Helgen ;)

Halloj! Det var längesen, en hel helg ;) Hehe, har haft en massa annat för mig i helgen också har jag ju sovit hos Emil så jag har inte haft tillgång till någon dator direkt :) Men men, nu så :) Jag kan ju dra helgen för er... I Fredags for vi ut på polarhotell, det var kul fast lite tjorvigt. Innan det så var jag, Emil, Erik och Danne hemma hon Emil och surrade på och typ spelade kort och allt. Vi kom hem rätt tidigt ändå och gick och la oss.

På lördagen så gick vi upp, jag for hem och gjorde middag för Micke och Jonathan skulle komma hit, det blev supergott! Potatisgratäng med kött och pepparsås :) Mums! Sen kom Emil hit och vi bestämde oss för att gå ut då också, först tänkte vi typ gå på Tresco men vi for till Piteå istället och gick på Pentryt ;) Vi var först! Haha! Men vi fick gratis Pizza så vad gör det? Men sen så kom det rätt mycket folk, vi hade super kul och skakade rumporna hej vilt ;)
Lite bilder :)













Kommentarer
Postat av: Din Älskling.

Det var ju helt superkul! :) och du har helträtt i att pizzan inte var en dum ide, jag var ju så grymt hungrig! ;D haha! jag älskar dig så grymt mycket Annasara, du är hela min värld.

2009-12-08 @ 21:15:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0