Me


Systrar :)

Just det ja, Mimmi har ju fyllt 12 år nu :) Hon har blivit så stor! Vi hade jätte mysigt när vi firade henne, vi två gjorde choklad tårta och en jätte god sås med räkor :)

Sisters





Balklänning och lov :)

Tjoho! Imorgon åker jag och Emil till pappa :) Det ni :) Har inte alls hunnit med att skriva nu i veckan, har haft prov, prov, prov! Men de har nog gått rätt så bra tror jag, men nu så är det skönt med lov! Jag gick till och med och la mig vid 9 igår för jag var så himla trött!

Som sagt så har jag haft en massa prov i veckan så jag har inte gjort så mycket annat än att plugga typ :/ Eller jo.. Jag har ju varit och provat Balklänning! :D Hihi! Det var så roligt! Jag och Emil for dit i måndags och prövade kläder inför balen, han blev jätte stilig i sina kläder och jag hittade en typ creméfärgad klänning, super fin! Så nu är balen allt jag kan tänka på :)

 Sen så har ju jag och Emil haft var 9:e månad tillsammans, i onsdags den 24/2 <3 Tyvärr så hade jag ju så mycket plugg och han med för den delen så vi firade inte så mycket då, men vi ska ju åka bort en vecka tillsammans nu. Och ikväll ska han få en liten överaskning av mig också ;)

Idag ska jag och Emil packa färdigt, sen så ska jag ner på banken, körskolan, träna och sen ska jag på ett ställe för att höra om jobb inför hösten. Hoppas det går vägen :) Och sen ska vi bara mysa och ta det lugnt som sagt, det blir en tidig morgon imorgon. Om man ens kan kalla det morgon? Natt, kanske? Vi tänkte kanske gå ut och äta ikväll och sen bara fara hem till mig och mysa på :)

Nu ska jag äta lite frulla :)




Alla hjärtans dag

Hallå! Nu sitter jag vid mammas fina nya dator! Hur fin som helst! :) Jag vill också ha en sån här!!

Vi klev upp för en stund sedan. Vi skulle ha farit ut igår men helt plötsligt så kändes det väldigt väldigt lockande att ligga hemma och mysa tillsammans! Så det blev en myskväll här hemma i alla fall. Före det var vi och tränade och sen så åt vi jätte god middag hos Emils mamma och spelade en massa kort och så :) Det var kul!

I fredags så hade vi ju vårat Alla hjärtansdag disco i Boden. Det gick bra, om än ungarna var rätt så stökiga! Vi hade på oss våra nya kläder som vi fått av BIK BOK, super snyggt ;) Hehe, nu blev vi äntligen riktiga DiscoPrissar! :)

Idag ska vi bara mysa och ta det lugnt, kanske gå ut en sväng? Det är ju så himla fint väder! Emil är just nu och skjutsar Mimmi till kanis. Hade också velat åka någonting! Synd att jag inte har kvar grejerna! :(

Ikväll så ska vi göra mysmiddag och så, det är ju Alla hjärtans dag :) Hur ska ni fira?

Paljett tröja från BIK BOK


Paljett tröjan + leggingsen som då är från Lindex

Hemma från skolan :)

Hallå! Nu är jag hemma från skolan och sitter och tittar på olika jobb med Emil :) Jag har hittat ett som jag ska ta och söka. Vi ska snart göra potatisbullar till middag :) Vi funderar väl på att fara och träna senare, men jag vet inte, vi får se :) Nu ska vi fortsätta :)


Ännu mer plugg

Asså åhh! Varför är filosofi ett måste ämne? Jag förstår det evigt inte! Någon annan som gör det? Visst, etik och sånt är ju viktigt att läsa, det tycker jag. Men jag är faktiskt inte så jätte intresserad av att fundera på hur stort universum är och om det finns någon hård materia, eller att mitt liv endast är min egen dröm osv. Jag är lite less.

Så, nu har jag sagt det :) Nu ska jag fortsätta med att plugga, psykologi, Filosofi och Internationell ekonomi. Suck. Inget är ju direkt roligt. Psykologi i sånna fall! :)


Oh father, Madonna



"You can't hurt me now
I got away from you, I never thought I would
You can't make me cry, you once had the power
I never felt so good about my self" - Oh father, Madonna


Pluggkväll med älsklingen

Hallå! Nu sitter jag och Honey och pluggar, har hur mycket som helst innan sportlovet, som vanligt alltså ;) Men det känns rätt så kul nu för i torsdags var jag och hämtade min studentmössa! Jeeejjj! Det känns inte så jäkla jobbigt då :)

Sen är det ju en massa andra roliga saker som händer. I helgen ska vi ha disco i Boden igen. Och nu har vi fått tröjor av BIK BOK som vi ska ha på alla våra discon och så, de är rosa med paljetter, ska fixa en bild! Sen så är det ju alla hjärtans dag på Söndag. Mysigt! Och jag och Emil ska ut nu på lördag hade vi då tänkt :)

Vi har även bokat tid för att fara och pröva balkläder, den 22/2 ska vi till Harietts brud & bal. Det ska bli så kul!!

Nu ska jag fortsätta med plugget och så... :)

New shoes ;)


Håltimma

Nu har jag hål i typ 2 och en halv timma så nu sitter jag och ska skriva om etiskaregler sen så kanske det blir stan en stund :) Efter hålet har jag matte och sen slutar jag :) Äntligen helg! Guud så skönt!

Nu är Emil på väg hit för han har då redan slutat. Det ska bli mysigt att åka buss tllsammans igen :) I helgen vet jag inte vad som händer, vi kanske far ut på lördag men vi får se :)

Nu ska jag sätta igång! Ska sätta in bilden på mina fina skor sen ;D


En Onsdag

HejHej! Nu är jag hemma från ett rätt så långt träningspass med min mamma och Emil :) Det har varit hur skönt som helst att träna. Vi har tränat både idag och igår :) Nu sitter jag och skriver ut lite papper till vårt företag och lite andra grejer. Sen ska jag ta en dusch och efter det prata med Emil :)






skola

Hellu! Sitter i skolan som vanligt! Inte så himla kul kanske, men nu har jag bara Svenska och sen hem! :) Jag har typ gjort allt som ska vara gjort så därför tar jag lite tid till min stackars blogg som är helt bortglömd ;P

Jag har inte hunnit göra så mycket intressant faktiskt. Jag har shoppat, och tänkte lägga ut lite bilder på det här i bloggen typ idag när jag kommer hem! :) Jag måste köpte lite mer saker också, en väska till exempel! Någon som vill sponsra mina inköp? Snälla?

Jaja, jag köpte i alla fall ett par supersnygga shoes igår ;D Viktigt eller inte.. Hmm... Jag tänkte ha dem i helgen om vi ska gå ut typ ;)


RSS 2.0