Blondinbella

Blondinbella... Japp, jag gillar hennes blogg, hon vekar vara en skön tjej!
Och det är klart att när det går bra för någon annan kan man själv bli avundsjuk, men det går för långt då man ska påstå att hon är "dramatisk" och att hon "hittat på" sexövergreppet som skedde i Italien! Det gör man bara inte!
Inte konstigt att man tror att mörkertalet är stort när det gäller anmälda våldtäkter i Sverige! Ingen vill ju anmäla när man som tjej vet att ingen lyssnar på en, eller ens vill tro det man berättar.
-"Hade du fått i dig alkohol? Hade du kjol? Jaså , men då är det ju inte så konstigt att du blir våldtagen!"
Men vad fan! Killen då? Bara för att en tjej har kjol och druckit alkohol betyder inte det att hon är villig att bli våldtagen! Samhället framställer ju killstackarna som inteligensbefriade varelser som inte kan förstå ett nej, och det är synd, för jag känner då ingen kille som är så dum? Gör ni? Nej..
Nu måste det bli ändring, man ska inte som tjej behöva gå omkring och vara rädd hela tiden, inte kunna ta på sig vad som helst, inte kunna dricka alkohol osv. Killar får ju göra vad de vill och inte blir de överfallna, misshandlade och våldtagna av kåta tjejgäng som inte vet bättre!
Sverige, det mest jämnställda landet! Prove it! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0