UF-Mässa

Hej! Igår var det UF-mässa i Boden så i Onsdags var vi och byggde upp vår monter! Från klockan 10 till klockan 5 höll vi på, Gud så vi slet, men himla fint blev det ;) Super fint faktiskt... Så hela onsdagen gick åt att bygga vår monter.

 När vi var klara åkte vi hem till Hannah, gjorde en jätte god pastasallad, fixade oss och sen for vi till Farmen där det var bankett och alla UF företag var där. Det var kul, fastän vi var jätte trötta efter dagen! Det var god mat (förstod då innebörden av god mat, men inte jätte god), underhållning och Prisutdelning! Sen spelade Movits en stund innan det hela var slut, då blev vi hämtade till Hannah :)

När vi kom hem så drack vi te och åt kakor och sen gick vi och la oss typ kanske kring 1 (?) och så gick vi upp igen klockan 6 :s Hu!! Men det gick bra ändå ;) Vi kom till mässan vid 8 och så drog den igång vid 9 och så körde vi till klockan 15.00! Fullt upp alltså! Vi hade roligt och enligt mig så var vi jävligt bra i montern när vi "plogade" in folk i den, som det hette ;) Vi var med på radio också.. Ska se om jag hittar klippet :)

Här är vår monter och för er som inte vet så anordnar vi Discon och Barnkalas, så då valde vi att dela in vår monter i två delar, en discodel och en barnkalasdel :)






Kommentarer
Postat av: Janne

Men....det såg ju jättefint ut :)

Kul att det gick bra för er.

Väntar nu på radioklippet och manuset som jag skulle få läsa.

2010-03-26 @ 13:20:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0