Massor av bra! :D

Jaaa!!! Jag fick plats i Dansgruppen! Äntligen! Jag har varit så himla nervös att den ska vara full typ :) Det blir Street/Jazz, jag ser verkligen fram emot det:) Det är så skönt att dansa, man sträcker ut kroppen så skönt! Jag mår alltid så himla bra efter danslektionerna! :D Åhh, så glad jag blev!
Och nu ska jag berätta en till bra sak, Johan kommer bli så stolt när han får höra det här; Jag ska, på Onsdag, gå kursen för övningskörning! Haha, det är bara typ 10 månader sen jag fyllde 16:) Men nu ska jag äntligen växa upp och börja övningsköra! Oh, Johan kommer bli så glad nu när hans lilla dam ska börja köra:)
Pusshejs!

Huvva!

Jaha, vi förlorade. Känns så himla dåligt. Vi vann varenda match i våras men nu har det vänt. Inte alls kul. Fast jag kan absolut inte säga att de var bättre än oss, första målet kom på en offside (ca 3 m bakom våran backlinje var hon). Domarna var inte alls på topp! Det är så tråkigt då, för det förstör hela spelet. Vi ska ju kunna ställa deras spelare offside, men det är ju omöjligt när linjedomaren alltid ropar "Fortsätt spela". Nej, tummen ner för domarna i den här matchen!!
Jag är helt mörbultad som vanligt, flög som en vante hela matchen, men det uppskatades i alla fall av tränarna. Det var ju positivt..
Nu ska jag gå och duscha en lång och riktigt varm dusch, ska bli så skönt efter en sån här match!
Skriver sen!:)

Idag då.

Idag händer det väl inte så jätte mycket. Jag och mamma har just ätit frukost tillsammans, mysigt:) Jag tror jag åt fem mackor, var ju hur hungrig som helst!!
Snart ska jag gå och fixa mig lite, eller ja.. Ta fram kläder inför matchen osv, lägga fram grejer inför skolan imorgon. Första lektionen är Företagsekonomi, spännande! Också har jag ju min första lektion i Dans och Gestaltning, jag längtar jätte mycket!!:D
Jag har förresten köpt världens bästa hudkräm, den är underbar!! Honung och olivolja:) Köpte den på taxfree när vi skulle åka från Kreta:) Här är den i en påse tillsammans med en karton Greek Delight :) Smaskens:P

Kvälssbloggen

Nu sitter jag framför tv:n med min dator, igen:) Ser på filmen Holiday, den är riktigt mysig, fast jag har sett den förut. Imorgon är det match mot Öjebyn, spännande:) Fast Britta är ju inte med, hon är ju i Stockholm och går tjejmilen, och sen ska hon på höst vandringen, kommer ju ta jätte lång tid innan jag träffar henne:( Men hon lovade att ringa! Saknar dig min kompis:):)
Shit vad jag fryser, jag fryser typ hela tiden nu. Konstigt..
Jaja.. Nu ska jag se film:)
Puss hejs!

Jag saknar dig Johan! Puss på dig!

Osäker..

Nu har jag vart en snabbis ner på byn och köpt grejer inför middagen ikväll:) Har mobilen på min konstant nu, är så rädd att jag ska missa när Johan ringer mig. Haha, känns lite fjantigt. Så fort någonting låter så tror jag att det är mobilen som ringer.
Nu har jag anmält mig till Moderndans och Street/Jazz dans, får se om jag får plats i någon grupp. Hoppas verkligen det, men jag vet inte riktigt vad jag helst vill dansa. Street har jag som dansat ett tag, skulle ju vara kul med någonting nytt, fast jag gillar ju Streeten sååå mycket!!


Morgon.

Nu har jag just ätit frukost och sett på Dirty Dancing, min favorit film. Har säkert sett den 1 miljon gånger snart, haha:) Tänkte att jag och Johan ska se den när han kommer hem. Vi ska ju fira våran 4 års dag då, då ska vi laga god mat mysa och bara ha kul. Det är jag som ska planera maten, hmm. Vet inte riktigt vad jag ska göra. Några förslag? :)
Idag ska jag väl göra så lite som möjligt, ladda upp inför skolveckan, innerst inne är jag en riktig pluggis, Haha. Men ja, jag gillar skolan ändå, jag kommer säker ta tillbaka det här snart, men jag längtar tills vi får börja komma igång på rktigt igen.
De här kurserna ska jag läsa i höst;
  • Dans och Gestaltning A
  • Engelska B
  • Information & Layout A
  • Företagsekonomi A
  • Italienska 2
  • Matematik B
  • NK A
  • Livskunskap
  • Rättskunskap
  • Svenska B
  • Idrott A

Kläder och sms från älsklingen:)

Här är mina fynd från idag, men funderar på att lämna tillbaka den blommiga toppen.. Vad tycker ni?


Fick just ett super fint sms av Johan. Han har det jätte bra i New York och tydligenhade de shoppat idag. Jag saknar dig så himla mycket Johan, du är efterlängtad här hos mig:) Puss på dig!

Idag hde vi förresten en dag med ettorna så att de ska lära känna varandra, kul:) De skulle ut på stan och hämta olika saker, och de skulle då jobba i grupp.. Min grupp var inte så kul, de var inte så himla engagerade, men alla andra var väldigt roliga att se på, eller se vad de hade hämtat. :) Glömde dock kameran så det blir inga roliga bilder.
Sen gick vi och åt pizzasoppa, smarrigt;) Haha, och toaletterna är som gjorda för oss tre.. :)
Puss på er, speciellt Johan!

Helgen:)

Nu är första skolveckan över, längtar tills nästa då vi får börja komma igång, den här veckan har varit så sjukt slö så det blev tråkigt:( Men jag har ju hunnit gå på stan en massa:) Ni ska få se resultatet sen.. Men det blev ett par jeans, ett grått linne och en topp:)
Nu ska jag se Pretty Woman. Tjiing!

Dans:)

Ska fortsätta dansa i år igen, ska bli kul, bara det att det sto att det var träning igår, så då missade jag den, suck.. Förstod inte riktigt mejlet jag fick från danslärarna, skulle ta med ett kvitto, vilket kvitto?? Jaja, strunt samma..
Imorgon är det skola:)

Godmorgon:)

Nu sitter jag och målar mina naglar lila, en impuls bara... Ska snart gå ner och göra frukost åt mig, syrran och mamma. Hmm, jag har börjat vakna innan klockan ringer, morgonpigg? Haha:)
Ikväll är det match, jag är jätte nervös, men vi får se hur det går, och imorgon ska jag till tandläkaren och är jätte nervös för det, ska kanske få tandställning. HU!
Snart far Johan iväg till New York, guud så spännande men jag kommer sakna honom jätte mycket!! Hoppas du får det bra min älskling!
Nu ska jag fortsätta med naglarna!
PussHej!

Godkväll:)

Nu har jag just kommit hem från fotbollsträningen, det var en kul träning med mycket spel:) Och imorgon har vi match:) Wiihuuu!!:D Och imorgon åker min Johan till NY, usch! Vad jag kommer sakna dig Johan!:(


Första dagen:)

Idag var det första dagen i skolan. Det var kul att träffa mina kompisar igen och bara vara tillbaka i Luleå:) Hela första veckan kommer att vara utan lektioner, vi ska istället planera en dag som vi ska ha med ettorna så att de ska lära känna varandra. Det ska bli kul:)
Idag fick vi våra sheman och lite information sen fick vi gå. Då gick jag och Hannah och Jannie på stan, köpte mig en vid skjorta som jag ska ha imorgon:) Jätte nöjd:)
Annars idag ska jag vara med Johan, han åker ju till NY imorgon, så jag ska ta och göra färdigt min önskelista som han ska få med sig:) Sen ska jag vara med Britta och fara på fotbollsträning. Ska bli kul:)

Min nya skjorta:):)

Usch:(

Inatt har jag sovit 4 timmar, kul.. Kan inte somna om hur mycket jag än försöker, suck.. Men men, nu är det en ny dag, ska klippa mig idag. Fast jag vill fasen inte, men jag måste, det är nött som fasen. Men jag tänkte säga att hon ska klippa mindre än vad som behövs. Haha. Ja, jag älskar längden som är nu:):)
Men jag hann tänka ut vad jag skulle ha på mig imorgon i alla fall, det är ju bra:) Ska ha en grå kort klänning,  svarta strumpbyxor,  och ett  par högklackade:)  Får se hur det blir:) Nu ska jag äta frukost och sen gå och duscha:)
Puss

Nattsudd..

Okej, jag kan inte sova :( Sitter och tänker på skolan. Ah, har gjort en massa scheman och kalendrar på datorn över kurser och allt haha... Jag är kanske lite nervös ändå. Fast jag vet inte varför. Men det är man kanske alltid?
Annars sitter jag och kollar runt på shopping sidor. Det är mycket jag behöver till hösten..

  • Kalender
  • Skor
  • Kappa
  • Srivblock
  • Pennor i massor
  • Dans kläder...

Skola

På måndag börjar skolan igen, har lite blandade känslor inför det, men det blir nog kul ändå. Hoppas jag:) Jag ska ändå, nu när jag tänker efter läsa ganska roliga kurser som Psykologi A, Dans och formgivning, Livskunskap, Filosofi (?), Idh och massa annat.. Fast lite nervös är jag, ett stort problem för mig just nu är; Vad ska jag ha på mig? Ibland är livet jobbigt.. :P
Ska beställa ett par snygga stövlar imorgon, som jag kan ha till hösten/vintern/våren .. Eller ett par skoretter:) Vad tycker ni?


Också ska jag ju ha en höst jacka, hade tänkt mig en kappa, men vi får se hur det blir:)
Puss o Godnatt

Johan du är speciell.<3

Jaaahaaa..

Nu är jag lite ledsen.. Fick ett mail av min pappa för ett tag sen, med en bild som han tagit utanför mitt hus!! Han har alltså varit här medan jag varit borta.. Suck.. Jag som längtat så mycket efter honom också är jag på kreta när han tänkt överaska mig eller någonting...

Hemma igen:)

Igår kväll kom vi hem från våran vecka på kreta. Vi har haft det underbart med sol, bad, shopping och god mat och trevligt folk. Jag längtar redan tillbaka. Men vi kanske åker nästa år igen:) Men idag ska jag äntligen få vara med Johan igen, längtar jätte mycket, han åker ju till New York nu på Tisdag, avundsjuk:( Men jag kanske får några fina presenter? :) Jag har förresten hittat min nya älsklings affär, Bershka, men tyvärr ligger den i Grekland. HAha. Men jag hittade hemsidan, http://www.bershka.com/ , där köpte jag ett par cityshorts, en tröja och ett par skor, ni ska få se dem sen:)
Jag har köpt en massa presenter också, till Johan, Ida, Britta, Pappa och så Ulla-Britt, Johans mamma som sk fylla 50! Grattis!
Här är lite bilder från våran semester på Kreta:















Nu far vi!

Snart i alla fall! :) Vi ska äta middag på ett tag och sen ska vi packa ihop det sista sen åker vi! Kreta, Here I come!!



Puss på dig Johan, jag kommer att sakna dig! Du är underbar!<3

Att göra..

Det blev inte alls så att jag skrev efter matchen ikväll. Jag skriver nu istället.. Har ingenting att göra, eller jo jag har massor att göra. Men jag orkar verkligen inte just nu:P
Att göra idag:
  • Packa kläder till matchen ikväll
  • Packa handbagaget för resan imorgon ( böcker, mp3, kamera, pass, pengar....)
  • Bestämma vilka kläder jag ska resa i.
  • Åka och handla till middagen ikväll
  • Slänga skräp
  • Städa huset
  • Pussa på älsklingen
Woow, det är verkligen mycket att göra...

Helgen:)

I helgen hade vi som ni kanske vet kalas för Johan som fyllde 19 i Fredags. Vi hade jätte jätte kul, i alla fall jag. Vi åt tårta och fikade och drack gott och surrade. Sen for vi upp till Kanis men vi ändrade oss när vi kom dit och gick aldrig in utan vi for ut och åkte runt bara. Och det var jätte kul det med:)
Sen på söndagen var det bara jag och Johan, vi tog det bara lugnt.. Vi åt frukost vid 10 och efter det sov jag till kl 14!! Hela dagen hade ju gått! Haha!! Sen var det dags för middag och allt innan jag skulle ha träning och Johan match. De förlorade med 4-2 , men de hade tydligen spelat bra ändå.:)
Efter våra täningar/ matcher så såg vi på Departed, jag tycker den är riktigt bra!!
Igår så spelade jag och mitt lag matcj mot munksund, vi vann med 8-0 och imorgon ska vi ända till Arvidsjaur (?) och spela. Spännade!! OCH SEN ÄR DET TORSDAG OCH DÅ BÄR DET AV TILL KRETA!!
GUUD vad jag längtar!!:)
Jag skriver imorgon efter matchen eller på torsag innan jag far! Ha det!
Puss

Nu har jag slutat

Nu har jag jobbat färdigt för i sommar, så skönt!! Jag kom hem vid halv ett idag och har nyss kommit hem från att jag och mamma varit ute och gått. Det var jätte skönt! Snart ska jag och Anna-Maria ner på byn och handla till middagen och till tårtan jag ska göra till Johan i morgon:)
Imorgon ska vi nog upp till Kanis och fira Johan, ska lägga ut bilder från det sen, och också de försenade bilderna från LK:) Haha.. :)
Vi sitter och lyssnar på Bob Marley jag och syrran min, han är så skön att lyssna på. Eller hur? :)


Kalas:)

Imorgon blir det kalas för Johan som fyller 19 idag! Grattis älskling:) Ska och köpa hans present idag, men jag kan ju inte skriva vad det blir;) Men jag har ringt Ida och hon och Samuel ska fira med oss, får se om det blir några andra. Vi är inte så bra på att planera. Haha.
Hoppas hur som helst att du får en bra födelsedag min älskling!:)
Nu sitter jag på jobbet.. Ovanligt va? Men idag är det sista dagen. Skönt:) Men jag måste ändå gå och lägga mig tidigt ikväll, vi har samling iför matchen kl.9 imorgon bitti. Huh! :P

Vill ha en hund.

Gud, vad jag är sugen på att ha en hund nu! En liten en som kan hoppa upp i sängen och sova med en, så mysigt!! Blev så sugen nu när jag och min syster satt och pratade om hennes hund Ludde, som bor hos hennes pappa. Han är så söt. Längtar tills han ska komma och bo hos oss igen!
Både jag och Johan vill saffa hund, men om vi någon gång gör det tillsammans så skulle det nog bli en Golden Retriver, kom vi överens om:)



Här är Johan och lilla Ludde i min säng:)

Hemma:)

Nu har jag kommit hem efter en ännu en dag på jobbet. Det har varit kul, men lite jobbigt. Vi har som sagt bakat tårtor idag, ska lägga upp bilderna från det sen:) De blev i alla fall jätte goda:)
Om en stund så kommer Johan och då far vi och tränar, nu ser jag fram emot det efter allt fika idag.

Jag i mina fynd från rean:D Och en obäddad säng i bakgrunden;P

På jobbet.

Nu sitter jag på jobbet och har lunch, skönt:) Har just ätit en hamburgare, det var himlans gott.
Idag har jag och Hanna städat i en boendes lägenhet och handlat till tårtorna som vi ska baka som "avslutnings" tårtor. Det är ju sista dagen i morgon! Det känns både skönt och lite tråkigt. Jag trivs så himla bra hära:)
Nu har jag ingen aning om vad jag ska göra. Jag sitter själv på inhacket nu så... Hmm..
Ikväll ska jag och johan och gymma lite, det ska bli skönt, också måste jag ju hålla igång inför matchen på Lördag! Jag är så jäkla nervös för den matchen asså! Ska bli så skönt när den är över;)

En sån här tårta skulle väl sitta fint? :)

OS i Kina

Jaha, på fredag är det premiär för OS, kul:) Kul att se på sporter och sånt, men då var det ju det där med mänskliga rättigheter. Hur ska man ställa sig inför det? Är det rätt att vi har OS där? Borde Sverige bojkotta allt ihopa? Vad tycker ni?
Själv vet jag inte riktigt. Tycker väl lite både och. Det är ju från första början en vänskaps turnering, men å andra sidan tar kanske inte Kinas regering sitt riktiga ansvar, att ta hand om och se till att befolkningen har det bra.
Men förutom dessa frågor så ser jag fram emot OS, det ska bli kul att titta på ! Synd bara att Damerna förlorade sin första match idag!




Utomlands!

Nu vill jag åka! Bara en vecka och en dag kvar!! Såå underbart det ska bli!


Tjaffs:P

Försöker fixa min blogg lite, som ni ser så går det kanske inte så bra! Haha:P Försöker få in en kalender, jag tycker att jag gör som det står men det funkar verkligen inte.. Någon som vill hjälpa kanske?:) Det skulle uppskattas! Verkligen.

Jaaahaa, men idag då.. Jag har som vanligt jobbat. Sprungit fram och tillbaka till affärerna idag och handlat. Phu. Men annars var det ganska lungt idag. Nu är jag med Britta, vi ska va med varandra ikväll och spela sims och "lana" :) Här är hon förresten:



Imorgon ska jag vara med Johan, vi ska och gymma tillsammans, hade egentligen tänkt fara ut och springa, men i det här vädret är det inge kul alls:/ Jag känner mig inte speciellt motiverad, men man måste ju. Suck.. :P Men det ska i alla fall bli kul att vara med honom:)<3

Syrran har klippt sig!

Igår klippte min lillasyster lugg, hon blev såå himla söt:) Eller hur?

Middag hos Mormor o morfar:)

Idag har jag varit och ätit middag hos mormor o morfar, det var jätte gott. Vi åt laxsoppa och pannkakor:) Smaskens;) Sen kollade vi på bilder från när vi var på kreta förra gången, då jag var typ två! Så liten jag var! Hihi:P
Annars idag så har jag jobbat, det fanns inte så mycket att göra men jag trivs ändå jätte jätte bra!! Det är verkligen jätte kul att jobba där!
På lördag ska vi nog ha en liten födelsedagsfest hos mig för Johan som fyller 19 på fredag! Grattis!! Men vi får se hur det blir, jag har ju huset för mig själv heeela helgen!


Bilder på mig från Kreta:)



Luleåkalaset

I lördags var jag ju i luleå och shoppade  och sen på Luleåkalaset med Johan, det var grymt kul!! Hittade en massa kläder på rean, jag som aldrig handlar på rea, och kalaset var ockå kul!
Johan kom vid fem någon gång så då åt vi på Tasty och satt och pratade hur länge som helst typ och sen började vi gå mot insläppet vid sju någon gång:) Jahaa.. och när vi kom in så gick vi väl mest omkring ett tag, sen såg vi The Boppers, Sanna Nilsen och Lars Winnerbäck, ska lägga in bilderna från konserterna sen, de är på Johans kamera:)
Men här är lite utav det jag fyndade i Luleå:


Imorgon:)

Nu ska jag snart sova, sköönt! Det blev en kort dag på jobbet idag, vi slutade kring halv två någon gång, härligt avslut på den här veckan. Nästa vecka är sista veckan jag jobbar, känns ganska tråkigt. Jag trivs såå himla bra på det här jobbet och tycker så mycket om alla som bor där! Men nästa sommar ska jag söka som vikarie istället och kanske få jobba hela sommaren, det skulle ju vara jätte kul!! Men vi får se:)
Imorgon ska vi ju till luleå och shoppa och gå på LK:) Jag längtar verkligen. Det var så länge sen jag var där, men snart börjar ju skolan igen och då är jag där varenda dag:):)




Johan, du är den underbaraste som finns! Bara så du vet:)
Puss Puss! Tjiing:)

Prag eller London?

Till hösten ska jag och Johan kanske ut och resa, jag hoppas verkligen att det blir av, men det beror ju helt på om jag får jobb eller inte. Vi har då tänkt åka till en stad, först tänkte vi Paris, men det blev lite dyrt, så då tänkte vi väl Prag, men helst av allt vill ju jag åka till London, men då har ju Johan redan varit där.. Suck..
Jag hoppas att jag kan övertala honom så att vi kan åka dit ändå.. Det skulle vara så kul! Se Big Ben, Åka bussarna, se en stor fotbollsmatch och SHOPPA! Gud så kul! Jag hoppas verkligen det blir av. Fast, iofs, så ska jag, Mamma, min syster och mammas kille och hans barn nog dit nästa höst, det ska ju ockå bli enormt kul! Men roligast skulle det ju vara att åka med Johan! 
Guud, jag älskar verkligen att resa och se nya saker. Jag var ju till Nya Zeeland för två år sen, och till Tyskland och Frankrike förra året, shit, vilka upplevelse det var! Jag längtar så mycket till nästa gång jag ska ut och resa, då det förhoppningvis blir med någon eller några kompisar:) Vi får se, men håll tummarna!:)



Tråkigt:(

Guuuuud, så jäkla trött jag är idag!! Vill bara hem och sova! Är på jobbet och har min lunch nu i kanske en kvart till? Ah, jag vet inte.. Men det verkar ju vara en lugn dag idag så det är ju skönt i alla fall:)
Var och sökte jobb idag inför hösten, jag skulle komma tillbaka i Augsti och om det fanns ett jobb då så skulle jag få det:):) Hoppas Hoppas!!
Men uha!! Vad kallt det är idag, jag har ju klätt mig helt fel:/
Jajaaaa.. Skriver sen!
Ha det! Hejs!! :P

RSS 2.0