Fest:D

Ikväll ska jag ha min födelsedagsfest, jag är lite nervös, det är så mycket att fixa. Så nu ska jag börja städa och sen ska jag gå och handla det mamma glömde att handla igår:) Jag köpte en jätte söt klänning igår som jag ska ha idag, jag ska visa sen, också gjorde Johan mitt hår, det blev jätte bra. Mörk Mahogny använde jag igen, den är jätte fin den färgen:)
Ohhh, vad jag är nervös:) Hihih:)
Nu måste jag börja fixa här hemma:) Bilder kommer sen.
Hejs:)

Plugg och träning

Idag blir det nog en jobbig dag tror jag. Jag har HUR mycket plugg som helst att göra. Jag måste nog till och med göra ett schema för hur min dag ska se ut, också vill jag ju hinna träna också. Kanske att jag går ut en promenad idag och sen tränar lite hemma och att jag och Johan far och gymmar imorgon? Det skulle vara så skönt!!

Om ni undrar varför jag är uppe så tidigt så är det för att Johan just har åkt till jobbet, och jag kunde inte somna om, så jag satte mig i soffan med min dator, det är himla mysigt:)

Amy McDonald

Amy McDonald, är hon inte underbar?



Kladdkaka!

Kladdkaka! Jag ska baka mig en riktigt god kladdkaka! Mumsigt! Så kanske det blir lite roligare att plugga;)

Jag har ett tråkigt liv..

Det kanske inte är så intressant att läsa om min skola, men det är typ det enda jag hinner med på vardagarna nu för tiden, jag kommer hem typ klockan 5 och då ska jag äta middag, hinna med att plugga, såklart prata lite med Johan och ändå få lite tid för mig själv. Så, jag har väl inte så spännade liv just nu kanske, men snart kanske det lugnar ner sig?

Jag ska i alla fall snart ha min tjejmiddag/fest, nästa helg faktiskt, det ska bli så himla kul! Jag längtar verkligen! Först är det som tänkt att jag och några tjejkompisar ska ha tjejmiddag och så, sen så ska vi kanske göra så att vi bjuder in fler folk så att det blir lite mer som en fest, och Johan, du får självklart komma! Jaa, jag är lite nervös, men det ska bli kul:D

Vet ni hur jäkla less jag är på fördommar? Alla fördommar! Inte för att jag inte har några själv. Men jag är ändå less! Kan inte alla bara få göra sina val utan att någon ska komma och säga vad som är rätt och fel? Och vem bestämmer om det är rätt eller fel? Jag tycker att många av de som väljer val som andra kan tycka är "konstiga" är jäkligt modiga, och vågar göra saker som många andra inte skulle våga! Cred till de som väljer utifrån vad de själv vill!!

Någon som ska se Grey´s ikväll? Jag ska;)


skolaskolaskola..

Men snart måste det väl ändå vara jullov? Jag längtar så otroligt mycket alltså! Tänkt så skönt att få sova ut, ingen stress ingenting! Dessutom ska jag nog åka ner till min pappa under jullovet, det ska bli så himla kul! Jag längtar!

Vi har så himla mycket i skolan nu, eller typ. Det är en sån där prov-period på ingående nu, och jag är inte redo för det.. Jäklar. Har Företagsekonomi-Prov imorgon, och jag måste få MVG för att få det i kursen. Neej, det satte ingen press på mig, inte det..
Men jag har en bra nyhet! Vi har nyligt lämnat in ett ämnesövergripande projekt i skolan och vi bedömdes då i massor av olika ämnen, och idag kom våran Svenska lärare fram till mig och Jannie och sa att det var den bästa, snyggaste, mest välskrivna rapporten hon sett, och att hon tänker  ha den som mall för kommande  svenska arbeten och rapporter! Äntligen! Vi jobbade så jäkla hårt med den där rapporten! (Jag var bara tvungen att skryta lite, men det känns så bra!)

Jahapp, snart ska jag ha mitt födelsedagskalas! Det ska också bli så jäkla kul! Jag har ju egentligen massor att se fram emot!

Nu ska jag hoppa in i duschen! Ha det braaaa:)

Nu har jag ganska tråkigt..

Ah, vad jag har tråkigt, ingen annan är vaken.. Suck.. Jag kunde ju inte somna om när johan for till jobbet. Så jag har sett på David Letterman Show och på Alvin och gänget, sen blev jag less..
Vad ska jag göra nu då? Jag funderar på att gå ner på gymnasiet här i Älvsbyn som har öppethus-dag och träffa lite folk, det kan ju bli kul. Men det är ju så jäkla kallt! Hur kallt som helst! Nä, nu vill jag att Johan ska komma tillbaka och krypa ner i min säng igen så att jag kan somna om!

Fredags shopping

Igår var jag och Johan och Julshoppade lite, det var jätte mysigt och kul. Jag har hittat tre julklappar hittils också har jag redan köpt Johans julklapp. Jag känner mig ganska duktig. Såklart så shoppde jag lite grejer till mig själv också. Det blev underkläder från Cubus, en sjal från Cubus, ett festlinne från HM och ett litet halsband. Sen efter shoppingen så åt vi på Valdorf, super gott var det verkligen!! Och efter det så såg vi den nya Bond-filmen:) Den var ganska bra, men den förra var mycket bättre! Men helt okej:)
Idag eller ikväll så ska vi och fira min Mormor som har fyllt år, och sen ska jag och Johan kanske på någon fest, eller så är vi bara hemma och myser hos honom. Hihi..

Här är mina fynd från igår;

Telefon.

Jaha, min mobil har gått sönder. Nu måste jag köpa en ny, men är inte säker på vad jag vill ha.. Men jag har hittat en som jag tror jag skulle trivas med. Vad tycker ni?



Jaja, nu är jag med Britta, och vi har suttit och pratat om tjejfesten jag vill ha när jag fyller år och nu sitter vi och kollar på internet efter jaa.. en massa saker:)
Sen så ska vi kanske ut en sväng, vi får se:)

Pluggis..

Huvva, vilket tråkigt väder det är!! Men jag och mamma tog oss ändå ut på en promenad, det var skönt. Så nu ska jag sätta mig och plugga så att det är klart så har jag inget skolarbete resten av veckan! Guud, så skönt! Jag ska skriva en bokrecension, göra rättskunskap och träna på dansen, sen är det klart! :D Wiihuuu!!

Julklappar måste man ju börja köpa snart...

Lördag

Idag är det ju lördag, så himla skönt med lite helg. Jag ska vara med min mamma idag och städa lite och h lite mys dag. Sen ikväll så ska jag vara med Britta:) Får se vad vi hittar på för kul!:)
Igår så var jag och Hannah på stan en sväng efter skolan, och jag köpte mig riktigt fina underkläder, sen så for jag hem och var med Johan. Vi hade så mysigt så:) Men nu är han och jobbar också ska han på firmafest sen med Polarbröd.. Kul? Haha:) Firmafest..
Men han ska sova hos mig från Söndag till Måndag i alla fall:)

Nästa vecka är det MR-dagar på våran skola, föreläsningar om Mänskliga rättigheter. Så jag har fått sovmorgon på både torsdag och fredag till klockan elva! Wiii!! :D Också slutar jag klockan två.. Så på Fredag ska jag och Johan och börja julshoppa:)


Deppig dag idag...

Idag är jag verkligen helt nere. Eller, jag har varit det ett tag nu, men den här dagen tar verkligen priset! Matte och Italienska prov idag, gick till klockan 5 kom hem halv sju och Johan vill inte längre prata med mig. Kan det bero på mitt underbara humör? Säkert. Men vaddå , jag orkar inte längre känns det som. Jag är så himla stressad så jag kan inte sova på nätterna, och då får jag svårt att äta på dagen vilket gör att jag får ont i huvudet och magen och börjar må illa. Så är det jämnt nu och på helgerna är jag helt slut, orkar ju ingenting längre.
Det är bara inte så jäkla kul att alltid måsta känna sig som en så dålig flickvän, vilket jag gör när det blir så här. Vi hittar ju inte på någonting, för jag orkar ju inte. Enligt Johan är det ju okej, säger han, men ändå känns det inte så.. Vad ska jag göra? Jag kan ju inte ha det så här längre... Det känns ändå som att jag vet hur allt det här kommer sluta..



Här är mitt superåk!

Ni har ju inte fått se min bil, min underbara lilla bil. Här är den, och jag är ingenting annat än stolt över den! Den kommer, så småningom ,  bli super fin!  Jag och  pappa har stora planer för den!





Syrrar med bilen:)

Vad tycks? Vi tänkte sen göra den lila med guldiga tryck på, det blir nog snyggt.
Kram A!

Glassås:)

Pappas chokladsås:
  • Ett paket vispgrädde
  • Mjölkchoklad
  • kokos om man vill
Man kokar bara ihop det där och äter det med glass:) Super duper gott! Vi åt det till efterrätt efter frukosten i Lördags.

Jag har ju färgat mitt hår typ vinrött (vinrött, brunt, lila enligt Jannie) och jag blev super nöjd! Verkligen! Först blekte jag slingor i mitt vanliga hår och sen så färgade jag det med Loreal Castings Mörk Mahogny. Super fint!

Tråkig dag idag..

Jahapp, sjuk igen. Någon som tycker att jag är sjuk ofta eller? Jag har ganska tråkigt idag, och ska snart börja plugga. Finns det någonting roligare? Hmm.. Det jobbiga är att jag inte riktigt vet var jag ska börja, jag har tre prov och en inlämning i veckan, ganska mycket alltså.. Vad är viktigast är den stora frågan?!
Det var igår jag blev sjuk, det var riktigt läskigt faktiskt! Har aldrig varit med om det förut! Jag fick alltså riktigt ont i huvudet, inte som vanlig huvudvärk utan det dundrade i hela huvudet och jag fick jätte svårt att de. Det var som om det la sig en typ hinna för ögonen. Skit läskigt. Som tur var så kom Johan och hämtade mig.

På lördag så åker Pappa, hans sambo Sara-Maria, min Farmor och hennes man Janne till Jordanien, spännande va? Och vad skönt att komma bort från det här vädret! Och jag fick beställa någonting ur taxfree kataogen då eftersom att jag snart fyller år. Jag beställde Britney Spears parfym Belive.



Jaha, inatt händer det! Presidentval i USA. Jag hoppas verkligen Obama vinner, det skulle vara bra inte bara för USA utan också för restan av världen! Eller vad tycker ni? Han verkar ju i alla fall veta vad han vill med landet, hur har vill förändra det och göra det bättre. Mcain verkar ju inte ha kommit på så mycket att göra åt alla problem, så han klankar bara ner på Obama och framhäver sig själv som person. "Ja, jag har minsann krigat".. Vem bryr sig. Han dör väl ändå snart? Och Sarah Palin, vad är det för blåst kvinna, jag tror inte att hon påverkar republikanernas kampanj positivt..
Obama for president!

Hos pappa:)

Nu har jag inte skrivit på riktigt länge, har haft fullt upp.. Nu är jag hos min pappa i Strängnäs, ska åka hem idag, det känns riktigt tråkigt. Jag har verkligen ingen hemlänktan alls.
I veckan så har jag officiellt blivit bilägare! Nice! Vi var och skrev under all pappren i onsdags efter att pappa hämtat mig på Arlanda! :) Så nu har vi meckat med den varje dag, det har varit jätte kul och jag har till och med fått min egna bilmeckaroverall! Super snyggt! Haha! Jag ska lägga ut lite bilder sen!:)
 Igår hade vi myskväll jag och pappa, vi såg The green mile och åt massor med chips och godis! Och idag ska vi fortsätta lite med bilden innan jag åker..
Jag har förresten färgat håret, jag tycker det blev supersnyggt! Tack Ida för hjälpen!
Nu ska jag börja packa:(
Hejs!

RSS 2.0