ännu mer god mat :)

HejHej :) Är allt bra? Ahh.. Jag vet inte vad det är med mig, det kliar så himla mycket i halsen och svider i ögonen.. Det känns som om jag är förkyld, fast ändå inte riktigt. Kan jag kanske vara alergisk mot någonting? Hmm..
Nu har vi ätit middag i alla fall, det blev jätte jätte gott, säger jag det ofta eller? Men det blev verkligen det! Gulasch, jag kanske inte stavade rätt där, men det var så himla gott! Vi har ju fått gulaschsoppa i skolan, men det här, det var en heeelt annan grej alltså! Det var såå himla gott! :) Vi åt det med basmatiris och så drack vi pappas hemma gjorda vin som är jätte gott och ja, man får göra vin hemma :) Det är inte olagligt.. :)

Nu ska kottarna göra sig iordning och gå och sova, sen ska jag ta mig en dusch tror jag. Har ni läst boken Flyga drake? Den är jätte bra, verkligen! Läs den :)



Den blev lite suddig för vi hade lite svagt ljus, det är ju mobilkamera ;) Det röda är paprika :)

Julisar:)

Nu är julisarna öppnade, och guuud så mycket paket de fick alltså! Inte behövde jag vara orolig att mina klappar inte skulle räcka, haha.. Jag fick mig faktiskt också några julisar, det trodde jag inte. Jag har ju redan fått en bil av pappa.. Jag fick en sån där som man drar lös bultar med.. Hmm.. Ni vet om man ska byta däck? :), supercoola spolarvätske saker som lyser i blått, det ska bli kul att ha på bilen, örhängen, ett halsband och en fin ring och lite pengar av min farfar :)





Det blir mer bilder sen, det går inte så bra. Internet vill inte just nu.. Men ha det bra så länge;)

Morning!

Snart ska vi ha lite julklappsöppning här, roligt va? Men nu håller pappa och Vera på att tömma akvariet och sen blir det julisar :) Hoppas de blir glada över presenterna från mig..
Igår hade vi lite myskväll, vi såg filmen The Bone collector, den var rätt så läskig! Men den var bra, jätte bra :) Imorgon, eller någon annan dag åker jag nog in till Eskilstuna och träffar Helene och shoppar lite, det ska ju bli jätte kul ::) Nu måste jag gå, skriver sen! Puss

Middag :)

Igår åt jag vääärldens godaste gryta. Det var en thailändsk gryta med räkor som pappas sambo Sara´s kompis gjorde. Måste fråga om det där receptet! Sen åt vi glass med sirap och kokos på, supergott! Jag har ätit god middag idag med, verkligen! Vi gjorde hemma gjord pizza, och det är den godaste hemmagjorda pizzan jag ätit! Vi hade en god tomatsås som pappa gjorde, massor av ost, lövbiff, crabsticks, tomater och vitlök på. Sen så satte vi också bearnaisesås på. Hur gott som helst! Haha, jag älskar ju allt! :) Sen blev det glass igen med pappas chokoladsås.

Sås;
Grädde
Mörk eller ljus chokolad
kokos

Ta grädde utifrån hur manga ni är. Det är liksom ett ganska "fritt" recept, man tar så mycket man vill av varje. Sen sätter u i chokoladen och låter den smälta med grädden. Häll sedan på kokosen och ät med glass :)



Här är den unerbara såsen :)

Framme hos pappa :)

nu är jag framme hos min pappa, kom fram igår :) Allt gick super bra, bättre än vad jag själv trodde. Det enda som var lite svårt för mig var att hitta rätt jäkla tåg på t-centralen i stockholm, kan det bero på att jag var trött och jäkligt kissnödig? Mm, kanske det. Det var som om jag inte riktigt tänkte "normalt", det gick så sakta liksom.. Jag kände mig jätte konstig i alla fall. Men  tillslut så  hamnade jag på rätt tåg :)  Resan ner hit gick också bra, vi var  bara två i våran kupé ,  jag och en dam som snarkade så himla mycket, jag kunde typ inte sova på hela natten. Verkligen otur att hamna med en sån..

En fin tågtoalett bild :)



och såhär cool är jag när jag åker tåg :)



Packning pågår...

Åhh, jag vet inte vad jag ska ta med mig och jag måste ju som begränsa packningen när jag ska åka tåg :( Jag brukar ju ha min fina röda väska på hjul men nu måste jag ta en bag, och hur mycket ryms i en bag? Inte mycket kan jag berätta!! Plus då att jag ska ha med mig julklappar till allihopa.. Ja gud ja.. Nu vill jag bara att allt ska bli färdigt så att jag kan sätta mig på tåget och bara åka iväg. Det ska bli så skönt, som en liten semester från allt här hemma.. Man blir less även om man har det bra, eller hur?



Mina mobilbilder blir ju typ gula :P





I don't wanna talk
About the things we've gone through
Though it's hurting me
Now it's history
I've played all my cards
And that's what you've done too
Nothing more to say
No more ace to play

I´m leaving today...

Jaha, idag är den stora dagen då! Idag åker jag till min pappa, är ganska nervös! Haha :P Jag ska äta frukost nu och sen börja packa, skriver mer sen! :)

Julen :)

Halllooj :) Haft en skön jul? Det har jag i alla fall haft. Den har varit rolig, mysig med god mat och fina presenter. Det var som vanligt jag, min lillasyster, mamma och mormor och morfar. De är så charmiga, mormor och morfar, mysiga och roliga.. Fast, efter ett tag kan de bli lite jobbiga ;) Haha, men jag älskar dem och de är de bästa som finns!!
Jag är alltså, hur glad som helst över alla presenter jag fått! Det var precis det jag önskade mig!! Jag fick en jätte snygg klocka från DKNY, danskläder, en röd mysdress som jag velat ha jätte länge, pyjamaser, kokböcker, presentkort och massor av annat fint :) Precis som jag önskat mig:) Ni ska få se så fina saker:)

















Så, lite fina bilder :) HIhi. Imorgon åker jag till pappa och jag ska för första gången åka tåg dit, själv. Jag brukar alltis flyga, men nu är det tåg som gäller! ohh, jag är såå himla nervös, fast jag vet inte riktigt vad jag är nervös för.. Kanske typ; att jag inte ska kliva av på rätt plats, byta till fel tåg, tappa bort väskorna bla bla bla... Ja, jag håller på att bryta ihop! Ihh! Men det löser sig nog :) Det brukar det ju alltid göra :) Jag minns ju hur nervös jag var när jag skulle flyga själv till pappa för första gången, då var jag kanske fem eller sex år.. Haha, jag var så rädd .. Men det gick ju bra så det här blir nog också bra :) Nu ska jag gå ner till mamma och micke. Hoppas ni  får en fortsatt bra jul :) Kramar från mig!


God Jul :)

Nu är det äntligen Jul, åh så vi har längtat jag och min syster! Vi ska alldeles strax åka till mormor och morfar där vi ska fira jul, det ska bli så mysigt! Jag och min syster har redan öppnat vår första julis, vi får alltid en julklapp på morgonen så att vi ska ha någonting att göra under dagen :) Iår fick vi filmen Mamma Mia! Är jag möjligtvis den enda som inte sett den? Haha:)

Nu hoppas jag att alla får en riktigt bra jul. God Jul på er! Massor med Jul-Kramar från mig!

Lillejul :)

Idag har jag haft lillejul med Johan, vi hade så mysigt och kul:) Vi har bakat massor med julgodis, vi gjorde maränger, knäck och bollar med cornflakes i. Sen gjorde jag den godste kyckilngsoppan som finns till middag, den är helt underbar!! Vi hade såklart inte alla ingredienser så mamma var ner en gång och hndlade och jag och johan for två gånger, haha. Men tillslut så blev det bra!!
Men först av allt så öppnade vi ju klapparna och jag blev sååå glad över mina presenter, superglad :) Jag fick en jätte snygg tröja som jag önskat mig som jag ska ha när jag dansar, en kokbok med bara thaimat som jag också önskat mig huuur länge som helst, också fick jag hårgrejs från Bed Head som jag ska pröva imorgon, det verkar jätte bra :) Johan fick såklart också presenter av mig. Han fick en Diesel-parfym som luktade jättejätte gott på honom också ett jätte snyggt armband. Jag hoppas att han blev nöjd :)

Här är lite bilder från igår och idag, det är mobilbilder så det är inte så jätte bra kvalla:)


Jag i min nya täckjacka, dålig bild? Haha


Hårfixet jag fick av älsklingen<3



Den supersnygga danströjan jag fick av Johan, jag har på mig den nu :)


Lite ljus bild kanske??



:)

Wiihii, imorgon är det jul :)

Stress..

Woow... Det känns verkligen som om all stress är på väg bort nu, i alla fall den stora, tunga stressen som har gjort mig jaa.. sjuk? Det har varit en jobbig höst men nu vill jag ändra på det här, jag är less på att det ska bli så här. Jag är 17 år och då är det väl fel att bli sjukanmäld på grund av stress? Det är inte så att jag bara känner mig lite stressad och måste stanna hemma. Nej.. I ettan visade sig stressen genom att jag fick ont imagen och mådde illa, redan då sa skolläkaren att det var för mycket. Iår har den visat sig på andra sätt. När jag varit stressad har jag inte kunnat sova, och jag måste sova faktsikt. Jag är en sån där person som verkligen måste sova en viss tid för att annars mår jag jätte dåligt. Jaja, när jag inte kan sova så kan jag heller inte äta, för jag mår så illa (läs; magsjukesymptom) när jag inte får sova. Men när jag inte äter så mår jag ännu sämre och blir kallsvettig och yr och svimmar. Det kanske låter som en enkel sak att ändra på, men tro mig, jag har försökt hela hösten och nej.. Det är inte så lätt som man kan tro. Men nu ska jag försöka igen, Jag ska vila hela jullovet, försöka att inte tänka på det som gör mig stressad och orolig och sen när skolan börjar så ska jag få träffa min mentor. Jag är faktiskt lite nervös över det, vet inte varför men jag är det.. Sen så ska jag faktsikt få träffa en kurator. Låter hemskt va? Men nej, jag ska inte sitta och prata om problem och gråta.. Jag ska få hjälp att hantera min stress för det fungerar inte längre..


Blablabla:)

HejHej :) Äntligen är det jullov, det börjar kännas på riktigt nu, det är såå skönt!! Jag har haft en jätte bra start på mitt jullov också, i Fredags for jag och Johan och julshoppade och jag hittade mig en jättejätte fin jacka, precis en sån som jag letat efter! Vi hade så mysigt, vi åt på Mat & Prat och det var super gott! Jag åt en laxmacka och Johan en med kyckling.. Sen så sov vi hos Johan, det var jätte mysigt och på lördagen tog vi det bara lugnt.. Jag har faktiskt tagit det rätt lugnt idag också, min kropp är inte på topp just nu så jag behöver vila..

Imorgon så ska jag till stan igen men med mamma och mimmi, det ska bli mysigt. Sen ska vi hem till Micke och äta och sen bär det av hem igen. Och på tisdag då ska jag och Johan ha lillajulafton tillsammans, ååhhhh! Vad jag längtar undrar vad jag får? ;)

I lördags gjorde vi jätte mumsig pizza :)



Knasbollen Ludde, du är en fin vän du sötnos :)


Jaaaa, vi har även pyntat granen idag, det blev supersnyggt! Ni ska få se sen :)

Söta tofflor :)



Är inte de här sjukt gulliga? De ser ju hur mysiga ut som helst!
De finns på www.Chique.se :)

Hjälp mig!!

Okej. Imorgon ska jag och Johan till stan och göra sista julshoppingen och jag har ett problem.. Ett ganska stort ett, eller två tre problem faktiskt..
  1. Vad köper man till en liten 3 årig pojke? Vad vill en sån ha? Intressen? Ah, det är min lillebror jag pratar om. Jag vet inte vad han gillar, det känns inte så bra faktiskt!
  2. Vad köper man till en 6 årig vild men ur gullig pojke? Vad vill en sån ha? Det är min "halvbror" snart :) Jaja, jag behöver hjälp!!!
  3. Vad köper man till en rätt så "inne" farmor? Hon är inte en sån där gamal farmor som har fula prydnader. Hon är rätt.. Jaa.. Inte vet jag. Skit svårt, men jag vill köpa något fint för jag ska få en jätte dyr och fin jacka av henne.
Jag är alltså i behov av akut hjälp just nu! Snälla hjälp!! Ahhhh!!!

Här är kottarna som jag inte vet vad jag ska köpa åt ;



Mitt egna recept på den Godaste köttfärssåsen ever!!

Köttfärs
1 gul lök (jag brukar ta en halv för jag är inte ett så stort fan av lök, men den ger bättre smak!)
1 pkt krossade tomater med vitlökssmak
1 köttbuljong
Tomatpure, kanske lite mer än en matsked?
1 burk cremé fraiché
salt och peppar

Okej, bryn köttfärs med lök. I med krossade tomater och buljong. Salta och peppra efter smak. I med resten och servera med pasta och riven ost!

Pröva den, det går på typ 10 minuter. Kom ihåg att koka pastan samtidigt, det är den som tar tid :)

Baskläder :)

Här är lite kläder som jag köpte förra svängen till stan:





Fina va? Sjalen passar jätte bra till tröjorna som är jätte bra baströjor:)

Recept :)

Här är recepten på det jag nämnde i förra inlägget, supergoda saker är det! :)

Maränger:
Jag gör maränger från ett recept som heter marängkrans:) Det är också gott..

3 äggvitor
1 krm ättiksprit
2 dl socker

Det var allt. Först ska man vispa vitorna med ättikan och en dl av sockret. Resten av sockret ska i efter ett tag. Sen gäller det bara att vispa på. Du ska kunna vända bunken upp och ned utan att smeten faller ut. Det ska vara inne i ca 1 ½ timma på 100 grader:) Vill man göra en marängkrans så smetar man bara ut smeten på en plåt och gör en krans av den och sätter in den i ugnen. När den är färdig fyller man mitten med persikor (eller annat), jordgubbar och grädde :)

Cornflakesgrejerna:


50 g margarin
2 msk sirap
1 dl socker
2 msk kakao
4 dl cornflakes

Blanda alla ingredienser utom cornflakes i en kastrull och låt det koka upp medan du rör om. Blanda ned cornflakesen. Fyll sedan typ bull eller muffins formar med smeten och låt det svalna i kylen. Mums :D


Julbak :)

I helgen ska vi nog göra julgodis. Förra året gjorde vi jätte mycket gott. Det är jag och min syster som bakar, det är så himlans mysigt:)

Vi gjorde maränger, jätte goda cornflakes i chokoladsmets kakor och physalis doppade i smält chokolad:) Super gott och enkelt :) Jag tror jag och anna-maria åt upp typ allt förra året :P


Tisdagen gick bra :)

Nk-provet sket sig, men redovisningen gick jätte bra ju :) Så jag är rätt nöjd med min instas. Ikväll har jag och mamma haft en myskväll, vi har gjort spagetthi carbonara som vi åt framför tv:n. Sen så slog vi in julklappar och hittade på rim, det har varit jätte kul :D
Jag har nyss pratat med min farmor i Linköping och önskat mig en fjällräven täckjacka, de är jätte fina. Hon jobbar på en affär som säljer sånna, så vi får se om jag får någon :) Jag hoppas det för jag behöver verkligen en täckjacka :)

Imorgon är det Onsdag och sen är det Torsdag och sen är det JULLOV:D Wiiihuuu! Jag längtar så mycket efter det underbara jullovet!

Jag längtar så mycket till själva julaftonsdagen, den är så mysig när man går och fixar inför kvällen och bara går och väntar på julmiddagen. :) Jag har redan bestämt vad jag ska ha på mig;) Jag gillade mitt svarta linne som jag hade på Luciavakan så mycket så jag vill ha det då också:)


Svenskan är klar :D

Nu är Svenskan färdig, jag ska bara skriva upp lite stödord och sånt, men annars är det färdigt, då är det bara NK:n kvar då, det kommer ju skita sig helt! Men men, jag har försökt. Jag får satsa på NK inlämningen istället kanske? Det är ju så svårt att prioritera, men det måste man göra när man har fem prov/inlämningar varje vecka. Det går inte att få bra på allt, det har jag lärt mig nu och det gör att jag kan ta det lite lugnare nu i skolan. Inte slöa, men jag har varit så himla stressad förut så det är skönt att kunna slappna av lite i alla fall :)
Men snart är det ju jullov, det ska bli så mysigt! Jag åker ju till pappa den 26:e, ska åka tåg dit, och byta tåg i stockholm, läskigt. Det har jag aldrig gjort förut.. Men det ska bli så kul att komma till pappa, hoppas han tycker det också :)

Helgens, jag och johan ligger och sover, jag tar redan upp rätt mycket plats och säger i sömnen;
Jag - Johan, flytta efter, jag har ingen plats..
Johan - Jo, annis! Det har du!
Jag - Åhhhh... Inte om jag behöver luta mig tillbaka (dramatisk gest)

Eller;
Jag - Johan, ta inte mitt skal (mitt täckte som jag lindat in mig i)
Johan - Nää.. Kom nu skalman..

Hihi ;) Då var det skit kul i alla fall :)

Plugg.

Ahhh, vilken stress! Jag har hur mycket prov som helst nu! Fatta inte hur jag ska hinna med allt :/ Men på fredag är jag ledig och då ska jag och Johan göra den sista julshoppingen, det ska bli kul ,och så skönt med JulloV :D Ah, nu måste jag plugga, ha det så bra:) Hejs!

Söt Johan

Johan har kanske ändå blivit lite påverkad av de här åren med mig "...jag vill se Gossip Girl". Så, det är vad vi gör nu, precis som sötnosen vill ;) Puss på dig Johan!

Myspyshelg:)

I helgen har jag och Johan haft en riktig myspyshelg, det har varit hur skönt som helst! Igår när johan kom från jobbet så mös vi och sen så hade jag köpt Stinas Ört Kyckling, så då gjorde vi det med klyftpotatis och jätte god sås. Man tar bara en burk creméfraiche och sätter det i en kastrull sen sätter man bara i skyn från kycklingen, super gott!! :D Och idag har vi bara slöat i soffan, vi tog ner täckena hit och har legat här hela dan och jag har pluggat lite och vi har sett på Tv. Sen for vi hem till Johan, fast de hade strömavbrott och jag behövde plugga på datorn så vi åt bara där sen for vi hem till mig, och här är vi nu. Jag skriver en debatt artikel och Johan ser (jag också faktiskt)  på One Tree Hill :)
Nu ska jag fortsätta plugga:) Tjingeling!

Luciavaka

Igår var jag med Britta och vi for på Luciavaka, det var kul:) Först for vi hem till en av hennes kompisar och såg idol, vad spännande det var igår. Jag hejade på båda:D Sen for vi tll själva Luciavakan och såg Brittas Rikard och hans band spela, de var bra :D Efter ett tag kom Johan dit och var med oss och.. Ja sen hände det väl inte så mycket mer:)

Idag blir det nog mest plugg och så kasnke vi skulle hitta på någonting ikväll. Inte för att jag är så sugen just nu men jag kanske blir? :) Vem vet.

Nu ska jag nog ät frukost och mysa framför tv:n jag är rätt trött.

Igår hade jag mitt nya fest linne, visst var det rätt fint? Jag gillade de i alla fall.



Ännu en sjuk dag...

Jag blev visst hemma idag med.. Nu sitter vi och ser på filmen Tre Systra och en Mamma, den är ju så mysig! :) Jaha, igår var det ju lucia kröning, Grattis Jessika Bergvall, min gamla klasskompis, som blev Älvsbyns Lucia! Grattis Grattis!! :)

Att göra idag;
  • Städa mitt lilla rosa rum
  • Plugga lite
  • Kanske träna lite?
  • Köpa glass och chokladsås
  • Luciavaka?
  • Eller idol-finalen?
Ja, det var det. Vem tycker ni ska vinna ikväll då? Jag tycker nog Kevin, fast Alice är också himla bra :)

Wihuu!! Snart har jag samlat ihop nog poäng på Market2member :)

http://www.market2member.com/invitation.jxp?uid=29fce6d9-f98d-4328-96df-c79e1da81a28

NattiNatti

Snart ska jag sova. Jag mår inte alls så bra, jag trodde att det började bli bättre idag efter alla mina grönate-koppar. Det blir nog både jag och min syster som är hemma i morgon, hoppas jag blir bättre till kvällen bara:)
I helgen blir jag ensamen hemma heeela helgen, det ska bli ganska så skönt! Jag har såklart lite plugg att göra, och det går bäst då man är själv tycker jag:)
Jahapp, min syster kom nyss in och la sig här hos mig, det är så mysigt så.. :) Nä nu ska jag sluta:P NattiNatti!



Röd/brunt hår eller.... bara brunt hår?


Inget prov:D

Åh, inget NK prov imorgon! Så underbart skönt :) Nu kan jag ju bara ta det lugnt hela kvällen :) Wiihu :) Imorgon, vilken onödig dag det känns som, men jag måste nog åka ändå, men det blir lite tråkigt för hannah och jannie ska inte dit:( Ush, så tråkigt.. Vad ska jag göra där själv då? Nä.. det blir nog inge kul alls..

Aa, nu sitter jag och mimmi och ser på Singing Bee, vi har så mysigt och har nyss ätit middag:)
Nu ska jag fortsätta titta, men ha det så bra:)

Pussar till Johan!

Gratis Makeup:)



Det är ungefär samma idé som på Market2member, fast bara nästan. Här samlar du poäng och får presentkort på tillexempel Kicks:) Tryck på loggan för att komma till GratisMakeUp.se och bli medlem:) Åh, vad jg gillar sånna här sidor, märks det?;)

Market2Member

Om du blir medlem i Market2member så tjänar du pengar genom att beställa varor från internet. Det enda du behöver göra är att du loggar in på market2member och beställer vi den sidan. Hur enkelt som helst ju!! Jag har snart tjänat ihop till några present kort.:) Man får välja på vilken affär man vill ha presentkorten på. Så ju mer poäng man samlar, ju mer pengar får man att handla för, jejjejjejjj:) Klicka på länken nedanför och bli medlem :)


http://www.market2member.com/invitation.jxp?uid=29fce6d9-f98d-4328-96df-c79e1da81a28

Så, det värsta är över..

Vad skönt det var med en liteb urladdning i förra inlägget. Men ibland blir man bara för trött. . Jaja, nog om det. Idag är det torsdag, 5 skoldagar kvar för min del, vi får nämligen ledigt fredag den 19, Tjooohoo! :) Det ska bli så kul men jul! Haha, och jag har köpt allt som ska köpas, typ i alla fall. Imorgon har jag fått sovmorgon till 11.50, så skönt så skönt! Sen så har vi bara matte, Nk-prov och Idrott med val i huset, så då kanske jag kan smita lite tidigare? Hoppas! Fast jag vet inte vad jag ska göra på fredag kväll, johan jobbar ju.. Några förslag? :)

Mmm, min Mami har bakat såå underbart goda kakor, det är helt sjukt så goda de är!

Här är lite mobil bilder, det blir rätt bra bilder med den här telefonen:)




Min syster, så söt:)

Less som fan på hur man beter sig.

Ahhhh! Nu är jag sjuk igen, ni måste ju tro att jag är helt klen, det kanske jag är också?! Vem vet. Men jag har så jäkla ont i huvudet och är bara hänging,  tydligen så har Hannah och Jannie samma sak? Vi kanske smittat varandra? Hmm, skolan igår, det hände väl inget speciellt, jag hade två lektioner, egentligen tre, men på den tredje var jag hos skolsköterskan. Vi har verkligen världens bästa skolsköterska, hon tar verkligen allt på allvar och ger en inte bara verktabletter, utan hon följer upp allt som verkar lite mer än bara förkylning.. Också är hon jätte mysig:)

Jag blev ganska less igår, faktiskt. Jag brukar ändå inte försöka ta åt mig så mycket, jag menar skämt är ju skämt? Men när man kan "skämta" och komentera en och samma sak på en person i ett och ett halvt år, har det inte gått lite lågnt då? Och varför just den här grejen. Okej.. Jag är kort,  jag  vet det och jag skulle aldrig kunna påstå någonting annat, och det vill jag inte heller. Jag tycker inte heller att det är fel att vara kort. Få se nu.. Vet ni att jag är i samma längd som Eva Longoria, Christina Aguilera, längre än Kylie Minouge och Hilary Duff? Så, då kan det ju inte vara fel på min längd? Det jag egentligen är jävligt arg på är vad som är "rätt" att komentera och inte. Det är alltså rätt att, när man vill och känner för det, påpeka att någon är kort eller varför inte smal? Det är också "rätt" att disskutera någons läng och sitta och säga vad som är genomsnittet och att man tydligen ligger under det. Men hade det varit rätt av mig att påpeka att du ligger minsann över genomsnittsvikten, ja.. Du är faktiskt rätt tjock? Nej, det hade det inte! Hade det varit rätt av mig att säga, speciellt till en  tjej, Men guuuud, vad lång du är, du ligger ju över genomsnittet? Nej det hade det inte! Eller, Oj, vilka stora lår du har OCH SÅ VIDARE! Är det rätt?
Kan man inte bara inse någon gång att alla har sina egna komplex och att man kanske inte ska komentera dem, jämnt. Okej, jag brukar själv skämta om min längd med mina kompisar och så, och det gör ingenting. Men skämt är en sak, och påståenden är en annan. Och nu hör det också till saken att jag igår uttryckte klart och tydligt, enlig mig, att det inte var kul längre, men slutade det? Nej.

Nu är jag less och tänker inte låta det hända igen. Nästa gång kommer jag antagligen påpeka att det är onormalt att klä sig och bete sig som en kille när man är tjej, för är det onormalt att vara kort som tjej så är det onormalt att bete sig som en kille när man är tjej, och till den andra att han är jävligt spinkig för att vara kille. "Men guud, inte kan man ju säga så, det är ju elakt!" Jaså? Är det inte elakt att vara på någon hela tiden för att den är kort, smal or whatever?

Svammel:P

Jaha, en ny vecka:) Kul.. Jag känner mig lite rastlös fast det är ju konstigt för jag har hur mycket som helst att göra!
I helgen, det blev ju en extra lång helg efter som vi var lediga igår, så har jag varit och julhandlat med mamma och Johan:) Det var super kul och nu är jag typ färdig med alla julklappar, bara finputset kvar:) Jag köpte mig själv lite julklappar också, som vanligt, hihi:) Det blev två baströjor och en jätte fin sjal:) Jag kan visa dem sen.. Åh, nu längtar jag så mycket till jul!!

Idag hände det något läskigt tycker jag i alla fall, ingen annan verkar ju tycka det.. Men men.. Jag var i trapphuset i min skola, också kom det typ.. jaa.. de kanske var fyra stycken, killar, och typ ropade efter mig.. Jaha, jag stannade, vad skulle man annars göra liksom, springa därifrån?  Också fråga de typ  bor du i Älvsbyn,  det var väl det läskiga för att 1, jag har aldrig någonsin sett någon av de där killarna, 2 jag går i Luleå.. Jag menar hur kunde de veta vem jag var? Jag svarade ja i alla fall, sen så frågade de ännu en sak, om jag var från Sverige, jag bara; Ja, det är jag, hur så? Och de svarade typ; Är du säker? också höll de på sådär, usch, jag tyckte de var läskiga.. Ni kanske inte tycker det var så läskigt men jaa. Jag gillar inte när folk som jag aldrig träffat vet var jag bor och vad jag heter och allt..


Här är jag, glad och pigg på mogonen:)

NattiNatti:)

Nu är jag snart klar med allt plugg, eller nästa i alla fall. Det ska bli så skönt att gå och lägga sig! Det ska bli så skönt med jullov, och då ska jag äntligen få åka till pappa, det ska bli så himla kul!

Har ni läst boken Gömda av Liza Marklund? Den är så himla bra tycker jag! Den handlar om en kvinna som blir mishandlad av sin man och tillslut måste gå under jorden för att hans trakasserier inte slutar. Den var jobbig att läsa, inte på ett dåligt sätt, utan för att jag började inse att det här är vardag för många kvinnor, även här i Sverige. Man tror ju att det här inte kan hända, att polisen och myndigheterna kan ta hand om sånt här, men det är inte alltid de kan det, även om de försöker. Jag tycker att det är en bok ni ska läsa, den är så verklig och ja, man får bara mer förståelse för hur andra kan ha det, man får lite perspektiv på saker.

Nu blir det nog natt för mig, och min lilla syster har redan bäddat ner sig i MIN säng, hon har sovit hos mig hela veckan, men det är bara mysigt tycker jag. Hon är så söt:P




Plugg

Nu sitter jag och Ann-Sofie och pluggar, vi skriver innlämningsuppgift till Dansen och det är ju hur svårt som helst. Tänk dig att du ska reflektera över någonting som du inte kan någonting om, hur lätt är det på en skala? Ganska svårt faktsikt. Men vi har ändå ganska kul. Vi har sett en 97 minuter lång film som syrran valde, och det var bland det sämsta jag sett, den handlade om en hund.. Jag höll på att bryta ihop, bokstavligt talat!! Imorgon, på kvällen, ska jag äntligen få vara med Johan! Så mysigt! Vi är ju lediga på måndag eftersom vi hade öppet hus idag, fast jag kunde inte åka på den, så jag fick en lite längre helg! Ganska skönt men det är rätt mycket plugg, som ni kanske ser på bilden?



kvällsblogg

Nu är det snart sängdags, det är som vanligt en tidig morgon i morgon. Men jag gillar fredagar, dans och idrott på samma dag. Fast.. Vi hinner aldrig duscha efter dansen som är på morgonen så då får man ju vara helt äcklig fram till idrotten, sista lektionen. Det skulle ju vara bra med lite längre tid på sig.. Ahh, Livskunskap imorgon, det är då bland det tråkiaste jag vet! Det känns som att man bara genomlider 80 minuter av dagen. Jaa jäklar, livskunskapen är verkligen tråkig.. Men men, den slutar nu till jul så då behöver jag ju aldrig mer i mitt liv läsa det:) Jippi!

Vi pratade om jobb idag.. Hur svårt är det inte att veta vad man vill bli? Sen så kan det ju vara så att man tror att man vill bli någonting, men när man väl börjar så inser man att det är fel.. Kul? Nej, då måste man ju plugga om igen, om man nu inte vill jobba på ett tråkigt jobb.. Finns det perfekta jobbet då? Eller kommer det bli så att jag kanske blir någonting bara för att ha ett jobb..?
Också finns det ju ett till problem.. Tänk om man hittat ett jobb som man verkligen gillar men inte alls känar bra med pengar. Då menar inte jag att man ska tjäna 50 000 i månaden utan jämfört med en "vanlig" lön. Ska man ändå jobba som det, antagligen tänker vissa. Men tänk då när man ska försöja familj och allt, då kanske man bara har råd med hyran och maten och aldrig kan göra någonting kul med sin familj, hur kul är det då?
Jaaa... Hmm.. Det tåls att tänka på..

Imorgon ska jag ha födelsedagsmiddag här hos mig, mysigt! Mormor och morfar ska komma och äta och Johan är också bjuden:) Jag längtar! Men nu ska jag sova!

Torsdag:)

Skola idag. Himlans tråkigt, fast ändå rätt så kul:) Som när Jannie förklarade Regeln som gällde på matten "Vi har en regel här, vi räknar Inte!", synd bara att Ragnar gick förbi då... Tssh, perfect timeing. Annars har det rullat på som vanligt. Vi hade Rättskunskapsprov idag, jag tror då att det gick bra:)

Nu är jag hemma med min söta lilla syster, vi har det så mysigt så: ) 

Ah, jag skriver verkligen ingenting intressant här...

Lite bilder från skolan idag:)






Födelsedag:)

Idag fyller jag år:) Kul, hehe:) Som vanligt så kom mamma och mimmi in och sjöng för mig på morgonen, det tycker jag är så himla mysigt!! Sen så fick jag mina presenter. Jag fick Britney Spears Parfym Belive och den i den lila flaskan som jag har glömt bort vad den heter, jag fick ett par jätte sköna tofflor av Johan, en mobil av mamma också fick jag en bok av Micke:) Jag fick allt jag ville ha! Hihi :)









Födelsedagsfest

I lördags hade jag ju min födelsedagsfest här hos mig och jag hade så himla kul!! Först var det tjejmiddag, vi åt  taco och sen sjöng vi singstar jätte länge. :) Sen vid kanske åttan eller nio ringde vi hit lite annat folk:)  Här är lite bilder, kanske kommer mer sen:)










RSS 2.0