Spännande saker på g...

Har inte varit en så fruktansvärt händelserik dag än så länge.. Men man vet ju aldrig. Eller jo. Jag är ensamen hemma till klockan 4. I vanliga fall brukar ju det vara hur skönt som helst, men idag är jag less på att vara mitt egna sällskap. Så jäkla rolig är jag ju inte. Men jag har lite planer för dagen i alla fall. Jag funderar på att tona mitt hår, Själv! Spännande. Ska också tillägga att en av lamporna i badrummet är trasig så det här kan ju sluta hur som helst. Sen tänkte jag äta köttfärssås till lunch (rester från min middag igår) och sen tänkte jag skriva i min sminkbok :) Har jag sagt det förresten? Värsta smarta ideén jag fick. Ni vet alla bra sminktips, hårtips och tahandomdigsjälv-tips man får från tidningar och så, man tänker ju alltid "Guuuud så bra, det där ska jag spara!", men trots att man lägger tidningen på ett super smart ställe så tappar man antingen bort den eller så är mamma där och rensar.. Suck. Så jag gick och köpte mig ett sött litet block med hjärtan på där jag har börjat skriva in alla bra sminktips och allt. :) Så nu har jag allt på ett ställe, underbart!

Jaja, nu ska jag nog försöka mig på att tona håret, önska mig lycka till!

Förresten, jag råkade ha kvar skeden i oboymuggen när jag körde den i mikron... Får väl bli den vanliga
- Mamma, jag har en bra nyhet och en dålig...
Ska bara komma på den bra först :P



Ooops! ;)

Kommentarer
Postat av: Din Emil

Haha, det berättade du aldrig om för mig när vi pratade i telefon tidigare idag :) men älskling då, sånt händer även den bästa, sötnos! :) iloveu.

2009-09-23 @ 17:19:32
Postat av: Din Emil

Haha, det berättade du aldrig om för mig när vi pratade i telefon tidigare idag :) men älskling då, sånt händer även den bästa, sötnos! :) iloveu.

2009-09-23 @ 17:19:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0