Valborgs!

Skulle det inte vara fint väder idag? ;) Hehe, här har det då snöat i alla fall.. Men det gör inte mig någonting, jag är lycklig ändå! För idag firar vi att jag och älsklingen träffades för ett år sen! Så ikväll ska vi köra en liten repris av förra året, grilla hos Erik, och sen ska vi kanske ut :) Kul!

Var ju på mitt blivande jobb idag, fick veta att jag kanske får jobba lite mer än vad som är bestämt. Det gör då ingenting för mig. Så förhoppningsvis blir det lite mer än de 8 veckorna plus lite jobb på hemtjänsten :) Skulle sitta perfekt!

Nu är Emil less på att vänta på mig tror jag, men har är duktig, röjer inte en min ;) Vi ska ta och fara och handla nu till middagen :) Ha en bra valborgs!





Mysmorgon

Godmorgon! Har varit vaken en stund och hunnit duscha och så :) Jag älskar att duscha på morgonen, det är en himla bra start på dagen! Idag ska jag och träna, sen ska jag förbi mitt blivande jobb för de ville gå igenom lite saker och så, när jag ska börja och vilka tider och vad jag ska göra. Sen så ringde de från hemtjänsten och erbjöd mig jobb hela sommare, synd att de inte gjorde det tidigare, för då hade jag nog hellre jobbat där. Men nu kanske det blir så att jag får jobba några helger och kvällar där, och det är ju inte alls fel! Sen ikväll blir det nog party, fast vi vet inte riktig hur vi ska göra än :) Men det löser sig!

Igår hade jag och Emil myskväll, och ja det var mysigt ;) Vi åt soppa, eftersom att jag inte kan tugga så bra för att det gör så gudförbannatjäklaont! Men det var ändå gott, sen så såg vi Änglar och Demoner, jag sog halva sen somnade jag. Men den var nog rätt bra, jag var bara helt utmattad...



"Who´s there to save the girl, after she saves the world?"

Tandläkaren!

Nu är jag äntligen hemma, och har tandställning i hela underkäken! Fast.. Den sysn inte, jag hade förväntat mig någonting värre, så jag är nöjd :) Men vilken smärta, det gör ont heeeelaaaa tiden! Det bli soppa för mig idag.

Men i övrigt så har det varit en riktigt bra och mysig dag. Emil har tagit hand om mig och vi hann gå en lite sväng på stan innan vi for hem. Jag hann inte gå till skolan dock, vi slutade innan jag var färdig hos tandläkaren... Men jag hittade mig en väska till balen :) Jag har tittat på den rätt länge men bestämde mig för att köpa den idag :)
Efter vi varit hos tandläkaren gick vi och åt på ThaiThai, det var supergott och såklart jätte mysigt... Sen så var det den perfekta maten för det gjorde inte så ont för mig att äta ;)

Imorgon är jag och Emil ensamma hemma hos mig. Jag tänkte göra lite mysig middag och så åt honom, sen så är vi lite hundvakt, men det är väl mysigt det med. Och sen så är det valborgs! Vad har ni för planer? :)

Nu ska jag skriva det sista på min psykologi så den blir klar! För lämmnar jag in den imorgon är det ingen skola för mig på fredag :D Jeejj!!



Emil på thaithai


Lilla Ludde

På g mot luleå

Nu ska jag och emil till skolan :) Eller nej, jag ska till tandläkaren först, jag har dubbla tider idag, tror jag blir där hela dagen :/ Undrar hur mycket skola det blir... Jag hatar att vara hos tandläkaren! Blää! Men Emil ska följa mig in i alla fall :)




Balklänning

Här är min balklänning. Tyvärr är det ju lite dålig bild eftersom att det är mobilkamera + dåligt ljus... Jag tycker den var väldigt fin :) Längtar till balen! Jag och Emil ska sova över där och sen bada på havsbadet dagen efter :)Jeejj!!


Slutspurten

Tjoho! Helgen har verkligen varit jätte mysig och maten blev supergod :) Men helgen som kommer blir nog ännu bättre, valborgs, ett år sedan jag och älsklingen började dejta ;) Hihi :) Så nu i helgen blir det nog både lite fest och mys, det är så härligt när man kan göra båda tycker jag! Dessutom ska vi ju ta upp träningen, jag har varit förkyld med halsont så länge och då får man ju inte träna! Plus att jag jobbar på en rapport till psykologin, den är snart perfekt! Jag börjar verkligen bli nöjd med den! Jag vill verkligen ha ett MVG i den här kursen. :)

Sen så börjar ju slutprovet i matte c närma sig också, så det gäller att plugga till det också som en annan idiot! Men ärligt talat, jag är väldigt nöjd med mig själv om jag ens klarar kursen, det är ju inte direkt lätt, och min mattehjärna är inte den bästa :I

Så i veckan blir det plugg och träning då det hinns med. Men sen börjar det som plana ut eller vad man ska säga. Då har vi ett projektarbete kvar, sen är det som slut... Vad ska man säga?

Usch, vad tråkigt när jag bara surrar på om skolan, men ärligt så är det det som just nu tar mest tid av allt i mitt liv, men det ska väl va så såhär i slutet gissar jag? Och som sagt, nu känns det som att jag faktiskt jobbar för någonting, så då blir det roligare :)

Nu ska jag fortsätta skriva :) Tjingeling!


Äntligen lördag!

Äntligen lördag! Skönt att ha klarat den här veckan också utan några större missar :) Hehe.. Idag är det min och Emils 11 månadersdag, underbart! Vi ska ta och äta någonting gott till middag snart och sen vet jag inte riktigt vad som händer. Tippar på en riktig myskväll! Just nu är inte emil här, han är och hälsar på sin pappa som fyller år, så jag tänkte överraska honom och vara klar med middagen så han kommer :)

Igår så gjorde jag inte så mycket. Jag var hemma och mös med mamma och mimmi, det var skönt med en hemmakväll, det var väldigt länge sen. Någon är alltid borta, men igår var vi alla tre :) Mys! Nu ska jag slänga in klyftpotatisen :) Tjing :)

Min lilla kavaj :)

En pluggkväll, igen

Så, nu är jag helt slut effter timmar av pluggande! Men det har gått bra :) Nu har jag just suttit och kollat in lite lägenheter och så. Som sagt, det känns stort! Jag har också pratat med pappa, och han OCH mina två småsyskon kommer upp till studenten! Jeejjj! :) Det ska bli så kul!

Jag håller även på att köpa en kamera, eller jag och emil gör det. :) Den är rosa och fin, det får emil stå ut med ändå ;) Nu ska jag ställa mig framför spegeln och öva på mitt tal :) Tjingeling!

Och ja, jag ska lägga upp bilder på min balklänning.. ;) Snart... ;)


Shopping

Ännu en dag av skolan avklarad. Någon mer än mig som börjar känna att det är nära nu?? Gud så stort ändå, att ta studenten :) Jag har inte riktigt förstått att jag inte ska gå gymnasiet mer. Det känns rätt tråkigt faktiskt.. Jag kommer verkligen sakna allt jag, hannah och jannie brukar göra. Allt från hemliga brev till löpning uppför trapporna och ja.. Allt annat.. Det har verkligen varit tre jäkligt roliga år! :)

Nu sitter jag på bloggshopen och shoppar hem lite grejer, nä men jag har hittat en riktigt fin kamera (rosa) som jag nog ska slå till på :) Har ju ingen riktig kamera :/ Vad är jag för människa???




Mycket nytt

Fortfarande förkyld men på bättringsvägen! Och på bra humör! Det har varit toppenväder idag, så glaggarna har åkt på och jag och älsklingen köpte vår första kulglass för iår ;) Mums! Daim och Hallonsobét ;D Sen så har jag köpt mig en kavaj till studenten, den var jätte fin, söt liksom. En vit tröja fick följa med hem också :) Slänger in någon bild på det senare.

Nu på lördag är det 11 månader sen jag och Emil blev tillsammans :) Gud så fort det har gått! Men ändå, underbara 11 månader. Jag vill inte byta dem mot någonting annat i världen! Och till varlborgs blir det exakt ett år sedan vi träffades! :D

Men guuud hörni! Jag har fått jobb över heeeeela sommaren! Gud så skönt! Först ska jag jobba som "lokalvårdare", varför inte städerska??, i 4 veckor sen ska jag vikka för ekonomidamen på mammas jobb :) Perfekt :D Nu släppte lite av min stress i alla fall. Jag har liksom sett framför mig hur jag har gått hemma varje dag medan alla andra har dragit in en massa money! Men nu är jag också med i spelet!

Måste väl bara säga att det är en rätt så stressig period just nu. Jag har tre inlämningar den här veckan, snart slutprov i matte, olika projektarbeten och allt. Men det känns ändå inte som det gjorde förut, som ett ändlöst svart hål med måsten, betyg och ja allt. Det känns som att jag börjar se ett ljus i det hela eller vad man nu ska säga... Nu vet jag vad jag jobbar för och jag pressar gärna mig själv till 1000 för att uppnå mitt mål, och om jag gör det så flyttar jag och Emil till hösten... En början på ett nytt liv? Det känns så stort. Vågar knappt tänka på det, men ändå finns det där i mitt bakhuvud hela tiden, och det gör mig glad. Så då måste det ju vara rätt?!



ICE CREAM BABY!



Nu ska jag dra igång med mitt tal så att det blir klart :D Slänger in nån bild sen :) Tjingeling!

Förkyld!

Usch så förkyld jag har blivit! Boo!! Det är bland det värsta jag vet, ögonen bara rinner och det gör ont i halsen och allt, blä! Tummen ner för det!

I helgen har vi ju haft alla discon, det har gått bra, men vi ska nog ha ett till för att tömma vårt lager på chips och popcorn som är över :) Men mig gör det då ingenting, blir ju bara ännu mer money ;)

Imorgon är det måndag igen. Helgen går alldeles för fort, speciellt med tanke på att jag inte hunnit färdigt allt jag skulle ha hunnit. Finns en risk att min psykologirapport ska vara inne imorgon, den är inte klar kan jag ju säga. Jag har skrivit himla mycket, men det är tjorvigare än vad jag trodde. Jag skriver om psykoser, och det finns ju hur många olika som helst.. Någon som kan någonting om psykoser?  :)

Nu ska jag sova, mitt huvud sprängs snart! Nattinatti!


Discohelg

Hmm.. Idag har jag blivit tvärsjuk. Vaknade imorse med en jäkla huvudvärk, feber och ons i halsen + att jag mådde sådär jäkla dåligt som jag kan göra ibland då jag antingen inte sovit som jag ska eller ätit ordentligt. Så det blev ingen skola för mig idag.. Däremot så har vi ju våra discon ikväll, hoppas jag kan piggna till så att jag inte behöver gå omkring och må dåligt :( Det är förresten våra sista discon nu i helgen, på sätt och vis är det skönt, men ändå lite tråkigt. Vårat underbara företag måste snart avvecklas :( Men jag är jäkligt stolt över att vi har klarat det så himla bra :D

Jag vet att det varit lite dåligt med uppdateringar i veckan, det känns som att vi har haft hur mycket som helst i skolan. Eller så är det bara jag som fått en liten chock över att behöva göra någonting över huvudtaget efter mitt slöa påsklov ;)


Nu ska jag fortsätta med min psykologiuppgift :) Tjingeling!




Underbar dag

Gud så fint och härligt väder det är idag! Vi åt frukost ute för första gången iår jag och älsklingen! Hur skönt som helst :) 20 grader i solen, hoppas det får fortsätta såhär nu :) Sen så gick vi ut en promenad runt byn typ. Skönt att komma ut för sen idag måste jag sitta och skriva färdigt mitt tal.. Tråkigt! Längtar tills det här är över! Efter vår promenad delade vi på en pizza på Aramo. Mums ;D Det var verkligen en pizzadag idag :)




Någon som vill vara i centrum? ;)


Dagen efter

Det här har jag ju verkligen inte tid med, men ändå.. Kom just hem från Emil, och mår som jag förtjänar antar jag ;) Nä, men det var en riktigt kul kväll igår och vi insåg att vi harblandat många dåliga groggar i våra dagar, för igår hittade vi GROGGEN. Om ni förstår. Helt perfekt. Söt, men inte sliskig, och syrlig! Perfekt! Tom Collins!

Förutom det då så grillade vi, jätte gott var det! Vi körde verkligen lime tema igår. Kyckling marinerat med lime, limedricka, lime, lime, lime :) Gott! Sen spelade vi Våghals 2, Det var kul! Men alla ni som fick något konstigt sms av mig igår, det var spelet, inte jag ;)

Vi for också iväg till en annan fest, men den var inge kul så då åkte vi tillbaka hem igen ;) Jag tror vi kom isäng vid halv 4 och jag vaknade typ vid 8 igen och nu ska jag börja fixa för barnkalaset vi ska ha idag :)

Och några bilder...










Efter den här blev det läggdags i alla fall...

Dagenefterpojken <3

Dagenefterfrukost :)


Fredag

Godmorgon :) Jag och mamma kom nyss hem från en långpromenad och ska snart äta frukost. Sen ska jag iväg på gymmet, vadå träningsnarkoman? Sen ska jag hem på en gång igen för då kommer min söta lillasyster hem, har inte träffat henne på en vecka! Gud så tråkigt det varit utan henne! Buuu!! Också ska hon bort igen och sova hos mormor och morfar hela helgen...

Sen ikväll så ska Emil och jag ha fest hos Emil :) Det ska bli kul. Undrar hur länge jag håller med tanke på att jag varit uppe sen klockan 7? Vi får se ;)

Imorgon ska jag upp i skaplig tid för då ska vi hålla i ett kalas igen, harjag förberett någonting? Nej... Tssh! Men det ska bli kul. Barnkalasen är roligare än discona ändå. Inte lika mycket stök ;) Jag får väl se till att vara fräsch imorgon så jag klarar ljudnivån :)

Vad ska man säga? Jag har lärt henne allt jag kan :) Stolt!


Dagen

Hellu! Nu sitter jag och ska försöka skriva en argumentation om varför man ska få ha slöja på sig, om man nu vill det. Det går inget vidare.. Suck... Någon som har någon idé? Eller ett helt annat ämne att skriva om? Vad som helst funkar!

Jag var nyss ute och gick med mamma i nästan en timma :) Sen så tog jag som sagt och sökte in till olika sjuksköterskeutbildningar som börjar till hösten! Gud så spännande det känns ändå! Nu har jag ju som ett mål att jobba mot, ett riktigt mål :) Det känns roligt!

Imorgon blir det nog fest hos emil :) Alla är välkommna ;) Men innan det så ska vi nog käka grillspett jag och älsklingen. Limemarinerade kycklingspett med haloumi (?), sqash (?), och rödlök (vet i alla fall hur det stavas). Det ska bli supergott! What to wear?


Högskoleanmälan

Nu har jag skickat in min anmälan till högskolan! Eller faktiskt... Ganska många högskolor :) Gud så spännande! :D

Imorgon blir det party ;D

Väntar på körlektion

Hello! Nu har jag nyss varit hos tandis, det gick bra och nu sitter jag och väntar på att ha körlektion :) Hoppas det kan få gå bra idag :) Funderar på om jag och älsklingen ska till stan imorgon. Det skulle vara mysigt, att fara dit bara för att gå på stan, inte för att vara i skolan och bara hinna gå en snabbis efteråt. En heldag och bara mysa... Hmm, varför inte? :)


Tandis idag ;P

Hallå! Har just klivit ut ur duschen, ska snart fixa iordning mig och fara till tandläkaren.. Jag börjar bli less på att fara till tandläkaren, men vafan, den är ju gratis än så länge ;) Älsklingen ska i alla fall följa mig dit har han lovat. Jag har väl inte tandläkarskräck, men det är ju inte det bästa jag vet heller, så lite sällskap skadar ju inte :)

Gud så trött jag är! Och ändå vaknade jag helt av mig själv! Kan det kanske bero på att det blir ljust halv sex i mitt rum för att mormor har haft sönder min persienn?? Hehe ;)

"Take a breath, Take it deep
"Calm your self," he says to me
If you play, you play for keeps
Take the gun and count to three
I'm sweating now, moving slow
No time to think, my turn to go"
-Rihanna, Russian Roulette


Myskväll med mamsen

Ikväll ska jag bara ta det lugnt med mamma. Vi har ju inte setts någonting i helgen känns det som :/ Vi ska  se leagaly blonde (min stavning där är inte den bästa...) och bara mysa. Imorgon har jag tandläkartid på morgonen och sen körlektion, mitt dilemma är om jag ska träna innan eller efter... Hmm? I-lands problem!

Funderar även på att köpa en väska imorgon. Ska ta med mig Älsklingen för att kika på den en sväng imorgon :) Ett par nya solbrillor ligger också på listan.. Annars ska jag hålla i pengarna den här månaden har jag tänkt.. Tråkigt ;)


Påskhelgen

HejHej! Har ni haft en bra Påskhelg? Det har jag i alla fall :) Jätte mysig och rolig! I lördagsa så var vi ju ut till vår stuga, jag och emil, micke och mamma och mormor och morfar. Vi åt påsklunch och myste på. Sen gjorde jag och Emil en snögubbe också åkte vi lite skidor, det var himla längesen jag stod på ett par skidor, det kändes och syntes! ;)

Sen när vi kom hem så duschade vi och fixade oss och for hem till Emil där vi gjorde middag. Sen kom Emils kompis och hans tjej :) Vi satt hemma hos Emil ett tag då innan vi for på en fest. På vägen dit så lyckades jag ta ut 1000 kr istället för 100, lyckat ;) Och såklart gjorde jag en massa saker som jag inte annars gör och så vidare ;P









Och till Emil - Jag älskar dig ;)


Påsklov!!

Hallå! Nu är det äntligen lov! Gud så himla skönt! :) Tänkte skriva en blogg i Onsdags men det hann jag inte, det var nämligen en av de värsta kvällarna jag varit med om! Blä! Jag och Emil skulle och lämna Mimmi i Luleå och när vi kom fram så kokade bilhelvetet! Så vi stod där och försökte komma fram till vad som hade hänt, jag ringde janne och pappa och var helt hysterisk, men vi kom i alla fall fram till vad som hänt. All kylarvätska hade läckt ut så det var ju ingen idé att ens försöka ta sig hem igen.. Så vi satte oss i baksätet och kurade ihop oss för att hålla värmen, vi satt där i ja... Säkert två timmar... Kallt var det, och sent som attans hann det bli!

När vi kom hem så hade underbara mamma bakat scones så att vi skulle ha någonting att äta! Sen så gick vi och la oss. Tror aldrig vi har legat så ihopkurade, och vi brukar ligga väldigt omslingrade! Trodde aldrig jag skulle sluta frysa.. Sen så var det bara att kliva upp klockan 7 igen och fara till skolan... Jeejj!!

Men nu är det i alla fall lov :) Jag sov hos Emil inatt och det var jätte mysigt. Idag har vi också bara myst och tagit det lugnt och imorgon ska vi ut till min stuga :) Det här kommer bli ett bra påsklov! Det vet jag ;D











RSS 2.0