Kreta

Snart åker vi till flygplatsen för att åka till Kreta, Underbart! :)

Kommer sakna min älskling!!!!




En snabbis

Hallå! Ursäkta dålig uppdatering men sånt händer ju ibland :) Vi var ju i Emils stuga i helgen och hade det super mysigt!! Hela fredagen och lördagen var vi där, tills på kvällen då vi åkte till Idafors och var med Leo och Dessi! Jag hade verkligen jätte kul! :) Sen så började skolan igår ju, åkte dit med Emil.. Det var himla kul att träffa hannah och jannie igen! Sen så fick vi schemat som ändå var rätt bra och en massa annat! Och vill ni veta en till grej?? Igår firade vi även 3 månader! :D Och vi hämtade även ut våra ringar, känns så himla bra att ha den på, hur fint som helst :D
Nu ska jag gå och packa inför kretaresen som blir på Torsdag! Det kommer bli så skönt men jag kommer sakna min Emil! Puss på dig!!

Hej såhär ser jag ut när jag ska ut i skogen över en helg

Hehe.. Har haft lite att göra, eller nej, det var en lögn. Jag har haft grymt mycket att göra men ändå så har jag hunnit med att ta lite kort, dels på min dösnygga stugoutfit också på mitt hår tänkte jag.. Som jag sa. :) Jag har gjort rätt mycket, jag har varit ute och sprungit, bakat pajer, städat, fixat mig själv och ska börja packa i ordning snart :) Jag är för bra!






Vilse!

Hallå! :) Åh, det är fint väder idag och dessutom rätt så skönt! Det har varit flera dagar då det varit sol och jag har blivit jätte jätte glad och gått ut för att inse att det ändå är kallt som satan. Men idag, idag är det skönt. Därför ska jag ut och springa idag, sen när jag ätit frukost! Sen när jag kommer in igen så ska jag såklart duscha, fixa mig och sen packa lite och baka en paj till mig och emil (och en till mamma och micke), sen så ska jag och Emil åka till hans stuga och vara där hela helgen, det ska bli såå mysigt!! Jag har längtat i evigheter känns det som!

Haha, just det.. Jag skrev ju förut någon gång att jag skulle ut och gå, kan ni gissa hur det gick? Jo, visst, jag gick ut, det gjorde jag. Jag gick, och jag gick och gick lite till, tills jag insåg att jag inte hade någn som helst aning om var jag var :S Jaha, då gick jag lite till och blev ännu mer borttappad, jag irrade omkring i kanske 45 minuter?? Tills jag ringde Emil, Haha!!
- Hej, vet du var vetegatan ligger?
-Nej, varför skulle jag veta det?
- Jag är där och jag vet inte var jag är!

Vet ni, att det är rätt kul nu efteråt, men då var det faktiskt rätt hemskt. Jag frös, var hungrig, hade ont i huvudet och skämdes för att ha gått vilse i älvsbyn. Tillslut började jag följa efter ett par som var ute och gick, men då kände jag mig rätt läskig så jag slutade efter ett tag. Men tillslut så såg jag emils cykel och då visste jag var jag var :D




Ha en bra dag hörni! Och Emil, du är så söt :)

blablabla

Nu ska jag ut på en morgonpromenad. Jag tänkte springa typ, men min hals krånglar och då är det väl inte så jäkla bra att springa skulle jag tro. Det får bli en annan dag :)

Jaaa, just det! Mitt hår, det blev jätte snyggt! HappyHappyHappy!! kan ta en bild sen och lägga in sen, men den här färgen blev det typ;



Fast nu har jag mycket längre hår, gissa hur? ;)

Bara

Öh, hallå.. Nu blir det ändring, text men inga bilder. Snacka om att jag är less.. Har mammas dator nu, och den är ju inte heller riktigt 100 utan stänger gärna av sig lite då och då.. Suck. Men i alla fall, helgen, den spenderades med Emil som vanligt. Vi mös och hade oss och på lördagen var på fest hos hans bror. Jag hade himla kul, även om det blev ett smärre missöde, HAHA!
Sen på söndagen var vi rätt slöa och jag mådde väl inte så jätte bra, men jag tog mig ändå igenom dagen. Igår så städade vi hemma och sen hade vi myskväll allihopa :)

Idag ska Anna-Maria fixa mitt hår, vi ska göra det mörkare. Hmm.. Lite nervös. När jag har köpt mörkbrun hårfärg har det blivit svart, och det har varit jätte snyggt, bara att det blekts på en gång. Så den här gången har jag köpt svart hårfärg och hoppas på att det inte blir för mörkt. Men jag tänkte såhär, vi åker ju till kreta snart och blir det FÖR mörkt så lär det ju blekas där, eller hur? :D

Nu ska jag äta min frukost, ha en bra dag! :D

En snabbis

Halloj! Nu är jag hemma i lilla Älvsbyn igen och ja, här är allt väl sig likt.. Precis som vanligt. Jag kom hem igår på eftermiddagen och mamma kom och hemtade mig. Vi åt middag och myste på lite och sen så for jag och var med Emil! Åh vad jag saknat honom, sötnos!

Idag har vi varit till luleå, jag skulle till tandläkaren och sen så gick vi bara på stan och myste och shoppade :) Kan visa sen vad jag köpt!








som sagt...

Går ju inte att skriva ifrån min dator, så det blir bilder :)

Lycklig för att jag en dag fick ha på mig normala kläder ;)


säga vad man vill om mcdonalds, men deras glass är underbar!


Janne får igen för alla fula bilder han tagit på mig :>


Ännu mer glass :)

Syskon :)


Vera är med och svetsar :)


Och jag.. ja vad gör jag?



Dagen i bilder




















kan ju alltid försöka se snygg ut i skyddsglasögon ;)



hos pappa

Hej. Är hos pappa nu och har just kommit in från att ha mekat med bilen. Det går typ inte att skriva med min dator så jag lägger in lite bilder istället :)






Ledig!!

Te med honung, 10-pack näsdukar, doftljus, en bra bok och en dator, kan det bli bättre? Ja, såklart gentligen. Hade ju varit trevligt att vara helt frisk och om min dator hade fungerat som den ska. Men man får se till det  man har, eller hur? Eller okej, jag är helt klart på bättringsvägen, kör bara en sista hårdkur innan jag åker till pappa ikväll! Det ska bli jätte kul! Jag jobbade förresten min sista dag igår, guuud så skönt att få vara ledig! Om man nu räknar att ligga under en bil och mecka som att vara ledig ;) Hm, det var både skönt och lite tråkigt att sluta, men vi ska sjunga en gång till tillsammans i höst, så det ska bli jätte kul!

Jag vet, himla dålig uppdatering på sistone, beror på att jag jobbat rätt mycket och när jag inte har jobbat så har jag varit med Emil eftersom att jag ska åka till pappa och vara där ett tag. Och Emil var så himla söt igår, han hade köpt jordgubbar, cider, bakat kladdkaka och gjort jätte mysigt för våran sista myskväll, jag blev så glad!! Vi hade så mysigt och sen började Emil läsa för mig (Ja, det är någonting vi gör, himla mysigt!!) Och då bara small jag av, typ somnade så fort han börjat, guud så trevligt sällskap jag är... Har rätt dåligt samvete, men jag får väl återgällda det någon gång :)

Nu ska jag packa färdigt och duscha och ha mig, sen ska jag träffa Emil en sista gång när han slutat jobba! Kommer sakna dig älskling!!


Saknar mina söta syskon så himla mycket, ska bli så kul att träffa dem igen!! <3

RSS 2.0