Finns så mycket..

Det finns så mycket att tänka på, ibland. Speciellt när man är själv. Allt har löst sig nu. Men det känns ändå som att jag går och väntar på att någonting ska hända, igen. Jag har saknat dig.


Lov, äntligen :)

Första dagen på lovet då. Himla skönt. Jag har inte riktigt förstått att det är lov än.. Idag ska jag bara ha en slödag, underbart. Jag älskar mina slödagar. Jag ska gå ut och gå en sväng och sen ska jag göra ett försök att städa i mitt rum och sen träffa en kompis. Åh, vad skönt att inte behöva göra någonting alls. Och jag är hemma själv också, tills imorgon.. Det är jätte mysigt när mamma och Mimmi är här, men ibland är det så skönt att bara vara själv också :) Nu ska jag gå ner och handla lite mat till mig själv :) Ha en bra dag! :)




Jejejejj :)

Åhh, Jag klarade mitt matteprov, det gick jätte bra!! :) Och nu vet jag varför jag inte klarade det förra. För jag tryckte in fel på miniräknaren, Haha. jag tog rotenur, och sen hela talet utan att räkna ut det först. Man kan göra så på vissa räknare, men inte på min, så där har vi felet. Det kom min mattelärare på idag. Så egentligen så gick mitt första prov bra. Jaja, men det känns skönt att ha gjort bort allt det där nu :) Uh, det var en riktigt seg dag idag. Allting har gått så himla sakta, lektionerna har känts som en evighet. Trodde aldrig det skulle ta slut.. Känns som att dagen imorgon kommer bli precis likadan, jag har jätte långt hål efter första lektionen, sen har jag matte och sen ett hål till. Kul va? Sen så kommer inte Hannah och Jannie vara i skolan i morgon, för de ska till London! Lyckosar!!
Vet ni? Nu börjar allt lösa sig igen.. :)




Små saker kan göra en dag..

Ni vet, ibland kan man ju bara känna sig lite låg. Det behöver inte ens finnas en anledning ibland för att man ska känna sig nere eller så, man bara gör det. Jag kände mig lite låg idag, dels för att jag mått lite illa av medicinen, dels för att jag är trött och lite stressad över mitt matteprov imorgon. Jag försökte sysselsätta mig lite för att bli på bättre humör, jag läste, kollade tv, men nej. Jag var ändå låg.. Så jag loggade in på msn, och vad möts jag av där om inte det som verkligen gjorde min dag:
- Hej lilla ängel..
Tänk att de 3 små orden gjorde mig så glad, så glad att jag bara släppte alla tankar på allt annat som har gjort mig ledsen eller stressad.
Hej lilla ängel..


Snart är det lov :)

Nu har jag just kommit hem från min rätt så långa promenad. Undrar hur länge jag var ute egentligen? Rätt länge skulle jag tro. Det var hur skönt som helst ute, det blåser lite, men annars är det perfekt!! :) Nu ska jag sätta igång med plugget, känner att jag drar mig lite för att göra det. Men jag måste fixa mitt matteprov imorgon! Vad jobbigt det känns med skola imorgon, ovanligt jobbigt faktiskt.. Jag kommer inte komma hem förens tidigast halv 6. Suck, vad jobbigt! Men sen är det ju bara fredag och sen är det LOV, det ska bli såååå skönt!!!
Jo, just det. Utlandsresan. Kreta bär det av till i Augusti, till samma ställe som förra året, jag älskade det stället. Men nu ska vi bo på ett större hotell så att det kanske finns mer för mig att göra. Åh, vad jag längtar! :)






Hemma idag

Idag är jag hemma, mår inte så jätte bra. Och det var ju friluftsdag idag så jag missar inga lektioner. Började må så illa när jag tog penicillinet. Huvva.. Men nu har jag ätit, macka och fruktsoppa och mår lite bättre så snart ska jag gå ner på byn och kolla på marknaden. Det är rätt mysigt tycker jag. Ska ta någon bild så får ni se hur mysigt det är :) Idag har jag på mig ett underställssätt, haha. Snacka om att släppa allt så fort jag är hemma och känner mig sjuk.. Ja, men sånna här dagar Får man se ut som ett UFO. Det är okej! :)
Det är hur fint väder som helst ute, super skönt. Det ska bli så skönt att få gå en liten promenad ändå, och sen så ska jag sätta mig och plugga lite. Det blir nog en bra dag ändå :)

Nu ska jag ta och gå en sväng :)
Kram på er!

Här har ni mig.. Jag gillar mitt lilla fönster, det är så mysigt. Jag kan se ut över hela lilla Älvsbyn här ifrån :)

Aha, därför jag var trött...

Hellu! :) Oj, det har varit såå stressigt så jag har inte hunnit skriva någonting alls. Nu vet jag varför jag har varit så trött hela förra veckan och i helgen, det är för att jag har haft en infektion i kroppen, fick veta det idag. Det hade inte synts på de första testerna jag lämnade men sen så lämnade jag ett till och då upptäckte de att jag då hade en infektion. Så nu ska jag börja äta penicillin som vi har hämtat ut idag. Imorgon ska jag vara hemma från skolan, det är ju friluftsdag och jag har haft feber både igår och idag så jag blir hemma. Kanske tar en prommis här hemma istället? Nu ska jag gå och hjälpa mami med maten och sen ska vi äta Semlor :)
Och vet ni? ? Vi har bokat en UTLANDSRESA!! JEJEJEJEJEJJJ!! Jag längtar sååå!!


Såå trött..

Sööndag, och guuud så trött jag varit idag.. Vet inte varför riktigt, men jag ahr knappt kunnat hålla ögonen öppna.. Så jag har bara såsat på idag, pluggat lite matte, men vet inte om det gick så bra. Sen så skulle jag och Ida ha träffats men ingen av oss orkade väl egentligen så vi hade en telefondate istället, det var trevligt :) Sen så gjorde jag syrrans födelsedagsmiddag och fixade här hemma tills Mamma, Micke och Anna-Maria kom hit och vi åt den jätte goda maten som jag gjort :) Sen så kom Britta hit på kladdkakekalas, det var jätte trevligt ! Som vanligt ! :) Och nu ska jag sova, äntligen, jag har längtat .. 

Ännu en dag avklarad.

Snart var den här lördagen avklarad, snart får jag gå och sova igen. Vet ni hur mycket jag längtar efter att få sova på dagarna? Jag vet inte varför faktiskt, jag behöver inte vara speciellt trött, jag bara längtar efter att få sova.. Eller att bara få ligga och inte göra någonting.. Visst låter jag som ett roligt sällskap?
- Vad gillar du att göra?
- Eh .. Sova kanske? Intressen, nää? Jag sover hellre..

Jaja. Jag var ju ute på en härlig powerwalk imorse, och ja, jag överlevde, om än jag är lite mör nu.. Vilket tempo de höll alltså.. Sen så har jag faktiskt varit duktigt och pluggat, Idrott blev det idag och matte imorgon. Sen det där med att städa rummet, det kanske inte gick så bra. Men jag tycker det är mysigt såhär, lite stökigt, men inte för mycket.. Åh, vad trött jag är.. Men det är väl inte okej att sova halv 9 på en lördag kväll?


Yo ? Döcool, om jag får säga det själv..



Ibland behöver man inte ens prata..

Nöjd?

Nu sitter jag och pluggar, som vanligt skulle jag vilja säga. Började fundera på varför jag gör det, egentligen. Eller det är väl självklart, jag vill ju få bra betyg, såklart. Men varför vill jag få bra betyg? Jag vill såklart ha möjligheten att kunna söka dit jag vill, men är det någonting mer? Är det någonting annat som gör att jag lägger ned så mycket tid på skolan? För det är inte bara pluggtiden som går åt till skolan, nej, det är mina hela dagar och också ibland mina nätter då jag inte kan sova för att det är så mycket. För mycket helt enkelt. Jag väljer bort mina kompisar och träningar för att skriva bra på det där provet, för att få det där betyget. Jag vet, man kan inte alltid göra det man vill, men är det här vad jag vill överhuvudtaget? Jag vet inte riktigt. Visst, det går i perioder, som allt annat. Men den där pressen finns alltid där, på något sätt, och det behöver inte vara prov eller läxor som skapar den, nej. Press och krav kommer från många håll, och det vet jag att så kommer det alltid vara, men det jag undrar över är väl egentligen; måste man alltid prestera bäst i allting för att man ska bli nöjd? Nu pratar jag inte om att jag tror att alla förväntar sig det av mig, för jag vet att det inte är så. Jag trodde det förut, men jag har kommit fram till att det är jag själv som inte blir nöjd.. Varför kan jag inte bli nöjd bara? Det var en gång en som frågade mig; "Men du, när känner du dig nöjd, egentligen?" Och jag blev helt ställd, för jag vet faktiskt inte.. Jag vet inte om jag blir riktigt nöjd, med någonting. Jag måste på något sätt sluta ha de här höga kraven, för på det sättet de påverkar mig gör de mig till någon som jag inte riktigt vill vara. Och visst kan man väl tycka att det är väl bara varva ned och ta det lugnt, det tycker jag också. Men det går bara inte, det finns alltid där. Tycker ni det låter som att jag behöver lite semester kanske? Tur att det är sportlov snart.. Jag tänker rätt mycket tror jag, det kanske inte märks när jag skriver här, men så är det faktiskt. Jag skriver inte så mycket om tankar och funderingar här dels för att jag ändå inte vill att det blir för personligt men också för att det är skönt att bara skriva om saker som kan vara rätt ytliga och bara roliga. För mig är det skönt att bara skriva om sånna saker efter en jobbig period med mycket plugg och så men ibland så slår jag visst till och skriver allt jag känner och tänker. Det kan vara nyttigt det också..

Vaken igen :)

Jag somnade om tillslut. Men nu är jag vaken och har ätit frukost, duschat till och med. Åh, idag blir det en lugn dag.. Jag ska städa i mitt rum och plugga matte. Och snart så ska jag ut och gå med mamma och micke. Tror ni jag kommer kunna hålla samma tempo som dem? Kommer jag ens att överleva? Vi får se helt enkelt.. Jag är faktiskt seriös, de där två är ena riktiga tävlingsmänniskor, men det kan jag också vara så.. Må bästa man vinna..

Denna eviga pussmun...

Tjingeling..



Uh, kan inte sova, försöker med allt. Böcker, facebook, msn, musik.. Någontng måstge väl göra mig trött? Ska fortsätta försöka! :)

Freedag

Äntligen helg! Super skönt :) Har haft en rätt lugn dag idag, jag har gått lite på stan och såå :) Hittade lite saker, men är inte helt säker på vad jag ska ha kvar, tänkte att jag funderar över helgen. Jag hade ju tid hos tandläkaren idag men blev tvungen att ställa in den för jag fick en akuttid på läkarstationen så nu får jag ingen ny tid där förens om två veckor.. Jaja.. Men ikväll ska jag och mamma ha myskväll och äta framför tv:n, mysigt!! Jag skriver lite mer sen för nu ska jag äta :)

Här kommer en dålig bild, men det här var i alla fall jag idag:)

Brandlarm, igen..

Idag har jag gjort bort två prov, skönt som bara fasen! Så just idag har jag inget att plugga på. Eller jag kanske har det egentligen, men jag orkar verkligen inte idag så jag tänkte att jag skulle ge mig lite semester från det ikväll! Så ikväll är det glass med sirap som gäller. Vadå, jag har både dans och idrott imorgon;) Idag har det varit en helt okej dag. Först hade jag ju prov, jag har ingen aning om hur det gick men men. Sen hade jag ekonomi, blääää! Måste ha varit någon som kände som jag just då för denna någon satte igång brandlarmet. Jag vet att det inte är så kul egentligen, men just idag kände jag bara YES!!! SÅ vi sprang, jag vet att det är typ dödsstraff på att göra detta men vi sprang då upp och hämtade våra jackor, och sen när vi kom tillbaks till trappen igen så var det tjockt med folk. Precis som våran mentor säger så agerar alla som kossor när brandlarmet går, kul att han jämför oss med det. Men det är nog sant, hälften skulle brinna inne om det väl brann någon gång.. Hmm, vi funderade på att det skulle ha varit rätt kul om vi skulle låtsas få panik och bara börja putta undan alla och springa, FÖRST UT! Hehe.. Jaha, sen fick vi stå där ute, skit kallt såklart, tills brandbilen kom och sen så var det bara att promenera in igen, tillbaka till ekonomin.. Igen.. Jag var helt borta och fick ett skrattanfall när hon frågade mig någonting om ett resultat, pinsamt? Kan jag inte bra liksom svara rätt någon gång istället för " Va? vadå resultat?".. Jaajaa, nu är jag hemma, äntligen och ska baaaaraaaa ta det lugnt.. Ha en supermysig kväll hörni :) Puss o kram :)

Ah, Jag vet att jag är fett cool..


Today

Idag har jag ju varit hemma, jag hade ju en tid på vårdcentralen. Sen efter det så gick jag ner på gymnasiet här i Älvsbyn för jag har fått ett kravbrev på en bok, men jag går ju inte ens här i Älvsbyn så det var ju lite konstigt, men vi fixade det. Sen så träffade jag Ida som berättade att de skulle gå en tipsrunda för de hade någon friskvårdsdag. Så jag följde med, det var jätte kul att få träffa och få se folk som jag inte sätt på jätte jätte länge. Det var kul, för jag har inte sett många av dem sen högstadiet och det är fortfarande samma grupperigar och attityder som för något år sedan för vissa medan andra har förändrats helt. Undrar hur andra ser på mig.. Jaja, sen gick jag hem och vräkte i mig massor med mat och nu sitter jag och ser the hills och pluggar..
Idag har jag prövat mina nya chinos, vet inte riktigt vad jag ska ha till, jag tänker ett rosa linne bara och resten svart, men vet inte riktigt..



här är de men med en annan tröja :)





Sovgott :)

Imorgon blir jag hemma från skolan, vi har ingen lektion på morgonen och sen så har jag den där läkartiden så jag missar ändå sista lektionen. Men jag sa hur som helst plugga massor imorgon för jag har två prov på Torsdag, Svenska och Italienska. Nu är jag sååå trött så jag tror jag dör.. Ska lägga mig och läsa lite och sen så ska jag sova, äntligen! Ah, nu orkar jag inte skriva mer, men sov så gott hörni!! :)

Photoshoppat helt själv, stolt! Lyckades göra bakgrunden svart, duktigt va? :) Jag är nog inte så bra på det där..


Kycklingsoppan :)

Jag glömde såklart att ta ett kort på soppan men ni ska få receptet i alla fall :)

1/2 liter vatten
1 kycklingbuljong tärning
1 lime
1 tsk riven ingefära
1 msk socker
1/4 tsk salt
1 burk kokosmjölk
champinjoner, skivade
ca 2 kycklingfiléer
Ris - Basmati eller Jasminris

Sätt riset i en kastrull och låt det börja koka som vanligt.

Koka upp buljongen. Pressa i limen och tillsätt ingefäran. Sätt sedan i sockret och saltet och låt det småkoka i ca 5 min. Sätt sedan i kokosmjölken, de skivade champinjonerna och kycklingfiléerna som ska vara tärnade och låt det kokaihop tills kycklingen är färdig. Man ska inte steka kycklingen innan eller så, den ska bara ner i soppan helt rå.
När soppan är färdig så häller du upp den i en skål och tillsätter riset!! Riset ska alltså vara i samma skål som soppan och blandas om, det låter konstigt, men det är jätte gott. Man kan såklart äta riset bredvid också!!

Kycklingsoppa är vanligt att man äter när man är sjuk och många sjukhus serverar den till patienter. Den är också bra för magen då ingenting är stekt och den inte innehåller så mycket kryddor, man kan säga att den han en mjukgörande effekt.

Nu ska jag plugga :)

Hemma, äntligen..

Hello! Nu är jag äntligen hemma, jag har varit såå trött idag. Men nu måste jag plugga så ja.. Jag försöker komma på en massa bra grejer för att inte behöva plugga, men jag vet att jag måste.. Snart.. Jag är jätte hungrig för trots att jag vräkt i mig Ipren idag så känns det fortfarande som att tänderna går sönder. Så jag fick alltså mala maten idag, det gick bara inte att tugga den. Det är ett jätte bra tips, om man vill få mer smak på maten, att mala den i munnen, se bara till att det är god mat. Det var det inte idag dock..
Men idag ska vi, på min begäran är den älskade kyklingsoppan, den är UNDERBAR! Och man behöver inte tugga den så mycket :)
Ni kan få receptet sen också kan jag lägga ut en bild på den :) Ni måste pröva den!


Ont som fan!

Godmorgon! Sovit gott? Vet ni, det har inte jag gjort! Jag har så jäkla ont i hela munnen.. Haha, och jag som sa att det inte alls gjorde ont, det gör det! Det känns som att tänderna ska lossna! Ska ladda upp med verktabletter idag så kanske jag överlever, men bara kanske.. Usch!
Nu ska jag äta frukost, hoppas mamma och mormor skyndar sig lite nu eftersom att de ska köra mig till skolan. Men vi kommer nog bli sena ändå, de där två är riktiga tidsoptimister! Åh..
Ha en bra dag i alla fall :)


Sovgott :)

Nu ska jag ta och krypa ner i sängen och sova. Det ska bli så skönt och jag har längtat heeela dagen efter detta!! Måndagar tar verkligen på krafterna! Men min mamma ska köra mig till skolan imorgon så jag får lite sovis i alla fall!
Vet ni? Jag ska till doktorn på Onsdag och jag är så himla nervös... Jaja, jag får försöka att inte tänka på det! Men sovgott inatt hörni! Puss o Kram :)

Ojojoj..

Vad har jag gett mig in på, egentligen? Jag ska vara med på fotbollsturneringen i skolan nästa vecka.. Vet inte hur det blev såhär, jag är nog rätt lätt att övertala skulle jag tro.. Uhh, jag är sååå himla nervös! Hoppas det inte ska sitta folk och titta, men det ska det säkert...
Jag höll på att missa min tandläkartid idag, så jag fick typ springa dit, men jag hann i alla fall, tur det. Hon satte in snoddar eller någonting mellan mina tänder därbak, det tog fasen bara 10 minuter, jag trodde det skulle ta jätte jätte lång tid!! Det är inte så himla skönt, det trycker rätt mycket på tänderna, men det gör inte ont heller, som hon sa att det kunde göra. :)
Brandlarmet gick idag igen på våran skola, det har börjat gå varje måndag typ klockan 3, irriterande. Ingen orkar ju bry sig, alla vet ju att det är någon som satt i gång det, men tänk om det någon gång börjar brinna då? Ingen skulle ju ta det på allvar, alla skulle ju brinna inne :S Nä, vad läskigt! Nästa gång ska jag först ut!!


Excel

Nu sitter jag på skolan och har Information och Layout, kanska lugnt.. Han går igenom proven med alla, är lite nervös, hoppas det har gått bra för mig. Snart, eller om typ en kvart så har jag hål på tyjätte länge, men jag ska till tandläkaren då så då har jag i alla fall någonting att göra. Sen har jag dans, åh vad vi måste jobba idag för att vi ska hinna färdigt! Skriver mer sen!! Hejs :)

Singel?!

Hade ni en bra alla <3 dag? Jag hade det i alla fall, och nu har jag sett filmen Valkyria, jag tyckte den var jätte bra. Men man måste nog ha någon aningin om vilka alla personer som nämns i filmen är och så, om man inte har det så är den nog lite svår att förstå.. Jag gillar filmer som är baserade på verkliga händelser, det är rätt intressant liksom. Fast det blir såå myckert sorgligare om sånna filmer inte slutar bra eftersom att ja, det har ju hänt på riktigt. Men hur som helst, om ni gillar sånna filmer så ska ni nog se den!

Jag är ju som ni alla nog vet singel, sen ett tag tillbaka, det är ingenting som stör mig. Även om jag hade ett jätte bra förhållande så mår jag bättre just nu av att vara själv. Men en sak som jag dock funderat på är vad det innebär för andra att vara singel, hur tycker andra att man ska vara när man är singel. Jag har fått höra väldigt många gånger att det måste ju vara så underbart att vara singel eftersom att man bara har tid till sig själv, du kan ju ha hemma spa och bara ta hand om dig själv, bara vara själv du vet.. Jo, eller hur. Det är underbart att kunna ta hand om sig själv och sätta sig själv först hela tiden, men att vara själv? Jämnt? Nej tack. Jag vill inte ha ett förhållande alls just nu, jag vill vara singel. Men jag tänker inte vara själv för det, jag tänker inte direkt sitta hemma och vänta på att jag hamnar i ett förhållande bara så där. Singel för mig betyder just nu att man kan göra sina misstag och lära av dem. Konstigt? Kanske lite konstigt. Jag menar bara att bara för att jag är singel och inte vill ha ett förhållande betyder det inte att jag inte vill träffa folk. Jag vill kunna få träffa vem jag vill, när jag vill utan att alla ska ha så mycket åsikter hela tiden. Det jag egentligen gjort just nu är att jag skaffat mig fler vänner, vänner som jag inte kunde skaffa mig när jag var i ett förhållande.. Men du borde inte träffa någon just nu, var själv bara och ta hand om dig.. Nej tack, jag vill inte vara själv, hemma-spa varje dag eller? Nej, jag ska göra mina misstag, kanske jag blir ledsen men och? Det är väl smällar man får ta, och jag tror inte man lär sig om man inte tar några risker alls... Och om man tar risker och gör misstag så tror jag också att man lär känna sig själv bättre, får veta mer om vem man själv är och hur man hanterar situationer som man kanske aldrig upplevt förut och det är jag helt säkar på att man i slutändan mår mycket bättre utav.
Så, nu var det sagt.. Äntligen..


Alla <3 dag

Jaha, grattis på alla hjärtans dag! :) Jag älskar alla hjärtans dag, eller dagarna innan då alla affärer har pyntat så fint med hjärtan och fina saker. Det är nästan så att jag vill köpa massor av saker åt mig själv, men det kanske är lite wierd att köpa hjärtan och björnar till sig själv? Jaja, jag ska in till stan idag i alla fall, så vi får se om det följer med någonting fint hem igen ;)
Nu måste jag gå till bussen , fyyy så kallt det kommer bli!! Ha en bra alla hjärtans dag!!
Puss o Kram!

Det blir nog den varma jackan idag!! -30?!?!?!


Besviken?

Jaha, nu blir ni nog besvikna på mig.. Jag fick inte G på mitt matteprov, det är mitt första ig någonsin.. Tråkigt. Men jag var bara ett poäng ifrån så jag var ju inte helt lost. Min matte lärare och också min mentor pratade med mig efteråt och sa att han visste att jag haft mycket prov i veckan och så och att det varit mycket tjaffs så han sa att det var okej. Det var rätt skönt att få höra av honom..
Idag har jag varit i skolan, såklart. Först hade jag balett, det var väl sådär, inte lika kul som jazz och street, men men.. Sen åt jag och en kompis lunsch och sen var det matte och ni hörde ju hur det gick. Haha, sen så gjorde jag inte så mycket mer, var med en kompis tills bussen kom.. Sen när jag kom hem så gjorde jag och min mamma en jätte god kycklinggryta och sen kom Ida hit :) Vi har ätit godis och surrat på som ja, jag vet inte vad.. Som vanligt antar jag? :) Ida åkte just hem och nu ska jag sova för jag ska hinna med en Viktig buss i morgon!! ;)




Dags för balett :)



Är så trött idag..

Jag är så himla trött nu så det här blir ett kort inlägg. Jag har haft 2 prov idag, matte och excel, jag körde nog helt på matte provet men excel gick bättre.. Skönt att det är över i alla fall :) Det har varit en rätt lugn dag i övrigt, jag stannade med en kompis efter skolan och gick på stan sen åt vi på donken med min mamma som var i Luleå och sen så åkte vi hem.. Skönt att få sova, jag har hållt på att somna flera gånger idag. Imorgon är det balett och skrillor som gäller!! Kul va? Känns ändå rätt kul med skridskor, men vi får se :) Ush, vad jag skriver dåligt nu måste jag sova. Skriver mer imorgon!!
Godnatt :)


Onsdag:)

Åh, vilken onödig dag idag. Jag mådde jätte illa imorse, så jag fick ta lite sovmorgon för min mentor, men de lektioner jag missade var inte så viktigt, jag har ändå jobbat hemma. Sen så for jag till skolan tillslut för jag hade en tid hos våran skolsköterska, det var lika kul som vanligt. Haha :) Det var det faktiskt.. :) Sen så var det lunch, Pannkaka:D Jejejejejj!! Så jag var och åt lunch med nabbisbabbis och det var kul!! Sen så skulle jag ha haft Italienska, men våran lärare var sjuk, så jag har alltså inte haft några lektioner idag. Suck.. Men nu är jag hemma och jag ska plugga matte. Symetrilinje??

Jag idag, men när jag insåg att det var -30 (!!) ute så blev det täckisat och täckjacka.




Italienskagruppen :) Ser ni mig??


Rätt suddig bild va? haha, han ville visst inte va med:P

Trött dag idag :)

Oh, sååå trött jag har varit idag, höll på att somna på svenskan, men jag höll mig :) Men det har varit en rätt skön dag idag, ganska lugn. Jag och Jannie hittade chokladbollar som kostade 3 kr/st i lärarrummet, hrrmmm.. Vi fick 4 st för 6 kronor :D Hehehe, undraaaar hur det gick till ?! Ingen aning... :)
Typ precis när vi slutade svenskan så gick det ett larm, men det var inte brandlarmet.. Fattade inte vad det var i alla fall, ingen som tog det seriöst, alla var kvar i skolan.. Jag med, fan, man går ju inte ut då det är -20.. Fast, jag hade ju min fjällisjacka, den är så varm och goo :)
Sen gick jag på stan med Nabbis, haha :) Undrar om det smeknamnet gillas? Vi var på Åhlens och kollade barnkläder åt hans syster, småbarns kläder är det sötaste som finns ju! :) Sen gick vi på Lagerhaus, jag ska ju göra om i mitt rum så då kollade vi på lite grejer där också :)
Ah, nu ska jag plugga :)


Jag har städat mitt skåp, men det blev ändå fullt hmmm... Rätt mycket rosa, jag älskar rosa :)

Ny vecka :)

Måndag idag, början på en ny vecka :) Det käns skönt på något sätt, jag har tre prov på Torsdag, men sen är det inte så mycket mer, och vet ni? Sen är det sportlov! Jejejejej! Det har ju gått jätte fort det här!  Nu sitter jag och pluggar till Excel-provet som vi har nu på Torsdag, det kommer nog gå bra, det är inte så svårt.. Samtidigt så ser jag, mamma och mimmi på Sex and the City :) Vi har det så mysigt så :)


Hemma igen :)

Nu är vi hemma igen, jag är hur trött som helst, födelsedagskalas kan vara riktigt jobbiga. Men det var mysigt hos mormor o morfar :) Det är det Alltid, och vi fick med oss var sitt par med tjocksockar hem, hur bra är inte det i det här äckliga vädret? Jag älskar tjocksockar! Hm, dåliga bilder blev det, alldeles för mörkt, så inga bilder på mormor och morfar blev det :( Buuhuu! Men det blev på mig, haha! Det var bara för att jag tod de i ett ljusare rum. På telefonen såg alla bilder bra ut, men på datorn såg de skit dåliga ut, det var synd...





Jag i min fjällräven jacka som jag fått av farmor o janne :) Superbra i det här vädret...



Hos mormor o morfar :)

Nu är jag hos mormor och morfar och har ätit födelsedagsmiddag, mums!! :) Snart ska vi hem och då ska jag nog sova, ska ladda upp någon bild sen också, men jag har bara haft mobilkameran ikväll så det kanske inte blev såå bra. Vad tror ni om att köpa aktier? Jag tänkte ta och göra det och börja försöka spara på ett bättre sätt, har ni några tips så är det underbart. Aktier kanske inte lönar sig på en gång, men om man väntaar något år så kanske det lönar sig, och det är väl nu man ska köpa dem va? Vi har ju haft massor om det här på ekonomin, och jag blev riktigt intresserad. Tänk er, jag, anna-sara ska köpa aktier. Eh?
Tack hörni, jag har fått några fina mejl och någon fin kommentar. Jag blev jätte glad, verkligen!! Jag känner att det inte alltid går att skriva glada fina saker och slänga upp en fin bild då man egentligen inte är så glad och känner sig som ett ufo.. Men tack!

Today..

Söndag idag. Jag har tränat idag, det var jätte jätte skönt, jag var typ förkyld hela förra veckan så jag har inte tränat något alls då. Skönt att ha gjort bort det i alla fall. Nu sitter jag och pluggar matte, försöker i alla fall. Jag är sämst på matte alltså, jag kan räkna ut talen och så, det är bara det att jag inte förstår när jag kommer fram till rätt svar, förstår ni?
Idag sk a vi till mormor och morfar för morfar fyller år idag, så vi ska äta fördelsedagsmiddag där, det ska bli mysigt. Vet inte riktigt vad jag ska ta på mig, är inte riktigt på humör för att klä upp mig. Men någonting ska man väl få till :)
Såhär muggig ser jag ut idag, älskar min stora kofta, finns inte bättre alltså!


Micke köpte godis igår, vem åt mest? Måste ha varit jag..

Åh, nu är vi där igen..

Jaha, hörni.. Less på att höra om allt som kan gå fel? Jag förstår det, men ännu en gång är jag där igen och jag vet inte vad jag ska ta mig til, jag vet inte vad jag känner, vad jag vill, jag vet nog ingenting faktiskt. Jag trodde liksom att det var helt kört på ett ställe, hos en person, men det var inte så, och vad har jag gjort? Jag ångrar mig, men det som är gjort är gjort, och det går inte att ändra. Nu väntar jag bara på att allt ska bli dåligt igen, det är på den vägen. Snart är mitt stora misstag ett ännu större misstag. Jag ville inte göra det jag gjorde, men ändå så.. Känner ni igen er på något sätt? Meningen med allt som hände var bara egentligen att jag inte ville göra en person ledsen, och vad har det lett till? Att en annan blivit ledsen. Åh, vad ska jag göra?



" Jag tänker på dig när jag hör den här".. Hur ska det tolkas?

Kläder och The Hills

Lördagmorogn, underbart! Vi har just ätit mysfrukost och nu sitter jag och ser på The Hills, är inne på säsong 3 nu :) Haha, jag tycker det är jätte bra och Lauren är min favorit, den enda som inte är så falsk. Ahaa, what to do to day? Ingen aning, jag är bara så trött och ska nog mest ta det lugnt idag.. Det snöar ute, jag är så less på snö. Det är fööör mycket liksom, nu vill jag att det försvinner så att man kan sitta ute i solen och ha på sig söta vårkläder! Åh, vad jag längtar!

Här är lite från forever21.com , jag älskaaar deras kläder, men man åker på en rejäl tullavift när man beställer så, se up med det bara. :)



Sötaste skorna, jag vill ha!


Bara en vanlig svart klänning som man kan ha allt till, den kan vara festsnygg och vardagssnygg..



In i dimman..

Nu ska jag sova, äntligen, jag har saknat min säng så mycket.. Jag har haft en mysig kväll ikväll, rätt mysig i alla fall. Jag och mamma åt middag framför tv:n och sen såg vi på Shan the man, han är ju huuur rolig som helst!! Man blir ju nästan kär! Vi gjorde jätte god mat, kyckling i sås, supergott! Sen såg vi djävulen bär prada för typ 4:e gången, fortfarande bra!
Jag är rätt trött efter veckan, skolan har varit lugn, men det har hänt såå mycket. Många missförstånd och allt och jag är så trött på att hela tiden försöka "bevisa" att det jag gör inte är dumt, inte bara för en person utan flera.. Men många bildar en uppfattning först och sen frågar man personen hur det var, och då brukar det vara rätt svårt att ändra den uppfattningen.. Jaja, jag vet ju vad jag vill och hur jag tänker, det är väl det viktigaste?
Sov så gott! :)

Ojoj Anna-Sara..

Hej hörni, igår skulle det ha blivit en lugn hemmakväll för mig. Jag skulle ha varit själv hemma och bara myst, men nej. Jag missade sista bussen hem igår från Luleå och fick panik, Herrgud, vad ska jag göra! Jag ringde min mamma, som inte alls blev arg vilket jag trodde hon skulle, hon konstaterade bara att man inte kunde släppa mig lös i en stad och att det var typiskt mig eftersom att jag kan vara så tankspridd. Det är sant, det kan jag verkligen vara. Okej, lösningen skulle bli att jag skulle sova över i Luleå, först tänkte jag åka till Boden där mamma skulle sova, men då kom vi fram till att jag skulle få en sovmorgon om jag sov i Luleå. Lättare sagt än gjort. Först fick jag inte tag på dem och det började bli sent och jag var hungrig.. Så jag följde med en kompis hem och fick äta där, hur snällt som helst!! Sen så skulle jag ta en buss som gick 19.20 in till stan igen, tror ni jag missade den eller? Haha, precis när jag kom ut så körde den förbi, bara att gå in igen och vänta en halvtimma till.. Vi hann med nästa buss däremot, och tillslut kom jag fram som jag skulle... Så inatt sov jag i Luleå, det var skönt med sovis :D
Idag har jag haft en sån där seg dag med massor av för långa hål. Det blir så jobbigt.. Men jag gick till skolsköterskan, hon som var så mysig, och satt där och surrade ett tag. Ja, inte bara om tjaffs, jag var faktiskt tvungen att kolla lite grejer också.. Sen hade vi Idrott med HLR, töntigt att de ska döpa dockorna man ska öva på till någonting, de kallar den för "Lilla Ann", eh?
Nu är jag i alla fall äntligen hemma och ska bara ha en myskväll ikväll :)


Jag var faktiskt riktigt fin i håret den här morgonen, men det ändrades snabbt då det typ var snöstorm ute..




Mitt nya fina armband :D



Och en Italienska läxa..

Bara massa tjaffs och det gör mig så trött..

Tänk om jag bara lärde mig någon gång! Alltid samma sak känns det som, jag gör samma misstag om och om igen utan att lära mig. Jag blir less på mig själv helt enkelt. Jag känner mig bara helt slut efter allt tjaffs med massa folk.. Jag kanske inte ens borde umgås med någon, det blir ändå bara fel tillslut. Haha, deppig dag idag kanske? Jag har faktiskt haft en bra dag, vi kanske någon gång ska ha filmkväll vi i Italienska gruppen, hoppas det blir av :) Vi ska i alla fall gå på Bio tillsammans och se den hära Gomorra, men det är som en lektion typ..
Men ändå, jag blir bara ledsen av allt tjaffs. Förstår ni? Det har blivit som att jag hela tiden måste tänka på vad jag säger och vad jag gör, det måste man väl alltid, men verkligen tänka efter, för säger jag fel så är det någon som gör om det om det går och säger det vidare. Hah, Luleå är fan värre än Älvsbyn, om vi ska prata om ett ställe där alla känner alla så är det Luleå. Herregud, jag började ju i Luleå för att bara få vara lite anonym, att inte alla visste vem jag är. Misslyckat? Jo. Är också grymt less på att alla har helt plötsligt fått min msn, jag har ju inte ens gett någon den?? Fattar inte vad ni tjaffsar om egentligen, om man väljer att ta en tjejs msn från sin kusin eller vad fan det nu är, så kanske man kan anta att tjejen pratat med honom? Eller? Idioter. Inte mitt fel att alla råkar vara släkt med alla, ska jag behöva släktforska om er för att få veta vem jag får prata med eller inte? Gissar att detta aldrig skulle hända en kille?


Tråkig dag..

Jaahaa, nu ska jag baka bröd. Jobbigt det käns, min kropp är helt matt.. Men jag har som ingen feber eller så, jag är bara helt slut. Konstigt. Jag måste också ringa och boka en tid på vårcentralen för en grej. Jag hatar vårdcentraler, man får ju vänta i flera år trots att man fått en tid+att tiderna alltid är när man har skola, vilket betyder att jag kommer missa ännu en dag i skolan för att sitta på en hård bänk bland massor av pensionärer och vänta på att få komma in i en kvart.. Blä, vad tråkigt. I övrigt är jag på bra humör. Nu gick min syster och hennes kompisar, skönt, vilka surrpåsar alltså. Men vad ska man göra om skolan brunnit ned liksom? Jaja, tur att de är söta i alla fall ;)

åh, nu längtar jag nästan till skolan efter en hel, och tråkig, dag hemma. speciellt till dansen, även fast det är balett nu. dans är alltid kul ändå :)
Behöver nog nya danskläder, har så tråkiga färger på mina..

Sjuk idag, precis som jag trodde

Idag är jag sjuk och hemma, men det är nog bra, då kanske jag är bättre tills imorgon så att jag inte missar så himla mycket.. Nu ligger jag i sängen och se på The Hills, hur avslappnande är det inte att se ett program om andras liv och intriger? Underbart!! Speciellt när man är lite seg i skallen.. Haha. Åh, vad min mamma tjatar om att jag ska klippa mig, men det är ju så jäkla dyrt... Suck, så slitet är det faktiskt inte, jag har sett värre liksom. Fast, mamma tycker det är slitet efter en vecka så.. Men men, någon gång måste det göras :)


Min dag idag

Åh, jag känner mig sjuk, det är inte så roligt. Jag vet inte riktigt om jag är sjuk eller inte, det käns som att det är påväg att bryta ut liksom.. Jag gillar inte att vara sjuk, och jag blir alltid sjuk när det händer någonting viktigt. Vi har massor med prov nästa vecka, så om jag blir sjuk i veckan så missar jag ju så himlans mycket!
Skolan gick bra idag, det kändes helt okej! Känslan av att inse att det finns människor som bryr sig om en trots att man nästan aldrig pratat, den är underbar! Och det kändes så skönt att få säga tack till dig idag!



:(

Ush! Inatt brann min syster skola ned, också min förra skola :( Fy, så himla tråkigt! Det ska tydligen ha varit en anlagd brand, man blir ju bara så arg när man hör sådant! Hur tänker man om man gör någonting sånt? Min syster blev jätte ledsen och blir i alla fall hemma resten av veckan. Vet ni någonting läskigt då? Brandlarmet på min skola gick idag, också för att någon mindre smart människa var tvungen att se vad som hände om man eldade i en soptunna eller någonting sånt. Om man nu bortser från vad som faktiskt kunde han hänt, att det faktiskt började brinna, så kostar det ju så otroligt mycket pengar. Klart de inte har råd med bra skolmat och snygga möbler när de måste betala flera tusen kronor i månaden för att någon startar ett brandlarm, jäkla puckon!


Bilden är från Aftonbladet



Bilutflyckt :)

Ikväll har vi tagit en liten tripp till Luleå för att hämta min syster som varit hos hennes pappa. Vi åt också på max och handlade på storheden. En mysig liten bilutflyckt med andra ord. Och påväg hem så sjöng vi till Pink´s I'm a rockstar och till Nicelbacks Rockstar, det måste ha låtit jätte fint, hehe :)









Jahapp, nu ska jag gå och duscha :)




På tal om kontroll...

Ja, trots att jag ska ha en lugn dag utan att göra egentligen så måste jag nog ändå göra en lista över vad som måste göras. nnars kommer jag nog bara irra omkring i huset och det kommer sluta med att jag inte fått någonting gjort alls. Det är inte ovanligt!

  • Städa mitt rum! Insåg just att det inte går att vänta lägre. Här behövs det saneras!!
  • Plugga Italienska, prov på torsdag! Hade jag inte nyss prov i Italienska?
  • Ringa massor av viktiga samtal.. Faktiskt..
  • Packa inför imorgon. Börcker, kalender, danskläder osv..
  • Äta mat?
  • Om jag orkar så ska jag också träna lite.. Alltså verkligen lite då jag inte är helt frisk.. Typ gå en promenad..
Sådäär :) Det känns som att det var väldigt mycket jag skulle göra ändå.. Hm, hur kunde det bli så? Jaja, med bra musik går allting bra! Eller hur? Och dagens låt är;

 


Det känns skönt att jag redan gjort bort lite shopping. Så nu ska jag försöka att inte shoppa något mer den här månaden.. Men visst känns det alltid tillslut som att man faktiskt inte har någonting att ta på sig längre?



Lite suddig bild ;) Jag hittade detta på Cubus, det är ett linne som har typ stora hål på sidorna, det syns inte på den här bilden.. Också ett par leggings, men de är lite glansiga :) Fina tycker jag! :)

En lugn dag idag..

Idag ska jag bara ta det lugnt. Dels för att jag inte känner mig riktigt frisk och dels för att det hitils varit en rätt energikrävande helg. Så idag kommer det bli en lugn och fin dag med lite plugg. Inte så roligt kanske, men rätt skönt. Snart kommer nog mamma hem, hon har sovit i Boden inatt och är och jobbar nu. Men hon skulle komma hem, ja alldeles snart :) Min syster kommer också hem idag, hon har varit hos sin pappa, jag har saknat henne!!

Imorgon är det skola igen, har lite blandade känslor över det. Jag vill till skolan, träffa kompisar och så.. Faktiskt ser jag fram emot Information och Layout också?!? Lite udda.. Men jag tycker det är kul. Sen måste jag förbi skolsköterskan, jag gillar henne. Hon är nog den bästa skolsköterskan som finns! Nästan så att man skulle kunna hitta på en anledning bara för att få gå dit ibland. Hon tar sig verkligen tid..
Men å andra sidan så längtar jag inte, är nästan nervös.. Hmm. Jag vet inte alls vad som kommer att hända, känns som att jag inte har kontroll över allt längre, och det stör mig. Rätt mycket faktiskt. Jag har nog ett rätt stort kontrollbehov.. Det kan vara jätte bra att ha det, jag har alltid koll på vad som kommer hända och när. Jag vet vad jag ska göra och hur. Av någon anledning vet jag också vad alla andra ska göra.. Men samtidigt kan det vara rätt dåligt, nämligen när man tappar kontrollen över alltihopa. Det känns som att allt bara faller ihop och jag blir så förvirrad, vet inte längre vad jag ska göra.

Jag känner rätt ofta att jag inte riktigt kan släppa taget bara, att jag inte kan låta saker bara få hända. Visst kan jag gå vidare snabbt från saker och så, det är bara det att jag inte gör det på ett bra sätt, tror jag. Jag ersätter gärna ett "beroende" med ett annat utan att först ta mig ut ur det första "beroendet". Jag pratar inte om beroende som beroende utav alkohol. Snarare känslomässiga beroenden. Jag tror egentligen inte att det är så bra att göra så, men ända fram tills nu så har det kännts som om jag haft kontroll över alltihopa. Men så var det visst inte.. Ah, vad ska man göra?


Min underbara frukost med Grönt té :) Mums! :) Jaa, jag åt mer än en macka! 

RSS 2.0