

Dilemma

Hallå igen! Nu ska jag snart sova.. Eller nästan, ska plugga lite till och sen ringa emil. Hmm.. Har ett litet dilemma, eller vad man nu ska kalla det. Vi är bjudna på 70-tals fest den 26:e och jag kan evigt inte komma på vad jag ska ha för kläder. Inte bara det, jag kan inte ens bestämma vilken "stil" jag ska ha! Första tanken är väl typ lite hippie, men det finns ju så mycket mer.. Åhh! Har ni några tips? SKulle bli jätte jätte glad om ni hjälpte mig!



Jag och Emil? Haha ;)

Well, nu ska jag nog fortsätta med pluggandet! Sov gott :)




Plugg

Nu har emil gått hem, tråkigt! Men jag måste plugga till provet på tisdag... Men vi ska ses lite senare ikväll istället, det ska bli mysigt! Jag har inte riktigt kommit in i någon pluggrytm än, det var så längesen, men snart så ;) Haha! Men det går bättre med lite mysiga ljus, musik och godis. Då känns det ju genast mycket roligare :)


Söndag

Nu har jag och Emil ätit frukost för en stund sen och sitter nu och ser på byggnader som sprängs på tv.. Vi har tagit ner täcket till soffan och sitter här och myser ;) Vet inte vad som händer idag, jag har fortfarande en massa plugg kvar att göra suck..

Igår så mö vi mest hela dagen.. Efter vi sett film så gick vi ner och handlade till middagen, lövbiff med brieost (?), super gott! Och till efterrätt gjorde vi en liten maräng tårta. Ni ska få receptet, den är så himla god :D

3 äggvitor
2 dl socker
1 krm ättika

Vispa äggvitorna och ättikan med 1 dl socker, tills det blir fluffigt. Sätt sedan i resten av sockret och vispa tills du kan vända bunken upp och ner utan att smeten rinner ut. Den ska vara fast. Smeta sedan ut smeten på ett pakpåtspapper som du har på en plåt. In i ugnen 1½ timma på 100 grader.
När den är klar tar du ut den och vispar grädde som du brer ut över marängen. Sätt sedan på frukt som persika, jordgubbar, vindruvor.. Vi tog persikor och vindruvor, Mums :)




blablabla

Nu har jag och Emil ätit frukost och sett natt på museet, den är himla kul :) Nu ska jag städa mitt rum, inte bara för att göra mamsen glad utan för att jag själv börjat inse hur stökigt det är. Hemsk insikt. Börjar jag växa upp? Åhnej... Jaja, någon gång händer väl även det.. Sen ska jag vara ännu duktigare och sätta mig och läsa geografi, Jippi!! SEN så ska jag laga middag till emil bara för att han varit så gullig hela tiden! Han gick ju fatiskt och köpte bröd imorse! Vi ska äta löfbiff till middag och till lunch ska jag fixa kycklingspett! Mums ;)


Godmorgon :)

Nu har vi vaknat. Egentligen var vi igång redan klocan 7, för jag höll på att gorma om att jag inte kunde sova, men det kunde jag visst det. Så jag vaknade igen för ett tag sen och har just duschat :) Älsklingen är nere och köper rostbröd på min begäran. Stackarn... Men rostatbröd är ju bara för gott! Idag ska vi väl bara mysa, jag har lite, eller rätt så mycket plugg att göra.. Men man kan ju mysa ändå :) Sen ska vi nog göra god middag och sen kanske kanske dessi och leo kommer hit, vi får se. Men det skulle ju vara jätte kul!

Nu ska jag vila lite till ;) Tjiing!

Fredag

Idag har jag haft 2 lektioner, matte och geografi. Visste ni att ja läser matte c? Ballt va? Eller så inte, det är ett riktigt mörker! Jaja, inget att göra åt det nu. Efter de lektionerna gick vi och åt lunch, Pizzasoppa, helt okej gott :) Sen så drog jag en sväng på stan innan bussen skulle gå. Hittade ingenting, tråkigt, för jag var verkligen shopping sugen. Suck.. Jaja :)

På cubus, haha. Dock mina egna kläder ;)


Och nu är det helg! Emil har just gått och börjat med maten, underbart!

Godmorgon

Alltid lika roligt att vakna upp till en regnig dag. Not! Men men, jag har ju fått låna ett paraply av emil, så det här går nog bra ändå :) I helgen ska jag vara med Emil, heela helgen! Ska bli jätte mysigt! Nu ska jag gå och fixa mig lite innan jag ska med bussen! Skriver sen! Tjing!

Godnatt!

Nu är det sovdags för mig! Avslutar dagen med en bild på mig och emil :) Gud vad tid det tog innan vi fick en bild som dög, ni ska få se de andra, mindre seriösa bilderna någon gång ;) haha!



Jag älskar dig<3

Lite mer...

hello igen :) ligger i min säng nu och pratar med emil och tänkte fixa bloggen lite.. Rätt mysigt.. Har just ätit kladdkaka som syrran bakat, super god var den!! Åh, har min första matte lektion imorgon, läskigt!! Jag är jätte nervös!

Today! intressant, precis samma som igår..


Plugg.. I'm good!

Nya skor

Bloggen är under konstrution.. Försöker komma ihåg hur man gjorde allt, förr eller senare kommer jag väl ihåg det ;) Har varit i skolan idag, som ni vet.. Vi kom på en jätte bra ide som nog bli vårt UF-företag! Kändes himla skönt! Sen när jag kom hem så hade mamma hämtat mina skor från HM, Jeeeejejejejej! Äntligen, de var jätte fina!
Sen så har jag bara pluggat och pratat med Emil :) Kan skriva lite mer sen.. Väntar på att min telefon ska koppla till datorn, det tog då en jäkla tid. Ska sätta över lite bilder..

Nya skor, gör även den sämsta av dagar bra igen!


In school!

Sitter i skolan och har reovisning och beskattning. Inte allt för roligt... Är jäkligt hungrig men har inte lunch förens 12.25. Ahh!! Idag åkte jag buss med Emil, det var jätte mysigt. Han skulle inte ens med min buss, men han åkte med den ändå! Sötnos ;)

Idag är det pannbiff tror jag, det är gott, om man tar Rätt! Det är viktigt! Ta inte från den "vanliga" pannbiffen, ta istället från fläskfria! Mycket godare! De är bättre stekta och lite frasigare och mycket godare smak. Inte alls lika gråa och trista! Kom ihåg det!

Nu ska jag fortsätta :) Tjinng!

Skola

Inte taggad för skola idag! Och jag slutar klockan 5 så det känns som en jäkligt seg dag :S Jaja, nu sa jag äta frukost :) Vad tycker ni om det nya utseendet på bloggen? :)


Foodtime ;>

Jag lagar mat :) Märks det? ;) Väntar på att potatisen ska bli färdig, ska göra potatismos, MUMS!!


Nyklippt :)

Hello! Internet har inte funkat förens idag! Booo! Fattar inte vad felet är.. Hmm.. Jaja. Nu har jag varit i skolan i alla fall! Himla kul att träffa Hannah och Jannie igen! De var ju på Rhodos samtidigt som jag var på Kreta. Så vi har missat lika mycket, haha :) Igår så var jag ju i skolan, sen åkte jag hem och for och klippte mig! Jag blev supernöjd!!! Ska absolut fortsätta klippa mig hos henne! Skönt när den som klipper verkligen lyssnar och inte bara kör på utan att bry sig. Har ju hänt ett antal gånger.. Suck. Men nu så, nu är jag nöjd och glad :)

Idag hade jag två lektioner, Redovisning & Beskattning och Geografi. Rätt skönt :) Kom alldeles nyss hem och ska snart hjälpa Anna-Maria som ska ha sin första redovisning. :)






Godnatt

Wellwell, börjar få iordning min dator nu. Men jag ska ändå lämna in den så att de får kolla upp den lite. Behövs säkert ändå..

Kom just hem från en låång promenad med Emil. Det var jätte mysigt och vi har pratat om allt mellan himel och jord. Skönt att få ur sig allt, även om det kan vara små saker om att det är tråkigt att städa eller något sånt svamel bara.. Det är inte länge nu tills vi firar vår 4:e månad, men det känns lite fel att säga det liksom. 4 månader.. Det känns  som så väldigt mycket längre, på ett bra sätt. Jag ser verkligen fram emot alla kommande månader och år, jag är förväntansfull inför allt vi kommer göra, både stora och små saker. Men samtidigt vet jag att vi har tid, för det har vi, vi har hur mycket tid som helst. Vi kan göra allt i den takt vi vill.. Fast det är ju självklart att jag många gånger längtar efter den där dagen, du vet älskling;)

Nu ska jag plugga lite innan jag ska godnatt prata med Emil.. Jag har ju prov på Torsdag tydligen.. Kul.. Godnatt på er! :) Och puss på dig Emil!



Min och Emils låt

Booooring!

Ååå, jag har det så tråkigt.. Suck.. Och det värsta av allt är att jag vet att uppe på mitt rum ligger det två härligt tjocka skolböcker som bara väntar på att få läsas igenom. Men neeej, jag vill inte, vill inte VILL INTE! Så jag sitter här istället och läser bloggar och facebookar. Totalt, helt superonödigt.. men ändå.. Tänkte att Emil kunde ta och ringa mig snart så att jag kan få berätta vilken tråkig morgon jag haft. Men det verkar som att han läst mina tankar och försöker slippa undan att prata med mig. Ha! Det kan du ju glömma Emil! ;) Nej men guud, vad jag svamlar.

På kreta blev jag bortgift..



Neeee.. Men jag fick gratis glass, MUMS, vad god den var!

Åååå! Vet ni! Jag har införskaffat mig en Volym master! Jeeej! ;)

Helgen

Åhhhh! Klantigt av mig! Vi hade ingen FE imorse, så jag trodde jag började min första lektion 15.20 så jag la mig och sov igen. Skönt tänkte jag! Men så var inte fallet. Haha. Den första börjar klockan 14.00, och då kommer jag komma försent som fasen eftersom att bussen kommer fram typ 14.40 eller någonting och jag missade just den enda buss som går innan 13.35 bussen.. Jag vågar nog inte åka, haha! Komma försent till en lektion med massa nya människor. Bra första intryck. Då kör jag nog på att jag var sjuk istället. Men hade jag åkte nu så hade jag haft hål i typ 4 timmar!!! Inte värt det!

Jaaa, min helg har varit jätte mysig. Jag har varit med Emil och vi har ja.. Myst ;) Men jag har varit jätte trött! I lördags somnade jag klockan halv 10!! Och så vaknade vi typ klockan 2, på dagen! Vi blev lite förvånade båda två kan man ju säga.. Jaja.. Det är i alla fall hur skönt som helst att vara hemma med älsklingen igen :)

Åhhh, vad jag saknar att vara sommarklädd!!! Det är ju så kallt och regningt här hemma!


Hemma igen :)

Halloj! Nu är jag hemma igen, tr det eller ej men det är rätt skönt! Kreta var hur bra som helst, som vanligt! Dövarmt, men det är väl så det ska vara? ;) Jaja, här kommer lite bilder, kan skriva lite under dem så vet ni vad jag gjort :D


Jag första dagen, påklädd för att handla.. Man var typ tvungen att gå över en stor väg för att komma fram, och ni vet ju hur de kör där! Tog ett tag innan jag kom över.. 

Hotel Nontas! Fint!

Mimmi i poolen! Underbart!

Jag första kvällen vi gick ut och åt :) Då åt vi på "hörnan". Det var så kul, de kände igen oss på en gång så det blev en massa kramar och allt! Super kul! Äntligen någon att dricka raki med tänkte de väl ;) Haha!

Mimmi och mamma

Godnatt för dag 1.. Trött var jag!

Dag2

Gooodmorgon!

Trodde aldrig jag skulle ta på mig en kepa alltså! Inte bland folk! Men här är beviset. Mimmi lånade ut den till mig.. Kommer snart en ny överaskning!


Kväll nr 2, mysig kväll.. Enda dagen på den här veckan som ja gverkligen åt någonting. Vet inte vad det var med mig. Har inte varit sugen på mat på en hel vecka. Så nu är jag svinhungrig!

Typ dag 3 och kanske 4.. har börjat blanda ihop bilderna, inte bra!

OCH HÄR KOMMER ÖVERASKNINGEN!!


Jag har köpt mig en egen truckerkeps!;) Haha! Trodde aldrig det skulle hända. Och vet ni, jag gillar den verkligen!

Söta mimmi!

Jag är på g! Haha.. På hörnan igen :)

Nä.. vet ni vad.. Nu minns jag inte alls vilken ordning bilderna kommer, så nu lägger jag bara upp :)


Raki.. Huu! Smakar för jäkligt! Men i bra sällskap så ;)

Mamma :)

Jag och mimmi delade på glass :D


Köpte den här på Bershka (?), typ sverigen Gina :) Hade den sista kvällen, hehe.. Då åt vi på hörnan, blev bortgift och allt ;)


Och innan kvällen är slut så är jag såklart där med sugröret ;) Rakt ner i rakikannan ;)

Lägger kanske upp någon mer bild sen, det tog ju en sån jäkla tid!

Men nu ska jag duscha, packa upp, städa mitt rum och sen ska jag vara med min älskling! Guud, såjag har längtat!


RSS 2.0