Smile


Lite nyttig kan man väl vara

Nu har jag bestämt mig! Jag ska faktiskt ta och bli en lite nyttigare männsika.. Tro det eller ej, men jag har insett att jag har ett ofantligt stort sockerintag per dag, kanske är det dags för en förändring i förebyggande syfte? Om man håller sig ifrån godis och allt detta jäkla fikande i typ två veckor så blir det mycket lättare sen, för då har man som tappat det där ständiga sockersuget. SÅ idag, den 26/5 så börjar mina två nyttiga veckor :) Imorgon ska jag på träning förresten, kul va?

Hmm.. Såklart så fick jag världens sug efter godis nu, men jag står emot! Det gör jag väl dels för att vara duktig men hmm.. Vi har ändå inget godis och tur det vill jag säga :)

Igår blev det träning, fast inte som jag hade tänkt mig, haha ;D Sen även en joggingrunda, inte fy skam det inte! Ganska bra jobbat med tanke på min kondition! Jag säger bara Beach 2009 här kommer jag!!

Seee ya!

Kanske inte en jätte intressant dag

Idag har det varit en helt vanlig skoldag, inte så jätte kul alltså! Men ändå, helt okej. Men nu är det bara två skolveckor kvar för mig, jag börjar ju jobba sista skolveckan, himla skönt!! Jag åkte med två bussen hem idag så då var jag hemma tre och när jag kom hem surrade jag med mamma och hennes kompis och sen drog jag ner på byn och köpte glass med Emil :) Jag köpte en Cornettojordgubb för mina allra sista pengar, men det var det värt!! Om vi hade köpt en glass till så hade vi fått en badboll..

Ikväll kanske jag ska och träna. Jag tror det i alla fall :) Nej, nu måste jag skriva rapporten! Det känns ´som att det aldrig tar slut! Vet ni om att jag vaknade klockan 6 imorse och att jag då gick och satte mig vad datorn och skrev på rapportjäkeln?? Vet inte vad det var för fel på mig. Men ett helt kapitel blev det!!



Jag kanske är lite sen med att inse att en sån där fläta är skitbra när man har en dålig hårdag? Men bättre sent än aldrig :)


Liten Update

Heej, var ett tag sen va ;) Jag har haft massor av annat att göra helt enkelt. Hehe. I torsdags var jag med Emil, men det skrev jag ju. Vi hade himla mysigt, var ute och åt och myste väl mest på hela kvällen och somnade till BjörnBröder. Haha, jag valde den bara för att jag alltid somnar till den, den är väl bra.. Men vet ni hur bra man somnar till den? Något att pröva kanske? Sen på fredagen så gick vi och köpte en tårta på ICA som fick stå hemma hos mig tills han hade varit och klippt sig, då smällde vi i oss mer än hälften! Tjockisar, det är vad vi är ! Sen drog vi hem till honom och åt middag, som han lagade helt själv, AnnaSara är impad ;) Sen tänkte vi att vi skulle gå ut och röra på oss så att vi kunde äta upp resten av tårtan med gott samvete, hehe. Oj vad vi trampade på för att få komma hem till tårtan, men vi kom inte så långt för vi blev upplockade och fick följa med till Storforsen och grilla :) Det var kul, men vi blev lite trötta tillslut. Hem och sova blev det..

Och den här dagen kommer alltid vara viktig för mig.. 24/5 :)

"Remember those walls I built
Well baby they tumbling down
And they didn't even put up a fight
They didn't even make a sound
I found a way to let you in
But I never really had a doubt
Standing in the light of your halo
I got my angel now"

-
Halo, Beyonce


Japp, fortfarande mjukiskläder :)

Godmorgon

Godmorgon! Vilken himla fin dag det är idag! Hoppas det håller i sig. Jag har just, eller för ett tag sen pratat med Ida och vi ska ut och gå på en stund. Det ska bli skönt, jag behöver röra lite på mig känner jag. Efter det ska jag nog träffa Emil :) Kul! Kanske tvingar ut honom också om det fortsätter vara fint väder? ;)

Aha, Igår... Jag var på skolan, helt okej liksom. Vi jobbade på med rapporten och massa med grejer klarnade upp igår. Så om jag får tid idag så kanske jag sätter mig och skriver på den, men jag är inte så jätte sugen faktiskt. Konstigt va? Ja, när jag kom hem igår var jag så jäkla trött, rätt konstigt för jag hade sovit både i skolan och en stund på bussen, men hur som helst, jag var så himla trött. Men jag följde ändå med Mammii och handlade, gjorde mat och sen dog jag i soffan och sov ett tag. OCH SEN blev jag så jäkla pigg så jag bakade bröd, dammsög och strök :) Och, det mest krävande av allt, jag umgicks med Emil ;) Nej, men det var mysigt. Vi såg tv och var väl typ rätt trötta båda två. Som vanligt somnade i alla fall jag, gissar på att han gjorde det också, i soffan och vips så var klockan rätt så mycket. :)

Ojojoj, så mycket intressant jag hade att säga ;)

Hm, jag hade min nya tröja igår, tänkte ta kort och visa.. Men.. Jag hann byta om till mjukisar  och sätta upp luggen;)


Rosa är för tjejer

Rapportskrivandet går inte så bra måste jag säga. Jag är bara helt tom, vet inte alls vad jag ska skriva. Men jag har i alla fall börjat, det är ju någonting i alla fall.

Just för tillfället är jag inte på något superhumör måste jag väl säga. Kanske är det för att det inte går så bra att skriva? Eller för att jag är så fruktansvärt less på allt? Att jag bara står still på samma sälle? Vem vet.. Jag vet bara att jag är så less, less, less.. Visst kan man vara skoltrött, det har väl alla varit, men det här är mer. Jag vill ha motivationen liksom, jag vill egentligen bara ge gärnet sista månaden men det går bara inte. Jag vill bara ligga i min säng och inte kliva upp förens, ja.. Jag vill nog inte någonsin kliva upp alls. Bara slippa allt, och låta allt slippa mig för ett tag. Hur mycket bra saker skulle man inte komma på när man låg där, nerbäddad i en evighet? Jag tror att man skulle komma på rätt mycket smarta grejer egentligen. Igår kväll låg jag och tänkte på ett mattetal, mm helt sjukt, och när jag vaknade så kunde jag bara lösningen. Kanske inte var så svårt egentligen, jag är ju inte så haj på matte, men för mig var det rätt stort.

Vet ni förresten hur fel killar har om tjejer? Alltså det var någonting som diskuterades hos Hannah i lördags och jag själv, som faktiskt är tjej, blev förvånad. Till och med jag har ju en bild av hur en tjej ska vara och hur en tjej gör, undermedvetet liksom. Och visst stämmer mycket in på många men.. När jag tänker efter så visar nog alla tjejer upp en sida som egentligen inte finns. Bara för att det är ju så vi ska vara, inte bara utseende nu utan också personlighet. Det vi pratade om var kanske inte så djupt, men jag fastnade som i det och ja.. Fortsatte bara tänka på det.

Det finns så mycket "regler". En tjej ska göra så, så och så. Men inte så, så och så. Men kan jag då för veta hur en kille ska göra då? Eller inte göra? Ja, förutom att klä sig i rosa. Jag tycker att det är skillnad på killar och tjejer, för det är det. Jag själv älskar att fixa mig, shoppa, rosa, gråta, skratta ja allt som är så typiskt tjejer. Jag kommer definitivt att klä min dotter i rosa och min son i blått, jag tycker inte att det är det som är det viktiga. Visst visar det skillnad på könen, men det ÄR ju en skillnad på könen. Och jag kan då inte förstå varför rosa skulle vara sämre än blått. Vi är ju annorlunda, och tur det. Och det är tur att killar är som de är också. Som sagt, jag tycker att man kan göra skillnad på könen, när det gäller vissa grejer, eftersom att vi faktiskt är olika. Kläder, leksaker (ungen får såklart välja själv om det ska vara bil eller barbie), färger och så vidare. Men det vi däremot inte kan göra skillnad på är vad ett kön får göra medan det andra inte får det. Då är det fel. Från det att man är liten så får man höra:
- Men shhh! Inte så högt, inte låter väl en liten prinsessa så högt va? Inte hoppar en liten prinsessa i soffan?
Men när det kommer till killar så är det mest en ryck på axlarna, ett flin och sen den meningen som jag inte står ut med;
- Vad ska man säga? Killar är ju killar..
Man kan ju se ett rätt tydligt band mellan de där oskyldiga meningarna om hur killar och tjejer ska bete sig när de är små och hur det blir när de bli större. Eller hur? En tjej kan ju som alla vet inte strula runt med hur många som helst, vuxna säger att det inte är speciellt fint att göra så, yngre säger att det är horigt, slampigt ja, you name it! Men vad säger man till killen då som satt på den 4:e tjejen för den här månaden? Jo ett ryck på axlarna, ett flin och det vanliga;
-Vad ska man säga? Killar är ju killar.. 

Alla är antagligen less på den här diskussionen. Den tas väl upp rätt ofta antar jag. Det är bara det att om vi alla skulle fatta från första början och bara lägga bort fördomar, gamla tankar och faktiskt inse att alla i grund och botten bara är människor, inte killar eller tjejer bara människor, då skulle inte den här diskussionen finnas.


En härlig dag

Godmorgon :) Hmm, eller njaa.. Jag har då redan hunnit med en morgonpromenad och ska snart börja skriva på rapporten. Jag kanske inte sa igår att jag skulle vara hemma idag? Jag minns inte. Men jag ska vara hemma idag i alla fall :) Vi jobbar ju med ett projektarbete i skolan och vår grupp hade inget mer att göra förutom att skriva själva rapporten, alla ska skriva var sin, så vi bestämde att då stannar vi hemma och skriver idag :) Skönt! Gäller bara att hitta motivationen, den är inte riktigt här än. Men snart kanske.

Igår gjorde jag en systemåterställning på min dator, den blev lite piggare, men det är ändå någonting som inte är riktigt bra med den.. Hmm.. Intressant att veta va?

Någonting man bör ha i bakhuvudet ;
"Stå på dig, annars står någon annan på dig. Och det gör ont."


Halloj

Tjeeena :) Gud vilken dag! Så himla varmt och skönt det har varit! Nästan för varmt, om det nu kan bli för varmt. Idag har jag såklart varit i skolan, gick på ekonomilektionen sen åkte jag hem för vi fick jobba hemifrån på datan, skönt för mitt huvud gjorde jäkligt ont idag. Trodde det skulle sprängas! Tuff helg? Vem vet.. Men jag vilade upp mig på bussen och när jag kom hem så var jag pigg och glad igen och gjorde en skitgod Tacopaj! Sen så for jag till Emil som fyller 18 idag, GRATTIS!! :) Massor med tårta blev det, kanske lite tooo much..

Neej, vet ni vad, nu ska jag fixa lite fika åt min mor :) Jag får väl skriva någonting mer intressant imorgon typ :)

Idag ville jag vara lite vårig kände jag :)


Min tacopaj, det är tomater, inte jordgubbar :P

Time for school

Snart ska jag börja fixa mig för skolan, men först slänger jag in en låt :) Den är fin, känns som jag :)


Det måste ta sin tid

Det måste få ta tid, eller hur? Allt måste få ta sin tid, hur gärna man än vill att någonting ska hända så måste det få hända av sig själv för att det ska bli så bra som det kan bli. Rusar man in i någonting så blir det så lätt fel, jag är väl expert på sådant vid det här laget så jag borde veta. Jag vet också att jag kan ha jäkligt svårt att öppna käften och säga vad jag vill och hur jag känner, därför tråkar jag ut er allihop med mina tankar. Men det är väl bara sluta läsa om det blir jobbigt. Hur som helst, jag måste nog erkänna att jag har varit jäkligt taskig mot folk de här senaste månaderna. Inte direkt med flit, men ändå så visste jag någon stans att det jag gjorde var fel. Jag trodde att jag gillade men så var det inte, inte alls, det enda jag gillade var tanken på att någon gillade mig.. Jag vet, jag var elak och helt enkelt besatt i tanken på att få vara någon som någon verkligen tyckte om mig och ville vara med mig. Men jag borde kanske också mitt i allt ha tänkt på vad jag själv kände och att det kanske inte bara är mig det handlar om. Att det är så lätt att göra någon annan illa. Men gjort är gjort och jag kan inte göra någonting åt det som hänt, det jag däremot kan göra är att lära mig av det som hände. Att bara ta det lugnt. Jag tror väl inte på ödet direkt, men just om det handlar om sånt här kanske jag gör det. Är det menat att det kommer hända så gör det nog det, om man låter det ta sin tid.

Okej. Då var det sagt, dags för nästa grej då. Jag har inget tålamod. Jag vet att jag vill ta det lugnt, lära känna och bara se vart det går. Det är i alla fall vad jag sagt, och nu är det ju så. Perfekt. Jag har inte bara kastat mig in i någonting och vet nu också precis hur jag känner, vilket är rätt ovanligt när det handlar om mig. Men ändå, trots att jag trivs jäkligt bra som det är nu, så vill jag ändå veta - Vilket håll går vi åt? Vart är vi påväg? Jag vet jag vet, lite dubbelmoral i det hela. Jag vill ta det lugnt, se vad som händer, men ändå veta i förväg. Jag vet inte om jag kom fram till någonting genom att skriva det här, det ända jag kan säga är att det var längesen jag kände såhär, väldigt längesen, jag har inte varit såhär glad på länge, skrattat såhär mycket eller mått bara allmänt bra, och jag hoppas att det kommer fortsätta och att det sen blir någonting.. Ja, någonting fint bara. Time will tell.. Men som sagt, jag har inte mycket tålamod.. Haha.

Men som sagt, jag vet vad jag känner och jag hoppas att det tillslut kan bli någonting.


Lördag

Hallå! Jag är uppe rätt tidigt med tanke på hur sent det blev igår, och i förrgår. Hmm, ovanligt att jag är såhär pigg. Men men, inget att klaga över eller hur? ;) Igår var det ju Hannahs fest, jag hade jätte kul! Verkligen. Fast känner mig lite dum då min telefon ringde 1000 gånger kändes det som + att mamma och micke kom på att de ville hem tidigare så det var bara för mig att åka hem med dem om jag skulle hem. Men när jag kom hem så for jag till Emil som också hade någon slags fest. Nog fasen var väl det kul, men ärligt så är jag för seg för att komma ihåg så mycket just nu. Jag träffade han som bor granne med mig och har gjort det i typ ett år och vi har aldrig sagt hej. Haha, jag undrar om han ens kommer ihåg det idag. Det borde han väl i och för sig då jag bjöd bort alla mina tugg.. Goda tugg var det..

Jag skriver mer sen för nu ska jag ut i solen och steeeeekaaaa! ;D Sen kanske jag skulle vara jäkligt snäll och hjälpa Emil att städa undan, allt för att slippa plugga kallas det. Det är inte för att vara snäll ;)


Eftersom att jag är smart och inte tog med mig någon kamera förutom telefonen så har jag inga bilder. Men jag får väl sno dem sen eller någonting ;P Men hur som helst, innan jag for igår ;




Kläder

Jamen det glömde jag ju, det här blir kläderna för ikväll :) Fast, jag skippar nog bh-banden ;)




ha en bra dag! Puss på er!

Chasing pavements

Hallå! Det blev en helkväll igår kan man väl säga.. Jag kom hem tjugo i tre och då bar det direkt av till sängen för min del. Jag vaknade nyss och har duschat så att det är gjort så att det inte blir stress sen då jag ska iväg. Jag har nämligen lovat mamma att baka frallor idag :) Ja, men som sagt, igår var jag med Emil. Först gjorde vi inte så mycket, vi tänkte hyra film, men det sket sig för vi kunde inte välja vilken. Så då gick vi ut på en liten promenad innan vi gick hem till mig och bara tog det lugnt. Efter ett tag drog vi hem till honom och badade badtunna, nog var det mysigt alltid. Jag tror fasen vi badade på i typ 1 och en halv timme. Vi såg ut som små russin ;) Blablabla... Det var kul i alla fall. Och nu taggar jag för Hannahs fest ikväll!

"Should I give up or should I just keep chasing pavements
Even if it leads nowhere?
Or would it be a waste even if I knew my place
Should I live it there?"



Pigg och glad

Hallå igen :) Jag är lite uttråkad. Eller inte uttråkad, har kanske lite för mycket energi eller någonting. Jag är fortfarande glad över mitt matteprov. Haha. :) Just nu har jag verkligen ingenting intressant att skriva om. Jag har valt kläder till imorgon, det blir ett lila linne med paljetter på och leggings :) Det blev fint, helt okej fint! Jag tror det var så vi skulle vara klädda, party men ändå inte för mycket? Jaja, bara man är nöjd själv så :)

Jag vet inte vad som hänt egentligen. Jag var ju lite små låg för ett tag sen över en massa grejer men nu har det som bara försvunnit och jag är på topp igen! Himla skönt! Nu kanske folk vill börja umgås med mig igen. Hah. Ah, det var tänkt att mamma skulle sova i Boden, men inte det. Så hon och Micke kommer hit ikväll.. Hade bara varit skönt att få vara själv faktiskt. Slippa plocka undan disken på en gång liksom, jag Gör det ju. Men kanske inte på en gång. Som jag vill ha det. Mamma däremot ska ha det undanplockat redan innan man ätit färdigt typ. Suck´.. Kanske är jag mer lik pappa där?

Kolla det här kortet. Jag har fasen jättesvart hår där, men egentligen är det brunt nu  :) Intressant att veta va? Ne, det jag tänkte var om jag skulle göra det sådär mörkt igen, kom att tänka på det när jag tog den där bilden. Vad tycker ni?


Äntligen bilder

Tjeeena! Nu ska jag göra ett försök med att ladda upp bilder! Det blir några stycken tror jag :) Har ni haft en bra dag? Min har varit super bra!! Först sovis till 11.50 och då var det matte. Jag gjorde mig beredd på att få se ett stort IG på mitt mattenationella MEN INTE DET! Det gick ju hur jäkla bra som helst, jag blev så glad! Himla glad faktiskt! Så nu är det ingen mer matte för min del förens i 3:an då jag ska slå på stort och läsa matte C. Vi får ju se hur det går..

Innan matten så drog jag på stan och köpte en massa presenter. Men de kan jag ju såklart inte visa. Både Hannah och Emil fyller år. Eller, Hannah fyllde ju i Söndags men hon ska ha sin fest imorgon! Jag längtar! Fast jag har då ingen koll på vad jag ska ta på mig. Hmm.. Får tänkta en liten stund till på det :)

Ikväll ska jag träffa Emilpemil. Jag har som ingen aning vad vi ska göra. Vi får se, det brukar bli bra tillslut ;) Mamma tyckte vi kunde gå upp på hundberget. Hah.. Hon känner visst inte mig.. Skog? Berg? Njaaa.. Jag funderar på att baka någonting, jag är så sugen att fira mig själv för att det gick så jäkla bra! Haha! Men det skulle sitta riktigt fint faktiskt..

Jag har länge trott och jäkla säkert hållt mig till regeln "En kompis ex är inget att ens fundera på", liksom orskriven regel egentligen. I alla fall för oss tjejer. Men när det kommer till killar verkar det faktiskt inte finnas någon sånn. Eller? Jag tror att du bör se över din umgängeskrets kanske ;)

Today. :)


Emilpemil i lördags :P


Blusen jag fick av mammii :)


Ny tröja :) Fin med leggings och Jeansjacka :P
 




"You can smile for the camera
And make impression
And no one knows
You don't care"

Lektion

Dataaaaa, hur jäkla kul som helst! Not! Undrar om jag kan dra så att jag hinner med 3 bussen? Skulle sitta fint :) Hmm.. Okej, nu ska jag återgå till lektionen. Fast, jag förstår inte riktigt varför vi är här, han sitter ju bara och pratar med sig själv. Mycket intressant.

Tisdag

Aaahh, mitt mattenationella sög. Så nu pratar vi Inte om det!

Okej, min dag förutom mattenationella har inte varit så händelserik. Jag har åkt buss, solat lite.. Hm , funderar på att baka en kladdkaka och bjuda emilpemil på bara för att jag var så sur igår och för att jag antagligen kommer vara det ikväll också. Nej nu får jag rycka upp mig! Det är lite svårt att skriva för min dator är som sagt inte frik, det tar jätte lång tid innan texten kommer och det går inte att sätta in nya bilder på datorn:( Men jag kanske kan göra det från mammas dator ikväll? Vi får se :)


Min helg, bättre sent än aldrig

Halloj!:)  Nu är jag hemma fran skolan, skönt, det blev en kortdag idag! Så nu är det matte plugg som gäller inför nationella imorgon. Skulle ju som sitta fint om man klarade det.;D Ah, det var längesen jag skrev och det har med min dator att göra, jag förstår inte vad det är för fel på stackarn:( Men jag kan dra min helg nu istället :)

 I fredags var jag ju med Emil. Vi köpte godis och såg på film och sen somnade vi, haha. Jaja, mys var det ialla fall. Sen på lördagen kom mamma hem precis när jag hunnit städa färdigt, skönt för jag hade skräpat ner rätt mycket. Vi åt middag och sen drog jag iväg på Majas fest med Emilpemil och hans kompisar. Det var kul. Jag har lite minnesluckor, men vem har inte det? Nej, men det finns inte så mycket att säga förutom att jag ahde jätte kul och var skitabra på kubb helt enkelt :) Sen åkte vi hem och då gick jag och emilpemil ut på en promenad och sen fick jag åka på hans rygg en bit. Hmmm.. Jaja :) Och kan ni gissa vad jag gjorde igår då? Jooo, jag var med Emil. Haha. Vi köpte glass :) Jag tog kulglass och han mjukglass, Mums :D!! Och sen på kvällen tog vi en promenad. Mysigt det med.


Min dator är sjuk

Hallå på er! Jag skriver från min mammas dator för det är något fel på min :( Det kommer lite olägligt för jag måste snart börja skriva en rapport som ska in och redovisas. Hoppas den mår bättre snart, annars vet jag då inte vad jag tar mig till!! Idag har jag haft Nationelltprov i Engelska, vet inte hur det gick. Jag hatar hör-proven, jag koncentrerar mig så mycket att jag tillslut glömmer bort att lyssna, hur det nu kan bli så det fattar jag då inte. Sen hade jag matte, jag börjar förstå, sakta men säkert. Tänk om jag hade jobbat såhär bra hela året då hade jag inte behövt vara nervös inför nationella på Tisdag. Men det är jag nu och har bara migsjälv att skylla...

Nu är jag hemma och gör absolut ingenting, för tillfället, men snart så :P Haha. Jag ska snart ner på byn tror jag (?) och kanske köpa godis med en kompis och sen blir det film. Om det nu inte blir så att han kommer hit och att vi sen går ner, men det är väl lite onödigt? Oj, vad himla oviktigt det här var känner jag! Men men, nu vet ni vad jag ska göra ikväll i alla fall :) Nu ska jag slå på lite Britney och uppleva lite gamla minnen och dansa loss! Haha :) Ha en bra kväll!

Puss

liten uppdatering på läget

Ciaao :) Hur är läget? Med mig är det bara fint, egentligen. Jag drog en tand igår, rätt läskigt var de faktiskt. Men ja, jag livade i alla fall upp stämmningen hos tandläkaren eftersom att jag höll på att skratta ihjäl mig, jag vet inte vad som tog åt mig. Men när jag låg där och blev bedövad så fick jag bara upp en massa helkonstiga bilder i huvudet, som hur ful jag måste se ut och när jag skulle skäla munnen så rann allt ut bara. Haha.
-Ja, inte brukar våra patienter vara så glada när de drar ut sina tänder, följt av ett skratt som sa typ; vad-är-det-här-för-jäkla idiot??

Sen gick jag hem och kände mig lagomt groggy och trött så jag la mig och sov till min lilla vän kom förbi och då vilade vi ännu mer. Mycket vila blev det. Men det behövdes nog kan jag berätta. Och sen gick jag och la mig efter allt vilande. Idag var det en tidig morgon, men bussturen til skolan blev mycket mysigare när man hade någon att åka med, båda vägarna, kul att prata skit om de i bussen ;) Haha, nä, vad taskigt. Sen var det letion, lektion, lektion och lite jobb med vårat projektarbete och sen drog jag hem för att klippa mig. Hm, skönt att bli klippt, men det blev som bra så rakt vid topparna, känner mig som en liten 6 åring med värsta prydliga frisyren. Men gissar att det växer til sig.

Längtar tills imorgon...

Jag vill ha meeer sol!!


Tisdag

Hallå! :)  Hur har ni haft det? Jag har haft det jätte bra faktiskt. Åkte hem lite tidigare från skolan igår, hrm hrm,  och sen på kvällen var jag med  en kompis, det var längesen jag skrattade så här mycket måste jag erkänna. Så nu skrattar jag hela tiden på skolan och hela tiden hemma, så jag har kul mest hela tiden kan man säga ;) Haha. Idag har det varit världes flummdag känner jag, vi har inte gjort mycket vettigt förutom att vi börjat lite på vårat projektarbete typ. Jo, jag fick veta vad jag fick på svenskanationella sriftliga, MVG! FETT NICE!! Jag är så jäkla glad, och det får kompensera lite för att jag bara fick G på provet i Ekonomi ;) Måste kanske inse att kalkylering inte är riktigt min grej..

Igår kom mamma hem, nu som en förlovad mamma :) Grattis mamma och micke!

Vet ni hur arg jag blir ibland, eller har ni kanske missat det? Det här är det värsta jag hört på länge! Vilka jävla bitterfittor! Haha. Snacka om riktigt lågt gjort. Usch Usch.

Ikväll ska jag ut en prommis med Ida, det ska bli kul :) Klockan 6 prick ska vi träffas på the secret place ;)



En lliten bild :) Det nya är jeansleggingsen från BikBok :)

Det gick fint

Det där gick ju bra! Jag fick mig ett jobb, skönt :) Men guud så trött jag var. Jag kunde inte koncentrera mig på frågorna så mina svar vart ju helt konstiga. Usch. Det är så svårt att svara på frågan; Vilken är din bästa egenskap, eller, Vad kan du bidra med? Ööööööh?

Haha, men nu är det över! När jag kom hem så städade jag som en tok, och när jag var färdig så kom min "städhjälp", bättre sent än aldrig ;) Vi vilade. Jag måste vara jäkligt kul att umgås med, jag bara fixade till kuddarna på sängen och la mig och typ sov och när jag inte försökte sova låg jag och hade några jäkla skrattanfall. Haha! Jag skrattade så att jag fick ont i magen. Jaja. Glad var jag ju i alla fall :)


Ja, jag var rätt nöjd, trots endast 4 timmars sömn inatt.



"I don't really care
What nobody tell me
I'm gonna be here
It's a matter of extreme importance
My teenage love affair"

jobb

Snart ska jag på jobbintervju typ, är lite nervös men det kommer nog gå bra. Speciellt då jag sov 4 timmar inatt, haha. Jag har bara mig själv att skylla för det ;)

Jaha hörni. Nu börjas det igen. Vi får se hur det här kommer gå då, jag är visst inte så bra på att hålla det jag säger.. ;)

Idag

Hallå! Ännu en dag som bara har gått till solning! Det är alltså inte så mycket spännande att säga. Jag har fyllt på min telefon också, spännande.

Jag är på väg att bli sådär låg igen känner jag. Jag orkar bara inte med att hela tiden vara bra. Jag är less på det, för så jäkla bra är jag inte. Jag är jag och jag vill helt enkelt att det ska räcka, men det verkar inte riktigt göra det. Min vilja är min vilja, men vissa verkar inte kunna inse det, och mina känslor är mina känslor men tyvärr kan inte vissa förstå och acceptera detta. Jag orkar bara inte förklara om och om igen hur det är jag känner. Jag förstår inte varför de ska göra det så svårt för sig hela tiden, livet är inte förstört bara för att ett förhållande är det, och jag är inte elak bara för att det var jag som avslutade det. Ibland får man ta tag i sina egna problem och sluta lägga dem på andra.

Sååå.. Solning var det, det som jag gjort idag.

Här har vi ett par vita ben :)



och här har vi outfitten när jag gick och köpte pengar till min lilla telefon

Neeeej!

Åhhneeej! Jag har börjat gå omkring och småfnittra för mig själv. Jag tror att alla här vet vad det betyder... Fasen!



I think you feel it to

Valborg och sol

HejHej! Hade ni en bra kväll igår? Jag hade en superrolig kväll! Jag har inte haft så här kul på länge! Egentligen gjorde vi inte så mycket, men ändå var det kul. Vi satt och grillade och svamlade, vet inte hur många gånger jag skrattade så att jag grät, Haha! Det var precis som jag ville ha det. Egentligen är jag inte en "ute och grilla" människa, jag gillar inte direkt friluftsliv om det inte handlar om att lägga sig på en strand och sola. Så det var väl tur att det fanns massor med grillkunniga killar där, jag behövde inte röra ett finger. Jag kom dit, elden var igång, bara att sätta sig. Perfekt!

 Det var så kul att träffa dem igen, det var så himla länge sen! :) Det var jag och fyra killar från min gamla klass också några av deras kompisar :) Ja, jag hade väl lite för kul, för det blev då inga kort, haha :) Men ja, ni får tänka er helt enkelt. Och vilket härligt väder det var! Underbart! Det blev lite kallt senare på kvällen, men jag var utrustad med leggings under mina jeans så det  var mest fötterna jag frös om. Vid någon gång efter 12 så började vi gå mot byn och jag började gå hem, jag var rätt trött. Massor med kramar blev det, tror jag fick minst två av samma person? Men det är alltid trevligt med kramar :)

Idag har jag legat på balkongen heeela dagen och solat och JA det har blivit resultat! Himla skönt har det varit! Jag kollade förut idag och då var det +20 i skuggan. Är det möjligt? Usch vad jag skriver dåligt :P

En trevlig liten eld, enda bilden som blev tagen igår :)


SOL SOL SOL


Ännu mer sol! :) Jag har en bandlös bikini, är inte naken om ni trodde det ;)

RSS 2.0