Packning på G

Nu packar jag för fullt här hemma! Snart ska vi åka.. Eller snart och snart.. Det är bara det att jag har bokat in en körlektion nu på eftermiddagen, så jag måste bli klar med allt innan det, för efter den så åker vi tll Göteborg! :) Jeeejj! Det ska bli så himla kul :)

Jag tror jag har packat alldeles för mycket, som vanligt! Och jag bara gissar att när jag kommer fram så kommer jag undra hur fan jag tänkte när jag packade ner det där! Hah! Jag har den där känslan av att jag glömt någonting heeela tiden, så nu går jag och slänger ner saker på måfå typ... Kanske en liten checklista behövs??

Smink (Mascara, Foundation, Superläppglanset, Solpuder) -Check!
Hårspray - Check!
Tvättaansiktetsaker - Check!
Fixahåretgrejer - Check!
Hårklämmor - Check!
Biljetter till Fotbollen - Check!
Börsen med allt som ska vara där i - hmmmm... Check!

Haha! Vad onödiga saker jag packat ;)



Göteborg!

Ahhh! Mina tänder gör så j*vla ont! Det blir fil till frukost idag alltså... Men när det gör ont då vet man ju att de rör på sig och det känns ju grymt bra! Förra gången jag var till tandis så var de förvånade att de flyttat sig så mycket! Kanske blir det kortare tid än planerat?! :)

Idag åker jag och Honey till fina Göteborg ;) Tåget går kring 6 ikväll, det ska faktiskt blir riktigt mysigt att åka tåg tycker jag. Vi har förberett med böcker, godis, kortlek och så ska jag göra kycklingsallad idag som vi ska ha med :) Det kommer bli mys tror jag! Jag såg förresten en liten reklam grej igår om en skoaffär i Göteborg som säljer skor i storlekarna 33-35½, jag måste dit och kolla för det skulle vara perfekt för mig med mina 35 or :/ Alla skor är typ för stora för mig :(

Vi har lite andra olika planer för vår resa. Imorgon ska vi ha en "strosardag", bara gå omkring och kolla lite och kanske gå i lite mindre affärer och så.. Vi ska kanske också åka Göteborgshjulet och fara till Botaniskaträdgården, inte för att nån av oss är intresserad direkt, men det verkar ju väldigt fint där ;) Någon av dagarna ska vi såklart på Liseberg, också ska vi ju shoppashoppa! en dag också, men då blir det mer de större shoppingcentrena :D Jag längtar till den dagen!

Sen, hör och häpna, så ska vi på VM-kval Sverige-Tjeckien (damer) på Lördagkväll :) Det ska bli sjukt kul!

Här ska vi bo :D

Run this town




Spotify

http://www.gratispremium.com/?ref=221286

Vill ni snälla hjälpa mig på spotify? Snälla :) Klicka bara.. Det kostar inget eller så, jag har tryckt på den för en kompis till mig som fick spotify genom det hära :)

STUDENTEN!

Ojojoj! Nu är det en vecka sen senast! Och vilken underbar, speciell och oförglömlig vecka det varit!! Men det känns redan tomt att veta att jag aldrig mer kommer sitta på lektioner med Hannah och Jannie, vi hade så mycket kul för oss... Å andra sidan känns det som att ett helt nytt liv kommer börjar, jag kanske flyttar bort till hösten och ja gud, jag kan inte ens tänka på det utan att bli helt yr!

Om studenten då :) Vi hade fotografering halv 8 på morgonen, så jag klev upp klockan 5, hade prick en och en halv timma på mig innan vi behövde åka! Jag hade nog behövt liiite mer tid, men det blev ändå bra. Efter fotograferingen så var det såklart champagnefrukost i parken. Det var jätte mysigt, och att vi hade så bra väder också! Sen så var det stipendieutdelning i aulan och efter det betygsutdelning från mentorn + att vi fick våra diplom för att vi blivit Diplomerade Gymnasieekonomer :) Och sen så var det dags....

Jag, som var kortast i klassen, var en av de som fick stå längst fram i utspringningsledet! Gud vilken känsla när han som öppnade dörren sa att det var en minut kvar, och sen snart är det dags och tillslut NU är det dags! Också slog han upp dörrarna! Underbart! Vi skulle sjunga vår sång när vi sprang ut, men jag hade lite svårt för det för jag höll på att börja storgråta, vek som jag är ;) Sen en massa kramar och sen flaket, och jag var nog så uppe i varv då så jag minns inte så mycket av det!

Efter det så åkte hela min familj till Kaptensgården och åt underbar mat och hade jätte trevligt, sen körde de in mig och Emil till Luleå igen, till vårat hotell. Vi vilade, fixade oss och sen blev det utgång på Olivers där studentfesten var! Vi dansade, och dansade och dansade...

Här är lite bilder, men det kommer väl fler sen, Janne ska ge mig bilderna han tog och så också :)

På morgonen innan vi for till Luleå 



Jag, Jannie och Hannah!

Vi flickor igen <3

Champagnefrukost

BUBBEL!

Skål ;)

Puss på björnen jag fick av systern Vera - min sötnos :)

Vi 3 igen :)

Jag och min Hjalmar!

Vera och Hjalmar <3

Janne med min skylt :)


Phu! Jag kommer nog lägga upp fler bilder lite då och då från studenten, det är ändå den största dagen i mitt liv hittils :) Nu ska jag äta frukost :)

Vi



Idag har jag inte så mycket tid att skriva, ska städa idag innan pappa, syskonen och farmor och Janne kommer. :) Balen var super! Lägger in mer bilder sen!

Balfrisyr - Check!

Nu är frillan klar :) Tänkte att ni ska få se några bilder innan jag fortsätter fixa mig :) Det är underbara Sarah Isaksson som fixat min frisyr :)










Träning

Nu har jag just kommit hem från gymmet, jag har tränat lite och sen solat en sista gång inför balen. Det gick tungt idag, är väl rätt sliten efter helgen, men så får det väl vara någon gång :)

Svar till Elin om skorna i förra inlägget :
De vita skorna är beställda från ellos och de svarta är från Kenzas kollektion :) De svarta är förresten supersköna att gå i :)


Nu är det dusch och sen packning för mig för det är tidig morgon imorgon. :) Fixafixa inför balen!


Shoes

Detta blir mina skor på Studenten :)

På dagen :



På natten :


Festhelg

Tjo! Längesen igen ;) Men det är ju studentveckan så jag har fullt upp! Vår klass började i Lördags - Ännu en vit vecka för SP3d - Förfest hos sven och sedan for vi på Alstar och åt på kvällen och var ute där. Vi hade en himla kul kväll i alla fall. Vi spelade typ ett ölspel - Ring of Fire, det var det roligaste ölspel jag spelat :D Det kom till reglar hela tiden så tillslut så skulle man skåla med den till höger, ställa sig upp och så var det någonting mer, innan man skulle dricka någonting :) Det blev knäppt ;P

Igår hade vi en till klassfest då vi grillade, spelade brännboll och kubb :) Det var också himla kul, men kallt! Sen så for jag till Emils klassfest, tyckte att han också var tvungen att gå på sin, han har ju kört omkring på mig hela helgen! Det var också roligt :)

Idag är det en chill dag då jag ska ladda inför balen imorgon. Jag ska snart ha körlektion, jag har förresten bokat allt nu, halkis, uppkörning och teori, men säger inte när ;) Nog för att jag avslöjade det för hela klassen i lördags...

Nu måste jag springa :) Lite bilder, fast det blir nog mer sen :)









Som sagt , mer bilder sen :)




Studentveckan!

Omg, dålig uppdatering igen! :P Börjar bli en dålig vana! Idag är jag sjuk, mimmi har smittat mig med sin förkylning så idag är jag hemma och laddar inför helgen! ;) Hehe.. Såhär kommer helgen + nästa vecka se ut :)

Lördag - Alstar med klassen, middag och sen party:) Innan det förfest:D
Söndag - Grillning + lekar med klassen :)
Måndag - Lugn dag, 2 körlektioner för mig
Tisdag - BALEN och sova över på Pitehavsbad med älsklingen (Jag har förresten hämtat min balklänning, den sitter ännu bättre nu än i våras och färgen är supersnygg nu när jag är lite brun :D )
Onsdag - Temafest med klassen :)
Torsdag - Pappa, Vera, Hjalmar och Farmor och Janne kommer upp, så jag längtar! :)
Fredag - STUDENTEN!!

Tror det blir en av de roligaste veckorna i mitt liv :D Yes! Imorgon ska jag dock till tandläkaren och dra åt tandställningen, vilket inte är så mysigt! Men jag ska ta och shoppa lite imorgon också eftersom att vi har fått en del av Prissepengarna nu :) Det blir lite smink till balen och kanske någonting snyggt till helgen :D Men på kvällen ska jag bara ha myskväll med älsklingen som ska vara så gullig och köra mig hela helgen, min lilla chaufför ;) Hehe..

Ny tubtop och nya shorts :) Eller halv nya i alla fall :D


RSS 2.0