Tv-kväll :)

Vet ni att det är både Miss secret agent och Miss secret agent 2 ikväll på 3:an? Den första är snart slut, men sen direkt efter så börjar den andra :) Då vet ni vad jag gör ikväll :) Ush, jag tror jag börjar bli sjuk, känner mig helt matt och har ont i hela kroppen. Jag hatar att vara sjuk, det är så tråkigt.. Imorgon ska jag bara ta det lugnt, jag har såklart lite plugg som ska göras, men sen så är det inte så mycket mer. Den här helgen känns hur lång som helst, vet inte varför..

Vet ni jag är så less på folk som pratar om allt och alla utan att egentligen veta någonting om den personen. Visst, alla pratar skit, jag med. Jag pratar nog till och med väldigt mycket skit. Men man kan bara inte gå omkring och säga saker som inte är sanna, för det skadar andra. Ska man säga någonting så ska man ju också kunna stå för det, eller hur? Att lita på rykten och själv föra dem vidare, det är bara dumt och gör ingenting bättre. Så , är det inte bättre att om man hör något om en person att tänka efter lite grann. Är det här sant? Skulle den här personen verkligen göra så? Är det trovärdigt? Är personen som berättar det här en seriös person? Jag tror att en sån enkel grej skulle lösa många problem innan de ens startat..


Kväll..

Jaahapp, nu är jag ensam hemma och har det faktiskt jätte mysigt. Jag ska äta pannkaka till middag och sen ska jag äta glass med sirap :) Det är såå mumsigt!! Och såklart se en massa tv, kanske någon bra film? Något förslag? Har just haft ett hysteriskt utbrott och insett att jag strulat till det rejält för mig själv. Inte sååå ovanligt kanske? Nej, men det här är någonting annorlunda. Men tyvärr så finns det inte mycket att göra åt saken nu tror jag.. Försöka se förbi den och bara gå vidare.
Det var en som sa till mig för ett tag sen att man aldrig kan lita på någon. Det tror jag är fel, jag litar på många, och jag vet att de aldrig skulle göra någonting för att göra mig illa. Däremot så ska man kanske fundera på om hur bra man känner en person, om man känner den alls? Det var ett misstag jag gjorde, jag var bara naiv och trodde att alla är som de visar på utsidan, eller hur man nu ska säga. Men men, så är det visst inte alltid. Men om man ska se det positivt så har jag lärt mig rätt mycket av allt det här...

 

Some deep shit :P

Igår sov jag ju som sagt i Luleå, det var kul :) Efter skolan gick jag på stan och hittade mig massor med fina grejer. Sen åkte jag hem till Ibrahim och Enesa där jag åt middag och pratade lite med dem, tills det var dags att börja göra sig iordning och sen halv nio åkte jag in till stan. Efter ett rätt spontant möte, så skulle jag möta upp med en annan kompis. Men det tog sån jäkla tid, så jag satt kvar på Max själv, jätte kul :P Men då kom en från min klass och pratade med mig, kul! För vi brukar inte prata så mycket, men jag har börjat inse nu att många människor inte alls är som man trott de varit. Vissa på ett positivt sätt och andra inte. Tillslut så kom kompis numer 2 . Vi hade kul, men som sagt det var rätt så jäkla kallt så vi visste inte vad vi skulle göra. Och ungefär här så gick vissa saker lite snett.. Men, det löser sig nog, som Britta sa då jag ringde henne mitt i natten och inte visste om jag bara skulle skratta eller gråta åt den enormt komiska och pinsamma situationen som jag skapat åt mig själv..





Det blev en fin tröja, ett linne, leggings och ett halsband och ett armband.. :)

Godmorgon:)

Jaahapp hörni, jag har försovit mig.. Hehe.. Rätt skönt faktiskt, för vi hade dans och sen ett jätte långt hål till 11.50. Så jag behöver inte åka förens 9.30 :) Då hinner jag ju packa och allt som jag inte gjorde igår, men borde ha gjort! Ah, min syster är så gullig, hon har börjat säga "Älskar dig" så fort hon går någon stans, som nu när hon gick till skolan, sötnos! Det gör dagen ännu lite bättre :)
Nu håller jag på att fixa mig, skönt att kunna ta lite mer tid på sig med allt så att det blir lite bättre än vanligt. Det är en speciell dag idag ;)

Jag i min PJ :D



Och en flumm bild, som vanligt. Faktum är att de flesta bilder på mig ser ut såhär.. Tyvärr..


Ha en braa dag ! Det ska i alla fall jag ha ;)

"There is a woman inside of all of us
who never quite seem to get enough
Tryi'n to play by the rules is tuff
Cause sooner or later it´s going to be ruff"


 

Nattinatti :)

Imorgon ska jag sova över i luleå :) Det ska bli roligt. Ska kanske hitta på någonting på kvällen, men jag vet inte än. Om inte annat så är det så mysigt att vara hos dem jag ska sova hos. De är mammas kompisar, och de är så snälla och mysiga och lagar jätte god mat :) Sen så ska jag faktiskt ta och gå på stan på lördag, själv? Jo, faktiskt. Men jag tycker det ska bli roligt. Sen så kanske jag hittar någon jag känner, vem vet? :)
Jaja, men nu ska jag sova! Godnatt på er allihopa!



Torsdag:)

Torsdag, jobbigaste dagen, men den var ändå heelt okej :) Jag hade Italienska, Ekonomi, Matte, Svenska och Information och Layout. Jag börjar sakta men säkert lära mig excell. Det jobbiga är väl att vänta på bussen en timma efter skolan, i-lands problem?? Jo.. Men jag fick i alla fall sällskap av en kompis. Det var rätt skönt så slapp jag vara själv. Vi satt bara i uppehållsrummet och pratade och såg på tv. Det finns ju för helsike en tv där.. Har då inte tänkt på det förut!
Imorgon är det ska stan göras, kanske att jag sover över i Luleå och är där en stund på Lördag också? Vem vet... :)
Ikväll ska vi äta Pannkaka! Jejjejejejejejejejejejejjejejejeejjjj!! :D

Jag i rakt hår.. Hmm.. Jag vet inte vad som är finast liksom, rakt eller lockigt?

Med eller utan? :)

"Good things come for boys' who waits"

Hellu igen :) Här är jag idag :) Har haft skärp till skjortan, men jag vet inte riktigt vad som är snyggast. Med eller utan? Vad tycker ni? "Skärpbilder" finns längre ner :)





Hårvisning

HejHej :) Åh, vad trött jag är idag, men ändå glad! Hihi ! Vi har bara haft tre lektioner idag, men på Italienskan fick vi gå på Frisörernas hårvisning, den var rätt bra tycker jag. Men modellerna såg verkligen inte engagerade ut, typ Ta mig härifrån!!! Men men, de hade ju fint hår!
Idag har vi börjat bokföra med Moms, rätt tjorvigt tycker jag. Jag visade en kompis som ska börja med ekonomin nästa år och jag tror att han blev lite jaa. jag vet inte.. uppskrämd av det jag visade honom, stackarn!

Igår träffade jag på Christoffer på Konsum, åhhhhhh! Vad det var längesen! Skitkul att ses igen :D:D

Idag kanske Britta kommer förbi, min kompajon, min vän, min partner in crime.. Ja Britta hon är ju nästan allt :)

Usch, jag drömde en så fruktansvärt hemsk dröm inatt.. Det var så hemskt, för jag visste inte om det var sant eller inte när jag vaknade. Jag var helt nere heeela morgonen. Jag drömde att en jätte nära vän dog, eller försvann. Ingen kunde hitta henne eller få tag på henne och när vi ringde henne så brusade det bara. Den var jätte jätte verklige frånsett några småsaker som typ hur det ser ut hemma hos mig. Nej, usch, det var så himla hemskt! Jag bara grät och grät imorse! Ni vet innan man fattar att man faktiskt bara drömt?



Britta och Anna-Sara







Som vi härjat i våra dar alltså. Vad har vi inte gjort? Fastnat med huvan i en gren och hängt kvar ett tag och sett rätt förvånad ut (jag), haft en resturang på min baksida, klippt grästuvor hos britta och låtsades vara frisörer, åkt ner för vråålbranten, uppträtt för kvarteret till Spice Girls.. Jaaa, U name it... Men kul har det varit och vi kommer nog snart med nya upptåg ;)

Myspys :)

Nu är jag och min syster ensamma hemma, och vi har det så mysigt här framför datorn :) Vi ska snart gå och sjunga lite singstar och sen blir det Top Model! Vilken kväll! ;) Nu sitter vi dock och kollar på videos från Youtube, typ den här här nere. Jag tycker dock att orginalet är bättre. Men den här var också bra!


Tisdag

Hejsaaan :) Idag har jag haft prov, det kändes helt okej :) Wihuu! Vi har haft en jätte lugn och skön dag i dag, så jag, Hannah och Jannie sprang upp för alla trappor ända upp till våning 8? Det går bara till våning 7, men det fanns några trappor till. Sen sprang vi hela vägen ner igen, samtidigt som vi höll på att skratta sönder oss! Tydligen så hade vi hörts rätt så mycket! Som vanligt alltså? Sen efter vårat träningspass så hade vi Svenska och våran lärare läste högt för oss, hihi, det kändes precis som i lågstadiet. Det var jätte mysigt!!






Myspys på svenskan :)

Utomlands!

Jejejejejejejj! Vi kanske åker utomlands i sommar igen! Guuud, så himla kul! Jag hoppas verkligen det blir så! Vi hade ju så himla roligt förra sommaren, då åkte jag, mamma och min syster till Kreta! Det var underbart!






Today..

Tjingeling! Nu är jag hemma och har just ätit, uh, måndagar är fööör långa! Plus att jag måste plugga ikväll! Jag är verkligen inte alls sugen på det. Jag vill krypa ner i soffan och se på Disney Chanel med min syster och äta glass med sirap och nygjorda chokoladbollar. Min syster bakade dem till mig idag, jag blev så himla glad när jag kom hem!! Jag tänkte göra pluggandet lättare genom att mysa till det med lite chokoladbollar och faktiskt en kopp kaffe. Jag har dock lyckats äta upp bollarna redan, utan att ens ha tittat på glosorna, gramatiken och allt annat.. Jag fick faktiskt rätt ont i magen.. Inte rätt dag för att plugga. Synd då provet är i morgon. Det spelar som ingen roll hur mycket jag än försöker plugga sånna här dagar. Det fastnar fasen inte ändå!

Idag har jag haft en himla rolig dag i alla fall :) Haha! Skönt efter en tråkig helg att bara komma till skolan och skratta tills man får så ont i magen att du inte kan stå! Jag har också haft Information och Layout, alltså jobbat med excel, och det gick riktigt bra ju! :)

Det har inte blivit några bilder på ett tag, kan det bero på att jag sett ut som en utomjording en hel helg kanske? Jo, det gör det. Men snart så kommer det :)

Almost lover

Här är en låt som spelas ständigt hos mig just nu! :)




Nu har jag och Britta lagat mat, det blev jätte jätte gott! Mumsis!! :D Imorgon är det skola, wiihuu! Jag ser fram emot det ! :D Jag funderar på att skriva typ en bok eller någonting, haha. Kul va? Jag har faktiskt redan börjat, eller nästan. Jag sitter ändå alltid hemma och skriver ner allt jag gjort, känner tänker så att det blir som små noveller. Det gör jag mest för att "ventilera" lite. Haha, men nu när jag läste igenom allt detta så var det rätt bra. Jaja, någonting att fundera på i alla fall. Jag tycker ändå att det är så himla roligt att skriva, men jag känner att jag inte kan skriva allt jag känner och tänker på en blogg, det fungerar bara inte så för mig. Det är lätt att någon blir ledsen eller missförstår. Men om jag någon gång blir rik på denna oskrivna bok så lovar jag att ni trogna läsare ska få den helt gratis ;D

Britta - mäh, varför är min status inte vid datorn. heeel konstigt, jag sitter ju här.

pluggpluggplugg

Nu sitter jag och pluggar, det går väl inte så himla bra. Det tråkigaste som finns är ju att plugga glosor! Speciellt när de är så jäkla onödiga. taloned - försedd med rovfågelsklor? Ah, less man blir alltså! Men vad ska man göra?

Idag har jag hört ifrån en av mina älsta och bästa kompisar! Vi hörs inte av så ofta, vilket är synd, för jag blir alltid så glad av att prata med henne. Varför vi inte gör det, det vet jag faktiskt inte. Kanske för att jag inte är den bästa kompisen som kommer ihåg att ringa? Men bara för att jag inte kommer ihåg att ringa så betyder det inte att jag inte tänker och bryr mig om en person. Faktsikt så harjag tänkt på dig väldigt väldigt mycket.. :)

Idag ska jag göra schnitzel (ingen aning om stavningen) till middag! Gott va? Jag och min syster övertalade mamma och micke om att vi skulle äta det. De ville liksom äta fisk eller pasta?? Eh? NejNej, nu tar jag över det här och gör en god middag istället :)

Godmorgon!

Nu sitter jag och Mimmi och ser på Camp Rock, den är så mysig! Hihi!
Det blev rätt sent igår, haha, lite för sent. Men jag hade så roligt så :) Det är alltid kul med oväntat sällskap eller vad man nu ska kalla det... Idag ska jag bara ta det lugnt, jag ska plugga lite engelska, men jag ska göra det mysigt med glass och sirap;) Det blir så mycket roligare att plugg då! Sen idag kanske Britta kommer förbi en sväng, men det blir efter hennes fotbollsträning :)
Vet ni? Jag ser faktiskt fram emot skolan imorgon! Haha, det är rätt ovanligt! Men jag längtar faktiskt!



This is me, this is real. I´m exactly were I´m supposed to be now
Now I've found who I´m there is no way to hold it in.

Nu ska jag hoppa in i duschen! Hörs sen!

Glass :D

Glass :D Som jag längtat efter detta alltså! Jag älskar glass! Det godaste som finns är glass med Sirap på, helt enkelt fab!! Men chokoladsås funkar det också! :) Idag blev det faktiskt både och, hehe, ja jag är en gottegris ;) I know! Guud, jag är helt fast i min bok :) Eller egentligen är det mammas, jag  köpte den åt henne i Julklapp, men nu är den min! Hehe :)



Misstake; You can´t have your cake and eat it ..

Hemma spa :)

Idag har jag haft en jätte mysig dag. Jag har pluggat lite, sen så har jag bara tagit det lugnt och haft lite hemma-spa :) Det var super skönt. Så nu har jag jätte fina naglar och skrubbad och insmord hud. Jag ska nog börja ha sånna här dagar lite oftare.. Nu är min syster och Micke och köper glass! Jejejejejejj!! Jag har längtat efter glass heela dagen! Glass med chokoladsås! Mums! Nu sitter jag och lyssnar på Beyonce´s senaste album för typ 1000:e gången och det är fortfarande lika bra :)


hihi, och jag har en hemlis.. undrar om det går vägen det hära ;)

Lördag :)

Skönt med två dagar då jag inte behöver göra någonting alls :) Ja, lite plugg måste jag göra, Engelskaprov på Tisdag. Jag ska nog ut en sväng också. Bara ut och gå lite, det är rätt skönt :) Ihelgen är alla hemma hos oss, alltså jag, mamma, min syster och Micke, det är rätt ovanligt att vi är alla. Det brukar alltid vara någon som är borta.. Uhh.. Jag har bara legat i sängen och dragit mig idag, det har varit såå skönt så! Jag läser en jäätte bra bok, Läppstifts djungel, den är av hon som skrivit SATC. Den har ju börjat på tv nu, som serie, jag har inte sett den, men den varkar bra! Verkligen min sorts bok!!



Älskar förresten SATC, funderar på att köpa en box med massor av avsnitt :) Love! Det är perfekt till varm chokolad och varma mackor! Guud så sugen jag blev!!


Going craazy

Jag tror jag håller på att få ett jäkla psykbryt just nu! Ahh, jag blir så arg och så ledsen! Man kan visst bara vräka ur sig vilka saker som helst, det är helt okej. Kul.. För jag sitter alltid här och funderar på vad jag ska skriva. Vad är bra och vad är dåligt? Kan du ta illa upp? Kan jag sätta in bitar av den här låttexten utan att du ska tro att den är riktad till dig? Men guuud, som jag hållt på liksom. Men va fasen, vem bryr sig? Det kretsar inte kring dig längre.. Jag är ju jag, inget annat. Jag måste få skriva vad jag tycker, tänker och känner utan att du ens ska behöva bry dig. Är det för jobbig? Läs inte bloggen då!

Crazy? ;) Det är jag det! ;D



Beyonce - Diva

" Stop the track, let me state facts
I told you give me a minute and I'll be right back
Fifty million round the world
And they said that I couldn't get it

I done got so sick and filthy with Benji's, I can't spend
How you gone be talkin' shit?
You act like I just got up in it
Been the number one diva in this game for a minute

I know you read the paper
The one that they call a queen
Every radio round the world know me
'Cause that's where I be
"

Disappear..

Jaha, ännu en fredagkväll utan planer, hur kul kan man ha egentligen? Jag är rätt less, men jag känner mig ändå inte på humör för att hitta på någonting. Man kan väl säga att jag är rätt nere, igen.. Det funkar bra i skolan och när jag gör saker men sen så ja.. Det är alltid någonting. Aldrig kan det bara vara okej. Jag vill bara kunna ja, göra det jag vill, det jag känner för, men nej. Alltid ska det vara något fel med det. Jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till. Vem jag ska prata med liksom.


"If I begged and if I cried
Would it change the sky tonight
Would it give me some light
Should I wait for you to call?
Is there any hope at all
Are you drifting by?"

Jaahaapp.. men ändå känner jag liksom what to do? Finns inte mycket jag kan, eller vill göra åt allt detta. Jag vill bara låta det  typ glida förbi. :)

Fredag

Äntligen helg! Det ska bli så skönt och jag har stora planer på att vända på dygnet! Hehe. Idag har jag varit i skolan, det har varit kul, men vi har ju så låånga hål.. Mindre kul. Men på första hålet gick vi på stan och sen på det andra så satt vi uppe på sjuan, de hade super mysiga soffor där! Att vi aldrig har varit där förut liksom.. Jag hade ju balett idag, och fasen, vad det tar på rumpan och armarna.. Det kan man ju inte tro alltså! Men det gör det i alla fall.. Jag har träningsverk. Sen så hade vi ju idrott idag också, det var hur kul som helst!! Vi spelade volleyboll och vi tjejer bestämde oss för att vi inte ville spela med killarna, utan bara ha kul. Killar är ju så jäkla tråkiga att vara med, de fattar ju inte det roliga i vissa saker.. Hur som helst så fick vi det och vi hade jätte kul :D

Såhär såg jag ut när jag skulle ha balett.. Leggings och tröja.. Det kändes lite konstig med leggings tycker jag, men men.. Det funkade.. De vill att man ska ha det så att de kan se så att man inte gör fel, för då kan man göra illa sig :)

Godnatt :)

Nu ska jag sova, det är väldigt lätt att sova när man tränat också, det är bra :) Imorgon är det skola och sen ska jag till Boden och äta middag med Mamma, Micke och min systeryster, det ska bli mysigt!!

jag har jätte mycket håltimmar imorgon :( Först en mellan halv tio och tolv och sen en mellan typ ett och två.. Den sista är ju inte så lång, men det blir så tjatit efter det där jätte långa hålet.. Jaja, men då kan det göras plugg!!

Och Janne, jag tror du pratar om dig själv nu ;)

Träning :)

Nu har jag varit på min första träning på Korpen, det var jätte roligt, jag gick på arobic den här gången! Jag är så där härligt trött efter träningen, det var en lagom start. Men jag tror jag kanske satsar på en lite hårdare träning nästa gång :)
Imorgon är det fredag, balett och idrott, jejejejejejj :D och sen är det helg och jag har inga planer alls :( Men jag hittar nog på någonting, det är nästan alltid roligare när det bara blir spontant.. Men jag funderar på att åka in till Luleå på Lördag i alla fall :)



Mina muskler efter träningen :P

Min vecka..

Jaaaha, internet har inte fungerat på ett tag, som ni kanske märkt?? Men men, nu är jag här igen.. Idag ska jag på ett arobic-pass, kul va? Jag ska äntligen börja träna lite mer.. :)
Jaha, veckan har bara varit en vanlig skolvecka, rätt tråkigt faktsikt, men det funkar. Jag kommer inte ihåg riktigt vad jag gjort faktiskt :) Haha..
Jag har haft prov i Företagsekonomi :) Det gick super bra, typ alla rätt :D Åh, jag skriver nog mer sen, jag kan inte riktigt koncentrera mig, som vanligt ;)








Godnatt:)

Ikväll har jag, mamma och Mimmi sett på Mamma Mia för typ 10:e gången, den är fortfarande lika bra!! :D Imorgon är det skola igen, uschusch, vad jag inte är sugen på det alltså. Men vi har dans sista timmen och då ska vi jobba på våran egen dans, det ska bli kul. Hoppas bara det vi tänkt verkligen fungerar!!

"Now that it's over
Stop calling me
Come pick up your clothes
Ain't no need to front like you're still with me
All your homies know
Even your very best friend
Tried to warn me on the low
It took me some time
But now i am strong"

Just nu är jag bara glad hela tiden känns det som.. Även om jag är ledsen så känner jag mig ändå lite glad, jag vet inte varför faktiskt, men det är riktigt skönt att känna så i alla fall.. Jag känner mig nöjd med hur jag har hanterat den här situaionen som jag satt mig själv i och jag börjar också känna mig mer och mer som mig själv för varje dag.. Visst är jag fortfarande ledsen över allt det här, det är aldrig lätt att lämna någon man älskar, men ibland måste man göra det för att få hitta sig själv och lösa sina egna problem. Men jag hade inte gjort det såhär bra utan mina vänner, speciellt Britta som är här för mig jämt!! Och även andra personer som jag inte alls trodde skulle höra av sig, det gjorde mig verkligen lycklig! Verkligen!! Så, tack så mycket allihop som varit här för mig!


Crowned

Nu sitter jag och pluggar, det går inte så himla bra, för jag hittar inte några jätte jätte viktiga papper. Som vanligt alltså.. Suck.. Men jag har i alla fall gjort det lite mysigt och satt mig framför tv:n och har på Crowned. Har ni sett Crowned? Ja, gud, vad ska man säga? Det är väl som alla andra sådana där program, man tycker verkligen inte om dem, men man måste se det ändå.. Jag tror det är intrigerna som lockar en lite:) De kan verkligen vara elaka de där mammorna och döttrarna. Jag tycker att alla sånna här program framställer tjejer som såå himla elaka. Lite synd, alla tjejer är ju inte så där.. Tycker faktiskt att killar pratar lika mycket skit, om inte mer .. Nu ska jag fortsätta med ekonomin. :)


Mössan! :D

Jag har ju köpt en ny mössa, den är jättejättejätte fin! I love it! :D Den finns på Indiska.. Fast, mamma tycker inte den var så fin, hon förstår inte att man kan ha en mössa för att vara fin. Den ska typ bara vara praktisk tror jag att hon tycker.. Min är kanske inte så praktisk, men fin det är den! Jag är inte så fin i mössa, jag ser så svampig ut typ, alltså i vanliga, praktiska mössor, typ sånna tär med ett tryck på som typ "börjes bilshop" eller något. Så jag blev så himla glad när jag blev fin i den här mössan! Jejejejejejej:D Haha, vilket svammel..


Nya hårfärgen

Här är jag i min nya möka hårfärg :) Ganska fint blev det ändå:)

Det här var dock en av de få bra bilder jag fick på mig..



Resten såg ut såhär..


Eller såhär..


Hehe.. Idag är det plugg som gäller! Ekonomi, huvva ligeeen. inge roligt alls.. Men jag ska nog gå ut en prommis också, det är så skönt att bara gå ibland. Och imorgon är det skola igen, roligt va? Vi ska börja med en ny kurs, Administration, hehe.. Jätte kul! Ahh! Det gör mig på dåligt humör...

Kväll med min Britta :D

Ikväll är det en Brittakväll!! Wihuu! Vi har lan hemma hos mig:) Jag har tonat håret, det skulle bli mörkbrunt, men det blev ganska svart. Men Britta säger att det var fint, och det var rätt fint, faktiskt :) Och jag har testat min nya super jäkla dyra foundation, asbra var den! Men det kanske den ska vara för 300:-? Hehe:)
Guud, vad jag är träffa folk sugen ikväll..



Foooolk!!! Matkön när jag var i Frankrike!


What a night!

Vilken natt alltså!! Jag såg ju på Let´s dance igårkväll, och skulle bara vila lite medan det var nyheter, men såklart somnade jag och vaknade efter tolv någon gång. Tror ni jag kunde somna om? Haha, det var ju kört, så jag läste, läste tidningar på internet och jaa.. Allt möjligt. När jag tillslut somnat vid klockan två eller något, tror ni inte att telefonen ringde då? Ahh!! Haha, jag kunde ju inte ens fundera på att somna om efter det, så jag har varit upp till klockan halv sex och spelat typ sänka skepp, fast det heter någonting annat, men det var kul i alla fall:P Kul med sällskap! Sen när jag väl sovit har jag drömt så himla verkliga drömmar att jag har haft svårt att veta vad som hänt och inte hänt just nu, sjukt? Sen vaknade jag klockan tio och då kom min mamma hem och nu har vi varit ute på en jätte lång Power-Walk och ska snart tona håret :)
Ikväll kommer Britta! :D Jejjejejejeej!

Sjukling : (

Jag sov inte i luleå i natt, jag känner mig inte så frisk idag:( Så nu är jag själv hemma och ser på tv och har allmänt tråkigt.. Vad ska jag göra ikväll då?? Ingen aning alls ju.. Booring! Men jag hann i alla fall gå på stan idag efter skolan och köpte en hårtoning som jag tänkte att Britta kanske ville hjälpa mig med imorgon?;) En foundation från Biotherm, en fin ny mössa och ett svart linne.. Hihi, kul med shopping!!

Min dag idag:)

Först kom jag till skolan och skulle ha dans, Balett var det idag.. Jag var tvungen att ta på mig hur mycket kläder som helst i morse -25  grader!! Tror ni jag frös eller??


I omklädningsrummet.. Hehe, jag var själv så jag kunde bre ut mig :)


Min nya foundation:)


och tillslut min middag:) Grönsakssoppa!!


Men baletten var rätt kul ändå. Man sträckte i alla fall väldigt mycket på sig.. Nu ska jag fortsätta att äta :)

Nattinatti

Nej, jag har bara fula kläder.. Suck.. Jag har inget att ta på mig.. Nu har jag i alla fall packat inför imorgon, jag ska ju sova över i luleå :) Det ska bli kul! Dock har jag Ekonomiprov nu i veckan så jag måste plugga i helgen! Jag blir så less bara! Men nu ska jag ta och sova så att jag orkar mig upp imorgon! Balett direkt på morgonen, undrar hur det går? Håll tummarna!
Nattinatti! Sov så gott!

Klädkris!!

Nu har jag en klädkris!! Vet inte vad jag ska ha på mig i morgon, eller någon annan dag heller! Ingenting är fint! Gaaahh! Nu ligger det kläder i hela mitt rum, tänkte att jag skulle få en bättre översikt, men nej.. Jag insåg bara hur mycket kläder som jag har som jag inte vill ha.. Uschuschusch! What to do??

Myspys

Ohh, vi fick sluta tidigt idag, det var himla skönt! Och inget plugg tills imorgon! Faboulos! Så jag kom nyss hem och har redan nuärjaghemmaochmyser-kläderna på mig, underbart! Jag älskar mjukbyxor, men det känns ju inte så häftigt att gå omkring med det varje dag på skolan... Hehe, men när jag kommer hem så åker de på ganska fort;) Jag hade ju mitt Italienska-prov idag, jag tror det gick ganska bra, men jag vet inte. Men det var så skönt att få göra bort det!! Sen hade vi ekonomi och börjde med olika konton och allt, jobbigt!!
Jahaa, här tänkte jag visa min fina kofta, men det blev mer en bild på några tandborstar såg jag nu;) Men visst är koftan rätt söt?;)



Nu ska jag packa lite för imorgon för jag ska sova i Luleå då, sen ska jag bara mysa:)

Italienska

Italienska prov i morgon! Huvva!! Jag kan inte alls det jag måste kunna till imorgon! Usch, vad stressigt det blev nu, det var inte så roligt.. Det har varit en så himla seg dag idag. Först Engelska, sen Ekonomi, hål och sen Italienska.. Engelskan är bara jobbig just nu, vi har snart prov i det och jätte mycket glosor till provet, och ja, jag vet att det är viktigt med glosor, men nu har vi fått ännu mer till nästa vecka. Även om jag verkligen vill lär mig dem så har jag inte den tiden just nu, det är så mycket annat skoljobb som kommer före. Viktigare saker än läxförhör.. Ojoj. Nu ska jag fortsätta med plugget! Ha det så braa!!
Puss

Glad dag idag :)

HejHej. Vilken rolig dag jag haft idag:) Fast det går som inte att återberätta. Ni vet när man haft jätte kul och hålt på att skratta ihjäl sig och sen försöka återberätta det. Det är ju omöjligt! Men kul hade vi i alla fall när vi satt och tänkte ut massor med smeknamn på folk;) Man kan behöva ha lite roligt också ju! Nu sitter jag hemma och ska plugga Italienska, vi har prov på torsdag:S Huvva!





Här är jag:D Hehe, suddigt och fint ;)

nattinatti

Nu ska jag sova, är så trött efter inatt, sov ju nästan ingenting alls:( Så jag är rätt trött.. Och imorgon är det en tidig morgon, halv 6 hörni! Wiihuu!! Men godnatt på er allihopa! Nytt rekord igår med läsare :) Kul!! Puss och godnatt!!



Hittade den här bilden nyss!! Hihi, vilken söt bror man har!!

Idag:)

Idag har jag såklart varit på skolan. Vi hade ett 4 timmars hål idag, det är inte så himla roligt! Men jag hann göra bort lite plugg då:) Det var skönt att träffa Hannah och Jannie igen efter helgen, och det var skönt att få prata av sig ännu mer.. :) Jag har också haft ett samtal med min mentor idag, och det känndes riktigt bra. Vi tänker likadant över det här med stress och allt. Så det var väldigt skönt att prata med honom om det!
På hålet gick jag på stan en sväng och fyllde på telefonen och köpte mig ett par örhängen, mascara och en kofta:) Så nu är jag glad över mina fynd!! Ni ska få se sen :)

Så här ser jag ut idag, förutom att jag haft håret utsläppt :)




Oj vad jag såg mallig ut på den här bilden ;)

Jag blir bara såååå less!

Nu sitter jag framför tv:n och ser på Snyltgästen, den är riktigt mysig. Jag har ätit middag framför tv:n också, det är så mysigt och det kan man göra när man är själv en söndagkväll ;) På ett tag kanske Britta kommer hit, det ska bli kul :)



Sen så vill jag bara berätta att vissa personer kan vara så elaka och ja äckliga! Bara för att man ser en tjej man tycker är söt behöver man inte bete sig som ett äckel och förvänta sig vad som helst av henne heller! Som att det är mitt fel att någon tyckte jag var söt? Man får visst säga vad som helst till en tjej har jag förstått.. NejNej.. Skulle det inte vara lättare att vara kille ibland?

"If I were a boy
Even just for a day
I'd roll outta bed in the morning
And throw on what I wanted then go
Drink beer with the guys
And chase after girls
I'd kick it with who I wanted
And I'd never get confronted for it.
Cause they'd stick up for me. "

Kläder

Shopping är väl det absolut bästa när man inte är på topp? Jag tycker det i alla fall! Här har jag hittat lite som jag vill ha nu till våren ;





Fint va? Det är från HM alltihopa :)






Tråkigt..

Åh, så mycket plugg jag har.. :( Nu vill jag ha kul, träffa folk göra någonting.. Men nej.. Jag måste plugga. Var det inte jag som nyss sa att jag inte skulle det? haha, ja. det var det nog, men nu sitter jag här igen.



Det där var kul :) Min födelsedag:)

Nu är det jobbigt..

" I hope you know, I hope you know
That this has nothing to do with you
It's personal, myself and I
We've got some straightenin' out to do
And I'm gonna miss you like a child misses their blanket
But I've got to get a move on with my life
It's time to be a big girl now
And big girls don't cry

The path that I'm walking
I must go alone
I must take the baby steps 'til I'm full grown, full grown
Fairytales don't always have a happy ending, do they?
And I foresee the dark ahead if I stay"

Just nu är allt jobbigt.. Att behöva vara sådär trevlig som man är mot folk som man inte riktigt känner.. Inte vill jag vara så mot dig.. Jag vill att allt ska vara som vanligt igen. Det är jobbigast på morgonen och på kvällarna.. På dagarna går jag nog in i någon slags autopilot. Jag vet att jag måste ta hand om mina egna problem nu, och jag måste göra det själv, för första gången någonsin nu. Men helst av allt hade jag bara velat att du tog hand om dem åt mig, som vanligt. Men jag vet att jag måste fixa dem nu, annars kommer jag aldrig bli bättre...
Jag vill bara att helgen ska ta slut så att jag får komma tillvaka till skolan, få någonting annat att tänka på för ett tag.

mitt i natten sms..

Ojoj, jag tror att jag fick ett sms i natt, eller inatt igår kväll när jag skulle sova. Jag hade precis somnat in lite och var så där jätte inne i min egen värld så jag plockade upp telefonen och svarade, jag vet inte vad jag svarade riktigt också slängde jag bara iväg den till andra sidan av rummet.. Jag tänkte lägga den på bordet brevid sängen, men det blev visst inte så.. Stackars fonen :(
Nu ska jag äta frulla :)

Telia.. :F

Ah, jag blir galen!! Jag vet inte vad min puk-kod är och jag kan inte få tag på den någon stans alls! När jag försöker på Telias hemsida så måste man vara regestrerad men för att regestrera sig så måste man ha sin Puk-kod, detta gäller alltså bara Teliarefill, vilket är just vad jag har! Så nu har jag och Britta suttit och blivit arga på allt det här.. Åh!! Nu har Britta farit till sin Rickard, men vi ska kanske ses imorgon igen. Jag fick en till tröst godispåse av henne ikväll så vi har ätit massa med godis :P


Today..

Nu har Britta varit här ett tag, och guuud vad vi har pratat. Hon hade till och med tagit med sig en påse med godis till mig :) Hon ska komma tillbaka efter middagen igen. Det känns bra. Fast ändå sorgligt när jag kommer på varför hon är här..

Åh, jag har så mycket plugg, men jag orkar verkligen inte just nu. Och ibland måste man väl bara få låta det vara, bara inte göra det man ska göra. Det kanske inte alltid måste gå bra på alla prov? Nej, nu skiter jag i det här.. Men jag längtar ändå tills på måndag då vi har dans. Vi har börjat med egetskapande och jag tror det kommer bli så kul, vi i min grupp har en så himla bra idé! Jag hoppas den fungerar! :)

Nu ska vi snart äta lasagne. Jag har nästan inte ätit någonting sen lunchen igår. En macka och några godisar, jag har verkligen ingen aptit alls. Men lasagne är gott:)
Det blir inga bilder idag inte, för jag ser ut som sju svåra år och lite till :P

Jag saknar dig redan...

Ledsen..

Idag har jag pratat med Johan, pratat, pratat och pratat. Och kanske var det här den bästa lösningen? Vem vet? Just nu känns det inte så i alla fall.. Allt känns så fruktansvärt tomt . Jag vet inte om man ska skriva sånt här på en blogg, det kanske är för privat?  Men jg kan ju inte låtsas som om inget har hänt? En av de viktigaste personerna i mitt liv kanske håller på att bli ett minne nu? Och det är det sista jag vill.. Johan, du är en av de underbaraste jag känner, om inte den underbaraste! Allt du har gjort för mig, jag kan knappt förstå hur mycket det är, betyder så väldigt mycket för mig!

Men Britta, vad skulle jag göra utan dig då? Tack för att du finns här!





Huvva, vilken skitig spegel då.. Hm, hur avslutar man ett sånt här inlägg? De här bilderna är från imorse, när jag var glad..

Tjingeling!

Så otroligt korkat Anna-Sara! Idag har jag bara varit riktigt korkad, men jag orkar inte berätta om det :P Haha :) Imorgon är det Fredag och det betyder Dans och Idrott!! Wihuuu! Fast. vi skulle inte ha någon vanlig dans, vi skulle typ planera eller någonting, tråkigt!! Nu till våren ska vi börja med Balett, undrar hur det kan gå? ? Nu har jag sjungit Abba låtar så att halsen är helt slut och snart ska jag gå ner och spela lite Spiro med syrran, det verkade rätt kul! :) Hih :)

HappyHappa Me :)

Chasing Pavements

Denna låt nöts i min walkman just nu :)

"I've made up my mind,
Don't need to think it over,
if I'm wrong I am right,
Don't need to look no further,
This ain't lust,
i know this is love but,

If i tell the world,
I'll never say enough,
Cause it was not said to you,
And thats exactly what i need to do,
If i'm in love with you,

Should i give up,
Or should i just keep chasing pavements?
Even if it leads nowhere,
Or would it be a waste?
Even If i knew my place should i leave it there?
Should i give up,
Or should i just keep chasing pavements?
Even if it leads nowhere

I'd build myself up,
And fly around in circles,
Wait then as my heart drops,
and my back begins to tingle
finally could this be it

Should i give up,
Or should i just keep chasing pavements?
Even if it leads nowhere,
Or would it be a waste?
Even If i knew my place should i leave it there?
Should i give up,
Or should i just keep chasing pavements?
Even if it leads nowhere"

Back to school!

Nu är jag hemma i lilla fina Älvsbyn igen och idag var det första dagen i skolan :) Det var faktiskt roligare än vad jag trodde och vi hade en ganska skön dag! :)
Igår landade jag lite efter klockan tre och då åkte jag, mamma och min syster in till stan och shoppade lite och sen så åt vi på Ban Thai, det var jätte jätte gott!! :)
Anna-Maria, min syste, har fått nya tv-spel så ikväll ska vi spela lite och sjunga på det nya Abba singstaret , det ska bli så roligt!! Hihi!





Jaja, nu ska jag och mamma äta, men jag skriver en snabbis ikväll också! Stay cool!

Idag åker jag hem :(

Idag åker jag hem till mamma igen, det känns som sagt lite tråkigt :( Booo!!! Så nu håller jag på att packa, det går inte fort i alla fall..

Idag är det en dålig hårdag! Huvva!! Inte roligt alls!  Det bara spretar över allt!!


Oj, vad jag såg förvånad ut ;P Haha!

Top Model

Ikväll börjar äntligen Top Model igen, klockan åtta börjar det!! Förut tyckte jag verkligen inte om Top Model, jag tyckte det var så himla dåligt men nu tycker jag det är rätt så mysigt att se på... Det brukar alltid finnas någon som man tycker är jätte charmig och bra och några stycken, minst, som är riktigta bitchar!! Det är faktiskt riktigt kul att följa alla bråk och intriger. Och det är alltid någon som måste berätta om sin hemska barndom, som i alla amerikanska program.. Men ändå, det här programet är charmigt! Ytligt till en början kanske, men vadå? Det handlar ju om yta! Men sen så blir det faktiskt mer än bara yta.


Shopping igen:)

Ännu mer shopping har det blivit idag, fast jag köpte inte riktigt det jag tänkte köpa från början, men men.. Jag ska faktiskt på stan imorgon också, fast i Luleå för imorgon åker jag hem till mamma igen. Det ska bli kul, fast jag hade gärna stannat ett tag till hos pappa. Fast det kanske bara är jobbigt att ha mig hängande här hela tiden?
Hur som haver, jag tog lite kort på det jag köpte, såklart!! Jag köpte mig ett par svarta chinos från Gina. Äntligen har jag hittat ett par i min storlek. Varje gång jag tänkt köpa sånna, vilket är rätt många gånger så har det bara funnits förstora storlekar. Det är inte så kul att vara liten och smal alltid heller. Speciellt inte kort! ;) Sen så köpte jg mig ett armband, en ring och ett par örhängen OCH jag köpte mig Dust it! Alla tjatar ju på om att det är så himla bra det där så nu slog jag också till och visst var det bra!! Fast ett litet minus bara.. Man känner sig ju så fettig i hårbotten...







Jaaa, jag beklagar blid kvalitén, men som sagt så är mitt kamerabatteri slut och jag glömde laddaren hos mamma..:P

Varför ska det vara så svårt?

Antingen fattar du inget eller så bryr du dig inte om det.. Vilket är värst då?

Attans Bananer!

Idag blev jag sjuk! Attans, Attans, Attans!! Eller sjuk, jag mår jätte jätte illa. Det är okej när jag sitter eller ligger, då känns det riktigt bra faktsikt, men när jag ställer mig upp så blir jag helt skakig :(  Jag som skulle träffa Helene idag och köpa det där sista på stan, åhh, jag som började bli riktigt kär i alla de där sakerna... Jag funderar på att äta lite glass, vet ni vad som är gott? Vaniljglass med sirap och rostad kokos :) Mums!

Nu har jag prövat ett av nagellacken jag köpte igår, det blev jätte snyggt tycker jag :)


Stan :)

Idag har jag varit med Jessika till Eskilstuna och gått på stan, ska dit imorgon också. Jag fyndade lite fina grejer idag faktiskt. Jag köpte mig en mysig kofta och tunika från HM, nagellack från depend och underkläder från Gina. Jätte fina saker tycker jag också har jag lite mer att köpa imorgon:) Men nu är jag hemma hos pappa och vi har nyss ätit jätte god middag allihopa! Nu ska jag ringa Helene och se hur det blir imorgon och sen ska jag bara mysa och ta det lugnt hela kvällen.
KramKram






Hemma igen..

Nu är vi hemma från middagen. Det är ganska skönt faktiskt. Snart ska alla barnen sova, alla tre.. Och nu när farmor och Janne är här så ska jag sova i deras rum, undrar hur det ska gå?

Haha, när jag skulle duscha idag så skulle Hjalmar ABSOLUT vara med mig i badrummet och han blev jätte ledsen när jag sa nej. Så tillslut så fick han sitta därinne och leka medan jag duschade. Så min varma, långa, sköna ducsh blev n rätt så kort dusch tillslut.. Haha, men han är för söt för att man ens ska kunna bli lite irriterad ;)




Lördag:)

HejHej. Nu har farmor och janne kommit hit :) Jätte kul!! :) Fast pappa och Janne har åkt iväg för att fixa någonting, jag minns inte var och vad :) Sen så ska vi och äta middag hos några vänner till Pappa och Sara, det ska bli roligt! Hoppas det blir god mat ;) Nu sitter vi och ser Hitta Nemo, jag tycker fortfarande den är bra efter sådär 10 gånger. :)


Läskiga drömmar!

Nu sitter jag med pappa och vi spelar dataspelet Fear, och jaaa! Det är läskigt :S Jag kommer inte kunna sova inatt kan jag berätta för er! Asså natten till idag, jag vet inte, men det var som om jag vaknade av en riktig röst, en jätte konstig röst som sa ett ord som upprepade sig hela tiden. Jätte högt lät det och det lät som " Jag har, Jag har, jag har....." Jag blev skit skraj! Så jag byggde en liten koja i min säng och kröp ihop där och tänkte på Johan och att det hade känts bättre om han var där! Oh vad jag saknar min älskling, det ska bli så mysigt att vara med dig igen ;)

Här är jag och min Johan på balen i sommras! Vad snygga vi var!


Kalas!

Nu har vi haft Hjalmars 4 års kalas! Pappa hade gjort en jätte fin Nalle tårta till Hjalmar med chokolad på, super god var den!!








HejHej :)

Heeelluu! Nu har jag ätit lunch, korv med bröd blev det :) Pappa håller på med tårtan, jag tror den blir snygg, det brukar hans tårtor bli!! Jag ska snart ringa hem till mamma och prata lite med henne och sen så, jaa.. Jag vet inte riktigt vad som ska hända senare idag. Vi ska nog bara ta det lugnt.. Åh, jag är ju såå himla shopping sugen! Men på måndag smäller det, då ska jag till stan! Äntligen!!


Jag idag, lite små sunkig känner jag mig allt. Tänker inte visa min nederdel för byxorna är verkligen fula och sunkiga;) Haha;)




Liten shoppinglista

  • Massor med nya kläder!
  • Ansiktsrengöring
  • Sminkborttagning
  • Hårinpakning
  • Jaaa, massor av annat också antagligen ;)
KramKram

Fint va?

Såå, visst blev det fina färger? Det var väl inte riktigt som jag tänkt mig men det får fixas senare, nu vet jag i alla fall hur man gör :) Som sagt, ni får gärna komma med förslag på förändigar :)
På ett litet tag ska vi äta Nalle Phu tårta och Hjalmar ska få öppna sina paket :) Jag ska ta kort på tårtan så får ni se sen!
Skriver på ett tag! Kram på er!

Fixfixfix...

Ja, nu har jag kommit på hur jag vill ha min blogg så nu ska jag och pappa sätta in ett photoshop i min dator för jg råkade ta bort det förr och sen ska jag fixa iordning lite bilder... Vi får se hur detta blir :) Är det föresten någon som vet hur man får bort den där svarta randen på sidan och hur man ändrar färgen på rubriktexten. Blått är inge fint!!

Imorgon kommer farmor och Janne!! Wiiihiiii! :D

Bloggfixande :)

Som ni kanske ser så är min blogg under konstruktion, och det går inte så bra:P Haha, jag är inte så bra på det här:) Men men, man måste ju pröva sig fram. Ni får gärna säga vad ni tycker och änne mer gärna hur jag ska göra det bättre:) Men nu orkar jag inte mer ikväll.. Fortsätter imorgon!
KramKram

4 år imorgon!

Jaha hörni.. Det här är ju liiite pinsamt att berätta.. Jag har ju glömt bort att min lillebror fyller år imorgon! Shiiit! Eller, jg har ju köpt presenter, men jag trodde absolut att han fyllde år den 3:e.. Hrrrmm.. Fy på mig! Så ikväll blir det att baka tårta och slå in paket och kalas i morgon så det blir Eskilstuna på måndag? Jaa, guud, vad jag skjuter upp det :P Men inget går föra brorsans kalas ;)



Här är han i egen hög person, Hjalmar som fyller 4 år imorgon! Jag älskar dig gubben!

Eskilstuna tomorrow?

Funderar på att åka in till E-tuna imorgon och träffa Helene :) För er som inte vet så är hon en av mina bonusmammaor :) Hon är pappas förra fru och jätte snäll, det var så himla länge sen vi träffades och jag saknar henne så himla mycket! Hoppas jag kommer mig iväg imorgon. Jag är så shopping sugen också! Jag var i Strängnäs i förrgår och små shoppade, men det finns inte så mycket att shoppa där, det är inte sååå stort, men det blev en mascara och en kjol till min lillasyster.



Jag utan smink.. Men däremot fixad i håret :) Ush, vilka pisgula bilder det blir av min mobilkamera, men i övrigt är den rätt bra :)

Nyår hos min pappa

Gott nytt år på er då! Skönt med ett nytt år? Det känns inte så speciellt direkt, allt kommer nog rulla på som förut tror jag :) Har ni några nyårslöften då? Jag brukar aldrig ha det men i år har jag ett, eller det är nog inget löfte mer ett litet jaa.. Jag vet inte riktigt vad jag ska kalla det, men jag tänkte försöka slappna av lite mer i år, Haha. Det låter bra va?
Vi hade det riktigt bra igår kväll, vi tog det faktiskt bara lugnt och åt tre rättersmiddag såg på bond-filmerna på 3:an och ja, myste. Jag hade på mig min rosett klänning igår, men glömde helt att fota det såklart, synd för jag var rätt fin.. Men mina syskon finns däremot på bild. :)

Vi körde på Italiensk meny igår :) Vi åt smördegspajer med philadelphiost och små tomater, lammstek med sås och en speciell potatisgratäng och till efterrätt pannacotta :) Det var jätte gott :)
















Woops, där slank en liten bild på mig och Britta från min födelsedagsfest in ;) Men det var ju då jag hade klänningen så :)

RSS 2.0